Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banu çok sempatik yüzün var ben seni bu topikteki seçile benzettim

beyzuss kucağındaki yakışıklı kimm

BEYZUSÇUM kucağındaki yakışıklıyı çok beğeniyorum haberin olsun...Yine çok sevimli,nasıl oldu iyileştimi.? hasta olduğunu söylemiştin...

Sen kesinlikle çok iyi görünüyorusun,seçille birlikte olan fotolarından daha zayıfsın buna inan,çok güzel cildin var biliyomusun, sırrın ne...?

Banu çoook güzelsin sende..Bu resminde kaç kilosun.?? 100lü kilolarda gibi durmuyorsun çünkü..Allahım ne kaddan güzel kızlarla dolu bir topik..:)
evet nursena'nın dediği gibi seçil'e çok benziyorsun...

BEYZUUUUS fotoda arkandaki tabela gözümden kaçmadı haberin olsun..:)))) adana kebap vs.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
beyzus kusura bakma bişey dicem yaşıan göre maşşalahın var cildin çok güzel özel bikrem falan kullanıyonmu allah vergisimi yada benim gibi kilo aldıkça kırışıklıkları doldurup parlak bi ciltlemi doalanıyon:))))

Banu çoook güzelsin sende..Bu resminde kaç kilosun.?? 100lü kilolarda gibi durmuyorsun çünkü..Allahım ne kaddan güzel kızlarla dolu bir topik..:)
evet nursena'nın dediği gibi seçil'e çok benziyorsun...
Ayy çok teşekür edreim gecegece iyi geliyo iltifatlar gerçekten ama herkes çok güzel bu resimde 105 kiloydum a.s.

banu çok sempatik yüzün var ben seni bu topikteki seçile benzettim

beyzuss kucağındaki yakışıklı kimm
Ben de Seçil' benzettim...
Bücür ablamın torunu canım.Benimde aşkım...

Ege iyileşti teyzesi.Çatır çatır okuyor;ama annesi çok uğraştı kızcağız.Her şeyi bıraktı çalıştırdı....Beğenildiğini söylediğimde de bir havaya giriyoruz ki görülmeye değer..
Görüşün için teşekkürler...İyi gördüysen ne mutlu bana...Cildim yağlı canım.Bu yüzden pek kırışığım yok.Sırrım: hiç bir şey yapmamak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…