Akşam yemeği neden yok bakiiim..:))
Şu ton balığını hiiç sevemedim yaa...Kokusundan bile iğreniyorum..Keşke sevsem...
İyi akşamlar HEPİNİZE....
YENACIĞIM;
Perşembe sabahı tartıldığımda 95.800 den daha düşük bir rakkam görmüştüm.Cuma sabahı 95.800 olunca akşam yemeğimi hafif geçirip kendimi ruhsal olarak rahatlatmak istedim yoksa çok yanlış yaptığımı biliyorum...Bir şeyler yemeliydim......Sabah gözümü açtığımda kurtlar gibi açtım ama saldırmadım....Niyeyse (ki çok şükür Allahıma) bu günlerde bir sabır var bünyemde.....
Ton balığının kokusu bana da pek güzel gelmiyor canım.Alternatif olarak kullanıyorum bazen.Bol limon sıkınca sanki kokuyu bastırıyor.
Bu hafta bende kilo verememekten korkuyorum..Mİsafirler için aldığımız lokumları ha bire götürüyorum...:kedi:
Haftanın 1. YENA -2 hihoyyyt :lepi: kaydirigubbakcemile2:teytey:naniknanik
Haftanın 2.zynpkr -1.4 :hooray: a.s. alkisalkisalkis
Haftanın 3.Derin -1 :hooray: a.s. hihoyyyt
Zayıflayıp bu hatun gibi olmak istiyorum çok güzeeeelll yaaaa
kiz sen bundan cok daha güzelsin...hem canim hic ama hic kilonu göstermiyorsun ve masallah cokda hos bir kizsin azicik daha kilo versen off mütis olursun canim...
Canımmmmmmmm benimmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile çok sağol ya acayip moral verdin o senin güzel görüşün a.s. umarım zayıflarız da güzellerle boy yarıştırmaya başlarız opuyorumnanaktan
aaaah ah nerde o günler zaıflara imrendiğimden onların kilo alması dahi beni mutlu ediyor umarım kuzenimde kilo alır da gelir afyona gittide okumayadelikafadulden kendisi çöp çıtadır maşşallah boyda 1.70 imreniyormuyum kıskanıyormuyum bilmiyorumnaniknanik
yanılmadın tatlım.bugün buluşacaktık ya.cnm nerdesin akşam görüşüyoruz dimi falan dedim.msj attım.cv ver de hayatım ben de işlerimi ona göre ayarlayım dedim.gelen cvp:
görüşmek istem,iyorum zeynep.lütfen birdaha arama.hoşçakal.
salak dengesiz ya.ağladım iş yerinde sırf sinirden.neyse iyi oldu.en azından artık benim triplerim yüzünden demiycem.ve bundan sonra ben de acımasız olucam.nasıl ki hepsi bana acımadan oynadı kendince benle.bundan sonra ben de karşımdaki üzülüyormuş yok kırılıyormuş düşünmücem.tabi bu sadece duygusal bagım olan insanlar için geçerli olacak.yiter yaaa yiter yaaaaaa.:mymeka:
canım sıkma canını bende senin gibiyimama bozmada moralini vericeezzzz sen azmini kaybetme yeter
inşallah Billurcuğum yaaa inşallah:Saruboceq:
günaaaaaaaaydıııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?