Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım ben erzurumdayım ve bugün hava çok serin sizin gibi sıcak memleketlerde olsam ben kolumu bile kaldıramazdım eminim. Ya odaya klima takacaksınız ya da erzuruma taşınacaksınız =)))) ( tabikiiii kesinlikle önermiyorum ömür törpüsü bu şehir )

Canım benim senin verdiğin kilolara nasıl imreniyorum birbilsen resimlerine falan baktım da bende 128 civarı başladım inşalllaaahh seneye senin gibi önceki sonraki hallerimi koyabilirim buraya azmimi hırsımı isteğimi kaybetmeden rejime ve spora devam ederek...

canımm sen bu kararlılıkla ve sporu bırakmadan gidersen ben seneye senin resimlerin arasındaki farka da şaşkınlıkla bakacağımdan eminim opuyorumnanaktan:1hug:

kızlar ben on gun kadar olamıcam bacagmda bı apse olustu ne oturabılıyorum nede baska bısı.. 20 tanede ıgne verdıler:gitme: hepınızı opuyorum

Selam bayanlar sıcaklardan bayılmak üzereyim Ankara yanıyor sanki oturdugum yerde terliyorum

kahvaltıda bir kk peynir iki dilim ekmek bolca domates yedim şimdilik bu kadar

kızlar ben on gun kadar olamıcam bacagmda bı apse olustu ne oturabılıyorum nede baska bısı.. 20 tanede ıgne verdıler:gitme: hepınızı opuyorum

Çok geçmiş olsun canım Acil şifalar

yaaaa ben zor verip kolay kilo alanlardanım hayatım boyunca diyet yapmaktan sıkıldım artık. allah sabrımızı artırsın ne diim yaa

Üzülme canım istedikten sonra muhakkak verirsin arada Kilo alıyor olmakta olagan sanırım verdiğinden çok almıyorsan sorun yok

canım porsiyonları azaltmakla başlıyabilirsinnnn bende dışarda spor yapmam yemiş yemiş şimdi zayıflamaya çalışıyo gözlerle bakanlara sinir oluyorum evde yapabilirsin hiç olmadı aç müzik göbek at saba faydası olucaktır
selam maşallah çok iyi kilo vermişsin darısı başıma. nasıl başardın bunu. bide ne kadar zamanda verdin cok merak ettim
cnm tşk ederim 05ocak 2009 dan beri yapıyorum ama 7-8 aydır sallıyorum açıkcasııı :):)

sen bu gazlaaaaaaaa seneye kalmadan benim gibi olucaksın merak etme tatlımm:)

sen bu gazlaaaaaaaa seneye kalmadan benim gibi olucaksın merak etme tatlımm:)

Valla inşalllaaahhh canımmmm benim gözüm öyle çok alçaklarda değil kaydirigubbakcemile3 ennnnn azzzz 75 olsam bana yeter 80 ve 85 bile razıyım sempatiksalakcinni yani şimdilik böyle düşünüyorum 85 kilo olunca ne düşünürüm bilemiyorum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Öğle yemeğimi biraz erken olsa da yedim çünkü acıkmıştım atıştırmak yerine öğle yemeğini yemeyi tercih ettim tost makinasını ızgara niyetine kullanıyorum ben zaten baharatladığım 1 tavuk göğsünü mideye indirdim =)) uludağ şekersiz limonata çıkarmış 1 bardakta ondan içtim şişenin kalori listesine baktım da kalorisi 0.8 kalori gönül rahatlığıyla içtim

Oooooooooooooo YURDUSUM geçmiş buralardan....

canım merhaba nasılsın, çok özledim sizleri yahu, nasılsın hayatım, iyimisin, çocukları ve seni öpüyorum.opuyorumnanaktan

İyiyim canım sen nasılsın.??
buralarda aynen çok sıcak+bizim ev konumundan dolayı daha bir sıcak...

Islak ve şişko bir şekilde yaşıyorum..:roflol:

Hoşgeldin aramıza...a.s.

YURDUSUM'cum senin çocuklar nasıl.?? Yeğenin evlendimi..??

kızlar iştah kesme yöntemleriniz varmıııı?

Canım ben bir ara yapıyordum ve gerçekten o kadar tok hissediyordum ki kendimi. 1 kase yoğurda 1 çay kaşığı tarçın,1 çay kaşığı toz zencefil,1 çay kaşığı zerdeçal koyup karıştır günde en az 2 öğünde ye bunu yemeklerden önce

<SAOL CANIM EN KISA ZAMANDA DENİCEM OZAMAN.YA FORM CAYLARI VARYA BEŞİ BİYERDE falan liptonun form cayı. bende mi bi işe yaramıyor acabaklava:

bende öğleyi erken getirdim kelebekim peynirli yumurta yaptım yarım dilim kepek ekmeğiyle yedim protein almak için:) canım senin tavuktan çekti ama mideme taş basıcam artıkD::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…