Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

enacığım ben bu günden bildirim yapayım.yarın akşam geleceğim.siteye girmem geç olur.
kilo:92.700
sporasif jimnastik.(bel kemeri ve masaj aletiyle )
günde 1-1:5 saat ortalama 510 dakika yalnız bayağı faydasını görüyorum.özellikle şu relax spin ton bayağı etki yapmaya başladı..
sonuçta sadece 600 gram ama olsun.bu gidişle ayda 3 kiloya bile razıyım..

tekrar hoşgeldin kürkçü dükkanına..bak ara verince kötü oluyor.burda birbirimizi dengeliyoruz..

geçmiş olsun ablacım..diş işi benim de kabusum oldu bitmek bilmiyor mafoldumben Allah kolaylık versin :Saruboceq:

yenacığım beni bir süre izinli yazabilir misin?özel nedenlerden dolayı diyetime ara vermek zorundayım :sinifsinif:ama dönüşüm muhteşem olacak:lepi: hepinize bol bol kilo vermeler ama dönüşte korkun bendenkötükedihüso

HAyırlı cumalar hanımlar.....

Evettt pamuk ayaklar tartıya bakalım...kaydirigubbakcemile3

Derincim ve zeynepçim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

BEYZUSÇUM dediğin gibi ana kuzusu gerçekten...Şu an için herşey yolunda sadece çiş yaparken çok ağlıyor..
Onun dışında tüm haşarılık üst düzeyde..:)))

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...

Hedeflediğiniz kiloya sağlıkla varmanız dileğiyle,kolay gelsin size,hepimize..:)))

yenacım canım çok geçmiş olsun...kuzucuk erkek olmuş..damatlığınıda görmek nasip etsin Rabbim...:Saruboceq:

yenacım......

başlangıç....117,1
geçen hafta....102,4
bu hafta............102,4
hedef...............90

pazartesi kilom tavan yapmıştı...ödem sorunum vardı..birazda olsa hallettim...hala ayaklarım şiş...bu aşırı ödemin sebebinide buldum...belim için kullandığım ağrı kesicinin yan etkisiymiş...ve tiroid hastalarının kesinlikle kullanmaması gerekiyormuş...bunu kendim ilacın yan etkilerini okuyunca gördüm...bunu bana veren doktora ne diyim ben şimdiguclubacismile

yenacım canım çok geçmiş olsun...kuzucuk erkek olmuş..damatlığınıda görmek nasip etsin Rabbim...:Saruboceq:

Teşekkür ederim canım...

Canım sen birde bir dönem çok hızlı verdin her hafte hemen hemen...Duraklama döneminde olabilirsin...Pilav ye meto hızlanır...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…