Pısssst, reklam yok reklam yok..:roflol:.
Bence her halinle güzelsindir ama yinede zayıflamış olmanı tercih ederim......Seninle kahvenin tadı mükemmel olur eminim.İnşallah nasip olur....
EZMEMİİİİİ Bayılırımmmmm...Afiyet olsun.Bol su iç bari şalgam suyu ödem yapmasın.Sen biliyorsun bunları ama çenem durmaz bilirsin kendimi tutamadım...
Ezmeyi çok güzel yaparım ben..Çok beğenir herkes..naniknanik
Bol bol su içiyorum içim yanıyor çünküyarın fazlasıyla yeşil çayda içerim..
sempatiksalakcinniBoş yere reklam yapmıyoruz herhalde çıtır YENAm,Badem'den onaylı,tescilli yapın anacuummm kaydirigubbakcemile2
Evet canım ya...Çok iyi kilo verdin maşallah...
Ezmeyi çok güzel yaparım ben..Çok beğenir herkes..naniknanik
Bol bol su içiyorum içim yanıyor çünküyarın fazlasıyla yeşil çayda içerim..
Tarifini yazarmısın canım...Bende yapmaya çalışıyorum ama beğenmiyorum yaptığımı...
Çok az yağla yapılsa diyetimizide bozmaz diye düşünüyorum..
Bugün 4 aydır beni görmeyen arkadaş ötesi arkadaşım "ne kaa zayıflamışın yyaa dışarda görsem tanımazdım seni" dedi guclubacismilezemuszemus Yarın yine aylardır beni görmeyen ve diyet yaptığımı bile bilmeyen arkadaşlarım görecek bakalım ne diyecekler yerimseniben
Eminim çok güzel sözler duyacaksın...[/B
İnşallah zira o sözleri duyup yeniden gaza gelmeye ihtiyacım var :bbo: diyetimi bozmuş değilim tam olarak çok fazla yememeye özen gösteriyorum,hareketli olmaya çalışıyorum;ama :umursamaz: Eski düzenime dönüp kilo verme hızımı arttırmam gerek fisfisfis
Tarifini yazarmısın canım...Bende yapmaya çalışıyorum ama beğenmiyorum yaptığımı...
Çok az yağla yapılsa diyetimizide bozmaz diye düşünüyorum..
Canım ben bu tarifi,oturduğumuz semtte bayağı rağbet gören bir kebabçıdan aldım....:)))
Aslında bu tür yerler pek tarif vermezler biliyosun,garson servis ederken barış'ı seviyordu bende bi şekilde aldım tarifi ağzından..:)))
Yumuşak olmayan domates,kuru soğan,kuru nane,sivri biber 1 veya 2 adet, ezmenin azlığına ve çokluğuna bağlı..İstenirse azıcık salça,ev salçası tabii, biber salçası tercih edilir kaşık ucuyla...
Ben genelde salça ve yağ kullanmıyorum...
Malzemeler minik minik doğranır,bu kısım bayağı oyalıyor..:) Sonra kuru nane bolca,epey pul biber,tuz ekleyip karıştırlır..servis tabağına koyduktan sonra üzerinede nar ekşisi mmmmm..
Yanlız BEYZUSÇUM hemen yemeğe başlamadan önce nar ekşisini dökmek lazım,çünkü çok sulamıyor...
Aslında zeyneptende almak lazım bu tür tarifleri..:))
Eminim başaracaksın....Ucunu bırakmıyorsun zaten...
Yavaşlamış olması senin motivasyonunu bozmasın.....Sonunda direnç kırılacak ve hızlanacak...Biraz duraklaması normal zaten...
Canım ben bu tarifi,oturduğumuz semtte bayağı rağbet gören bir kebabçıdan aldım....:)))
Aslında bu tür yerler pek tarif vermezler biliyosun,garson servis ederken barış'ı seviyordu bende bi şekilde aldım tarifi ağzından..:)))
Yumuşak olmayan domates,kuru soğan,kuru nane,sivri biber 1 veya 2 adet, ezmenin azlığına ve çokluğuna bağlı..İstenirse azıcık salça,ev salçası tabii, biber salçası tercih edilir kaşık ucuyla...
Ben genelde salça ve yağ kullanmıyorum...
Malzemeler minik minik doğranır,bu kısım bayağı oyalıyor..:) Sonra kuru nane bolca,epey pul biber,tuz ekleyip karıştırlır..servis tabağına koyduktan sonra üzerinede nar ekşisi mmmmm..
Yanlız BEYZUSÇUM hemen yemeğe başlamadan önce nar ekşisini dökmek lazım,çünkü çok sulamıyor...
Aslında zeyneptende almak lazım bu tür tarifleri..:))
Sağol canım.....Ben nar ekşisi koymuyordum.....
Zeynep'ten tarif almak diyet yaparken pek işime gelmiyor...:roflol:Yoksa çoktan 3-5 tarif sormuştum....
Ucunu bırakırsam sonucu biliyorum,nasıl bırakayım eyvahedigeldismile Ömrümce diyet,az yemek,yağsız yemek,çok hareket alışmam gerek a.s Sağolasın Beyzuş ablam olumunekankayizsmile
Ben artık yatar yarın erken kalkmam gerek malum ders başı yapacağızzİyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan
BEYZUUUUS sizin oralarda lora ekşimikmi deniyor...?
biberli ekşimik falan duydum ben trakya bölgesine ait,nasıl bişey...
Evet canım ekşimik denir..Lor dur aslında,yumuşak ve az yağlıdır.Öyle kupkuru pıtır pıtır dökülmez.....
Biberli ekşimik:Yeşil biberler küçük doğranıp az yağda kavrulur ama çok yumuşak olmadan biberler hafif diriyken lor üzerine eklenip biraz tuz ilave edilir.Kavurmaya devam edilir.Lor hafif su bırakıp çekince ateşten alınır.Bu tür pişirme lorun dayanıklılığını da arttırır acımasını önler.Çok güzel bir kahvaltılıktır.
Hımmm sağol canım,kuru soğanda konulabilrmiki..Bende değişik bişeyler istiyorum,mesela öğlenleri çocuklara makarna ve türevlerini pişirdiğimde az yağla yapıp yanında kepek ekmekle bir öğün yaparım... Diimi ama..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?