Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah %17ye kaa düşersin:Saruboceq::Saruboceq:,normali o kaa sanırım sempatiksalakcinni

iyi geceler yenacımopuyorumnanaktan

İyi gecelerr!! Hoşgeldinn!! opuyorumnanaktan

iyi gecelerr :) a.s.

hoşgeldin yenacım nasılsın

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ewet yazmakta zorlanıyorum teker teker

sanada iyi gecelr yenacım

İyi geceler canım..
zalimi burdasın..? Gidemedin diimi..:)

İnşallah %17ye kaa düşersin:Saruboceq::Saruboceq:,normali o kaa sanırım sempatiksalakcinni

yok normali o değil kadınların %20-%25 erkeklerin %12- %15 normalmişşşş

Bende eşimi kaslı falan sanırdım ama değilmiş :umursamaz:

%23 yağ çıktı yağlanmış garibim

azar azar rejime başladı ama spora dahaçok ağırlık vermesi lazımmış demek ki

onuda kendime uydurucammmmm kaydirigubbakcemile

benim iş yerinde de aynı.çağrı merkezindeyim düşünün.yaklaşık 200 kişi var bizim birimde çalışan.bunların 50 si rahat biliyor. takım liderlerimiz bile biliyor.iş yeri doktoru da öğrendi sürekli obezite bölümüne sevk almamdan. hatta insan kaynakları bile raporlarımdan öğrendi obezite bölümünden rapor aldıgım için.yani eğer zayıflamazsam rezil olurum.mahvolurum.kaydirigubbakcemile3

Diyet ile birlikte kol kola gitmesi gereken,ömür boyu bırakılmaması gereken egzersiz konusu ise,çok daha ince ayar istiyor.Egzersizin dozu,sıklığı,süresi ve biçimi son derece önemli.Bu konuda uzmanlarımızın yaptığı ilginç önerileri;

Sporu sporcular yapar.Egzersiz ile spor arasında çok fark vardır.Koşmayacağız,yüreyeceğiz.Ana fikir,yavaş tempolu,uzun süreli avtivitelerdir.Koşarak kilo vermek yerine, alırız.Harcadığımız kalori daha fazla olmasına rağmen,bunun %80′ni şeker,%20′si yağ olduğu için akıntıya kürek çekeriz.Az olan şeker depolarını azaltığımızda insülin hormonu artar,aynen öğün atlayan insanlarda olduğu gibi iştahımız açılır.Koştuğunuzda 400 kalori harcadıysanız,insülin hormonundaki artış,bir dilim papates yeseniz bile,harcadığınız kalorinin daha fazlasının geri dönmesine katkıda bulunuyor.Tempolu yürüyüş yağları çözer.Sarkmaları önlemek için,lokal egzersizler yapmak ve toparlamak gerekir.Mesala,karın,alt karın,üst karın,sırt bölgesi,kalçalar için özel hareketler yapmamız gerekiyor.Bunlarda tamamen kişiye özeldir.Egzersiz yapılmadan kilo verilmek isteniyorsa,bu hayal olmaktan öteye gidemez.Düşük kalorili rejimlerde buna eklendiğinde,verdiğimiz kilonun 3/2si kas,3/1su olup sıfır yağ kaybı olur.Sonra diyet bırakılır ve kiloların tamamı 2-3ay içinde geri döner.Egzersiz bir tür kişilsel eğitimdir.Kilo vermek içi egzersizin haftada 5gün sıklıkla,verilen kiloları korumak için haftada 3gün sıklıkla,2bacağımız bişi taşıdığı sürece yapılması son derece önemlidir.Yaza hazırlık ömür boyu hazırlık olmalı.Diyet sırasında egzersiz yapmanın etkisi gerçekten çok büyük.Beslenme kurallarına ve günlük menüye uymanın yanı ısra hangi aktivite ile ne kadar kalori yakabiliyoruz aşağıdaki uzmanların hazırladığı tablodan inceleyebiliriz.

Hangi Aktivite ile Ne Kadar Kalori Yakabilirsiniz?

