- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
KH DİYETİ NE ALLAH AŞKINA ANLAYAMADIM DA:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
Karbonhidrat diyeti canım karbonhidrat ve şeker almıyorsun. Protein ve bir miktar yağ serbest. Çatlayana kadar tavuk ya da balık yiyebilirsin mesela. Sebze meyve da sınırlı sayıda serbest. Ama acıktığında ağzına gönül rahatlığıyla sosis salam ya da 1-2 dilim kaşar atabiliyorsun boshayallersmile ayrıca sabahları sucuklu yumurtayla yapıyorsun kahvaltını çok eğlenceli ve çok doyurucu şimdilik benim tavsiye etmem için erken kendim 5 gündür deniyorum şimdi regl oldum 10 gün sonra cuma günü tartılacağım bakalım ne kadar değişiklik olacak kilo verdiysem herkese önereceğim ama veremediysem ben de eski rejimime geri döneceğim 15 günlük bir denekim yani ben sempatiksalakcinni KK da karbonhidrat diyeti topicine bakarsan canım selintepe adlı kullanıcı bu rejimle 30 kg vermiş ve herkese bilgiler veriyor ilgini çektiyse ordan takip edebilirsin :1rolleyes:
bence pek mantıklı değil gibi geliyor ama sen bilirsin
sadece protein alsan tamamda sucuğun olsun salam olsun kaşar olsun onların kalorileri çok fazla biz futbolcu değiliz futbolcular ancak böyle beslenir ama tabi dene bakalım merakla bekliyorum sonucunu senden kilo verirsen hemen bende başlayacağımYooo gayet mantıklı geldiği için yapıyorum ben yerimseniben
Vucutta enerji için önce k.h. sonra yağlar sonra proteinler yakılır.
Bu KH diyetinde vucuda KH almıyorsun ve vucut enerji için yağları yakıyor bu da yağların eriyerek zayıflamana neden oluyor sempatiksalakcinni Ama herkes yapıp yapmamakta serbest yerimseniben deniyorum sadece ve yararlı olacağını düşünüyorum açıkçası aklinialirimsmile
selam kızlar naberopuyorumnanaktan
sadece protein alsan tamamda sucuğun olsun salam olsun kaşar olsun onların kalorileri çok fazla biz futbolcu değiliz futbolcular ancak böyle beslenir ama tabi dene bakalım merakla bekliyorum sonucunu senden kilo verirsen hemen bende başlayacağım
Tebrikler tatlım senin de badem gibi gelip 21 kilo verdim dediğin günler çok yakında bence yerimseniben
selam kızlar naberopuyorumnanaktan
Bİlllllluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr nerdesin kızzz senklava: ben alacam elime oklavayı ama :roflol: 2. günden pes etmediğini söyle bana
billuru sabah bir ara burda gördüm ama birşey yazmadan çıktı. Spor olayında istikrarlı davranmamız lazım miyocummm her sabah erken kalkmaya özen gösterelim ben regli olduğum için 2-3 gün spor konusunda izin veriyorum kendime çünkü yerimden kalkacak halim olmuyor regl döneminde.
İyidir yavrum kayıplardasınnn aklinialirimsmile
Yapıldımı bakalım leslieklava: :roflol:
sırnaşık şey
sonun da billur hanım nerelerdesiniz bahar bu kesın yapmadı ortadan kayboldu ne dersin :))
cırcırcır laf atıp durmuşun yokluğumdan faydalanıp
leslie yapmadım sabah ama kukiyi de aldım 40 dk falan yürüdük zemuszemus
yalnız benim hertarafım fena ağrıyor eyvahedigeldismile noldu bana anlamadım sabah ta 10.30 da zorla kalktım inanınleslie yapıcam şimdi veya dans ediyim diorum ama çok halsizim yaaaa ve boynumda tutulmuş bu arada bilmiyorumkismile
daha da kötüsüüü telefonumun kulaklığı koptuuuuuuuuuuuuu :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben ben onsuz napıcam şimdiiiiii onu takıodum leslie yide dansı da onla yapıodum uyurkende onla uyuyodum heep mafoldumben
Hamlamışsın canım ilk günden çok zorladın kendini ondan ... Sıcak bir duş al kendine gelirsin yaptıkçada hamlığın gidecek alışacaksın zaten. Ben ilk bindiğimde kondisyon bisikletini 3 dakika çeviremiyordum ama sonra alışınca oooo 40-45 dakika üstünden inmediğimi biliyorum. dayan başaracaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?