Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurdukk zemuszemus İzin sebebim çıtır YENAm yerimseniben
Tamam canım,İzin sebebinide yazarmısın lütfen...
selam kizlar kac haftadir yazmadan okuyup cikiyorum eh anladiginiz gibide diyet cok kotu gidiyor hatta gitmiyor kendimi su aralar cok kotu hissediyorum o yuzden size yazmaya bile gucum olmuyor allahim kimsenin sagligini almasin cok kotu birsey toparlandim derken yine sanki hersey bastan basliyor.ama insallah en kisa zamanda toparlanirim sizlerde dua edin neolur benim icin!
tum kilo veren azimle spora devam eden citirlari kutluyorum masallah cok guzel gidiyorsunuz insallah hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz cok guzel gidiyorsunuz nazarlar degmesin insallah!!
B]BU HAFTANIN SPORCULARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ.......ZEYNEP957.....510 DAK.:hooray::hooray::hooray::teytey:
HAFTANIN İKİNCİSİ.........BADEM 13.......270 DAK.:hooray::hooray::teytey::teytey:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...BİLLURS..........230 DAK:hooray::teytey::teytey:
Umarım bir hata yapmamışımdır arkadaşlar.Bu hafta ilk benim için.Bir hatam varsa uyarın lütfen...[/B]
Olcaz dimi zemuszemus Allahım utandırmasın sağlık verdiği sürece rejime devammmm opuyorumnanaktan
Ya Yenacım diğer topicte seline de sordum burda da sorayım ben şimdi 10 gündür KH diyetindeyim bu hafta tartılmadım haftaya cuma tartılacağım sonuçta 15 günden çok bir süre tartılmamış olacağım haftaya cuma tartıda 3 kg eksik görebilirmiyim acaba sempatiksalakcinni ya da 4 kg aklinialirimsmile
yena tatlım ben daha özel mesaj atamıyorum. evet canım çizelgedeki gibiyim. salı diyetisyen günüm. o zaman tekrar bildirrim . saol canıma.s.
günaydın millet yenacım bu hafta unutma olur mu yoksa salcam kendıme bu arada baharcım ben de sarı halını begendım ama nacizane fikrim zayıfla öle yaptır yanı baştan aşagı yen ilenmiş şıkır şıkır bir hatun ol tatlım ben bugun lessie yapamadım ama yürücem halay cekip göbek falan atıcam artık sag saglim gelirssem dügünden aksam yaparım 25 dk :)) herkeze bolll sabırlar spora yapın kızlar acayip fark edıyo benım gb tembelin biri yaıyosa
Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurdukk zemuszemus İzin sebebim çıtır YENAm yerimseniben
Vee maşallah gitmiş kilolarDurmak yok,devamm
Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
Ben üç gündür diyet falan yapmıyorum :sinifsinif: Ne bulursam ağzıma tıkıyorum muayyen günlerimin etkisi sanırım kaydirigubbakcemile3 Spor da yapmıyorum ama evin içinde dört dönüyorum temizlik,bavul hazırlığı vb vs kıçım yer görmüo aklinialirimsmile
Kelebekim bence kahve kalsa daha ii,belki bi iki ton açığı ama bence böle ii yerimseniben
Amin amin..Ben o açığı kapatmaya dünden razıyım da mühim olan MEBin bu açığı kapatmaya yönelik muallim alımı yapması sempatiksalakcinni[aaaaa açıldımı okullar...Hadi Allah zihin açıklığı versin...Çabuk ol bak bir sürü muallim açığı var..:)))
O muayyen günleri anamızı ağlatıyor..
edit butonu geri gelsin ya.............
saçma salak hatalar yapılıyor ve düzeltemiyoruz..
yennaaa az önce gidip i koşu bi baskül aldım kendime nihayet....yaçacııııııııın artık bende cuma günü bildirebilecem kilomu yavsss:lepi:alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2
bebiciğim gelcek inşallah ben bu kilolarımdan kurtulunca.:CüvCüv:sırnaşık şey
ama topu astarı 4 ayım vardelikafadulden uzun süredir diyette olan kıslar 4 ayda kaçar kilo vermiştiniz hatırlıyomusunuz?
Ben 14 haftada yani aşağı yukarı 3,5 ayda 21 kilo verdim cemrehayal onun da bi ayı ramazandı malum yerimseni ben..Yani spor ve diyetine dikkat edersen 4 ayda hedef kilona varırsın :lepi:
badem ağzından bal damlıyo ya....eskiden olsa bende verirdim ama zor sanki artık. baya bi diyet geçmişim var 97,5 tan 70 düştüm 5 ayda falan .ama o zamandan bu zamana 30 kere aldım verdim bi durmadımki yerimde o yüzden metabolizma cortluyo artık. önceden 1800 olan metabolik hız 1400e düşmüş. işim zor yaneee
badem ağzından bal damlıyo ya....eskiden olsa bende verirdim ama zor sanki artık. baya bi diyet geçmişim var 97,5 tan 70 düştüm 5 ayda falan .ama o zamandan bu zamana 30 kere aldım verdim bi durmadımki yerimde o yüzden metabolizma cortluyo artık. önceden 1800 olan metabolik hız 1400e düşmüş. işim zor yaneee
Canım ben haziran 1 de başladım rejime toplamda 3 ay 25 gün olmuş toplasan adam akıllı rejim yaptığım gün sayısı 1.5 ayı geçmez toplamda 10 kg verdim :sinifsinif: ama sen bozmadan hırslı bir şekilde rejim ve spora asılırsan emin ol 4 ayda 20 kg çok rahat verirsinnn opuyorumnanaktan
biste verelim bahaaaaaaaaaaaaarrrklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?