Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu pazarlar şişmandaşlar...opuyorumnanaktan

Şu an eşimle eski 45 likleri dinliyoruz,kahve ve eşliğinde,çoook güzel yaaa,bir yandanda eski türk filmlerini canlandırıyorum gözümde..:)) Kafam iyi anlayacağınız...aklinialirimsmile

BEYZUSUM,yoldaşım, seni dört gözle bekliyorum İzmir'e ...

Hoşgeldin aramıza romantik kardeş..:))a.s.

Zeynepçim nasıl mutlu oldum anlatamam..Sürekli kilo aldıktan sonra verdiğim iki kilo beni mest etti vallahi..

Baharcım,Angelina yengenin casus filmini izledinmi.?

Aksiyon seversen izle derim...

Kilo vermede egzersiz de bir o kadar önemli. Diyete ek olarak ne tür egzersizler yapıyorsunuz? Ne bileyim, diyet belki haftada çok kilo verdirmez ama haftada 2 kilo verdirecek derecede etkili egzersiz vardır mutlaka

Baharcım,Angelina yengenin casus filmini izledinmi.?

Aksiyon seversen izle derim...

Aksiyon sevmiyorum ben BAŞLANGIÇ gibi sıradışı bir film olsa belki izlerim ama Angeline Jolie yide sevmiyorum güzel diye kıskanıyorumdamı sevmiyorum bilemiycem :roflol: ben romantik komedi ve duygusal film severim birdeeee animasyonnnn çizgi filmler hihoyyyt

Kilo vermede egzersiz de bir o kadar önemli. Diyete ek olarak ne tür egzersizler yapıyorsunuz? Ne bileyim, diyet belki haftada çok kilo verdirmez ama haftada 2 kilo verdirecek derecede etkili egzersiz vardır mutlaka

Haftada 2 kilo verdiren egzersiz mi akannehir valla yavrum bulursan öyle birşey söyle bizde yapalım ben 2 aydır adam akıllı kilo bilenem vermedim al ver al ver sempatiksalakcinni

Yaşasın edit butonu yeniden gelicek...

Amaaaa bir şartla gereksiz mesaj ve foto silenler uyarı alıcakmış....

Tamam o zaman...sempatiksalakcinni

Kilo cetvelini nasıl ekliyoruz? Kilo cetvelimi yaptım ama profil bölümündeki çizelgeye eklediğimde hata veriyor? Yardımcı olur musunuz...

Bu soruyu her yerde soruyorum ama gerçekten çok merak ediyorum. Her yerde yulaf kepeğinden bahsediliyor. Ben birkaç markete bakmama rağmen yulaf kepeğine rastgelmedim. Nerede satılır bu ürün? Nereden temin edebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…