Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın fıstıklar....

Tükanı açtım,havalandırdım,süpürdüm...Sizde temiz tutun emi...:))))

Neşekli ve hafif bir hafta diliyorum hepimize....a.s.

Ben bu hafta yapayım en iyisi...C.tesi pazardan taze soğan almıştım,değerlendiririm..

Muccksss...

günaydın kızlar uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar erken kalktım :)) tost ve siyah cay içtim 10 dk sonra da beşi bir yerde içtim (bu caydan cok memnunum ) tavsiye edebilirim ayrıca bir kilo verdim cok mutlu etti bu durum beni ya tüm üzüntümü unuttum ayyy kızlar kendı kendımı gaza getirdim yahu hahahaa:))) birazdan 25 dk lessi yapıcam şimdiden herkezi öpüyorum grşrz

Kelebekim slmlaRR!! Arkadaşım fotolarını gördü ve de yorumu "bu kız zayıflasa afet olur"aklinialirimsmile Paylaşayım dedimyerimseniben

Hadiii yaaa opuyorumnanaktan arkadaşınaa slmlar saygılar bizzat şunu iletmeni isterim '' canın yerem senin '' kaydirigubbakcemile3
Afet olmaya karar verdim zayıflıyorum hihoyyyt

Günaydın Kızlarrr

Hava güzelll güneş yüzümüze bakıyor ve böyle olunca moraller yüksek ve yüzler gülüyor a.s
Dün tarifini verdiğim yeşilçaylı karışımı yaptım. Şimdi leslie mi açtım 30 dakika yapabilme gayretinde olacağım zemuszemus Tek sorunum saçlarım dün fön çektirdim ter içinde kalcak veee fön fossss kaydirigubbakcemile3 neyse canım benden kıymetlimi sonunda afet-i devran olmak var kaydirigubbakcemile3

Tam 33 dakika yaptım leslie 3 mil olanı süper kolları çalıştıran egzersizler varmış bunda aldım dambılları süper oldu ama kafamdan aşağı terler şapır şapır damlıyor çok etkili bence yarın 48 dakikasının tamamını yapmaya çalışacağım hadi bakalımmm =)) azıcıkda twisterimde döneyimde belim incelsin

günaydın kızlaaaaaaaarrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim bilgisayarım bozuldu ( o yüzden fazla giremiyorum evdeki dier bil. boş kalırsa fırsat bulduğumda girebiliyorum bitek biraz sizden böyle uzak kalıcam sanırm (((

günaydınnn..........
hayırlı haftalar fıstıklar....güne yağmurdan sırılsıklam olmuş halde başlayan biriyim...ancak kendime geldim...hasta olmassam iyidir...:2::2::2:başladım bile...
sabah evden çıkarken bir şey yoktu havada....otobüsten indim bir sağnak...diğer bineceğim durağa kadar ıslandım..birde otobüste klimayı açtı şöför...sanki sıcak varmış gibi..ıslak üstümüzle ( ıslanan sadece ben değildim ) donduk...şirkete geldim...çekmecemde yedek tişört vardı..( yazın çok terliyorum diye getirmiştim ) hemen değiştirdim ama olan oldu...akşam ilk işim şu katlanan küçük şemsiyelerden alıp çantama koymak olacak...iş işten geçtikten sonraalsanaalsanasmile

bayılırım akannehirakannehir nede olsa bir zamanlar trakya geliniydim kayınvalidem çok yapardı kahvaltılarda amann kalabalıkta ne yerdik...cokacimcoook

2 günlük menümü yazayım...
PAZAR
KAHVALTI
tb ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay

ÖĞLE
ayran detoxs

ARA
ayran detoxs

AKŞAM
ayran detoxs

ARA
2 şeftali

PAZARTESİ

KAHVALTI
denge ekmek tost,domates, salatalık,zeytin,çay

ÖĞLE
ayran detoxs

ARA
ayran detoxs

AKŞAM
ayran detoxs

bakalım başarabilecekmiyim...dün çok rahat geçti..

günaydın fıstıklarımm=)

bende artık döndüm aranızaaa=))

tatilim bitti, dün akşam evimize geldik annemlerle.
yanımda neti götürdüm ama ara sıra kısa süre girip çıkmaktan başka birşey yapamadım tatildeyken, vakit bulamadım düzenli girebilmek için kızlar.

gelirken otobüste 8saat boyunca tepemde harıl harıl çalışan klima nedeniyle şuan boğazım ağrıyo ve ateşim var:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bi kaç gün bitki çayları ile boğazımı falan iyi ediyim hemen bende başlicam tekrar diyetime inşaallah canlarımm...=)))
bekleyin çok yakında bende geliyorummm aranıza:lepi: dermişim

hoş geldin meyracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…