10 Dakikada yakacağınız Kalori!

yüksek tempolu yürüyüş 65
düşük tempolu aerobik 55
vücut geliştirme 45
tırmanma 80
saatte 6 km.hızla bisiklet binmek 40
saatte 10 km. hızla bisiklet binmek 65
disko dans 65
golf 55
buz pateni 50
jogging(yavaş) 80
7 dakikada 1km. hızla koşmak 150
9 dakikada 1km. hızla koşmak 125
kayak yapmak 65
sguash 140
yüzmek(hızlı) 100
yüzmek(yavaş) 80
masa tenisi 45
tenis 70
yürüyüş(yavaş) 40
yürüyüş(hızlı) 60

sizleri bırakıp bir yere gidebilirmiyim dalumbayanssulusmile

mahvolmak gibi bir sonumuz ve sorunumuz olmayacak çünkü ZAYIFLAYACAĞIZZZZZ kaydirigubbakcemile5

Derincim harikasın..:)
Ben bugün gezmedeydim..Abartmamak kaydıyla yedim bişeyler,döndükten sonra oğlumu pusetine koyup yürüdüm azıcıkta olsa rahatladı vicdanım..:)))))

:lepi: Daha güzel %25i görsem kâfi

Bugün SBS sonuçları açıklandı..Bilen biliyordur kızımda girmişti...sonuç gayet iyi...Çok mutluyum,mutluyuz..:))))

Canım kızım benim,başarılarının devamını diliyorum...

Sevinçten ağladım...sulu göz olduğum için ota, b.....a ağlayan bir tipim...:)))

Çokk sevindimmm

Ne kadar mutlu olduğunu tahmin ediyorummm

Darısı bizimkilerin başına

mahvolmak gibi bir sonumuz ve sorunumuz olmayacak çünkü ZAYIFLAYACAĞIZZZZZ kaydirigubbakcemile5

evettttt :lepi: bunu düşünmek harika.
geçen gün alışverişe çıktım.bişeyler alacaktım giyecek çünkü herşey bol geliyor.baktım baktım.para vermeye kıyamadım aman nasıl olsa 1 ay sonra bunları da giyemem dedim.almadım.eski kıyafetlerim bollaştı.1 pantolonum 2-3 tane de bol gelen bluzum var.ama 85 i bekliyorum delice alışveriş için.hele 75 oldugumda off maaşı şimdiden biriktiriyorum.deli gibi alışveriş.hayatımda hiç yapamadıgım kadar yapıcam.her mağazaya girip denicem falan.of yaa harika bişey.tek büyük beden mağazasına bağlı kalmıcagımı düşünmek.sositososito

ne kaaa sevindiğini,kendimin ne kaa sevineceğini düşündüm de benm bile gözlerim doldu,Ağlayabilüüsün :lepi: hakkındır ağla lülülülülülü

çok sevindiiimmm.:) ne kadar mutluluk vericidir kim bilir.canım ya.opuyorumnanaktan

Evet inşallah canımmm

Bende senin gibiyimmm

normalde sezon sonu indirimlerinden gelecek sene için birşeyler mutlaka alırdım ama bu sene almıyorum çünkü seneye aldıklarım bana olmayacak

boşuna para harcamanın ne alemi var demiii opuyorumnanaktan

ayy çok sevindim cnm onlara ağlanır tabi ağla ağla başarılarının devamını diliyorum dalumu öp komacan bnm yerime de

kızlar sizinle kalmak çok istiyorum ama yarın işe gideceğim erken kalkmam lazım ve çok yorgunum biraz dinleneyim hiç olmazsa..hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler

merhaba kızlar geçmişi okumaya çalıştım iyi kaynatmışsın bu akşam:=) ben 98i görünce biraz kaçırdım ipin ucunu börek yedim bol bol öğlen ve akşam:)
bu arada bıktım bu sıcaklardan oturduğum yerde k. ter akıo:)

kızlar sizinle kalmak çok istiyorum ama yarın işe gideceğim erken kalkmam lazım ve çok yorgunum biraz dinleneyim hiç olmazsa..hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler

Bende gidicemmmmm

neyse kızlar size doyum olmuyor ama sporum beni bekliyor

hadi hoşçakalın , incekalın bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…