Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

B]Bugünkü menüm

Sabah: 1 yağsız tost(beyaz peynirli),domates,biber,maydanoz,dereotu üzerine az zeytinyağ

Öğlen: 1 tabak zeytinyağlı bamya,çay tabağını dolduracak kadar tas kebabı,1 su bardağı light limonata

Ara: 4 parça kavun ( dilim değil haaa parça)

Akşam: 2 adet tavuk burger(yağsız tavada), 1 su bardağı light limonata(bugün aldım habire içiyorum.Sanırım şeker tadı almak ihtiyacındayım)

Ara: 4-5 parça kavun yerim diye düşünüyorum.

30 dakika (koşu bandında) yürüyüş...Bu gece ayağım ağrımazsa yarın arttırmayı düşünüyorum...
[/B]

Bu hafta bende kilo verememekten korkuyorum..Mİsafirler için aldığımız lokumları ha bire götürüyorum...:kedi:

Misafirlere ikram için o kadar bol lokum alınmış ki artmış bile....Biz bir pipi pilavı istedik ;yiyemedik...senağlamasenağlama.Alt tarafı 1 tabak yerdim.....Neyseeee:roflol:
Eh bende İzmir'e çıkartma yapıp pilavı menşeinde yemezsem...Bekle beni Yena bir gün ola İzmir'e geleceğim sırf seni görmek için(pardon pilav yemek için)....cokacimcoook

Haftanın 1. YENA -2 hihoyyyt :lepi: kaydirigubbakcemile2:teytey:naniknanik

Haftanın 2.zynpkr -1.4 :hooray: a.s. alkisalkisalkis

Haftanın 3.Derin -1
:hooray: a.s. hihoyyyt

canım yenacığım tekrar tekrar kutluyorum.artık şeytanın bacağını kırdın.bundan sonra kolayca gidecek kilolar.
zynpkr seni ve derini de kutlarım.devamı da gelecek..
bu arada kendimi de kutlarım.iki haftadır sporda birinciyim.şimdi gidip tekrar yapayım da yine birinci olayım..:lepi::teytey:alkisalkisalkis

kiz sen bundan cok daha güzelsin...hem canim hic ama hic kilonu göstermiyorsun ve masallah cokda hos bir kizsin azicik daha kilo versen off mütis olursun canim...

Canımmmmmmmm benimmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile çok sağol ya acayip moral verdin o senin güzel görüşün a.s. umarım zayıflarız da güzellerle boy yarıştırmaya başlarız opuyorumnanaktan

Canımmmmmmmm benimmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile çok sağol ya acayip moral verdin o senin güzel görüşün a.s. umarım zayıflarız da güzellerle boy yarıştırmaya başlarız opuyorumnanaktan

aaaah ah nerde o günler zaıflara imrendiğimden onların kilo alması dahi beni mutlu ediyor umarım kuzenimde kilo alır da gelir afyona gittide okumayadelikafadulden kendisi çöp çıtadır maşşallah boyda 1.70 imreniyormuyum kıskanıyormuyum bilmiyorumnaniknanik

Deme kız öyle günaahhh sen zayıflayıp ona yetişirsin o şişmanlamasın çekmesin bizim çektiğimiz sıkıntıları :çok üzgünüm:

en azından 42 bedene çıksın 38 giyiyor hanım oda kemiklerinden dolayı yoksa 36 giycek cinler tepeme çıkıyor dur foto koyiyim

hah bak aynısı kız ya çıldırcam bak fatmagülün bedeni harika çok zayıf değil güzel bir kilosu var en azından öle olsa yine iyi kendi fotosunu bulamadım

ha bu arada fatmagülün suçu ne deki fatmagül anlamışsınızdır zatiboshayallersmile

canım benim göz yaşlarına yazık olmuş bu çocuğun göz yaşlarına değmeyecek biri olduğunu daha önce de yazışmıştık seninle sen bir kez daha denedin ve keşke olmasaydı ama yine üzüldün :çok üzgünüm: canım keşke böyle dengesiz insanlarla hiç karşılaşmasak ama iyi yönünden bakarsak da seni acayip motive etmiş zayıflama konusunda...ama unutma canım ki dış güzelllik hiç bir şey değil erkeklerin çoğunluğu dış güzelliğe baksa da (maalesef) gerçeği bilip dış görünüş ile ilgilenmeyenler de var

Günaydın kızlar yine geç kalktım. :çok üzgünüm:
Leslieye başladım hihoyyyt ama yataktan gözlerimi açmadan kalkmışım 7. dakikada paydos ettim :sinifsinif: farkettimki bedenim uyuyor hala kalkmıyor kolum bacağım. Girip sıcaaak bir duş alayım vucudum kendine gelsin sonra Leslie ablalar beni bekler
Leslieyi alışkanlık haline getirin kızzzlaaarrr sositososito :lepi: 2 gün üst üste yapınca insan eksiklik hissediyor yapmayınca. Badem bu kadar çabuk ve sarkmasız nasıl zayıfladı sanıyorsunuz işte size canlı örnek. Koca poponuzu yerinden kaldırın yeter yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…