Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUS naber bebek..:)))))

Ben çıkıyorum kızım mama yemeye gelicek..:) görüşelim bir ara tenhalarda...yerimseniben :roflol:

Teşekkür ederim canım...

Canım sen birde bir dönem çok hızlı verdin her hafte hemen hemen...Duraklama döneminde olabilirsin...Pilav ye meto hızlanır...kaydirigubbakcemile3

amannn bu düzeltme butonunu neden kaldırdılar ki...alsanaalsanasmileşey dicektim..kuzucuğun pipi pilavından yollasaydın yerdim..:roflol::roflol:

SlmlaRR!!
Salı günü 75.5 diyen tartı bugün 76.3 dedi :sinifsinif: Adet olduğumdan sanırım..
Geçen cuma 76.9
Bugün 76.3
Giden 600 gr
Spor 270 dk kaydirigubbakcemile2

Günaydın Kızlar

Yenacım tekrar belirtmekte yarar görüyorum ben regl olduğum için bu hafta tartılmayacağım yüksek çıkınca moralim bozuluyor bir de malum KH diyetine alışmaya çalışıyorum haftaya inşallahh bollll yağ eritmiş olacağım.
Spor bildiriyorum regli olmadan önce yaptığım 190 dakika.

Vee ben her hafta düzenli bildirim yapamayabilirim..Yapamadığım haftalarda izinli yazar mısın beni çıtır YENAm yerimseniben

BEYZUS naber bebek..:)))))

Ben çıkıyorum kızım mama yemeye gelicek..:) görüşelim bir ara tenhalarda...yerimseniben :roflol:

İyiyim tatlımmmm....
Ben seninle tenhada,kalabalıkta her yerde görüşmeye hazırım güzelim;ama tenhada olursa daha bir egzantirik ve iç gıcıklayıcı olur.....bayanssulusmilezemuszemuskaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz

amannn bu düzeltme butonunu neden kaldırdılar ki...alsanaalsanasmileşey dicektim..kuzucuğun pipi pilavından yollasaydın yerdim..:roflol::roflol:

Göndermiyor canım hepsini kendi yemiş.cokacimcoookBende istedim.....Yok pilav.....:1no2::1no2:Biz sade pilav yerinden yerdik YENACIĞIM,pipili tarafı sen yerdin yaaaaa....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Yazık değilmi bize pilav,pilav öldük burda.Sen versen 1 tabak yer kalkarız.Peki şimdi ne olacak.Pipi pilavına özendik diye koca bir tencere yapıp yersek günahı senin hiç karışmayız değilmi YAĞMURGÖZLÜM....

billurcum regl olacaksın ondan kilo veremedin vucudun su tutuyor bu dönemde sıkma canını reglin bitsin 2-3 gün sonra inersinnn o zaman tartıl ben öyle yapacağım.

aynen ablacım bütün suçu günahı yenanın....:roflol::roflol::roflol:

Merhaba kızlar

kilo bildirimi yapıyorum

Başlangıç : 94 Kg

Geçen hafta : 87.100

Bu hafta :86.500

600 gr fena sayılmaz, yediklerimi duysanız iyi bile gitmiş dersiniz.

Beyzuş ablam , o rus kadın doğru diyor herhalde

Çünkü ben kendimi veremedim ,. aldım diye hiç düşünmeden

verirsem veririm diyerek diyete devam ediyorum ve

ramazanın başından beride tam düzgün istediğim gibi diyet ve spor yapmadan

ramazandan itibaren 5 kg vermişim

ben bile kendime şaşırıyorum....

İnşallah böyle devam eder...

İnşallah canın inşallah....Maaşallah...

95 den 93 olmuşum ben 3 4 gunden beriii saglam spor yapıyorum bundan sonra haftalık sporumu yazıp cuma günü toplamını vericem oyle yapmayı unutmuşum tatlım ya ama sıkılaştıgımı farkettimm cokkk hoşuma gitttiii cok tş ederım destekleyen oyalanmamı sglayan arkadaşlara öpüyorum hepimizi akşam buluşuruz inşş

YURDUŞŞŞŞŞŞ;

Hoş geldin canım....Nasılsın......

İyiyim hayatım sizler neler yapıyorsunuz anlatın bakalım.Özledim hepinizi.
Kilo filan veriyosun maşallah.Ben teker ters döndü 97'lerde geziniyorum.
Emeklilik nasıl gidiyor güzelim ya.Bende Emekli olmak istiyorum, D U Y U R U L U R.

BEYZUS'um ne haber, nasılsın.Arkanı takip ediyorum.Gezdiğin siteleri kontrol ediyorum haaaa

Canım benimmmm.Demekki duygular karşılıklı,Sen beni takip ediyorsan en az benim seni sevdiğim kadar seviyorsun...Çok mutlu oldum.Birde sürekli topiğe gel çok kişi mutlu olsun..Tatlımmmmm seni çok seviyorum..Şeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…