imkansiz gibi birsey ama denicem yarin saf proteinide yaptim selinle olmuyo bende olmadi cevap veremedimHer sabah tartılma sutem kilo veremediğini görmek stres yapıyordur sende ondan veremiyorsundur. KH diyeti yapıyordun sen selintepe ne diyor bu duruma ? Saf protein diyeti falan yapsana 1 haftalık şok diyet takıldığın rakamdan kurtarır belki seni :uhm:
aylarcami? ofolamaz yaa91'de ne keramet var bilmiyorum ama ben de 90-91 aralığında aylarca oyalandım sempatiksalakcinni Aylar diyorum, o kadar da kısa bir zaman değil yani. Şu an 87'lerdeyim çünkü 90 sınırını geçtikten sonra yavaş yavaş da olsa gerisi geliyor. Bence 1 hafta hiç tartıya çıkmadan diyet yap. Sabretmek çok zor olacak ama tartıya çıktığında 90 sınırını gemçmiş olduğunu göreceksin emin ol :)olumunekankayizsmile
:teselli:
ayrıca işlerinizde kolay gelsin, rast gitsin inşaallah zeynep ablacım....
öpüyorum opuyorumnanaktan
spor yapıyormusun sen canım???
spor yapmiyorum arkadasim sempatiksalakcinni
dökülen süt için üzülmeğe değmez..olan olmu.hiç arkaya bakma.pişmanlık suçluluk duygusu seni bezdirebilir..en iyisi olmamış gibi devam et...biraz fazla sporla dengelersin..çok üzgünüm diyetim bozuldu:gitme:yediğim 3 dilim şamişi ilealsanaalsanasmile
sabah
buğday ekmekli tost dom salt ıhlamur
öğle nohut yemeği salata yoğurt
ikindi 3 yemek kaşığı mantı yarım dilim şamişi (misafirler yerken dayanamadım yarımdı yarımdı derken toplamda 3 dilim yemişimdir ikindiden sonra en sevdiğim tatlıdır dayanamdım yine)klava: klava:
akşam
5 kaşık nohut yemeği salata
gün içerisinde yediklerim azdı ama o tatlılar nasıl olacak merak ediyorum.ama ben diyet bozuldu diye bırakmayacağım .yarın aynen devammmmm ve ilk defa simisiz bir pazar kahvaltısı yiyeceğim.yarın çeyrek simit yiyecektim ama ceza olarak eşime sabah bana simit alma dedimalsanaalsanasmile
bir hafta kaçamak yapmadan durabildim yazık bana ben her zaman kilolu olarak yaşayacağım demekki:gitme:
aa.. zalimi gelmişş.. kız nerdesin bakiim.slm kuzular naber nasılsınız
kızlar iyi akşamlar..damlalardan dolayı çift görüyorum.yazarken hata olursa af ola..
iyi akşamlar zeynep abla gördüm seni erkencisin...
SUTEM...iyi akşamlar sen k.h diyetimi yapıyordun sonuç nasıl oldu....bende yapıyorum 3 kilo farketti nerdeyse 1 haftada..[
iyi akşamlar saferancığım..bugün öyle oldu..ama fazla okuyamıyorum..sikloplein diye bir damla var.o yüzden fazla göremiyorum..
kutlarım seni.hep böyle devam eder inşallah..
slm kuzular naber nasılsınız
aa.. zalimi gelmişş.. kız nerdesin bakiim.klava:..hoşgeldin..naniknanik
sorma ya ne zaman eşimi yıkasam iki gün kendime gelemiyorum..ilaç manyağı oldum. kankacığım..senin menü bayağı iyi.fazla kaçamak yok..İyi akşamlar güzel hanımlar.İyisiniz umarım...
Zeynepciğim geçmiş olsun canım;kendini devamlı koruman gerekiyor şu romatizma derdinde ama ne yapalım Allah başka elem keder vermesin inşallah.....
ZALİMİ Hoş geldin güzelim.Ne yaptın,nerelerde gezdin bakalım İstanbul'da.Haberler sende .Biz bıraktığın gibi aynı yerde seni bekledik.İnşallah kilo almadın değil mi gezmelerde.....
Bu günkü menümü de yazayım bari.....
SABAH: 2 dilim kepek ekmeği,peyn,r,lor,domates,biber
ÖĞLE: Tavuk şiş,salata,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ARA: 1 Elma,3 ceviz,3 badem
AKŞAM: 1 kepçe çorba,1 tabak karnabahar,1/2 kase yoğurt,küçük bir tabak salata,1 dilim ekmek.
80 dak yürüyüş
aaa zalimi hoş geldinnnnnnnnn.ist.nasıldı?anlat bakalım..kız yoksa eminönünde balık ekmek,taksinde kokoreç ,ç,cek pazarın da midye tava yedinmi..söz kimseye demem..aramızda kalırrrrrrrr
aaa zalimi hoş geldinnnnnnnnn.ist.nasıldı?anlat bakalım..kız yoksa eminönünde balık ekmek,taksinde kokoreç ,ç,cek pazarın da midye tava yedinmi..söz kimseye demem..aramızda kalırrrrrrrr
bayılırım midye tava.. kalamar..
yook kııız nerde neredeyse hiç dışarı çıkmadım bi eski oturduğumuz yere kartal cevizliye gittim ordan çapaya geçtim o kadar bilmiyorumkismile
bende......hemde çok iyi yaparım.her yaz oğlum geldiğinde muhakkak yaptırır.yaına da şöyle sarımsaklı sosssss..offfff.
biz herhalde yemek için yaşayanlardanız.baksana yemek isimleri bile nidede kıpraşıyor..
Bugüğnkü menüm
Sabah:1 dilekm az sucuklu yumurta 1 dil sal 1 dil kaş çok azpeynir dom sal
Öğlen :1 kase kısır 1 küçük dilim su böreği
Ara :2 dilim baklava
Akşam :Yesemmi yemesemmi bilemedim valla
Bu gün tabi kaçtı ama olsun 3 haftada bir yani öyle değilmi?
nede olsa protein ben ondan şey ettim..:kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?