Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydıınnnnnn geçte olsa 10 da uyandım veeee 20 dakika en hızlısından leslie yaptım + 5 dakika kol egzersizi + 15 dakika roman havası 9 - 8lik çok eğlenceli yaaa attımmm göbecikleri abe

Günaydın,

Şu anki saç rengi sana çok yakıştı bence,önceki halini bilmiyorum ama..Çok doğal ve daha çıtır duruyorsun..:)

Bu şimdiki halim

Bu da sarı halim

Gozlerimi kapatınca ne kadan gizemli oldu yaf kaydirigubbakcemile3 edit butonu olmadığı için böyle yükledim gözlerin mavi olduğunu düşünerek saç rengi yakıştıralım plizzzz sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

Hımmmmmmmmmm İkiside güzel, ama ben üstteki renk diyorum...=)

Günaydın,

Şu anki saç rengi sana çok yakıştı bence,önceki halini bilmiyorum ama..Çok doğal ve daha çıtır duruyorsun..:)

Sıkıldım galiba Yenacımmm :sinifsinif: 1.5 sene oldu kahveye döndüğüm bilmiyorumkismile neyseee biraz daha zayıflıyımda sonra sarıya geçiş yapayımmm değiştim mi tam değişeyimmm zemuszemus

kim bu hatun.? ben sen sandıydım..:))

Yok kızzz keşke ben olsam sempatiksalakcinni aşkımın bir arkadaşı resimlerine bakarken aşkımmm ne güzelll kadınnnnnnnnnn dimi akannehir dedim '' eveeett çok güzelll '' demez mi benimki Saçları çakma sarı gözleri mavi lensmiş kaydirigubbakcemile3 sallaaa o zaman dedim demekki ben zayıflayınca daha güzel olacağımmm :kedi: ama benim burnummmm çok büyüyor yaa zayıflayınca koca burunlu oluyom sempatiksalakcinni

Sıkıldım galiba Yenacımmm :sinifsinif: 1.5 sene oldu kahveye döndüğüm bilmiyorumkismile neyseee biraz daha zayıflıyımda sonra sarıya geçiş yapayımmm değiştim mi tam değişeyimmm zemuszemus

Bende 80-85 civarı olduğumda saçlarımı kısacık kestirmeyi düşünüyorum...böyle kiloluyken sanki bedenimin genişliği daha çok çıkar gibime geliyor kısa saçla...

Karadenizli olmanın dezavantajımı...Söyleyince tekrar fotolara bakıp burnunu inceledim.aklinialirimsmile..bence sana öyle geliyordur gayet biçmli yaratamış yaradan...

Tek kusurun var, şişkosun sen ahahahha...

Karadenizli olmanın dezavantajımı...Söyleyince tekrar fotolara bakıp burnunu inceledim.aklinialirimsmile..bence sana öyle geliyordur gayet biçmli yaratamış yaradan...

Tek kusurun var, şişkosun sen ahahahha...

:gitme: senağlama mafoldumben :gitme:

Ama bu yıl şişkosun,seneye lopez olucaz ya...:teselli: zemuszemus

Olcaz dimi zemuszemus Allahım utandırmasın sağlık verdiği sürece rejime devammmm opuyorumnanaktan

Ya Yenacım diğer topicte seline de sordum burda da sorayım ben şimdi 10 gündür KH diyetindeyim bu hafta tartılmadım haftaya cuma tartılacağım sonuçta 15 günden çok bir süre tartılmamış olacağım haftaya cuma tartıda 3 kg eksik görebilirmiyim acaba sempatiksalakcinni ya da 4 kg aklinialirimsmile

günaydın arkadaşlar kızımı uyuttum biraz geçmişi okudum kızım uyuyunca girebiliyorum .halbuki şimdi işi gücü bırakıp leslie yapsam ama ev işleri yemek bitmiyorki..
baharcım bencede sorarsan sarı saçlı halin ama bence zayıflayınca yaptıralım zaten zayıflayınca ilk işim saçlarıma güzel bir röfle yaptırmak olacak bende hastalık halinde sarı saç.çok seviyorum .hatta akşam düğüne gittik bayıldım sarı saç tonlarına utanmasam soracaktım kime yaptırdınız diye....çünki en son röflemi 3 kişiye yaptırdım 3üde güzel olmadı bak senin tonların çok güzel .biraz daha kahveyle idare edeyim bende yoksa aklım hala sarıdaaaa

yenacım haklsın vallahi bende doymuyorum bu sıra sinir oluyorum kendimedün atıştıracak bişi bulamadım kızımın çubuklarını yedim bu seferde

sarı kesinlikle sarıııııııı:sm_cool:

günaydın millet yenacım bu hafta unutma olur mu yoksa salcam kendıme bu arada baharcım ben de sarı halını begendım ama nacizane fikrim zayıfla öle yaptır yanı baştan aşagı yen ilenmiş şıkır şıkır bir hatun ol tatlım ben bugun lessie yapamadım ama yürücem halay cekip göbek falan atıcam artık sag saglim gelirssem dügünden aksam yaparım 25 dk :)) herkeze bolll sabırlar spora yapın kızlar acayip fark edıyo benım gb tembelin biri yaıyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…