- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
günaydin arkadasLar moralim 0 0 0 0 00 000000000000 sifirrrrrrrrrrrr
tam taminaaaaaaa 6-7haftadir 1kgveremedim delirmemek elde degil cok üzgünüm
oysa benim hayallerim vardi valla inandim kendime ba$arcam diye yeni yila 7li rakamla girmek ama böyLe giderse ki gidiyo 8li rakama bilem raziyim
hersabah 91i görmekten biktimmmmmmmmmmmmmmm cok sinir oluyorum
Günaydın herkese bugün hindiden kurtulduğum gün sabah güzel bir kahvaltı yaptım.Bir daha akşama kadar bişey yok akşam misafir var onlarla bir tabak kısır yiyeceğim ohhh beeeeaklinialirimsmilezemuszemus
günaydın topik....
opuyorumnanaktan
günaydın meyra ve banu
banucum hakikattende hindiden kurtuldun bir hafta boyunca aynı şeyleri yedin bu hafta ne yapacaksın
bende buğday ekmekli kahvaltımı yaptım dom salt kızımın simitinin ucundan ısırdım sadece tuttum kendimi. ve 2 mille lesliemi yaptım.ter içindeyim şimdide koltukları siliyorum her yerimden su damlıyor
oysa benim hayallerim vardi valla inandim kendime ba$arcam diye yeni yila 7li rakamla girmek ama böyLe giderse ki gidiyo 8li rakama bilem raziyim
Facebookta arkadaşımın resmine bakarken bir kız gördüm onun resimlerine bakmaya başladım çok güzelll çok zayıf bir kız ya her resimde ayrı güzel birşey giyinmiş sonra bir baktım kız samsunda yaşıyormuş. Samsuna gidene kadar 70 olmam lazımOfff efkarlandım.
sabah 7 den beri geçmişi okuyorum.zar zor bitti.ben hala uyuyamadım.geçem gün eşimi yıkarken ıslandım.onu giydirene kadar ıslak kaldım.sonuç malum..romatizma ayaklandı.dün de gözüme vurdu.yine biri bulanık görüyor.hemen ilaçlara başladım.kızlar resmen açım.hem aç hem iştahsız.yediğim şeyler genelde aynı olduğundan yazmıyorum.dünkü menüm,
sabah;1 bardak neskafe.3 büskivi 3 zeytin..bir zeytini bile 3 dakikada zor yedim.bir zeytin bile insanı doyurabiliyormuş.gıdım gıdım yemeyi deneyin.üste yanyana kalan 3 dişi alttaki tek dişle aynı hizaya getirip yemeye çalışıyorum.resmen nine oldum.
öğle 1 neskafe 1 yuvarlak kek.
ara 2 mandalina(ağaçtan koparıp yiyorum.)
akşam
bir tabak ıspanak ve ebegümeci pirinçli ve yoğurtlu(ikisini birlikte yaptım)
bir büyük bardak nar.elma,mandalina siyah üzüm suyu(taze taze yapıp içitim.hepsini birden attım.)
ara
bir neskafe(yalnız ben sütü bol kullanıyorum ve şeker atmıyorum.)çok zorlanırsam 2 üzüm tanesi yetiyor.
bütün menülerim buna benzediği için yazmıyorum.
bugün bol domatesli menemen ve tavuk çorba yapacağım.
salata malzemelerini blendırdan geçiririm.ekmek yok.bazen içlerini çorbaya doğruyorum.
eve ustalar gelip gidiyor.mutfak ve banyoyu yaptıracağım.yoksa göçecekler.17 senedir çivi çakılmadı.
ama istenen fiyatları duyunca dudağım uçukladı...
Günaydın herkese bugün hindiden kurtulduğum gün sabah güzel bir kahvaltı yaptım.Bir daha akşama kadar bişey yok akşam misafir var onlarla bir tabak kısır yiyeceğim ohhh beeeeaklinialirimsmilezemuszemus
günaydın meyra ve banu
banucum hakikattende hindiden kurtuldun bir hafta boyunca aynı şeyleri yedin bu hafta ne yapacaksın
bende buğday ekmekli kahvaltımı yaptım dom salt kızımın simitinin ucundan ısırdım sadece tuttum kendimi. ve 2 mille lesliemi yaptım.ter içindeyim şimdide koltukları siliyorum her yerimden su damlıyor
Bu sabah hasta bir vaziyette uyandım. Şu an da gözlerimi zor açıyorum, burnumu hissetmiyorum. Nezle mi yoksa grip mi oldum anlamadım. Bugün fazla fazla meyve yiyeceğim. Evde nar, mandalina ve elma var. Bolca yiyeceğim. Hemen protein diyetine başlarsam kolay kolay bu hastalığı yenemem.
Sen sadece resimde gördüğün için bu kadar efkarlısın ben ne edeyim sempatiksalakcinni Hepsi çevremde kaydirigubbakcemile3 Ama ben onlardan daha güzel hatlara sahibim, yeter ki zayıflama iradesini göstereyim opuyorumnanaktan Aynı şeyler senin için de geçerli canım, eminim zayıflayınca çok ama çok güzel olacaksın olumunekankayizsmile
Selam kızlar,
Uzunca bir aradan sonra aranıza döndüm nihayet. Baya sorunlarım oldu ve de ağır depresyon geçiriyorum kızlar. O nedenle sizlerle yazışmaya devam etmenin bana iyi geleceğini düşünüyorum. Ben ne kadar diyete başlayabilirim şimdi bilemiyorum ama artık daha dikkatli beslenmeye çalışıcam en azından. Pazarlık alışverişimi de ona göre yapacağım.
günaydın meyra ve banu
Günaydın :1hug:
Banucum bu diyetten sonra tartıya çıktın mı? Ne kadar fark var?
Hindiden kurtulmana sevindim, dayanılacak şey değil çünkü sempatiksalakcinni
Dün başladığım rejim sizlere ömürsempatiksalakcinni
2 tane simit yedim krem peynirle,1 dilim yaşpasta,2 bardak cola :tomato: napıyım yaaa canım rejim yapmak istemiyor bozuverdim işteannem sen nasıl rejim yapıyorsun diyo sempatiksalakcinni dedim ayda 1 gün yapıyorum sempatiksalakcinni
Deliye vuruyorum artık kendimi napıyım gerçeklerin farkındayım ama olmuyor hazır değilim -tatlicadiarzu- hazır hissedene kadarda rejim yapmıycam daha çok yıpratıyor beni mafoldumben
Biraz iyileştim meyve yiyip sıcak sıcak çay içince ama hala çok iyi değilim. Arada uğrarım neler yaptığınıza bakmak için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?