- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Geçmiş olsun zeynep ablacım. Diş işi çok zor Allah yardımcınız olsun.
Selam kızlar uzun bir aradan sonra :))a.s.
Uzun zamandır deli gibi yiyip hiç diyet yapmadığım için sizlere de bu durumu yazıp canınızı sıkmak istemedim. Yarın itibarı ile geri dönemk istiyorum diyetime, zararlıları çıkarıcam dolabımdan ya onlar oldukça ben diyet yapamıyorum. Sınırsız yeme anlayışımın son gününü yaşamak istiyorum. Yürüyüşe çıkacağım demiştim ya geçen gün o kadar az bir yer yürüdüm ki şaşarsınız bedenim kalkmıyor hamlıktan ağırlıktan, kendime kızdım valla. Ama kendime kızdıkça sinirden gene yiyorum benim bunu yapmamam lazım yaaa, Baharcım özledim valla senle de yazışmayı. Sen iyi bir motivasyoncu arkadaşımızsın Allah razı olsun. kaydirigubbakcemile Bu site gerçekten bu anlamda çok iyi :enbuyukkk: Badem den de ses yok galiba?:sm_confused:
Sumensei Bilge hoşgeldiniz.urda ihtiyacınız olan desteği en önemlisi aile sıcaklığını bulacaksınız.
Yenacığım geçmiş olsun.oğluşumuz büyuk bir badire atlattı.bir kaçgün sonra hiçbirşeyikalmaz.önemli olan iyi bir bakım.
Beyzuşum allah kabul etsin.bir günlük kaçamak için zopaya değmez...zaten yeterince pişman olmuşsun.devam edeceğiz başka yolu yok..
Kızlar ben çok yorgunum.iki gündür eşimi vekendimi hastaneye taşıdım.eşimi psikoloğa götürdüm ve ürolojiye götürdüm.çok zor oldu.bugünde düşç,ye gittik.yarın yine gideceğiz.dişlerimizi yaptımamız lazım.ne zamandır erteliyorduk.artık başlama zamanı.
tombulkelebeğim maşallah çok kararlı gidiyorsun ve arkadaşları da iyi motive ediyorsun.geçmişe dönemiyorum..şimdilik bu kadar..
Merhaba Hanımlar Ben Geldim ve Aranıza Katıldım Şu an
Dün diyetisyenime gittim. Bir diyet planı yaptık ve zayıflamaya resmen adım attım. Beni çok motive etti ve bana ilk etapta 1700 kalorilik bir diyet planı çıkardı.
Şu an tam 122 kiloyum. Ve bu kiloyla şu an bu gruba katıldım. Ne yaptımsa ne ettimse anlatacağım size. Beraber motive olalım ve kurtulalım şu lanet kilolardan.
Hoşgeldin bilqe olumunekankayizsmile
İnşallah hepberaber güzel sonuçlar elde ederiz.
Ayrıca bu sabah tartıldım 90,6 kiloya düşmüşüm mutlu oldum... Çünkü bir önceki gün dengesizin biri moralimi çok bozmuştu... İnsanlar neden bu kadar tuhaf anlamıyorum :gitme:
İlk hedef 70 arkadaşlar...
Ayrıca size birşey soracağım; şu imzalarınızdaki kilo çizelgesini dün yaptım ben fakat nasıl güncelleyeceğiz onu bilemedim. Bilen vardır umarım.
Güzel bir geçirmeniz dileklerimle :)
Merhaba Hanımlar Ben Geldim ve Aranıza Katıldım Şu an
Dün diyetisyenime gittim. Bir diyet planı yaptık ve zayıflamaya resmen adım attım. Beni çok motive etti ve bana ilk etapta 1700 kalorilik bir diyet planı çıkardı.
Şu an tam 122 kiloyum. Ve bu kiloyla şu an bu gruba katıldım. Ne yaptımsa ne ettimse anlatacağım size. Beraber motive olalım ve kurtulalım şu lanet kilolardan.
Hoşgeldin bilqe olumunekankayizsmile
İnşallah hepberaber güzel sonuçlar elde ederiz.
Ayrıca bu sabah tartıldım 90,6 kiloya düşmüşüm mutlu oldum... Çünkü bir önceki gün dengesizin biri moralimi çok bozmuştu... İnsanlar neden bu kadar tuhaf anlamıyorum :gitme:
İlk hedef 70 arkadaşlar...
Ayrıca size birşey soracağım; şu imzalarınızdaki kilo çizelgesini dün yaptım ben fakat nasıl güncelleyeceğiz onu bilemedim. Bilen vardır umarım.
Güzel bir geçirmeniz dileklerimle :)
o yaptığın sayfayı sık kullanılanlara falan ekledin mi? o adres lazım sana şimdi.
geçmiş olsun ablacım..diş işi benim de kabusum oldu bitmek bilmiyor mafoldumben Allah kolaylık versin :Saruboceq:
o yaptığın sayfayı sık kullanılanlara falan ekledin mi? o adres lazım sana şimdi.
Evet ekledim. Adres mevcut :)
Evet ekledim. Adres mevcut :)
tamam gir o adrese. ordaki current weight kısmına şu ani kilonu yaz
tamam gir o adrese. ordaki current weight kısmına şu ani kilonu yaz
Derincim ve zeynepçim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
BEYZUSÇUM dediğin gibi ana kuzusu gerçekten...Şu an için herşey yolunda sadece çiş yaparken çok ağlıyor..
Onun dışında tüm haşarılık üst düzeyde..:)))
yenacım canım çok geçmiş olsun...kuzucuk erkek olmuş..damatlığınıda görmek nasip etsin Rabbim...:Saruboceq:
yenacım......
başlangıç....117,1
geçen hafta....102,4
bu hafta............102,4
hedef...............90
pazartesi kilom tavan yapmıştı...ödem sorunum vardı..birazda olsa hallettim...hala ayaklarım şiş...bu aşırı ödemin sebebinide buldum...belim için kullandığım ağrı kesicinin yan etkisiymiş...ve tiroid hastalarının kesinlikle kullanmaması gerekiyormuş...bunu kendim ilacın yan etkilerini okuyunca gördüm...bunu bana veren doktora ne diyim ben şimdiguclubacismile
günaydın
maalesef kilom 117 bayramda aldığımın ancak 1 kilosunu verebilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?