Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KH DİYETİ NE ALLAH AŞKINA ANLAYAMADIM DA:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Karbonhidrat diyeti canım karbonhidrat ve şeker almıyorsun. Protein ve bir miktar yağ serbest. Çatlayana kadar tavuk ya da balık yiyebilirsin mesela. Sebze meyve da sınırlı sayıda serbest. Ama acıktığında ağzına gönül rahatlığıyla sosis salam ya da 1-2 dilim kaşar atabiliyorsun boshayallersmile ayrıca sabahları sucuklu yumurtayla yapıyorsun kahvaltını çok eğlenceli ve çok doyurucu şimdilik benim tavsiye etmem için erken kendim 5 gündür deniyorum şimdi regl oldum 10 gün sonra cuma günü tartılacağım bakalım ne kadar değişiklik olacak kilo verdiysem herkese önereceğim ama veremediysem ben de eski rejimime geri döneceğim 15 günlük bir denekim yani ben sempatiksalakcinni KK da karbonhidrat diyeti topicine bakarsan canım selintepe adlı kullanıcı bu rejimle 30 kg vermiş ve herkese bilgiler veriyor ilgini çektiyse ordan takip edebilirsin :1rolleyes:

bence pek mantıklı değil gibi geliyor ama sen bilirsin

bence pek mantıklı değil gibi geliyor ama sen bilirsin

Yooo gayet mantıklı geldiği için yapıyorum ben yerimseniben
Vucutta enerji için önce k.h. sonra yağlar sonra proteinler yakılır.
Bu KH diyetinde vucuda KH almıyorsun ve vucut enerji için yağları yakıyor bu da yağların eriyerek zayıflamana neden oluyor sempatiksalakcinni Ama herkes yapıp yapmamakta serbest yerimseniben deniyorum sadece ve yararlı olacağını düşünüyorum açıkçası aklinialirimsmile

sadece protein alsan tamamda sucuğun olsun salam olsun kaşar olsun onların kalorileri çok fazla biz futbolcu değiliz futbolcular ancak böyle beslenir ama tabi dene bakalım merakla bekliyorum sonucunu senden kilo verirsen hemen bende başlayacağım

Tatlım daha önce kalori diyeti de yaptım ama bu kalori rejimi değil karbon rejimi istediğin kadar ye diyorlar salam,sucuk,sosis de karbonhidrat yok ki onun için yiyorum. Evet umarım işe yararda herkese tavsiye edebilirim

of ya inanamıyorum bu kadar kilo verdiğime yolun sonunu görebilecekmiyim acaba bu arada bu site olmasaydı diyet miyet yapamazdım ben hepinize çok teşekkürler

sıcakta bol bol yürüdüm elektrik parası yatırdım doktora gittim kan tahlili istedi zorlanıyorum nefes almakta taksit yatırdım dün annemler ilaç yazdırmıştı onları aldım 1buçuk saat yürüdüm ooh mis boyoz yemiştim sabah sırf yağ biraz erisin sıcakta sempatiksalakcinni nessemsi dip bucak bir ev işine girişeyim

merhaba fıstık hatunlar...
dün site bakımdaydı menümü yazamamıştım...
2 günlük menüm....

PAZARTESİ
KAHVALTI
denge ekmek,salatalık,peynir,zeytin,çay

ÖĞLE
hamsi buğulama ( fırında ) salata,ayran

ARA
elma

AKŞAM
çorba,cacık,3 taze ceviz

ARA
armut,şeftali

su,bitki çayları,

SALI
KAHVALTI
tb ekmek,domates,peynir,zeytin,çay

ÖĞLE
kabak sote,cacık

ARA
elma,armut

AKŞAM
balık,salata

bol su,bitki çayı

Bİlllllluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr nerdesin kızzz sen klava: ben alacam elime oklavayı ama :roflol: 2. günden pes etmediğini söyle bana

İyidir yavrum kayıplardasınnn aklinialirimsmile
Yapıldımı bakalım leslie klava: :roflol:

cırcırcır laf atıp durmuşun yokluğumdan faydalanıp
leslie yapmadım sabah ama kukiyi de aldım 40 dk falan yürüdük zemuszemus
yalnız benim hertarafım fena ağrıyor eyvahedigeldismile noldu bana anlamadım sabah ta 10.30 da zorla kalktım inanın leslie yapıcam şimdi veya dans ediyim diorum ama çok halsizim yaaaa ve boynumda tutulmuş bu arada bilmiyorumkismile
daha da kötüsüüü telefonumun kulaklığı koptuuuuuuuuuuuuu :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumben ben onsuz napıcam şimdiiiiii onu takıodum leslie yide dansı da onla yapıodum uyurkende onla uyuyodum heep mafoldumben

sırnaşık şey

sonun da billur hanım nerelerdesiniz bahar bu kesın yapmadı ortadan kayboldu ne dersin :))

yaptım valla yaptıııııımmmmm yaaaaa laelaelaelaelae kukiyle yürüdük sabah =)))) o da bana benzedi şişko oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onuda yürütüorum ki o da kilo versin kaydirigubbakcemile3 ama cidden kötüyüm bgn ben

Hamlamışsın canım ilk günden çok zorladın kendini ondan ... Sıcak bir duş al kendine gelirsin yaptıkçada hamlığın gidecek alışacaksın zaten. Ben ilk bindiğimde kondisyon bisikletini 3 dakika çeviremiyordum ama sonra alışınca oooo 40-45 dakika üstünden inmediğimi biliyorum. dayan başaracaksın.

hahaha evt ona bende ilk başladığımda 3 dk yapamıodum bide bu oturma yeri yok ayakta yapıosun bunu şimdi zorlayında yarım saat fln yapabiliorm

ya ben bu çizelgeye başlangıç ve hedef kilomu yazıyorum ama çıkmıyoooooooooyyyykötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…