iyi gecelr arkadaşlar kızım ve eşim çokdan uyudu herkezi yerine yatırdım sıra bende pcyi kapatmaya geldim .benim zilli 8 de kalkıyor pazarda olsa uyku yok annelik işte hiç tatilimiz yok
iyi gecelr arkadaşlar kızım ve eşim çokdan uyudu herkezi yerine yatırdım sıra bende pcyi kapatmaya geldim .benim zilli 8 de kalkıyor pazarda olsa uyku yok annelik işte hiç tatilimiz yok
Uyuyamadım ben.
Tam 1 saat boşu boşuna dönüp durdum yatakta bütün sinirim tepeme çıktı. 1 saat kayboldum kaç sayfa şey yazmışsınız onları okurken dahada bir sinir oldum niye bitmiyor diye. Öffffffff uykummm gelmiyoooo açlık bende acayip sinir yapıyor. Şuan sinir olduğum birini verseler elime dövsem içimin yağları erisepsikopata bağladım iyice
Uyuyamadım ben.
Tam 1 saat boşu boşuna dönüp durdum yatakta bütün sinirim tepeme çıktı. 1 saat kayboldum kaç sayfa şey yazmışsınız onları okurken dahada bir sinir oldum niye bitmiyor diye. Öffffffff uykummm gelmiyoooo açlık bende acayip sinir yapıyor. Şuan sinir olduğum birini verseler elime dövsem içimin yağları erisepsikopata bağladım iyice
ŞenizŞeniz:lepi::lepi::lepi:Şenizkaydirigubbakcemile5
İyi geceler canım....
Hepinize iyi geceler hanımlar.Fazla pc de kaldığım geceler başım ağrıyor.Bu gece ağrımadan gideyim.Hepinize iyi bir pazar diliyorum....Şenizkaydirigubbakcemile5a.s.a.s.[QUOTE
ŞenizŞeniz:lepi::lepi::lepi:Şenizkaydirigubbakcemile5
İyi geceler canım....
Hepinize iyi geceler hanımlar.Fazla pc de kaldığım geceler başım ağrıyor.Bu gece ağrımadan gideyim.Hepinize iyi bir pazar diliyorum....Şenizkaydirigubbakcemile5a.s.a.s.[QUOTE
inanki şu an ağlıyordum yenacım güldürdün beni Şeniz
kızım çok üzdü bugün yine beni misafir istemiyor çığlık çığlığa ağladı misafirer olduğu sürece kendni yerlere attı hep. biz çok misafirperveriz babası ile neden böyle yapıyor anlamıyorum zaten normaldede çok huysuz ama...bende stresten tatlıları götürdüm:gitme:
ve az önce uyudu yine çığlık çığlığa birde diyetim bozuldu diyede ağlıyordum inanki bir hafta ne çektim aç açç şimdi niye yedin diye kendime söyleniyordum iyiki varsınız kendme geldim ne güzel topik böyle haftada birgün herşey serbest.:lepi:
Hemen hemen her zayıf insan öyle düşünüyor...Yaz başıydı eşimin annesinin balkonundayız akşam bir kaç kadın yürüyor,görümcem diyoki,kışın yiyorlar yiyorlar yazında yürüyorlar,ne saçma..
Hiiç bişey diyemedim ama çok üzüldüm,uzun süre sus pus oldum...:gitme:
sorma canım sorma yedikten sonra bu kadar üzülmesem.daha kilo vermeden ödüllendirdim kendimi .neyseki iki mille lesliemi yaptım akşamüzeri belki biraz olsun erimiştir
Facebookta arkadaşımın resmine bakarken bir kız gördüm onun resimlerine bakmaya başladım çok güzelll çok zayıf bir kız ya her resimde ayrı güzel birşey giyinmiş sonra bir baktım kız samsunda yaşıyormuş. Samsuna gidene kadar 70 olmam lazımOfff efkarlandım.
üzülme biraz yediklerine dikkat eder ve fazla kaçamak yapmazsan bir senede 50 kilo verirsin.birde senin yaşında insan daha kolay verebilir.biraz irade..
yapabilirsin baharcığım.bak sabah kalkıp sporunu yapıyorsun..ilerde senin resimlerine bakıp iç geçireceğiz..nasıl kilo verdi diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?