Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugüğnkü menüm
Sabah:1 dilekm az sucuklu yumurta 1 dil sal 1 dil kaş çok azpeynir dom sal
Öğlen :1 kase kısır 1 küçük dilim su böreği
Ara :2 dilim baklava
Akşam :Yesemmi yemesemmi bilemedim valla
Bu gün tabi kaçtı ama olsun 3 haftada bir yani öyle değilmi?

imkansiz gibi birsey ama denicem yarin saf proteinide yaptim selinle olmuyo bende olmadi cevap veremedim
aylarcami? ofolamaz yaa

:teselli:

ayrıca işlerinizde kolay gelsin, rast gitsin inşaallah zeynep ablacım....
öpüyorum opuyorumnanaktan

spor yapıyormusun sen canım???

spor yapmiyorum arkadasim sempatiksalakcinni

iyi akşamlar zeynep abla gördüm seni erkencisin...
SUTEM...iyi akşamlar sen k.h diyetimi yapıyordun sonuç nasıl oldu....bende yapıyorum 3 kilo farketti nerdeyse 1 haftada..

sükürler olsun ... çizelgemde BMI 2.5 FARKETMİŞ...en az 4 yıldır 140 ın altını görmemiş tim....hihoyyyt:lepi:hihoyyyt:lepi:

dökülen süt için üzülmeğe değmez..olan olmu.hiç arkaya bakma.pişmanlık suçluluk duygusu seni bezdirebilir..en iyisi olmamış gibi devam et...biraz fazla sporla dengelersin..
derinciğim sana özelden azamadım.senin özel mesaj kısmın aktif değil.
bu yüzden bana sadece mdf üzer,i parlak mebran mtül fiyatını öğrenirmsin.
yada sana ölçüleri çıkarayım..
alt modül.:172 uzunluk.70 santim boy.
üst modül 230 cm uzunluk,80 cm boy. 43 san derinlik.yan dolap,230 cm boy 75 cm.uzunluk,50 cm derinlik..tezgah üstü 172 cm granit olacak.ara kısım mozaik yada küçük seramik
eşin ortalama fiyat verebilirmi.yoksa ordan buraya gelmesi zor.

İyi akşamlar güzel hanımlar.İyisiniz umarım...
Zeynepciğim geçmiş olsun canım;kendini devamlı koruman gerekiyor şu romatizma derdinde ama ne yapalım Allah başka elem keder vermesin inşallah.....
ZALİMİ Hoş geldin güzelim.Ne yaptın,nerelerde gezdin bakalım İstanbul'da.Haberler sende .Biz bıraktığın gibi aynı yerde seni bekledik.İnşallah kilo almadın değil mi gezmelerde.....

Bu günkü menümü de yazayım bari.....

SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,peyn,r,lor,domates,biber
ÖĞLE: Tavuk şiş,salata,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ARA: 1 Elma,3 ceviz,3 badem
AKŞAM: 1 kepçe çorba,1 tabak karnabahar,1/2 kase yoğurt,küçük bir tabak salata,1 dilim ekmek.

80 dak yürüyüş

sorma ya ne zaman eşimi yıkasam iki gün kendime gelemiyorum..ilaç manyağı oldum. kankacığım..senin menü bayağı iyi.fazla kaçamak yok..

aaa zalimi hoş geldinnnnnnnnn.ist.nasıldı?anlat bakalım..kız yoksa eminönünde balık ekmek,taksinde kokoreç ,ç,cek pazarın da midye tava yedinmi..söz kimseye demem..aramızda kalırrrrrrrr

bayılırım midye tava.. kalamar..

aaa zalimi hoş geldinnnnnnnnn.ist.nasıldı?anlat bakalım..kız yoksa eminönünde balık ekmek,taksinde kokoreç ,ç,cek pazarın da midye tava yedinmi..söz kimseye demem..aramızda kalırrrrrrrr

yook kııız nerde neredeyse hiç dışarı çıkmadım bi eski oturduğumuz yere kartal cevizliye gittim ordan çapaya geçtim o kadar bilmiyorumkismile

nede olsa protein ben ondan şey ettim..:kedi::kedi:

acısını bayağı iyi çıkarmışsın.akşam da ye de..içinde bir şey kalmasn..delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…