Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beyzuş bana da aferim ben de ıkı kılo verdım zar zor :)) 95 93 yaw devam edebilirim inş ben de bahar gb beşi bi yerde aldım onu denıyorum inş faydasını görürüm :içelim:

Hemde nasıl aferin....:lepi::içelim:ŞenizvereliniortakEn kocamanından....Gözümden kaçmış canım kusura bakma...
Bende aldım beşi bir yerde kullanmaya başlayacağım.İnşallah hepimize faydası olur....

Bu günkü menüm......

Sabah: 1.5 kupa çorba...(kışı özledim galiba canım istedi sabah sabah)

Ara: 4 adet ceviz

Öğlen: 1 kase az yağlı çoban salata,üzerine biraz peynir......

Akşam: 1 tabak taze fasulye,küçük bir kase yoğurt.

Ara: 1 meyva yerim diye düşünüyorum.....

Etten bıktım galiba bu gün canım hep sebze istedi.....Meyra gibi yüreğimin götürdüğü yere gittim...

kızlar geldim ben, yaa benim neyim var anlamadım sanıırım kilodan oluyo bu ağrılar =( sırtık ve göğsüm öle bir ağrıyor ki anlatamam size yürürken özellikle de ... bugün hayatımda ilk defa kendime şu soruyu sordum: billur sen kendine napıyorsun? kendime kızdım ve gerçekten üzüldüm şu halime... kimse deil ben kendi kendime zarar veriorum kendim kendi canımı acıtıyorum (((( kesinlikle kurtulucam bu kilolardan görüntüm yüzünden üzülüodum ama sağlığım için en başta bunu bu sefer kesinlikle yapıcam
bugün yaptıklarımı yaziim size bayanssulusmile
sabah: k fleks ve bir elma
ara: bir elma 2 bisküvi
öğlen: yarım tabak tavuk sote dünden kalan =)) ve bir dilim ekmek
akşam: yine elmayle k fleks
40 dk yürüyüş
opuyorumnanaktan

baharcım ben de rowenta düşünüyordum ama baktım bugün işte philps in yeni çıkmış keratinli o da çok güzel bişi karar veremedim hangisini alsam die

ay kızlar hastayım kilo veremiyorum.şu baytara da canım sıkıldı kaç gündür.onunla görüşürken kilolar 400er 500 er gram gidiyordu.anam durdu şimdi.stresten mi sinirden mi bilmiyorum.tamamen bitti bu arada hanımlar.merak edenler varsa. 87.2 ye düşmüştüm.hasta oldum 87.6 oldum bugün.offf.deli olucam yahu.şişlikten möidir ki.3.günüm bugün ama.

benım phılps cnm tavsiye de ederım yani bu arada süper gidiyosun cnm coooookkkk gecmiş olsun cnm umarım agrılaedan kurtulursun benım diz kısmım yürümemi bıraz engellıyo ama senın kı daha bi acırdır sırt falan aman kendıne ıyı bak kuzum yoksa nasıl vercen opuyorumnanaktan

bu arada güzel haber.doktor artık ilaç tedavisini kesti.artık tedavi için gelme diyetine dikkat et ve sporu bırakma yeter.gerisi sana kaldı dedi.ayrıca sandıgımdan daha azimliymişsin die ekledi.6 ay hesaplamış o ama 3 ayda bitirdi ilaç tedavisini.vee 2 haftadır ilaç kullanmıyorum.kilo vermem de bişi yok.yani almadım.hatta verdim.:lepi:

billurcum o düünnn yaptığın hareketlerden ötürü ağırıyor her yerin leslie artı 1 saat oynadın gayet normal yani takma aklına 2 güne kalmaz geçer. Evet biz bedenimize haksızlık ediyoruz. 2 saat elimizde taşıyamayız 20 kiloyu ama bütün hayatımız boyunca vucudumuzla beraber taşıyoruz. Tabii benim ki 20 kilo değil 50 kg mafoldumben Allahımmm yardım etsin inşallah kurtulacağız :gitme:

saol canım benim =)) sen de dikkat et ama zorlama çok acıyosa bikaç gün

Canım geçmiş olsun.Sırt ağrısı neyse kilolardan diyelim ama göğüs ağrısını bir Dr a danış istersen....Şeniz
Sıkma canım kendini...Kaybeden sen değilsin başkası......Streslenme;sıkıntı stres kilo vermeyi engelliyor.Son anda aldığın kiloları çabuk verirsin.Yerleşik kilo değil nasılsa....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

sağol canım teşekkür ederim =) veteriner arkadaşımla konuşurken bugün sordum böle böle oluo sendede oluo mu die, kilodan oluo o zorlandığı içn eskiden bende de oluodu ordan biliorum dedi düz yolda çok deil ama yokuşta falan özellikle hissediorum göğsümün ağrıdığını allahım sanki öküz oturuo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sizde de oluo mu böle ağrılar zorlayınca? hamlık ağrısı deil ama sormak istediğim şey anladınız sanırm

