Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arifeebe, BAdem13+, BEYZUS, lunaazul, miyo, YENA+

Maşalllaaah herkeşler burda =))
Nasılsınız hatunlar sizin rejimler nasıl gidiyor bakalım ???
Beyzuşum sende KH diyeti yapıyordun değil mi ? Sen farkediyormusun vucudunda bir değişiklik ya da bu hafta tartılmışmıydın ne kadar vermiştin ?

ben her hafta 1 -:teytey:1 gidiyor ama nasip inş durmaz

İyi geceler hanımlar.....

Miyo öpücüklerimi yolluyorum sana,kendini üzmeden ve ağlamadan neticelenir problemin inşallah...

Bahar kaçar

İyi geceler hatunlar yarından itibaren cumaya kadar kendime engel olacağıma söz veriyorummm... Cumaya kadar daha çok zayıflamam lazım daha çok daha çooookkk ...

badem tabiykide çok faydasını gördü lesli ile 50 günde 13 kilo verdi ve tabi diyet hatam varsa düzeltir zaten kendisi ama ben böyle hatırlıyorum

Leslie opuyorumnanaktan Diyetimin aşkı ve anlamı kendileri yerimseniben Hoş son bir aydır yapamasam da iki ayda 4-5 gün yapmadım ve 55 günde 16 kilo kaa vermiştim zemuszemus Leslie'yi cümle +90 ahalisine öneriyorum.. :lepi:

İlk başlangış için 1200kcal az bence..Üstelik senin kilonda biri için çok az...1500-1700kcalla başla....Sonra kilo verdikçe azaltırsın menülerini...

70 kilo bir arkadaşım yeni başladı diyetisyene 1500kcal listesi var elinde..Düşün 70 kilo..

Benim listemde 8 dilim ekmeğim var..:)))) Ama o kadar yiyemiyorum ben..Benim tek kaybım tatlı manyağı olmam..

Pısssst, reklam yok reklam yok..:roflol:.

Ooooo Yenacığım pek bir romantik gördüm sizi maaşallah...ŞenizAllah arttırsın bebeğim..Valla İzmir'e gidelim lafları etmeye başladım,arkadaşımı göreceğim diyorum.Eşimde götürürüm diye söz verdi.Ne zaman olur bilmiyorum.Bu ara oğlanın işleriyle uğraşıyor,dükkan değiştirmek istiyor.Bunun sonuçlanması lazım ondan sonra inşallah Allah nasip ederse geliriz.İzmir'çok severim senide....
Yaşasın edit butonu yeniden gelicek...

Amaaaa bir şartla gereksiz mesaj ve foto silenler uyarı alıcakmış....
:lepi::lepi::lepi:
Allah hayra çevirip nasip etsin inşallah.İkiniz içinde hayırlısını Rabbim bilir.Ayrıca kelebeğime katılıyorum ''3 yıllık bir yaşanmışlık aniden bitemez.''Konuşur bir yol bulursunuz inşallah..İnsanın ömründe bu tür üzüntüler çok olur;atlatıncada neden bu kadar üzülmüşüz diye şaşarız.Senin de böyle olacak.Lütfen kendini çok üzmeden aksaklık nerde ona karar ver ve çözüm bul inşallah...:1hug:Şeniz
iyi geceler fıstıklar neler var yok
İyi geceler canım.Ne olsun diyet yapar dururuz işte...:roflol:
Hoş geldin canım..Umarım zorlanmadan verirsin istediğin kiloları....
Kiloluken çektiğin sıkıntıları ve zayıflama özlemini düşün canım.Faydası olacaktır...
Hani bu hafta 3-4 kilo vermek istiyordun.Yazık değilmi bu güne kadar çektiğin zorluklara.Şimdi üzülüyorsun yedim diye eminim.Sırf bu vicdan azbını çekmeye değmez.

Neyse yarına çok dikkatli olacağına eminim...Ayrıca çokta iyi anlıyorum sizleri genç ve enerji dolusunuz,gezip tozarken,birileriyle buluşunca çok zor diyete uymak ama emekler heba olsun istemiyorum.Hele sizin gibi gençlere hiç kıyamıyorum.Yaş aldıkça kilo vermekte zorlaşıyor,kilonun getirdiği olumsuzluklarda artıyor.

Lütfen gençken bu sorunu bitirin..Ah şimdiki aklım olsa 30 yaşıma şişman olarak girmezdim.Girdimde üzerinden 19 yıl geçti.Siz zaman kaybetmeyin istiyorum.

Anladın beni biliyorum.Burada çok bilmişlik yapmak değil istediğim ;sizleri seviyorum bir an önce zayıflayın(zayıflayalım) ve gerçek görüntümüze kavuşalım istiyorum...Öpüyorum canım....Yarın çok güzel olacak....Şenizolumunekankayizsmile

Bünyeye göre değişiyor canım;sanırım senin yakında kilo vermen başlayabilir.Bir ay olduysa yakındır kilo verirsin üzülme.Veremiyorum deyipte ucunu bırakma sakın.Benim çok yaptığım ve çok pişmanlıklar yaşadığım hataların başında gelir.....

BEYZUS'u gördüm gibi ama kaçmış...

Hoşgeldin rtornacı olumunekankayizsmile Spor için Leslie diyorum ben tabi :)) kaydirigubbakcemile3

İyi geceler hanımlar.....

Miyo öpücüklerimi yolluyorum sana,kendini üzmeden ve ağlamadan neticelenir problemin inşallah...

tş ederım işler ıstedıgım gb olmaya başladı sanırım mutlu mu oldum ne opuyorumnanaktanzemuszemushihoyyyt:1hug:

Kelebekim slmlaRR!! Arkadaşım fotolarını gördü ve de yorumu "bu kız zayıflasa afet olur"aklinialirimsmile Paylaşayım dedimyerimseniben

Bugün sabah kahvaltıda çok abarttım...Pazar dolayısıyle..:)))

Akşam genel olarak iyiydi ama şalgam suyu içtim 2 bardak..Oda acaip şişlik yapıyor..

Balık, yeşil salata, antep ezme vardı mönümüzde...

Merhaba hayatım;
Cuma günü 600 gr eksik çıktım;ama bu cuma daha iyi olacak galiba çünkü bu sabah tartı daha bir gülümseyerek bakıyordu bana...Ben KH diyetini çok severim.Bünyemin en çok cevap verdiği diyettir.Yalnız mutlaka sporda istiyor bu diyet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…