Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Her sabah tartılma sutem kilo veremediğini görmek stres yapıyordur sende ondan veremiyorsundur. KH diyeti yapıyordun sen selintepe ne diyor bu duruma ? Saf protein diyeti falan yapsana 1 haftalık şok diyet takıldığın rakamdan kurtarır belki seni :uhm:

Son düzenleme:
Günaydın herkese bugün hindiden kurtulduğum gün sabah güzel bir kahvaltı yaptım.Bir daha akşama kadar bişey yok akşam misafir var onlarla bir tabak kısır yiyeceğim ohhh beeeeaklinialirimsmilezemuszemus

günaydın meyra ve banu
banucum hakikattende hindiden kurtuldun bir hafta boyunca aynı şeyleri yedin bu hafta ne yapacaksın

bende buğday ekmekli kahvaltımı yaptım dom salt kızımın simitinin ucundan ısırdım sadece tuttum kendimi. ve 2 mille lesliemi yaptım.ter içindeyim şimdide koltukları siliyorum her yerimden su damlıyor

Günaydın herkese bugün hindiden kurtulduğum gün sabah güzel bir kahvaltı yaptım.Bir daha akşama kadar bişey yok akşam misafir var onlarla bir tabak kısır yiyeceğim ohhh beeeeaklinialirimsmilezemuszemus

günaydın topik....

opuyorumnanaktan

Günaydın :1hug:
Banucum bu diyetten sonra tartıya çıktın mı? Ne kadar fark var?
Hindiden kurtulmana sevindim, dayanılacak şey değil çünkü sempatiksalakcinni

Dünkü kaçamağı dengelemişsin böylelikle :)
Hatta eksiye bile geçmişsin bunca hareketten sonra :lepi:

91'de ne keramet var bilmiyorum ama ben de 90-91 aralığında aylarca oyalandım sempatiksalakcinni Aylar diyorum, o kadar da kısa bir zaman değil yani. Şu an 87'lerdeyim çünkü 90 sınırını geçtikten sonra yavaş yavaş da olsa gerisi geliyor. Bence 1 hafta hiç tartıya çıkmadan diyet yap. Sabretmek çok zor olacak ama tartıya çıktığında 90 sınırını gemçmiş olduğunu göreceksin emin ol :)olumunekankayizsmile

Bu sabah hasta bir vaziyette uyandım. Şu an da gözlerimi zor açıyorum, burnumu hissetmiyorum. Nezle mi yoksa grip mi oldum anlamadım. Bugün fazla fazla meyve yiyeceğim. Evde nar, mandalina ve elma var. Bolca yiyeceğim. Hemen protein diyetine başlarsam kolay kolay bu hastalığı yenemem.

Sen sadece resimde gördüğün için bu kadar efkarlısın ben ne edeyim sempatiksalakcinni Hepsi çevremde kaydirigubbakcemile3 Ama ben onlardan daha güzel hatlara sahibim, yeter ki zayıflama iradesini göstereyim opuyorumnanaktan Aynı şeyler senin için de geçerli canım, eminim zayıflayınca çok ama çok güzel olacaksın olumunekankayizsmile

:teselli:

ayrıca işlerinizde kolay gelsin, rast gitsin inşaallah zeynep ablacım....
öpüyorum opuyorumnanaktan

spor yapıyormusun sen canım???

ohhh ooooohhh =))) :dance: :teytey: :teytey: :teytey:

terleyelim terleyelim kiloları atalım.... yerimseniben

geçmiş olsun balım benim....... :teselli:

bak sana sıcacık kuşburnu çayı yaptım getirdim, içermisin canım? buyur

leslie yapıcam birazdan, oyüzden ben şimdilik gidiyorum...
1saat sonrada öğle yemeği vaktim geliyo.

leslieyi dün indirdim tekrar internetten, birde divx programı indirdim. şuan leslie videom hazır yane=))) beni bekliyo.....

birde çizme almam lazım, bu kış için almam gerekli, çünkü; şuanki çizmemin miadı doldu artık=) tembellik yapıyorum ama çarşıya gitmeye, belki bugün giderim, bakalım artık...

Resmin var mı canım ? Adını da bilmiyorum ama valla yazdıklarından sonra çok merak ettim seni :uhm: bilmiyorumkismile

Dün başladığım rejim sizlere ömür sempatiksalakcinni
2 tane simit yedim krem peynirle,1 dilim yaşpasta,2 bardak cola :tomato: napıyım yaaa canım rejim yapmak istemiyor bozuverdim işte annem sen nasıl rejim yapıyorsun diyo sempatiksalakcinni dedim ayda 1 gün yapıyorum sempatiksalakcinni
Deliye vuruyorum artık kendimi napıyım gerçeklerin farkındayım ama olmuyor hazır değilim -tatlicadiarzu- hazır hissedene kadarda rejim yapmıycam daha çok yıpratıyor beni mafoldumben

Selam kızlar,
Uzunca bir aradan sonra aranıza döndüm nihayet. Baya sorunlarım oldu ve de ağır depresyon geçiriyorum kızlar. O nedenle sizlerle yazışmaya devam etmenin bana iyi geleceğini düşünüyorum. Ben ne kadar diyete başlayabilirim şimdi bilemiyorum ama artık daha dikkatli beslenmeye çalışıcam en azından. Pazarlık alışverişimi de ona göre yapacağım.

selam.. hoşgeldiin..
benim leslie sorunumu kim çözecek yaa ..indirilcek sayfa bende açılmıyor yeğenim açıyor bilgisayarında ben de yok.. int. cafeye gidip cd yaptırayım eniyisi...

Valla pazartesi diyetimi seçtim.Sabah aynı Öğlen çorba 1 dilim ekmek Akşam tavuk salata ayran 1 dilekm Ara meyva süt.Valla derincim aynen bööö gelmişti.ohh ne güzel leslienide yapmışsın dün için artık üzülmene gerek yok

Biraz iyileştim meyve yiyip sıcak sıcak çay içince ama hala çok iyi değilim. Arada uğrarım neler yaptığınıza bakmak için :)

En iyisi kendini ne zaman hazur hissedersen o zaman yap yoksa böyle daha kötü moral açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…