Taze soğan süper olur..Evet çok doyurucu ve kalorisi az;proteini yüksek...
Bim de kutu içinde satılanlar var markasını hatırlayınca yazarım.(Margarin kutusu gibi olan)
Trakya loruna benziyor.
Hazırlayıp buzdolabına atarsın,gerekince bir miktar alıp yumurta da kırabilirsin.Sıcak ve soğuk iki şeklide güzel oluyor.
Kelebekim slmlaRR!!Arkadaşım fotolarını gördü ve de yorumu "bu kız zayıflasa afet olur"aklinialirimsmile Paylaşayım dedimyerimseniben
Hadiii yaaa opuyorumnanaktan arkadaşınaa slmlar saygılar bizzat şunu iletmeni isterim '' canın yerem senin '' kaydirigubbakcemile3
Afet olmaya karar verdim zayıflıyorum hihoyyyt
FOTOLARI BİZEDE GÖSTER:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Evet canım ekşimik denir..Lor dur aslında,yumuşak ve az yağlıdır.Öyle kupkuru pıtır pıtır dökülmez.....
Biberli ekşimik:Yeşil biberler küçük doğranıp az yağda kavrulur ama çok yumuşak olmadan biberler hafif diriyken lor üzerine eklenip biraz tuz ilave edilir.Kavurmaya devam edilir.Lor hafif su bırakıp çekince ateşten alınır.Bu tür pişirme lorun dayanıklılığını da arttırır acımasını önler.Çok güzel bir kahvaltılıktır.
billlluuuurrr msn açamıyomusun yavrum sana anlatacaklarım var
hoş geldin meyracımgünaydın fıstıklarımm=)
bende artık döndüm aranızaaa=))
tatilim bitti, dün akşam evimize geldik annemlerle.
yanımda neti götürdüm ama ara sıra kısa süre girip çıkmaktan başka birşey yapamadım tatildeyken, vakit bulamadım düzenli girebilmek için kızlar.
gelirken otobüste 8saat boyunca tepemde harıl harıl çalışan klima nedeniyle şuan boğazım ağrıyo ve ateşim var:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bi kaç gün bitki çayları ile boğazımı falan iyi ediyim hemen bende başlicam tekrar diyetime inşaallah canlarımm...=)))
bekleyin çok yakında bende geliyorummm aranıza:lepi: dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?