Yaaa düşündüm de çok mutlu oldum neden mi =))) çünkü ben bu rejime başlarken 50 kg vermem lazım diyordum şimdi 40 kg vermem lazım diyebiliyorum. Öyle ya da böyle gidiyor fazlalıklar biraz uzun sürse de olsunnn demek kiii zamanla gerçekten zayıflayabilirim. 1 sene sürecek ama ben sonunda zayıflamış olacağım. Düşüncesi bile çok güzel. Ya herşey değişecek benim için yepyeni bir hayat olacak...
Mesela canımın isteği elbiseyi alabileceğim acaba lastiği var mı çekersem benim bedenimi kaplayabilirmi diye düşünmeden, beğendiğim bir iç çamaşırı hiç düşünmeden alacağım 3XL varmıdır diye bakınmadan, yüzük almaktan korkmayacağım yüzük takmayı sevmiyorum yalanının arkasına da saklanmayacağım. kolye zincirleri boynumun yarısında kalmayacak,çarpışan arabalara da binebileceğim lunaparkta, otobüste yanına oturduğum erkeğin kıçımın yarısıda dışarıda kalmayacak. renk renk çeşit çeşit kıyafetlerim olabilecek, giyimine önem gösteren o iş hanımlarından olabileceğim, bir de ayaklarım küçülse çok sevineceğim unisex spor ayakkabı arama derdinden kurtulacağım 42-43 giyiyorum dublex çocuk mezarı benim ayakkabılar küçülürmü ki acaba 40 numaraya kadar düşse ne sevinirim ama opuyorumnanaktan
Mutluyum ve umutluyum çünkü zayıflıyorum şükürler olsun Allahıma :Saruboceq:

Bende tıkanma ,nefes yetersizliği şeklinde oluyor canım,merdiven ve yokuş çıkarken genellikle...Ağrı olmuyor...Tıkanma. kilo ve nedeniyle

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:1hug:Şeniz
İşte budur.....Gaza geldim sağol canım......

cnm benim ortak dertleri nasıl da bir bir anlatmışın bakarsın ayaklar da kücülür cok haklısın bebegem 50 derken 40 oldu dıyosun neden devamı gelmesın kı :) ayy benı bile umutla doldurdun sen cok güzel yaşa emii :))zemuszemus

Merhaba kızlar!!!

bende geçen ki günde yediklerimin ardından

sabah kilo aldığımı düşünerek kalktımm

ama sonuç şok ediciydi 800 gr vermişim

benim anlamadığım bunca zaman yedim yedim aldım şimdi neden veriyorum:bbo:

Galiba korkudan verdim :jeyyar:

Şu an 86 ları gördüm çok mutluyummmmmzemuszemus

Tombulkelebeğim bende 40-41 giyorum ve bu numaralarda hiç o kadar kolay bulunan numaralar değil

keşke Türkiye'de de büyük numara üretimine geçilse

40 numara ayakkabı çok ama kalıpları dar sinir bozucu

ayakkabı almayı hiç sevmiyorum çünkü beğendiğim ayakkabılar olmuyorrrrmafoldumben

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Alllaaaaahhh hepimizin gönlünün muradını versinnnn inşallah :Saruboceq: Çok gönülden istiyorum hepimizin dertlerinin aynı olduğunu bildiğim için herşeyin en güzelleri bizim olsun inşalllaaahhh :Saruboceq: ya da Allah elimizdekilerinnn hepsinin en güzeli olduğunu idrak ettirsin bize :Saruboceq:
Zayıflayacağız kızlar Allahın izniyle benim göğsümdeee kocaman bir umut var ve onun ışığı gözlerime vuruyor bunu 40 kilo fazlası olan ben söylüyorum siz de emin olun sadece zaman ve azim opuyorumnanaktan Allahhhh azmimizi arttırsın kilolarımızı azaltsın inşallaaahhh :Saruboceq:
Kendimi camı hocası gibi hissettim :kedi: kaydirigubbakcemile3

hahhaha süper yazm ışın son cümlen koparttı beni yaw hahhaha :))))sırnaşık şey

Kızlar az önce facebooktan zynpkr nın resimlerine baktım da valla süper zayıflamış yavruda gıdık falan kalmamış maşallaaahhhh zeynepcimmmm yüzün ilgimi çekti zayıflayınca ne kadar bambaşka bir havaya bürünüyor insan ne kadar çekici oluyor ya opuyorumnanaktan ne deniyor ona sexi mi =)))) ondan işteee... Tombul olan insanın çekiciliği sexiliği falan kalmıyor sadece sevimli oluyor ama zayıflayınca bambaşka bir ruh oluyor ya da bana öyle geliyor kaydirigubbakcemile3

ay kızlar bende o özene bözene aldığım ince topuklu ayakkabılarımı artık giymek istiorum dolap beklio hepsi çok seviorum topuklu ayakkabıları boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…