- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
meraba kızLar ßişey Sorucam leslie ne ?
Leslie evde yapabileceğin yürüyüş ve egzersiz videosu. :sm_cool:
Yinee renksiz yazmışsın canım inanki yazdığın yazıyı görmekte zorlanıyorum rengi değiştirsen mümkünse
Günaydın kızlar yine geç kalktım. :çok üzgünüm:
Leslieye başladım hihoyyyt ama yataktan gözlerimi açmadan kalkmışım 7. dakikada paydos ettim :sinifsinif: farkettimki bedenim uyuyor hala kalkmıyor kolum bacağım. Girip sıcaaak bir duş alayım vucudum kendine gelsin sonra Leslie ablalar beni bekler
Leslieyi alışkanlık haline getirin kızzzlaaarrr sositososito :lepi: 2 gün üst üste yapınca insan eksiklik hissediyor yapmayınca. Badem bu kadar çabuk ve sarkmasız nasıl zayıfladısanıyorsunuz işte size canlı örnek. Koca poponuzu yerinden kaldırın yeter yerimseniben
aaahh canım ahhhhhh ben kilo almaya da başladım hiç içimden spor yapmak falan da gelmiyor,tatlı krizlerim de tutuyor reglime 4-5 gün kaldı onun etkisi mi anlamadım ama..moralim çok bozuk
tamam canm peki ben bunu nerden indirebilirm ?:kedi:
Canım linki özel msjla gönderdim yerimseniben
Günaydın kızlar yine geç kalktım. :çok üzgünüm:
Leslieye başladım hihoyyyt ama yataktan gözlerimi açmadan kalkmışım 7. dakikada paydos ettim :sinifsinif: farkettimki bedenim uyuyor hala kalkmıyor kolum bacağım. Girip sıcaaak bir duş alayım vucudum kendine gelsin sonra Leslie ablalar beni bekler
Leslieyi alışkanlık haline getirin kızzzlaaarrr sositososito :lepi: 2 gün üst üste yapınca insan eksiklik hissediyor yapmayınca. Badem bu kadar çabuk ve sarkmasız nasıl zayıfladısanıyorsunuz işte size canlı örnek. Koca poponuzu yerinden kaldırın yeter yerimseniben
Canım ben senin için saf protein diyetini paylaşmıştım ama sen orayı okumadın galiba KH diyeti topicinde bir bayan 1 haftada 5 kg verdi hemde regli döneminde olmasına rağmen. selintepe kullanıcısına msj at o sana ayrıntıları anlatır. Ya da saf protein diyeti diye arat forumda çıkar. Aklına yatarsa yaparsın yerimseniben
Bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.
Daha önce diyet ile bir ayda 9 kg verdim. Uzun bir zamandan beri de diyet filan yapmıyorum. Daha doğrusu diyet yapamıyorum çünkü akşamında bozuyorum. Belli bir listeye bağlı kalmak bana göre değil. Buna karşılık çok iyi egzersiz yapabiliyorum. Gün içinde kmlerce yürürüm ama biliyorsunuz ki boğazı tutmayınca pek de işe yaramıyor. Şöyle bir şey düşünüyorum, günlük kendime bir kalori limiti koysam, mesela 1200 kalori gibi. Bu kaloriyi aşmamak kaydıyla ne istersem yesem... Her gün de düzenli yürüyüş yapsam yine de kilo verebilir miyim? Karbonhidratlarla ilgili o kadar çok yazı okudum ki 1200 kaloriyi geçmesem bile yediğim yiyeceklerin karbonhidrat değerleri yüksekse istesem de kilo veremezmişim gibi geliyor. Bu konuda ne dersiniz? Kalori azaltma yöntemiyle kilo verenleriniz var mı?
arkadaşlar bu tek yönlü beslenme diyetleri çok tehlikeli şeyler. doğru hızlı ve çok kilo verirsiniz.şimdilik bi sıkıntı vermes ama verilenleri kat kat geri alırsınız.ben 5 ayda 27,5 kilo verdim sadece myve yiyerek.hergün okul dönüşü manava uğrar karışık 2 kilo kadar meyve alır yatana kadar kafama estikçe yerdim. verdim o zamanlar 97,5 tan 70 e düştüm. ama dahada fazlasını geri aldım.2 hafta önce 101,2 kiloydum. ve bu kadar kiloyu 2 senede tekrar aldım. yapmayın arkadaşlar biliyorum şuan için çok cazip ama sonra çok can yakıyo....
