Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah olur canım ben iki kez yaptım olmadı 11 sene sonra doğal yolla bebeğim oldu şu an kızım 15 aylık ama çok tedavi gördüm aşılama yumurta takipleri hiçbiri sonuç vermedi..ama iki kez kendiliğinden hamile kalmıştım daha önce bebekler gelişmedi kürtaj olmuştum .kaç senelik evlisiniz canım

hatırladınmı şimdi .evet bebişim kendiliğinden geldi çok şükür şimdide kök söktürüyor bana nazını yapıyor.şimdi uyuttum arada iş yapıyorum arada burayı takip ediyorum

derincim herşeye rağmen iyi ki var nazın ve seninle birlikte umarım da çok hayırlı ve ailesine bağlı bi çocuk olur.

derincim herşeye rağmen iyi ki var nazın ve seninle birlikte umarım da çok hayırlı ve ailesine bağlı bi çocuk olur.

sağol canım .tabikide herşeye rağmen allah herkeze versin herkez tatsın bu muhteşem duyguyu 11 sene rahat yaşadım gezdim tozdum uyudum yeter artık şimdide kızımı büyütüyorum

Allah bağışlasın inşallah canım:) sabır işi cidden.2 senemiz bitti ama biz evlenmeden önce doğal yollarla çocuğumuz olma ihtimalinin az olduğunu biliyoduk o yüzden çok beklemeden tedaviye başladık direk tüp bebekle

hemde ne sabır işi çok çektim çok ama sanki yaşanmamış gibi o acılar unutuyorsun inş ikinci denemede olur ama emin olki çok kafaya takma ben artık kafadan attım artık istemiyourm olmazsa olması dedim 2.tüp bebeği yaptıktan 5 ay sonra geldi naz kızım

galiba bazı şeyler ancak hayat memat meselesi yapılmadığı zaman çözülüyor bizim kilo işlerini de buna dahil

aklımızda hep zayıflamak dilimizde hep diyet sözcüğü. aslında beyne komutu ver ve odaklan dimi! yok ille suyunu çıkarıcaz diyetin de nefret ediyorum diyetteki bir hayattan

galiba başladım yine sorgulamaya ve hayat muhasebesine. bazen bazı şeylere geç kalmış gibi hissediyorum ve hep yanlış seçimler yaptığımı düşünüyorum ama oysa ki çok iyi biliyorum ki şu yaşadığımız andan zevk almazsam hangi hayatı yaşarsam yaşayayım mutlu olmayacağım. o yüzden hemen pozitif hayat düşünceleri söylüyorum kendime ve hoop hesap bitti. yeni sayfa aç ve güzel şeyler yaz.

sabahki boyozların ardından çılgınlar gibi iş yapıyorum saatlerdir midem bulanmaya başladı 1 elmayla idare edeyim akşamada yağsız tarhana çorbası içeceğim annemleri bekliyorum tek başıma yiyemiyorum

aslnda bademck ameliytı olmadn önce böyle degildm ama oldktan sonra böle oldm bilinç meselesi del her insanın sana ne oldu fln demeleri bkmalır fln uyuz edio bnde karar werdm zayıflıcm kafamçokkarıştı

Ben bugün yaramazlık yaptım menümü yazıyorum ama kızmayın karbonun anasını ağlattım
Sabah
1 dilim kaşar 1 uno light ekmek
2 saat sonra
7 tane sosis kızarttım 1 bardak cola zero
(ipler burda kopuyor reglim yüzümden kan şekerim düştü başım dönüyordu dolaptaki çikolataya reçele saldırdım.)
1 tatlı kaşığı sarelle :kedi: 1 tatlı kaşığı reçel :kedi: 2 dilim light ekmek
Akşam
K-flex yemeyi özlemiştim
1 çay bardağı k-flex 1 şeftali 1 kırmızı erik doğradığım 1 bardak sütle ıslattığım k-flex

Çoook abarttım ççoookkk :gitme:

yok kız bagırılcak kadar abaartmamişşın malum renglı donemı bozma moralini yola devam artı bu kk nolmuş böle

koç maşallah..allah aiılesine bağışlasın..gelsin de para kolay.
Sağol teyzesi......
sen önce şöyle ağız tadıyla biraz da dikkat ederek tatili bitir.sonrası kolay.yavrum siz daha çıtırsınız.hemen kilo verirsiniz.ya benim gibi olsaydınız..
Aaaaaa kankacığım ,segilimciğim yapma böyle.....Bizde 50 yaşında nasıl kilo verilir göstereceğiz cümle aleme......
sende benim gibi kötü yollara mı düştün kanka...:kedi:
Ben uzun yıllardır bu kötü yoldayım.Allah cümlemizi kurtarsın inşallah......
ßanada aranızda yer varmı? :1rolleyes:
Olmazmı bebeğim...Hoş geldin....Ayyy yavrum 15 inde daha....Hiç merak etme.Çok çabuk kilo verir kurtulursun.Sakın üzülme.Aaaahhhh 15 imde olacaktım,şimdiki aklımda olacaktı breh breh breh tutmayın beni.....
Maaşallah maaşallah.Anlımızın akısın tatlım..İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ineceksin......Aşk ta var ne güzel....Hayat hoş gerisi boş...Keyfine bak canım...Allah mutluluğunu arttırsın....
Kızlar öğle yemeği olarak 7 tane küçük sosis kızarttım yanında da coca cola zero içiyorum eğer bunları yiyerek zayıflarsam ömrü hayatım KH diyeti yaparak geçsin nolcak
Kelebekiiiiiiimmmmmmmmmmm ızgara yap şu sosisleri dedim sanaaaaaaa....
Önceden bahsetmiştim bu diyetle 10-15 sene önce 20 kilo verdim;ama hiçbir zaman eti kızartmadım.Yağlarını temizledim.Ette yeteri kadar yağ var zaten...Gayretine yazık olur.Sakın gücenme bana yavrum bir sürü uğraşıp tam istediğin sonucu alamazsan motivasyonun düşer,üzülürsün.Asla üzülmeni istemem bu yüzden yazmadan duramadım
....
yaşasııııın ilk 2 kilomu verdiiiiiiiiim. haddi balkam hayırlısıkaydirigubbakcemile2
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hatırladınmı şimdi .evet bebişim kendiliğinden geldi çok şükür şimdide kök söktürüyor bana nazını yapıyor.şimdi uyuttum arada iş yapıyorum arada burayı takip ediyorum
:ecrin_bebek:ŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kafamçokkarıştıkötükedihüsoklava::roflol::roflol::roflol:ŞenizŞenizŞeniz

beyzuş bana da aferim ben de ıkı kılo verdım zar zor :)) 95 93 yaw devam edebilirim inş ben de bahar gb beşi bi yerde aldım onu denıyorum inş faydasını görürüm :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…