Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet hemde hiç zorlanmadan yapınca kendine güvenin geliyor süper birşey

regl olacağın için vücudun su tutuyor olabilir

günlük kilo alışverişleri olur canını sıkma

bu kadar çabanın karşılığını mutlaka alacaksın

kenidi sakın salıverme devam devam devam :lepi::lepi::lepi:

yılmak yok =) beyzuşun koyduğu resimleri görünce daha bi azim geldi ben çıkıyorum yürüyüşe, sende sanırım işe gidiceksin kolay gelsin, görüşmke üzere

günaydın cnm ben kahvaltı yaptım 10 dk yapcam sporuu bugun 1.5 saat düşünüyorum birde meyve ve k fleks yiyecem bıraz azaltmaya başlıyorum suyu da dayıcam migdeye :))

cokkk sevındım iyi olmada cnm ben de gec kaldım

bugünki menüm....

KAHVALTI
tb ekmek,domates,peynir,çay

ÖĞLE
kabak yemeği,salata,ayran

ARA
elma,armut

AKŞAM
meyve,süt olabilir,yada tavuk
iş çıkışı kuzenime gidicem ( hala kızı ) oğlu askere gidiyor asker uğurlayacaz...sanırım etli pilav olacak yemekte bana cısssssss olduğundan yemem...:umursamaz:

Günaydın kızzzllaaarrr

Bak bak bak yine geç kalkmış bizimkiler alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Ben sabah 8 de uyandımmm 9 da dışarı çıktım ahanda şimdi geldim sabah sabah gezmediğim yer kalmadı ya hemde hızlı hızlı yürüdüm :sm_cool: toplamda 3 saat ama 1 saatini çıkarıyorum bankada falan beklediğim süre olarak :1rolleyes: tam tamına 2 saatt koşa koşa yürüdüm resmen zemuszemus mutluyummm :lepi: hamsi aldım gelirkene anneme hamsi yaptırcam akşam için laelaelaelaelae balığıda kokusunu da hiç sevmem ama rejim için zayıflamak için boynumuz kıldan ince kaydirigubbakcemile2
Göbeğimin üstünde asma kat olarak çıkan midem yavaş yavaş yukarı doğru gerilmeye başladı çoookk seviniyorummmmm heeeyyy milllettt ben zayıflıyorum alkisalkisalkis :sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

essss helal sana beee yürğme kim tutar hahhaha arkandan billur onun arkasından da ben gelıyom bahar bakalım sıralam nasıl olcak cok sevindim şaka maka opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Merhaba güzeller;
Geceden beri nasılsınız diye bakmaya geldim...Sizi öpüp hemen çıkacağım,spor yapamıyorum ayağımın ağrısından bari ev işi yapayım.Hem temizlenirim hem biraz hareket işe yarar değilmi....
Hadi akşama görüşürüz...Kolay gelsin.....

YENACIĞIM;
Barış'ın erkekliğini kutluyorum.Allah nice mürvetler göstersin inşallah......:lepi:turkbayragiturkbayragialkisalkisalkisalkisalkisalkis
Akşama yemeğim yok;lütfen p.p. pilavını çabuk gönder.Yanına ayranı ben yaparım.....

Ayyy yorgunluktan uyku bastırdı yaaa hava da yağmurlu karanlık tam uyuma havası birazcık uyusam mı :kedi:

merhaba ablacım...kolay gelsin akıllı hatunun hali başka oluyor...bir taşla iki kuşsengözlerimebaksanab:jeyyar:

Arkadaşlar beni de aranıza alın..Ben de 90 kilonun üzerindeyim.105 kiloydum ama ramazanın başından beri 4 kilo verdim yani şu an 101 kiloyum.Ama tıkandım kaldım,bir haftaya yakındır gitmio kilo milo..Yağ yakıyorum galiba..Bitse de tekrar kilo vermeye başlasam keşke (

bebeğim harikasın yaaaa alkisalkisalkisa.s. =)) tebrik ederim çooooooook iyi gidiyosun maşallaaaahhh =)
valla evt bende geç kaldım 9.30 falandı kalktığım 11 gibi çıktım bebişimle 40 dk yürüdük sonra veterinere uğradık traş ettirdim kukiyi sosis gibi olduuuuu kaydirigubbakcemile3
sonra markette gittik tonbalık aldım çok şaşırdım neden diceksiniz derya die bi marka bilirsiniz onun bezelyeli ve mısırlı bi tonbalığı varmış 100gr 80 cal :s hemen aldım bitane kaydirigubbakcemile3 şimdi onu yedim tadıda fena gelmedi valla bana tavsiye ederim günlerdir balık die öldüm bu kesmedi ama idare edelim artık yediğimi hazmedeyim şimdi 1 2 sa snr leslie mi de yapıcam ooooooohhhh kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

hoş geldin canım inşallah hedefine ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…