Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

spor mevzusunda zaten leslie ile tanıştırdınız beni Allah razı olsun sizden. akşamları 45 dakika yapıyorum zatende 2 set zor ya. tüm gün okuldayım ev işleri falan derken yaş yani.ama motivasyon konusunda burada yazıp çizmenin katkısı acayip fazla. teşekkür ediyorum hepinizeŞeniz ıyyy biraz sulu oldu galibaaadelikafadulden

Merhaba,

Yeni üyeyim. Şu an kilom 91.8 kg. Beraber, motive olarak güzel bir kilo verme dönemi yaşayacağımızı umuyorum

senin kararın ben yorum yapamayacağım ama..bu süreç yine seni üzecek gibi geliyor bana zeynepçiğim

yanılmadın tatlım.bugün buluşacaktık ya.cnm nerdesin akşam görüşüyoruz dimi falan dedim.msj attım.cv ver de hayatım ben de işlerimi ona göre ayarlayım dedim.gelen cvp:
görüşmek istem,iyorum zeynep.lütfen birdaha arama.hoşçakal.

salak dengesiz ya.ağladım iş yerinde sırf sinirden.neyse iyi oldu.en azından artık benim triplerim yüzünden demiycem.ve bundan sonra ben de acımasız olucam.nasıl ki hepsi bana acımadan oynadı kendince benle.bundan sonra ben de karşımdaki üzülüyormuş yok kırılıyormuş düşünmücem.tabi bu sadece duygusal bagım olan insanlar için geçerli olacak.yiter yaaa yiter yaaaaaa.:mymeka:

bir de zayıflayım çıtır bi hatun oluyum sonra çekecekleri var benden özellikle beni basite alıp aman kim bakacak ona diyenlerinnn...

yine delirdim.diyete de bomba gibi dönüyorum hadi hayırlısı gerisi kalan 20 kilonun başına.bu hırsla da onlar gider.kaydirigubbakcemile3

Zeynepcim üzüldüm tatlım vaktizamanında hepimizin yaşadığı türden şeyler çok üzüldüm senin adına ama üzme kendini tatlım. O adam hiçbirşeye değmeyen kişiliksiz biriymiş en azından daha fazla vakit kaybetmedin onunla. Zayıfff çıtır hatunlar olalım o zaman görecek bu erkekler hepsini sıraya dizip teker teker hepsini postalayacaz. Sen zaten çok zayıfladın gerisi de kısa sürede gelir ve mutlu olursun Allahhhh adam gibi adam çıkarır umarım karşına.

20 dakika leslie daha yaptım nefesim sıkıştı çok hızlı bunlar ya ama giderek arttırıcam ve birgün gelecek ve 45 dakika durmadan yaptım diyebileceğim. Eee hala obezim bu kadar kalkabiliyor koca popom

İnşallah :)
Darısı başımıza...
Kendimi çirkin hissetmem bir kenarada, şu özgüven nasıl dirilecek bilmiyorum :gitme:

Merhaba,

Yeni üyeyim. Şu an kilom 91.8 kg. Beraber, motive olarak güzel bir kilo verme dönemi yaşayacağımızı umuyorum

Hoşgeldin :) Hep beraber kilolardan kurtulmamız dileğimle...

umarım cnm.adam gibi adam beni bulmaz hep dengesizi arızayı çekerim mıknatıs gibi ya hayırlısı tabi.

15 dakika daha leslie yaptım çok eğlenceli ya koca poponu kaldırabildiğin sürece kaydirigubbakcemile3

Bugün ki menüm
Saat 11 de
Sucuklu yumurta 2 yumurtalı
1 Fincan 5i 1 yerde
Saat 1 de
1 tane sosis
1 dilim kaşar
Saat 4te
Ciğer tava
Saat 5:30
1 Şeftali

3 Lt su, 1 Fincan Doğa Phyto Form.
Sabah 40 dakika + Akşam 40 dakika ( Leslie,Kondisyon B.,Dans,Egzersiz)
Öğlen 30 dakikalık yürüyüş
Nazar etme noooLuuurrr İstemen yeterli seninde olur sempatiksalakcinni

Leslie ile egzersiz yapıp da ciddi anlamda faydasını gören var mı? Benim elimde sadece 1 mil ve 2 mil şeklinde başlangıç videoları var. Çok hızlı hareket edilmemesine rağmen birkaç tekrardan sonra yoruluyorum. Tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum bilhassa, acaba Leslie 1 mil ile, mesela günde 8-10 tekrar yapıldığında bir haftada ne gibi sonuçlar alınabilir? Merak ediyorum çünkü iyi bir sonuç alınabilecekse buna göre cd edineceğim.

