Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUS'um Okur, nursena ve diğer arkadaşlarla görüşüyormusun? Hamilelr ne yaptılar? Merak ediyorum valla.Msn'leri de yok bende.

İyiyim hayatım...Bende kilo aldım.Aldıklarımı vermeye çalışıyorum.Geçen yıl bu günlerde 10 kilo daha eksiktim.Sağlık olsun deyip tekrar asılıyorum...

Emeklilik özgürlük hayatım.Ben çok memnunum....Kesinlikle tavsiye ediyorum.Koşturmaca yok,stres yok,istediğin zaman istediğin yere gidiyorsun,gece geç vakitlere kadar oturabiliyorsun....

Eski iş yerime gittim,herkes en az 8-10 yaş genç görünüyorsun,cildin pırıl pırıl dedi.Sevindirik oldum.Stres bitince yüzüm güldü,cildim parladı demek ki.Eğer doğru söylüyorlarsa tabii...
Allah sana da nasip etsin hayırlısı ile inşallah..Çok sevindim.

BEYZUS'um Okur, nursena ve diğer arkadaşlarla görüşüyormusun? Hamilelr ne yaptılar? Merak ediyorum valla.Msn'leri de yok bende.

İkiside doğum yaptı kuzuları büyütüyorlar.....Okur bir ara uğrdı (2-3 gün önce) topiğe geleceğim artık dedi ama çocuklardan fırsatları olmuyor galiba....Nursena nın msn i yok bende ama Okur un kini hemen özelden yazayım sana canım.....

YENA oğlunu sünnet ettirdi....Okumuşsundur belki.....Bize pipi pilavı göndermedi.Hepsini kendi yemiş.......alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:roflol::roflol:

TURSARİ; kardeşini evlendiriyor uzun zamandır topikte yok...Nikah olsun,telaş bitsin geliyorum dedi.Bekliyoruz......

EMRAHELİF de bir süre ara verdi.....O da geri geldi.İnşallah artık beraberiz.....

Senide bekliyoruz artık.....Buradan ayrılınca kilo alınıyor söyleyeyim.....Gel artık bizde çok özledik.........

yenacım benim haftam salı bitiyo, hatırlatmak istedim. salı günü yazıcam inşallah kilomu:):dance:

İnşallah canım biraz daha kışlar yaklaşsın, gelirim.Sohbetleri özledim,birbirimizi çok güzel motive ediyorduk.Bende rahatsız olmuyor değilim kilolardan ama, ne yapayım. morali bozulduğu zaman çok güzel kilo almayı beceriyorum. Yinede allahım sağlığımıza bir şey vermesin canım kendine iyi bak, topikteki arkadaşlar kocaman öpücükler yolluyorum.

Kızlaaaarr şuanda aldığım bilgiye göre NAR yeşilçayın 10 misli antioksidana sahipmiş. Şeker oranı da düşük olduğu için meyve olarak NAR ı tüketebilirsiniz. Sevgiler...

İnşallah inşallaholumunekankayizsmile
Bende razıyım.....

kızlar biri ban dur desin.hatta birileri beni dövsün. mafoldumben
bugünkü menümü yazıyım da kızın bana nolur.
sabah:1 dlm çavdar ekmeğim,1dlm peynir,salatalık biber yeşilçay
ara(3 saat sonra) 5 tane eti form 1 mandalina
(2 saat sonra)saolsunlar öğlen yemeğimi geç saate verdiler bugün çıkmadım.2 form bisküvi+1 mandalina daha
öğlen:kremalı mısır çorbası,böyle salçayla falan sosisli bişi vardı 1 kaşık ondan,yogurt
akşam(işte burda kopuyorum)
eve bir geldimmm annem milföy böreği ve hazır yufkayla bir börek yapmış içine süt yag ve yumurta konuyo.su böregi gibi. 1 tane o börekten 1 tane milföy böreği 3 köfte büyüklüğünde et vee 1 kk peynir
hepsini geçtim be manyakl kafa sen ne diye o börekleri öyle yersin.senağlama senağlama
kızın bana.

amacıma bu kıdar az kalmışken b7u hatayı yaptıgım için kendimden utanıyor ve bugün kendimi 2 saa yürüyüşe mahkum ediyorum.artık nasıl yapacaksam.ama birazdan çıkıcam.takıcam kulaklıgımı.dooğru yürüyüşe.

bu kadar kilo verene ödül verilir canım sen de bunu ödülün yap pişman olma neden oluyorsun kipişman oldukca daha çok yiyesin gelecek oh yedim sefam olsun de yarın devam edersin öptüm

....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…