meraba canım
hoşbulduuum:)evet görev icabı 2 senedir burdayım.ya ne yazıkki olmadı:1no2: ilk denememi 2 ay önce yaptım ikincisinede 4 ay sonraya inşallah. o zamana kadar 20 kg falan vermeye niyetliyim. senin tüp bebek durumu nasıl?CADIARZU
Derin hatırladım canım seni. Demek bebişin oldu. Allah bağışlasın.
hatırladınmı şimdi .evet bebişim kendiliğinden geldi çok şükür şimdide kök söktürüyor bana nazını yapıyor.şimdi uyuttum arada iş yapıyorum arada burayı takip ediyorum
derincim herşeye rağmen iyi ki var nazın ve seninle birlikte umarım da çok hayırlı ve ailesine bağlı bi çocuk olur.
inşallah olur canım ben iki kez yaptım olmadı 11 sene sonra doğal yolla bebeğim oldu şu an kızım 15 aylık ama çok tedavi gördüm aşılama yumurta takipleri hiçbiri sonuç vermedi..ama iki kez kendiliğinden hamile kalmıştım daha önce bebekler gelişmedi kürtaj olmuştum .kaç senelik evlisiniz canım
Allah bağışlasın inşallah canım:) sabır işi cidden.2 senemiz bitti ama biz evlenmeden önce doğal yollarla çocuğumuz olma ihtimalinin az olduğunu biliyoduk o yüzden çok beklemeden tedaviye başladık direk tüp bebekle
Anammm yavrummm sen daha bebekmişsin opuyorumnanaktan sana kilo ne dayanır ki yavrum genceciksin 3-4 ayda halledersin kilo problemini guclubacismile ne güzel keşke o yaşlardayken ben de düşünebilseydim kilolarımın fazla olduğunu :çok üzgünüm: bilinçli bu yeni nesil bilinçli valla hihoyyyt
yok kız bagırılcak kadar abaartmamişşın malum renglı donemı bozma moralini yola devam artı bu kk nolmuş böleBen bugün yaramazlık yaptım menümü yazıyorum ama kızmayın karbonun anasını ağlattım
Sabah
1 dilim kaşar 1 uno light ekmek
2 saat sonra
7 tane sosis kızarttım 1 bardak cola zero
(ipler burda kopuyor reglim yüzümden kan şekerim düştü başım dönüyordu dolaptaki çikolataya reçele saldırdım.)
1 tatlı kaşığı sarelle :kedi: 1 tatlı kaşığı reçel :kedi: 2 dilim light ekmek
Akşam
K-flex yemeyi özlemiştim
1 çay bardağı k-flex 1 şeftali 1 kırmızı erik doğradığım 1 bardak sütle ıslattığım k-flex
Çoook abarttım ççoookkk :gitme:
garamsal garamsal alkisalkisalkis karamürsel canım
Sağol teyzesi......koç maşallah..allah aiılesine bağışlasın..gelsin de para kolay.
Aaaaaa kankacığım ,segilimciğim yapma böyle.....Bizde 50 yaşında nasıl kilo verilir göstereceğiz cümle aleme......sen önce şöyle ağız tadıyla biraz da dikkat ederek tatili bitir.sonrası kolay.yavrum siz daha çıtırsınız.hemen kilo verirsiniz.ya benim gibi olsaydınız..
Ben uzun yıllardır bu kötü yoldayım.Allah cümlemizi kurtarsın inşallah......sende benim gibi kötü yollara mı düştün kanka...:kedi:
Olmazmı bebeğim...Hoş geldin....Ayyy yavrum 15 inde daha....Hiç merak etme.Çok çabuk kilo verir kurtulursun.Sakın üzülme.Aaaahhhh 15 imde olacaktım,şimdiki aklımda olacaktı breh breh breh tutmayın beni.....ßanada aranızda yer varmı? :1rolleyes:
Maaşallah maaşallah.Anlımızın akısın tatlım..İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ineceksin......Aşk ta var ne güzel....Hayat hoş gerisi boş...Keyfine bak canım...Allah mutluluğunu arttırsın....SelamlaRR
Bugün diyetimin 14. haftası bitti ve tartı 75.5 dedi sositososito:lepi: 21.5 kilo gittiAllah'ım inşallah,inşallah geri kalan fazlalıklarım da gider,hepimizin fazlalıkları gider..Zayıf olmak bizim de hakkımız yahu!! zemuszemus
Kelebekiiiiiiimmmmmmmmmmm ızgara yap şu sosisleri dedim sanaaaaaaa....Kızlar öğle yemeği olarak 7 tane küçük sosis kızarttım yanında da coca cola zero içiyorum eğer bunları yiyerek zayıflarsam ömrü hayatım KH diyeti yaparak geçsin nolcak
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisyaşasııııın ilk 2 kilomu verdiiiiiiiiim. haddi balkam hayırlısıkaydirigubbakcemile2
:ecrin_bebek:Şenizhatırladınmı şimdi .evet bebişim kendiliğinden geldi çok şükür şimdide kök söktürüyor bana nazını yapıyor.şimdi uyuttum arada iş yapıyorum arada burayı takip ediyorum
Ben bugün yaramazlık yaptım menümü yazıyorum ama kızmayın karbonun anasını ağlattım
Sabah
1 dilim kaşar 1 uno light ekmek
2 saat sonra
7 tane sosis kızarttım 1 bardak cola zero
(ipler burda kopuyor reglim yüzümden kan şekerim düştü başım dönüyordu dolaptaki çikolataya reçele saldırdım.)
1 tatlı kaşığı sarelle :kedi: 1 tatlı kaşığı reçel :kedi: 2 dilim light ekmek
Akşam
K-flex yemeyi özlemiştim
1 çay bardağı k-flex 1 şeftali 1 kırmızı erik doğradığım 1 bardak sütle ıslattığım k-flex
Çoook abarttım ççoookkk :gitme:
Sağol teyzesi......
Aaaaaa kankacığım ,segilimciğim yapma böyle.....Bizde 50 yaşında nasıl kilo verilir göstereceğiz cümle aleme......
Ben uzun yıllardır bu kötü yoldayım.Allah cümlemizi kurtarsın inşallah......
Olmazmı bebeğim...Hoş geldin....Ayyy yavrum 15 inde daha....Hiç merak etme.Çok çabuk kilo verir kurtulursun.Sakın üzülme.Aaaahhhh 15 imde olacaktım,şimdiki aklımda olacaktı breh breh breh tutmayın beni.....
Maaşallah maaşallah.Anlımızın akısın tatlım..İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ineceksin......Aşk ta var ne güzel....Hayat hoş gerisi boş...Keyfine bak canım...Allah mutluluğunu arttırsın....
Kelebekiiiiiiimmmmmmmmmmm ızgara yap şu sosisleri dedim sanaaaaaaa....
Önceden bahsetmiştim bu diyetle 10-15 sene önce 20 kilo verdim;ama hiçbir zaman eti kızartmadım.Yağlarını temizledim.Ette yeteri kadar yağ var zaten...Gayretine yazık olur.Sakın gücenme bana yavrum bir sürü uğraşıp tam istediğin sonucu alamazsan motivasyonun düşer,üzülürsün.Asla üzülmeni istemem bu yüzden yazmadan duramadım....
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:ecrin_bebek:ŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kafamçokkarıştıkötükedihüsoklava::roflol::roflol::roflol:ŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?