evet hemde hiç zorlanmadan yapınca kendine güvenin geliyor süper birşeygerçekten mi harikasın yaaa alkisalkisalkis o günü bende görebilirm inş :Saruboceq: =)))
bug
n sabah tartıya çıkınca moralim bozuldu bnmtam 90 çıktım dün daha azdı halbuki 2 3 gün snr relg olcam ondan mı acaba o kadar uğraşmama rağmen kilo veremeyince sinir olduuuuuuuuuuummm :tomato:
evet hemde hiç zorlanmadan yapınca kendine güvenin geliyor süper birşey
regl olacağın için vücudun su tutuyor olabilir
günlük kilo alışverişleri olur canını sıkma
bu kadar çabanın karşılığını mutlaka alacaksın
kenidi sakın salıverme devam devam devam :lepi::lepi::lepi:
yılmak yok =) beyzuşun koyduğu resimleri görünce daha bi azim geldiben çıkıyorum yürüyüşe, sende sanırım işe gidiceksin kolay gelsin, görüşmke üzere
günaydın güzel ve çıtır hatunlarrrrrrrrrrrr
bu sabah yediklerimin yansımasını gördümmmmmmmmmmmmmmmmmbilmiyorumkismile
amaaaaa cumaya kadar gidecekkkk bu fazlalıklar
beyzuş ablamm resimler süper motive edici teşekkür ederim....opuyorumnanaktan
Billurs, tombulkebeleğim, miyo sabah sporları yapıldımı ???
ben birazdan yine işe gidicem( sabah gittim geldim )
o yüzden bugün spqor yako ama yarın başlıyorummmmmm( inşallah :Saruboceq:)
Ayyyyy iyiki varsınız.....
günaydın canım =)
kızları bilmiorum ama ben daha yapmadım :kedi: yeni kalktım diebilirim birazdan köpüşümle çıkıcam hedefim bugün onla 1 sa kadar yürümek =) gelince de leslie yapıcam bugün kendimi iyi hissediorum sırnaşık şey
essss helal sana beee yürğme kim tutar hahhaha arkandan billur onun arkasından da ben gelıyom bahar bakalım sıralam nasıl olcak cok sevindim şaka maka opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Günaydın kızzzllaaarrr
Bak bak bak yine geç kalkmış bizimkiler alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Ben sabah 8 de uyandımmm 9 da dışarı çıktım ahanda şimdi geldim sabah sabah gezmediğim yer kalmadı ya hemde hızlı hızlı yürüdüm :sm_cool: toplamda 3 saat ama 1 saatini çıkarıyorum bankada falan beklediğim süre olarak :1rolleyes: tam tamına 2 saatt koşa koşa yürüdüm resmen zemuszemus mutluyummm :lepi: hamsi aldım gelirkene anneme hamsi yaptırcam akşam için laelaelaelaelae balığıda kokusunu da hiç sevmem ama rejim için zayıflamak için boynumuz kıldan ince kaydirigubbakcemile2
Göbeğimin üstünde asma kat olarak çıkan midem yavaş yavaş yukarı doğru gerilmeye başladı çoookk seviniyorummmmm heeeyyy milllettt ben zayıflıyorum alkisalkisalkis :sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
teşekkürler canımarifeebe cnım ben özel msj olarak gönderiyorum sana leslie indireceğin adresi
Merhaba güzeller;
Geceden beri nasılsınız diye bakmaya geldim...Sizi öpüp hemen çıkacağım,spor yapamıyorum ayağımın ağrısından bari ev işi yapayım.Hem temizlenirim hem biraz hareket işe yarar değilmi....
Hadi akşama görüşürüz...Kolay gelsin.....
Günaydın kızzzllaaarrr
Bak bak bak yine geç kalkmış bizimkiler alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Ben sabah 8 de uyandımmm 9 da dışarı çıktım ahanda şimdi geldim sabah sabah gezmediğim yer kalmadı ya hemde hızlı hızlı yürüdüm :sm_cool: toplamda 3 saat ama 1 saatini çıkarıyorum bankada falan beklediğim süre olarak :1rolleyes: tam tamına 2 saatt koşa koşa yürüdüm resmen zemuszemus mutluyummm :lepi: hamsi aldım gelirkene anneme hamsi yaptırcam akşam için laelaelaelaelae balığıda kokusunu da hiç sevmem ama rejim için zayıflamak için boynumuz kıldan ince kaydirigubbakcemile2
Göbeğimin üstünde asma kat olarak çıkan midem yavaş yavaş yukarı doğru gerilmeye başladı çoookk seviniyorummmmm heeeyyy milllettt ben zayıflıyorum alkisalkisalkis :sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Arkadaşlar beni de aranıza alın..Ben de 90 kilonun üzerindeyim.105 kiloydum ama ramazanın başından beri 4 kilo verdim yani şu an 101 kiloyum.Ama tıkandım kaldım,bir haftaya yakındır gitmio kilo milo..Yağ yakıyorum galiba..Bitse de tekrar kilo vermeye başlasam keşke(
hoş geldin canım inşallah hedefine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?