Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi gecelr arkadaşlar kızım ve eşim çokdan uyudu herkezi yerine yatırdım sıra bende pcyi kapatmaya geldim .benim zilli 8 de kalkıyor pazarda olsa uyku yok annelik işte hiç tatilimiz yok

İyi geceler canım Şeniz

Çok acıktıysan grisini ye açlıktanda uyayamaz insan.Valla bende çok acıkınca kötü oluyorum

Yena'nın görümcesini verelim sana kaydirigubbakcemile3 Hem sen dövdükçe benim de içimin yağları erir :roflol:

Sanada iyi geler iyi pazarlar

İyi geceler canım Şeniz

iyi geceler herkese...

naaparsınız?=)

bugün menümü düzenlice yedim=)

bugün ki menümü yazıyım bende;

KAHVALTI:
1tane salatalık
3kk beyaz peynir
5tane zeytin
1tane armut
2dilim ekmek
1fincan şekerli türk kahvesi

ARA1:
1tane armut
1dilim ekmek

ÖĞLE:
2kk beyaz peynir
6yk taze fasulye yemeği
1sb süt
2dilim ekmek
1tane salatalık
1çb light kola

ARA2:
1tane armut
1dilim ekmek
1tane zencefilli şeker(çok fena iştahımı açtıeyvahedigeldismile)

AKŞAM:
6yk taze fasulye yemeği
1sb süt
1tane salatalık
2dilim ekmek

ARA3-GECE:
1sb süt
1tane armut

:teselli:

amaaaan boşver canım yaa, kim ne derse desin, o tatlı canını üzmeye değmez...
arada bir haricinde, ben hiç kimseyi takmam bu konuda, herkes kendine baksın... bende kilo ise negatif olan, ondada başka bişey var negatif olarak, insanız sonuçta, öyle değilmi?

sorma canım sorma yedikten sonra bu kadar üzülmesem.daha kilo vermeden ödüllendirdim kendimi .neyseki iki mille lesliemi yaptım akşamüzeri belki biraz olsun erimiştir

canım spor bizim için büyük nimet...
leslie videosuda süper bence.......=)))

bayadır geçmişi okumakla meşguldum, bitirdim sonunda.

aaaa geçmişte o kadar çok yiyecek türlerinden bahsedilmişki, durduk yere karnım acıktı şimdi benim :roflol:

bende yatar kızlar, çooook uykum var...
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
iyi geceler...

Günaydın Kızlaaarrr
Dün gece 2 gibi yattım uyanamam diyordum ama sağolsun bugün yine apartmanda biri evleniyor saatt tam 8 de çalar saat gibi davul zurna çalmaya başladı bende ister istemez uyandım iyi oldu ya. Limonlu ılık suyumu içtim leslie yapıp duş alacağım. Sonraaaa kahvaltıııııııııııııııııııııııııı

Facebookta arkadaşımın resmine bakarken bir kız gördüm onun resimlerine bakmaya başladım çok güzelll çok zayıf bir kız ya her resimde ayrı güzel birşey giyinmiş sonra bir baktım kız samsunda yaşıyormuş. Samsuna gidene kadar 70 olmam lazım Offf efkarlandım.

sabah 7 den beri geçmişi okuyorum.zar zor bitti.ben hala uyuyamadım.geçem gün eşimi yıkarken ıslandım.onu giydirene kadar ıslak kaldım.sonuç malum..romatizma ayaklandı.dün de gözüme vurdu.yine biri bulanık görüyor.hemen ilaçlara başladım.kızlar resmen açım.hem aç hem iştahsız.yediğim şeyler genelde aynı olduğundan yazmıyorum.dünkü menüm,
sabah;1 bardak neskafe.3 büskivi 3 zeytin..bir zeytini bile 3 dakikada zor yedim.bir zeytin bile insanı doyurabiliyormuş.gıdım gıdım yemeyi deneyin.üste yanyana kalan 3 dişi alttaki tek dişle aynı hizaya getirip yemeye çalışıyorum.resmen nine oldum.
öğle 1 neskafe 1 yuvarlak kek.
ara 2 mandalina(ağaçtan koparıp yiyorum.)
akşam
bir tabak ıspanak ve ebegümeci pirinçli ve yoğurtlu(ikisini birlikte yaptım)
bir büyük bardak nar.elma,mandalina siyah üzüm suyu(taze taze yapıp içitim.hepsini birden attım.)
ara
bir neskafe(yalnız ben sütü bol kullanıyorum ve şeker atmıyorum.)çok zorlanırsam 2 üzüm tanesi yetiyor.
bütün menülerim buna benzediği için yazmıyorum.
bugün bol domatesli menemen ve tavuk çorba yapacağım.
salata malzemelerini blendırdan geçiririm.ekmek yok.bazen içlerini çorbaya doğruyorum.
eve ustalar gelip gidiyor.mutfak ve banyoyu yaptıracağım.yoksa göçecekler.17 senedir çivi çakılmadı.
ama istenen fiyatları duyunca dudağım uçukladı...

üzülme biraz yediklerine dikkat eder ve fazla kaçamak yapmazsan bir senede 50 kilo verirsin.birde senin yaşında insan daha kolay verebilir.biraz irade..
yapabilirsin baharcığım.bak sabah kalkıp sporunu yapıyorsun..ilerde senin resimlerine bakıp iç geçireceğiz..nasıl kilo verdi diye...

zeynep abla günaydın .benim eşimde marangoz bu sene beyz çok modaymış hep beyaz yapıyorlar istersen gelip fiyat bile vrebilir sana

belki bu dişler ablacım zayıflamana neden olacak .yemek yiyemediğin için ama çok zor oluyordur .benime dolgu yapılacak kızımdan dolayı gidemiyorum çünki kanal tedavisi gerekebilir o zamanda sürekli çağırıyorlar

Ağzından bal damlıyor valla zeynep abla. Ama o irademi kaybettim ben hala zayıflamak istiyorum ama karamsarlık çöktü içime yapamayacağım gibi geliyor psikolojimi hazırlayamadım net olarak ondan herhalde yoksa yemek yemek o kadar abartılacak birşey değil kendimi yememeye şartlandırınca herşeyi istiyor canım :1no2: kendimi toparlamam lazım rejime başladım dün ama içimden gelerek yapmıyorum Allah var :sinifsinif:

günaydin arkadasLar moralim 0 0 0 0 00 000000000000 sifirrrrrrrrrrrr
tam taminaaaaaaa 6-7haftadir 1kgveremedim delirmemek elde degil cok üzgünüm
oysa benim hayallerim vardi valla inandim kendime ba$arcam diye yeni yila 7li rakamla girmek ama böyLe giderse ki gidiyo 8li rakama bilem raziyim
hersabah 91i görmekten biktimmmmmmmmmmmmmmm cok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…