Anacım yapacağım sporu yazdım yaaa daha neydeyimmmmm kaydirigubbakcemile2lülülülülülü
tamam canım bende öyle yapmayı düşünüyorum
daha sonra burdan yağımdaki azalışı sizinle paylaşıcimmmmmm kaydirigubbakcemile5
iyi geceler yenacımopuyorumnanaktan
İyi gecelerr!! Hoşgeldinn!! opuyorumnanaktan
iyi gecelerr :) a.s.
hoşgeldin yenacım nasılsın
ewet yazmakta zorlanıyorum teker teker
sanada iyi gecelr yenacım
İnşallah %17ye kaa düşersin:Saruboceq::Saruboceq:,normali o kaa sanırım sempatiksalakcinni
Ama şimdi acayip gaza geldim
çünkü tüm iş arkadaşlarım rejime girdiğimi duydu ( tabiki benim boşboğazlığım sayesinde )
Madara olmamamk için kilo vermem şart
aslında bunu bilerek yaptım da sayılır
çünkü her zaman gururum ön plandadır ( bazen sinir bozucu olsada )
Ama burda işe yarayacak :lepi:
benim iş yerinde de aynı.çağrı merkezindeyim düşünün.yaklaşık 200 kişi var bizim birimde çalışan.bunların 50 si rahat biliyor.takım liderlerimiz bile biliyor.iş yeri doktoru da öğrendi sürekli obezite bölümüne sevk almamdan. hatta insan kaynakları bile raporlarımdan öğrendi obezite bölümünden rapor aldıgım için.yani eğer zayıflamazsam rezil olurum.mahvolurum.kaydirigubbakcemile3
nihayet günler sonra leslie ile sporumu yaptım:lepi:kızım mızıklayıp durdu ama önüne meyva koydum onunla oyalandı aralarda çok mızıkladı ama aldırmadım sporumu tamamladım inşallah yarında yapabilirim
sabahki menü:
1 dilim çavdar ekmeği
dom salt
1 dilim peynir
4 siyah zeytin
ara
3 nektarin
öğle:
zeytinyağlı patlıcan yemeği
bir dilim çavd ekmeği
bir kase yoğurt
ara
misafir geldi çok az yağla patates salatası
akşam
patlıcan yemeği
bir dilim ekmek
cacık(bademin dediği gibi pulbiberli yaptım çok güzel oldu hııımmmmmm)
az önce
yarınki kayısı kürüne elmanın kabuğunu soymuştum onu ısırdım ve 2 nektarin
yok normali o değil kadınların %20-%25 erkeklerin %12- %15 normalmişşşş
Bende eşimi kaslı falan sanırdım ama değilmiş :umursamaz:
%23 yağ çıktı yağlanmış garibim
azar azar rejime başladı ama spora dahaçok ağırlık vermesi lazımmış demek ki
onuda kendime uydurucammmmm kaydirigubbakcemile
:lepi: Daha güzel %25i görsem kâfi
Bugün SBS sonuçları açıklandı..Bilen biliyordur kızımda girmişti...sonuç gayet iyi...Çok mutluyum,mutluyuz..:))))
Canım kızım benim,başarılarının devamını diliyorum...
Sevinçten ağladım...sulu göz olduğum için ota, b.....a ağlayan bir tipim...:)))
mahvolmak gibi bir sonumuz ve sorunumuz olmayacak çünkü ZAYIFLAYACAĞIZZZZZ kaydirigubbakcemile5
Bugün SBS sonuçları açıklandı..Bilen biliyordur kızımda girmişti...sonuç gayet iyi...Çok mutluyum,mutluyuz..:))))
evettttt :lepi: bunu düşünmek harika.
geçen gün alışverişe çıktım.bişeyler alacaktım giyecek çünkü herşey bol geliyor.baktım baktım.para vermeye kıyamadım aman nasıl olsa 1 ay sonra bunları da giyemem dedim.almadım.eski kıyafetlerim bollaştı.1 pantolonum 2-3 tane de bol gelen bluzum var.ama 85 i bekliyorum delice alışveriş için.hele 75 oldugumda off maaşı şimdiden biriktiriyorum.deli gibi alışveriş.hayatımda hiç yapamadıgım kadar yapıcam.her mağazaya girip denicem falan.of yaa harika bişey.tek büyük beden mağazasına bağlı kalmıcagımı düşünmek.sositososito
kızlar sizinle kalmak çok istiyorum ama yarın işe gideceğim erken kalkmam lazım ve çok yorgunum biraz dinleneyim hiç olmazsa..hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?