nasilsiniz kizlar??? sizleri özledim,,misafirlerim var yatili söylemistimya bundan dolayi giremiyorum yani..suanda biraz firsatim oldu..kilolar ne alemde???
tşk ederim cnmmm :):)seçilcimmm,elbisen çok yakışmış..Siyah değil ama yineden elbise almışsın..:)))
Tekrar tebrik ediyorum seni..
misafirlerimle ugrasiyorum ee bol bol yemekler tatlilar tabii var,,,iki hafta sonra ugurlicyacagim misafirlerimi,,ama kizlar kilo alirim diye endise ederken masallah diyin ama kilo verdim95.5 iken 93.5oldum:lepi:amaan amaan maralca biz iyiyiz de senden ne haber?? olumunekankayizsmile
secilsenin simdikiyanioimkinci resimde kilon 84mü canim? boyun kacti? cok hos gözüküyorsundegmesin....
Ben artık gideyimİYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!!
secilcim cok guzel olmusun.zaten guzelmistin zayiflamak guzelligine guzelik katmis darisi basim hepimizin insallah
evet koşu bandı çok sıkıcı oluyor..Cümle aleme Leslie'yi önerdim sana önermezsem olmaz kaydirigubbakcemile3 Dersi,işleri vb vs hep bahane evet kendimden biliyorum lülülülülülü Sen zayıflamaya gerçekten niyetlen sonrası gram gram kilo kilo gidiyor Bittecrübe sabittir zemuszemus Benm yaş 21,senin yaşın daha 16 oh oh,ben şimdiye kadar hep kilo gölgesindeydim sen bir an önce ver kilolarını da daha fazla kaybın olmasın yerimseniben
ayy işte bende bu yüzden bu tartıdan istiyorum
bu arada dışardan karafatma girmiş aklımı oynatcaktım
felaket korkuyorum oda perdede
öyle bir kaçmışımki annemde korktu nolluyor diye
şimdi korkudan yatmaya bile gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?