- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
fark edresin verdin mi kilo
Merhaba,
Yeni üyeyim. Şu an kilom 91.8 kg. Beraber, motive olarak güzel bir kilo verme dönemi yaşayacağımızı umuyorum
arifeebe, BAdem13+, BEYZUS, lunaazul, miyo, YENA+
Maşalllaaah herkeşler burda =))
Nasılsınız hatunlar sizin rejimler nasıl gidiyor bakalım ???
Beyzuşum sende KH diyeti yapıyordun değil mi ? Sen farkediyormusun vucudunda bir değişiklik ya da bu hafta tartılmışmıydın ne kadar vermiştin ?
badem tabiykide çok faydasını gördü lesli ile 50 günde 13 kilo verdi ve tabi diyet hatam varsa düzeltir zaten kendisi ama ben böyle hatırlıyorum
Leslie opuyorumnanaktan Diyetimin aşkı ve anlamı kendileri yerimseniben Hoş son bir aydır yapamasam da iki ayda 4-5 gün yapmadım ve 55 günde 16 kilo kaa vermiştim zemuszemus Leslie'yi cümle +90 ahalisine öneriyorum.. :lepi:Leslie ile egzersiz yapıp da ciddi anlamda faydasını gören var mı? Benim elimde sadece 1 mil ve 2 mil şeklinde başlangıç videoları var. Çok hızlı hareket edilmemesine rağmen birkaç tekrardan sonra yoruluyorum. Tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum bilhassa, acaba Leslie 1 mil ile, mesela günde 8-10 tekrar yapıldığında bir haftada ne gibi sonuçlar alınabilir? Merak ediyorum çünkü iyi bir sonuç alınabilecekse buna göre cd edineceğim.
Tatil döneminde istediğim gibi bir program uygulayamadım ama yarından itibaren hem yatma-kalkma saatlerim hem de öğünlerim daha planlı olacak.
Sabah en geç 06.00'da kahvaltı yapmış olacağım.
Kahvaltım mümkün mertebe yulaf kepeği ve haşlanmış yumurtanın beyazından oluşacak. Diğer öğünlerde ne yemek istersem ölçülü olmak kaydıyla yiyeceğim.
Günlük kalori limitim 1200 kalori.
Günlük en az 12 km yürüyüş yapacağım.
Umarım hepimiz için iyi bir dönem olur.
Leslie opuyorumnanaktan Diyetimin aşkı ve anlamı kendileri yerimseniben Hoş son bir aydır yapamasam da iki ayda 4-5 gün yapmadım ve 55 günde 16 kilo kaa vermiştim zemuszemus Leslie'yi cümle +90 ahalisine öneriyorum.. :lepi:
Ooooo Yenacığım pek bir romantik gördüm sizi maaşallah...Mutlu pazarlar şişmandaşlar...opuyorumnanaktan
Şu an eşimle eski 45 likleri dinliyoruz,kahve veeşliğinde,çoook güzel yaaa,bir yandanda eski türk filmlerini canlandırıyorum gözümde..:)) Kafam iyi anlayacağınız...aklinialirimsmile
BEYZUSUM,yoldaşım, seni dört gözle bekliyorum İzmir'e ...
:lepi::lepi::lepi:Yaşasın edit butonu yeniden gelicek...
Amaaaa bir şartla gereksiz mesaj ve foto silenler uyarı alıcakmış....
