Günaydıınnnnnn geçte olsa 10 da uyandım veeee 20 dakika en hızlısından leslie yaptım + 5 dakika kol egzersizi + 15 dakika roman havası 9 - 8lik çok eğlenceli yaaaattımmm göbecikleri abe
Zayıflayıp bu hatun gibi olmak istiyorum çok güzeeeelll yaaaa
Günaydın,
Şu anki saç rengi sana çok yakıştı bence,önceki halini bilmiyorum ama..Çok doğal ve daha çıtır duruyorsun..:)
kim bu hatun.? ben sen sandıydım..:))
Sıkıldım galiba Yenacımmm :sinifsinif: 1.5 sene oldu kahveye döndüğüm bilmiyorumkismile neyseee biraz daha zayıflıyımda sonra sarıya geçiş yapayımmm değiştim mi tam değişeyimmm zemuszemus
Yok kızzz keşke ben olsam sempatiksalakcinni aşkımın bir arkadaşı resimlerine bakarken aşkımmm ne güzelll kadınnnnnnnnnn dimi akannehir dedim '' eveeett çok güzelll '' demez mi benimkiSaçları çakma sarı gözleri mavi lensmiş kaydirigubbakcemile3 sallaaa o zaman dedim demekki ben zayıflayınca daha güzel olacağımmm :kedi: ama benim burnummmm çok büyüyor yaa zayıflayınca koca burunlu oluyom sempatiksalakcinni
Karadenizli olmanın dezavantajımı...Söyleyince tekrar fotolara bakıp burnunu inceledim.aklinialirimsmile..bence sana öyle geliyordur gayet biçmli yaratamış yaradan...
Tek kusurun var, şişkosun sen ahahahha...
:gitme: senağlama mafoldumben :gitme:
Ama bu yıl şişkosun,seneye lopez olucaz ya...:teselli: zemuszemus
cemrehayal mesaj kutuna bakarmısın..
Olcaz dimi zemuszemus Allahım utandırmasın sağlık verdiği sürece rejime devammmm opuyorumnanaktan
Ya Yenacım diğer topicte seline de sordum burda da sorayım ben şimdi 10 gündür KH diyetindeyim bu hafta tartılmadım haftaya cuma tartılacağım sonuçta 15 günden çok bir süre tartılmamış olacağım haftaya cuma tartıda 3 kg eksik görebilirmiyim acaba sempatiksalakcinni ya da 4 kg aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni Bunun gibi olsak daa ne boshayallersmileaklinialirimsmilehttp://www.couturebridals.com/images/black_dress.jpg
İşte böyle olacağız.......
Ben bunun 1.5 misli fazla kiloya kavuşsam razıyım valla....
Topkimin GENÇLERİİİİİİİİİ önümüzdeki kış sizi böyle görmek istiyorum......klava:alsanaalsanasmile Ayy kıyamam size.....:1hug:Şeniz
Haftanın 1. YENA -2 hihoyyyt :lepi: kaydirigubbakcemile2:teytey:naniknanik
Haftanın 2.zynpkr -1.4 :hooray: a.s. alkisalkisalkis
Haftanın 3.Derin -1 :hooray: a.s. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?