Teşekkür ederim canım...
Canım sen birde bir dönem çok hızlı verdin her hafte hemen hemen...Duraklama döneminde olabilirsin...Pilav ye meto hızlanır...kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım...
Canım sen birde bir dönem çok hızlı verdin her hafte hemen hemen...Duraklama döneminde olabilirsin...Pilav ye meto hızlanır...kaydirigubbakcemile3
BEYZUS naber bebek..:)))))
Ben çıkıyorum kızım mama yemeye gelicek..:) görüşelim bir ara tenhalarda...yerimseniben :roflol:
amannn bu düzeltme butonunu neden kaldırdılar ki...alsanaalsanasmileşey dicektim..kuzucuğun pipi pilavından yollasaydın yerdim..:roflol::roflol:
Göndermiyor canım hepsini kendi yemiş.cokacimcoookBende istedim.....Yok pilav.....:1no2::1no2:Biz sade pilav yerinden yerdik YENACIĞIM,pipili tarafı sen yerdin yaaaaa....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Yazık değilmi bize pilav,pilav öldük burda.Sen versen 1 tabak yer kalkarız.Peki şimdi ne olacak.Pipi pilavına özendik diye koca bir tencere yapıp yersek günahı senin hiç karışmayız değilmi YAĞMURGÖZLÜM....
Merhaba kızlar
kilo bildirimi yapıyorum
Başlangıç : 94 Kg
Geçen hafta : 87.100
Bu hafta :86.500
600 gr fena sayılmaz, yediklerimi duysanız iyi bile gitmiş dersiniz.
Beyzuş ablam , o rus kadın doğru diyor herhalde
Çünkü ben kendimi veremedim ,. aldım diye hiç düşünmeden
verirsem veririm diyerek diyete devam ediyorum ve
ramazanın başından beride tam düzgün istediğim gibi diyet ve spor yapmadan
ramazandan itibaren 5 kg vermişim
ben bile kendime şaşırıyorum....
İnşallah böyle devam eder...
İnşallah canın inşallah....Maaşallah...
YURDUŞŞŞŞŞŞ;
Hoş geldin canım....Nasılsın......
BEYZUS'um ne haber, nasılsın.Arkanı takip ediyorum.Gezdiğin siteleri kontrol ediyorum haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?