Allah hayra çevirip nasip etsin inşallah.İkiniz içinde hayırlısını Rabbim bilir.Ayrıca kelebeğime katılıyorum ''3 yıllık bir yaşanmışlık aniden bitemez.''Konuşur bir yol bulursunuz inşallah..İnsanın ömründe bu tür üzüntüler çok olur;atlatıncada neden bu kadar üzülmüşüz diye şaşarız.Senin de böyle olacak.Lütfen kendini çok üzmeden aksaklık nerde ona karar ver ve çözüm bul inşallah...:1hug:Şeniz( bahar billurr butun +90 hatunları ben cok kötüyüm bu akşam sanırım 3 yıllık ilişkim sonlanacak offf yaaa cok mutsuzum diyet falan da kalmadıı cok cnm sıkkın ne yapcam ne etcem nasıl konusaucam nasıl tepkı verıcem bılmıyomm
İyi geceler canım.Ne olsun diyet yapar dururuz işte...:roflol:iyi geceler fıstıklar neler var yok
Hoş geldin canım..Umarım zorlanmadan verirsin istediğin kiloları....iyi akşamlar kızlar bn yarndan itibaren sıkı bir diyete başlıyorum. 6 ay içinde 20 kilo wermek istiyorum.6 ay snra herkes şaşırsn istiyorum.artk o par pça kotlara bna olmaz dyp bakmamak istemiyorum. bu bna olr ama byk gelr demek istiyorum bnde artk alsanaalsanasmile
Kiloluken çektiğin sıkıntıları ve zayıflama özlemini düşün canım.Faydası olacaktır...kızlar ben bir türlü diyete kpnsantre olamıyorum artık.kendimi çıtı pıtı mı hissediyorum artık ne yapıyorum bilmiyorum.kafayı yicem.bugün dedim ki olacak dışarı çıktım.3 top dondurma yedim.üstüne arkadaşa gittik annesi yogurtlu makarna yapmış 5 kaşık falan yedim.üstüne eve geldim.yarım lavaş ekmeğine 2 y.k bulgur pilavı ve tavuk yedim birsürü.ya bu nedir yaaaa.mafoldumben
Slm kızlar ben geldimmmm ... :lepi:
Beni artık dışarı çıkarmayın çıkmama izin vermeyin yaaa bugün 4 gibi çıktım kuaföre gittim fön,kıl,tüy alımı falan...
Sonra açık hava güzel bir mekan gördük şurda oturalım dedim akçabat köfte istedim arkadaşta pizza istedi Benim akçabat köfte bi geldi 4 tane ufacık köfte yanında küçük bir kase pilav yanında patates kızartması yanında yoğurt ve domates ohaoldumsmile yok yemiycem dedim sadece köfte yiyecem dedim ama patateslerden 1 tane alıyım dedim patatesler bitti :1no2: pilavın yarısı bitti :1no2: domatesler bitti :1no2: köfte zaten bittiii :sinifsinif: sıra geldi pizzaya mafoldumben 2 dilim pizza ve 1 light cola içtim :tomato:
Valla bu sefer izin veriyorum dövebilirsiniz çünkü peşine tatlı künefeee ben ve künefe hiç sevmem ama gözüm nasıl dönmüşse yiyiverdim ama küçüktü ve ortasını peynirli yerini yemedim üstüne de akşam kızlarla magnum yedik -tatlicadiarzu- deliye vurayım kendimi benneyaptımki olmadı dimi fisfisfis
Güzel yanı bugün en az 3 saat yürüdüm hihoyyyt
Biri bana dur desin lütfeeennn :gitme:
bende az önce mevlütten geliyorum yengemin...off yedim valla tavuk pilav baklava...cikolata...ama ben spor yapmama ragmen vede bugün haric ama yediklerime dikkat etmeme ragmen kilo vermem durmustu..acaba sizce nekadar böyle devam eder? yani kilo vermeye nezaman baslarim tekrar ya? yaklasik bir aydir tik yok...
şu andan itibaren grubunuza canı gonulden gırmıs bulunuyorum. 22 yasındayım 1.63 boyundayım ve 103 kıloyum. acıl zayıflamam gerek sıze katılayım kac gundur sabah kahvaltımı yapıyom beyaz peynır ıhe nın akdenız ekmeklerınden bır tane salatalık cay bazende nestle lıfactıve kahvesınden ıcıyom gunde kesın 2 lıtre su arada maden suyu. kepeklı kraker ıle su ıcıyom cok acıkırsam. elma nektarı gıbı 2 meyve yıyorm aksam yatarken yagsız sutumu ıcıyom.detox ayak bandı aldım dun gece basladım. aksam da sadece yurtta cıkan yemekten bıraz yıyorum. ayy cokmu acaba yaa cokmu yıyorum lutfen akıl verın. ve sızden akıl almak ıstıyorm. ben ogrencıyım devamlı otur ders dınle yaz hareket hıc yok onerecegınız bı hareket falan varmı mesela su dıskler var ya yuvarlak bel ınceltıyomus o ıse yarar mı lutfen yardım edınn
İyi geceler hanımlar.....