"Karbonhidratlar vücudun ve beynimizin temel yakıt kaynağıdır. Vücutta ilk önce harcanan enerji kaynakları karbonhidratlardır. Örnekleyecek olursak; bir arabaya benzin koymazsanız çalışmaz, aynı şekilde karbonhidrat almazsak da vücudumuz çalışmaz. Karbonhidratları çok fazla azalttığımız ya da hiç tüketmediğimiz zaman vücudun çalışma hızı azalacaktır hatta bir süre sonra kilo vermekte zorlanacaktır. Aynı zamanda karbonhidratlar proteinlerin enerji için kullanımını önleyerek protein ihtiyacını azaltırlar. Çünkü proteinler enerji için değil vücudun büyümesi, gelişmesi ve hücrelerin onarımı için kullanılmalıdır."
bu bilgileri bilimsel bi makaleden aldım.tabi genede sizin tercihiniz ama genede dikkatli olmakta fayda var.
Ben istediğimi yiyerek ( karbonhidrat kısıtlaması yapmadan) bir haftada 2 kilo verdim. Bu sayede 89.5 kilo oldum. Aynı zamanda düzenli yürüyüş de yapıyordum. Ama fazla aceleci olduğum için istediğini ye ama 1200 kaloriyi aşma yöntemini çabuk terk ettim. Oysa haftada 2 kilo vermek son derece akılcıydı ama aceleciliğim bunu anlamama engel oldu. Aslında şok denebilecek, çabuk kilo verdiriyor denebilecek tüm diyetleri denedim. Yoğurt diyetinden tutun da karbonhidrat diyetine, saf protein diyetine, atkins diyetine... kadar her tür diyeti kısa süreli de olsa denedim ancak bir başarıya ulaşamadım. Çünkü belli bir süre sonra ba dönmesi, el titremesi, halsizlik gibi etkiler yapıyor bu tür diyetler. Mesela karbonhidratı kıstığımda ya da tamamen kestiğimde o kadar halsiz oluyorum ki yataktan kalkacak halim bile olmuyor. Ayrıca karbonhidrat diyeti aldatıcı bence. İnsanların kaslarında glikojenler var. Vücuda karbonhidrat girmediğinde glikojen depolarına saldırılıyor. Glikojen kullanımı demek bol miktarda su kullanımı demek olduğundan kişi çok kısa sürelerde kilo kaybedebiliyor. Ancak o diyeti kısa süreliğine de olsa bozduğunda glikojenler tekrar kaslara iade edildiğinde tekrar su toplamaya başlandığında kiloların hepsi geri alınıyor. Bu ve benzeri etkileri var bedende. Genelde ilk 10 kilo bu esasa göre verildiğinden sahte kilo kaybı olarak adlandırılıyor. Ben sağlıklı bir liste uygulamayı düşünüyorum ama sanırım kilo vermeye inancım kalmadı. Kendimde bu inancı bulamadığımdan ne yapsam da bedenimdeki yağlar erimeyecekmiş gibi geliyor. Saçma ama insan bir sürü başarısız diyet deneyiminden sonra böyle düşünmekten alıkoyamıyor kendini.
Ben kimseye zorla yapsın demiyorum ama ben yapıyorum ve memnunum tabi daha tartılmadım tartıldıktan sonra daha net bir şekilde yönlendirebileceğim yapmak isteyen arkadaşları guclubacismile
Ben kimseye zorla yapsın demiyorum ama ben yapıyorum ve memnunum tabi daha tartılmadım tartıldıktan sonra daha net bir şekilde yönlendirebileceğim yapmak isteyen arkadaşları guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?