zayıfladıkça keyfim yerime geliyo. topu topu 2 kilo ama önceden dışarıya çıkmaktan çekinen ben sokaklara atıyorum kendimi:)[/QUOTE]
Kilo vermenin o harika etkisini ben de hissediyorum
Bir iki kilocuk bile kendimi prenses gibi hissetmemi sağlıyor çoğu zaman. Karbonhidrat diyeti yapan arkadaşlara da bu yüzden biraz hak veriyorum. Kilo farkını görünce insanın motivasyonu artıyor. Bu nedenle motivasyona ihtiyaç duyulduğunda birkaç gün süreyle yapılabilir, belki ihtiyacım olursa birkaç günlük motivasyon denemelerinde bulunabilirim ben de
Ama uzun vadede sürdürülebilir bir programa ihtiyacım var. Çünkü verdiğim kiloların daha önce verdiğim 9 kilo gibi kalıcı olmasını istiyorum.
Aslında bir konuda haklısın. Kilo problemi yaşayan insanlar kısa zamanda sonuç almak istiyor. O kadar eziyete katlandıktan sonra tartıda da karşılığını görmek istiyor. Belki kısa bir süre için, sırf motivasyonu artırsın diye 3-4 günü aşmayacak şekilde yapılabilir. Bu kadar zamanda insana zarar vereceğini düşünmüyorum. Tam aksine moral kaynağı olabilir ama uzun vadede sürdürülebilir bir diyet değil, en azından olmamalı.
Hoşgeldin aramıza romantik kardeş..:))a.s.
Baharcım,Angelina yengenin casus filmini izledinmi.?
Aksiyon seversen izle derim...
Kilo vermede egzersiz de bir o kadar önemli. Diyete ek olarak ne tür egzersizler yapıyorsunuz? Ne bileyim, diyet belki haftada çok kilo verdirmez ama haftada 2 kilo verdirecek derecede etkili egzersiz vardır mutlaka
bahar link açılmıyo
Aksiyon sevmiyorum ben BAŞLANGIÇ gibi sıradışı bir film olsa belki izlerim ama Angeline Jolie yide sevmiyorum güzel diye kıskanıyorumdamı sevmiyorum bilemiycem :roflol: ben romantik komedi ve duygusal film severim birdeeee animasyonnnn çizgi filmler hihoyyyt
nightwinglover ve cemrehayal aramıza hoşgeldiniz olumunekankayizsmile
Kilo cetvelini nasıl ekliyoruz? Kilo cetvelimi yaptım ama profil bölümündeki çizelgeye eklediğimde hata veriyor? Yardımcı olur musunuz...
sonu png ile biten adresi eklemelisin canım :1hug:
Teşekkür ederim, yardımınla hallettim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?