Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm kızlar.......

Sabah: 1 dilim ekmek,peynir,domates,biber,dereotu,maydanoz

Öğlen: 1 peynirli tost,1 bardak ayran (dışardaydım,en zararsız seçenek bu gibi geldi)

Ara: 1 çay tabağı dolusu üzüm

Akşam: 4 köfte,1 küçük parça ızgara tavuk,az yağlı çoban salata...

Ara: Henüz yemedim...Biraz salata artmıştı onu yerim diye düşünüyorum....

30 dk yürüyüş..

Bugün 4 aydır beni görmeyen arkadaş ötesi arkadaşım "ne kaa zayıflamışın yyaa dışarda görsem tanımazdım seni" dedi guclubacismilezemuszemus Yarın yine aylardır beni görmeyen ve diyet yaptığımı bile bilmeyen arkadaşlarım görecek bakalım ne diyecekler yerimseniben

Evet canım ya...Çok iyi kilo verdin maşallah...

Sağolasın YENAmolumunekankayizsmile Darısı diğer tüm fazlalıklarımızın başına inşallah :Saruboceq::Saruboceq: Vee inşallah bi daha geri almam onları özel durumlar hariç :CüvCüv:sırnaşık şey

Eminim çok güzel sözler duyacaksın...[/B

Eminim çok güzel sözler duyacaksın...[/B

İnşallah zira o sözleri duyup yeniden gaza gelmeye ihtiyacım var :bbo: diyetimi bozmuş değilim tam olarak çok fazla yememeye özen gösteriyorum,hareketli olmaya çalışıyorum;ama :umursamaz: Eski düzenime dönüp kilo verme hızımı arttırmam gerek fisfisfis

Eminim başaracaksın....Ucunu bırakmıyorsun zaten...
Yavaşlamış olması senin motivasyonunu bozmasın.....Sonunda direnç kırılacak ve hızlanacak...Biraz duraklaması normal zaten...

Eminim başaracaksın....Ucunu bırakmıyorsun zaten...
Yavaşlamış olması senin motivasyonunu bozmasın.....Sonunda direnç kırılacak ve hızlanacak...Biraz duraklaması normal zaten...

Ucunu bırakırsam sonucu biliyorum,nasıl bırakayım eyvahedigeldismile Ömrümce diyet,az yemek,yağsız yemek,çok hareket alışmam gerek a.s Sağolasın Beyzuş ablam olumunekankayizsmile

Ben artık yatar yarın erken kalkmam gerek malum ders başı yapacağızz İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan

İyi geceler canım..

BEYZUUUUS sizin oralarda lora ekşimikmi deniyor...?

biberli ekşimik falan duydum ben trakya bölgesine ait,nasıl bişey...

BEYZUUUUS sizin oralarda lora ekşimikmi deniyor...?

biberli ekşimik falan duydum ben trakya bölgesine ait,nasıl bişey...

Evet canım ekşimik denir..Lor dur aslında,yumuşak ve az yağlıdır.Öyle kupkuru pıtır pıtır dökülmez.....

Biberli ekşimik:Yeşil biberler küçük doğranıp az yağda kavrulur ama çok yumuşak olmadan biberler hafif diriyken lor üzerine eklenip biraz tuz ilave edilir.Kavurmaya devam edilir.Lor hafif su bırakıp çekince ateşten alınır.Bu tür pişirme lorun dayanıklılığını da arttırır acımasını önler.Çok güzel bir kahvaltılıktır.

Hımmm sağol canım,kuru soğanda konulabilrmiki..Bende değişik bişeyler istiyorum,mesela öğlenleri çocuklara makarna ve türevlerini pişirdiğimde az yağla yapıp yanında kepek ekmekle bir öğün yaparım... Diimi ama..:))

Bende uyusam iyi olucak..

İyi geceler hepinize...opuyorumnanaktan

Taze soğan süper olur..Evet çok doyurucu ve kalorisi az;proteini yüksek...
Bim de kutu içinde satılanlar var markasını hatırlayınca yazarım.(Margarin kutusu gibi olan)
Trakya loruna benziyor.
Hazırlayıp buzdolabına atarsın,gerekince bir miktar alıp yumurta da kırabilirsin.Sıcak ve soğuk iki şeklide güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…