Miyo öpücüklerimi yolluyorum sana,kendini üzmeden ve ağlamadan neticelenir problemin inşallah...
Günaydın kızlar yine geç kalktım. :çok üzgünüm:
Leslieye başladım hihoyyyt ama yataktan gözlerimi açmadan kalkmışım 7. dakikada paydos ettim :sinifsinif: farkettimki bedenim uyuyor hala kalkmıyor kolum bacağım. Girip sıcaaak bir duş alayım vucudum kendine gelsin sonra Leslie ablalar beni bekler
Leslieyi alışkanlık haline getirin kızzzlaaarrr sositososito :lepi: 2 gün üst üste yapınca insan eksiklik hissediyor yapmayınca. Badem bu kadar çabuk ve sarkmasız nasıl zayıfladısanıyorsunuz işte size canlı örnek. Koca poponuzu yerinden kaldırın yeter yerimseniben
Ooooo Yenacığım pek bir romantik gördüm sizi maaşallah...ŞenizAllah arttırsın bebeğim..Valla İzmir'e gidelim lafları etmeye başladım,arkadaşımı göreceğim diyorum.Eşimde götürürüm diye söz verdi.Ne zaman olur bilmiyorum.Bu ara oğlanın işleriyle uğraşıyor,dükkan değiştirmek istiyor.Bunun sonuçlanması lazım ondan sonra inşallah Allah nasip ederse geliriz.İzmir'çok severim senide....
:lepi::lepi::lepi:
Evet BEYZUSum çok yorulmuştum gelen gidenden bu pazar dinlendim nispeten...
Sen gelinceye kadar biraz daha zayıflıyayımda daha güzel görüneyim..:))
Geldiğinde kemeraltına götürüm seni, dibek kahve içeriz en köpüklüsünden...
arifeebe, BAdem13+, BEYZUS, lunaazul, miyo, YENA+
Maşalllaaah herkeşler burda =))
Nasılsınız hatunlar sizin rejimler nasıl gidiyor bakalım ???
Beyzuşum sende KH diyeti yapıyordun değil mi ? Sen farkediyormusun vucudunda bir değişiklik ya da bu hafta tartılmışmıydın ne kadar vermiştin ?
Bence her halinle güzelsindir ama yinede zayıflamış olmanı tercih ederim......Seninle kahvenin tadı mükemmel olur eminim.İnşallah nasip olur....Ooooo Yenacığım pek bir romantik gördüm sizi maaşallah...ŞenizAllah arttırsın bebeğim..Valla İzmir'e gidelim lafları etmeye başladım,arkadaşımı göreceğim diyorum.Eşimde götürürüm diye söz verdi.Ne zaman olur bilmiyorum.Bu ara oğlanın işleriyle uğraşıyor,dükkan değiştirmek istiyor.Bunun sonuçlanması lazım ondan sonra inşallah Allah nasip ederse geliriz.İzmir'çok severim senide....
:lepi::lepi::lepi:
Evet BEYZUSum çok yorulmuştum gelen gidenden bu pazar dinlendim nispeten...
Sen gelinceye kadar biraz daha zayıflıyayımda daha güzel görüneyim..:))
Geldiğinde kemeraltına götürüm seni, dibek kahve içeriz en köpüklüsünden... Bugün sabah kahvaltıda çok abarttım...Pazar dolayısıyle..:)))
Akşam genel olarak iyiydi ama şalgam suyu içtim 2 bardak..Oda acaip şişlik yapıyor..
Balık, yeşil salata, antep ezme vardı mönümüzde...
EZMEMİİİİİ Bayılırımmmmm...Afiyet olsun.Bol su iç bari şalgam suyu ödem yapmasın.Sen biliyorsun bunları ama çenem durmaz bilirsin kendimi tutamadım...
HAYIIIIIRRR Buradayım.......Cevap yetiştirmeye çalışıyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?