ay şeker şeker diye gözüm döndü,bide bu atiyenin dondurma şarkısı aklımı çeldi,bi kase dondurma ve beeeen çok mutluyuz şuankötükedihüso

badem tabiykide çok faydasını gördü lesli ile 50 günde 13 kilo verdi ve tabi diyet hatam varsa düzeltir zaten kendisi ama ben böyle hatırlıyorum

şu andan itibaren grubunuza canı gonulden gırmıs bulunuyorum. 22 yasındayım 1.63 boyundayım ve 103 kıloyum. acıl zayıflamam gerek sıze katılayım kac gundur sabah kahvaltımı yapıyom beyaz peynır ıhe nın akdenız ekmeklerınden bır tane salatalık cay bazende nestle lıfactıve kahvesınden ıcıyom gunde kesın 2 lıtre su arada maden suyu. kepeklı kraker ıle su ıcıyom cok acıkırsam. elma nektarı gıbı 2 meyve yıyorm aksam yatarken yagsız sutumu ıcıyom.detox ayak bandı aldım dun gece basladım. aksam da sadece yurtta cıkan yemekten bıraz yıyorum. ayy cokmu acaba yaa cokmu yıyorum lutfen akıl verın. ve sızden akıl almak ıstıyorm. ben ogrencıyım devamlı otur ders dınle yaz hareket hıc yok onerecegınız bı hareket falan varmı mesela su dıskler var ya yuvarlak bel ınceltıyomus o ıse yarar mı lutfen yardım edınn

Bu hafta bende kilo verememekten korkuyorum..Mİsafirler için aldığımız lokumları ha bire götürüyorum...:kedi:
Şiiişşşştttt cııızzzzz...... Bence sarı......Doğal görünen sarı saçı çok severim.Sende de çok doğal durmuş....

Ama bu yıl şişkosun,seneye lopez olucaz ya...:teselli: zemuszemus
EVEEEETTTTT... Neden olmasın canım....Gayet istikrarlı gidiyorsun....Sporuda bırakmıyorsun....Yenanın dediği gibi 4 değilde 3 olmuş veya 2,5 sakın üzülme....Hep kilo aldığımız günleri düşün... ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
Merhaba,

Hoş geldin canım...olumunekankayizsmile Seni hak etmeyen ve kimseyide mutlu edemeyeceğini düşündüğüm ,dengesiz biri için sakın kendini üzme....En iyi kararın daima ileriye bakman olacak.....O seni kaybetti sonuçta o üzülsün,derdine yansın......Sakın üzülme canım,umarım seni çok mutlu edecek kişiyi en kısa zamanda bulursun....
Hoş geldin canım.olumunekankayizsmileElimizden gelen yardımı yaparız...Öğle yemeğini atlıyormusun ....Sadece krakerle geçiştirirsen akşam yemeğinde abartırsın....Sen sıkça topiğe gel uzun uzun konuşuruz....

su sızın yaptıgınız gıbı kac kılodan kac kıloya dustuk dıye bı resım varya onu nasıl yapıyoruz. evt öğleyı sımdılık meyve falan gecırıyom ama pazartesı okul baslayınca ogle yemegınde ne yıyecem ne yapcm bılmıyom okulda cok yorulup aksam yemeklere dalmaktn korkuyom. topık dedıgınız burasımı oluyo

Canım öncelikle hoşgeldinnn ve sakin ol lütfen yazdıklarından heyecan içinde olduğunu algıladım bilmiyorumkismile zamanla hepsini oturtacaksın.
Rizelimisin yoksa öğrenim için mi ordasın canım :uhm: Okuldayken zor rejim yapmak bilirim bende çok denemiştim ama o krakerlerle de ömür geçmez ki :sinifsinif: okuldayken meyve yiyebilirsin,sucuklu yumurta yapıyorlarsa yiyebilirsin, ya da imkanın varsa yumurta haşla kendine öğleyin atarsın ağzına tabi bunları bizim okulun kantinini baz alarak söylüyorum orda ne var ne yok bilmiyorum :sinifsinif:
Ben karbonhidrat diyeti yapıyorum ve gördüğüm kadarıyla seninde kilon fazla istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz-556.html
bu linkten selintepenin yazdığı diyet şeklini oku ben 10 gündür o rejimi yapıyorum ve vucudumda toparlanma gözlemliyorum.

ben rizeliyim istanbulda okuyom. ya aslında bana yumurta demeyınde ne dersenız deyın kokusu bılem olduruyo benı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…