- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
kahvaltı yapıcam ama cnm istemiyor bu ne sıcak ya rabbimmmmmmm bunaldım valla sıcaktannnnn tombulkelebekim valla sana imreniyorum ben bu sıcakta spor yapamıyorum daralıyorum resmen ama hiç yoktan temizlik icat ediyorum bu da anneme yarıyor :):):)
Tatlım ben erzurumdayım ve bugün hava çok serin sizin gibi sıcak memleketlerde olsam ben kolumu bile kaldıramazdım eminim. Ya odaya klima takacaksınız ya da erzuruma taşınacaksınız =)))) ( tabikiiii kesinlikle önermiyorum ömür törpüsü bu şehir )
Canım benim senin verdiğin kilolara nasıl imreniyorum birbilsen resimlerine falan baktım da bende 128 civarı başladım inşalllaaahh seneye senin gibi önceki sonraki hallerimi koyabilirim buraya azmimi hırsımı isteğimi kaybetmeden rejime ve spora devam ederek...
kızlar ben on gun kadar olamıcam bacagmda bı apse olustu ne oturabılıyorum nede baska bısı.. 20 tanede ıgne verdıler:gitme: hepınızı opuyorum
kızlar ben on gun kadar olamıcam bacagmda bı apse olustu ne oturabılıyorum nede baska bısı.. 20 tanede ıgne verdıler:gitme: hepınızı opuyorum
yaaaa ben zor verip kolay kilo alanlardanım hayatım boyunca diyet yapmaktan sıkıldım artık. allah sabrımızı artırsın ne diim yaa
canım porsiyonları azaltmakla başlıyabilirsinnnn bende dışarda spor yapmam yemiş yemiş şimdi zayıflamaya çalışıyo gözlerle bakanlara sinir oluyorum evde yapabilirsin hiç olmadı aç müzik göbek at saba faydası olucaktıryaaaa ne olur benide alin araniza cok kötüyüm cok...18 yasindayim kilo probleminden bi türlü kurtulamiyorum.94 oldum sanirim dün 93.6kiloydum 1ay önce 89kiloydum..100kilodan 90a indim sonra geri 3kilo falan aldim tekrar 89a indim smdi yine varimdir 94 kilobendeki sorun hep evdeyim ama hep ve yiyorum sporlada aram iyi degil yapacaksamda evde yapmak istiyorum yardim edin ne olur hic gücte yok sanki bugün 4tane poca 1tane yuvarlak kücük pizza gibi bisey yedim sonra pisman oldum diyete baslamak istiyorum artik skntidan cikolata yemek istemiyorum
cnm tşk ederim 05ocak 2009 dan beri yapıyorum ama 7-8 aydır sallıyorum açıkcasııı :):)selam maşallah çok iyi kilo vermişsin darısı başıma. nasıl başardın bunu. bide ne kadar zamanda verdin cok merak ettim
Tatlım ben erzurumdayım ve bugün hava çok serin sizin gibi sıcak memleketlerde olsam ben kolumu bile kaldıramazdım eminim. Ya odaya klima takacaksınız ya da erzuruma taşınacaksınız =)))) ( tabikiiii kesinlikle önermiyorum ömür törpüsü bu şehir )
Canım benim senin verdiğin kilolara nasıl imreniyorum birbilsen resimlerine falan baktım da bende 128 civarı başladım inşalllaaahh seneye senin gibi önceki sonraki hallerimi koyabilirim buraya azmimi hırsımı isteğimi kaybetmeden rejime ve spora devam ederek...
sen bu gazlaaaaaaaa seneye kalmadan benim gibi olucaksın merak etme tatlımm:)
Oooooooooooooo YURDUSUM geçmiş buralardan....
canım merhaba nasılsın, çok özledim sizleri yahu, nasılsın hayatım, iyimisin, çocukları ve seni öpüyorum.opuyorumnanaktan
yaaaa ne olur benide alin araniza cok kötüyüm cok...18 yasindayim kilo probleminden bi türlü kurtulamiyorum.94 oldum sanirim dün 93.6kiloydum 1ay önce 89kiloydum..100kilodan 90a indim sonra geri 3kilo falan aldim tekrar 89a indim smdi yine varimdir 94 kilobendeki sorun hep evdeyim ama hep ve yiyorum sporlada aram iyi degil yapacaksamda evde yapmak istiyorum yardim edin ne olur hic gücte yok sanki bugün 4tane poca 1tane yuvarlak kücük pizza gibi bisey yedim sonra pisman oldum diyete baslamak istiyorum artik skntidan cikolata yemek istemiyorum
kızlar iştah kesme yöntemleriniz varmıııı?
Canım ben bir ara yapıyordum ve gerçekten o kadar tok hissediyordum ki kendimi. 1 kase yoğurda 1 çay kaşığı tarçın,1 çay kaşığı toz zencefil,1 çay kaşığı zerdeçal koyup karıştır günde en az 2 öğünde ye bunu yemeklerden önce
Öğle yemeğimi biraz erken olsa da yedim çünkü acıkmıştım atıştırmak yerine öğle yemeğini yemeyi tercih ettim tost makinasını ızgara niyetine kullanıyorum ben zaten baharatladığım 1 tavuk göğsünü mideye indirdim =)) uludağ şekersiz limonata çıkarmış 1 bardakta ondan içtim şişenin kalori listesine baktım da kalorisi 0.8 kalori gönül rahatlığıyla içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?