Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUUUUS fotoda arkandaki tabela gözümden kaçmadı haberin olsun..:)))) adana kebap vs.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Vallahi senden korkulur.Edirne'ye gitmiştik.Ege'nin kulak kontrolu için gördüğün yerde kahve içtik sadece ama;yemediğimiz şeyler değil .İnkar edmeyiz mal meydanda....
Bir şey kullanmıyorum canım.Doğrudur kilo nedeniyle gergin tabii....

kızlar ya körler sağırlar birb irini ağırlar gibi olduk sorun bu topiğn dışına çıktıkmı helede çıtır hatunları gördümmü deliriyom kendimden nefret ediyom giydiğim hiç bişy yakışmıyo miğde ve göbek olmaktansa basenli olmayı tercih ederdim yane

öyle diyorsun ama iş göründüğü gibi değill

basenli olmakta iğrenç bişey bilmiyorumkismile

baseni kapatmak daha kolay bence ama üs taraf maşşalah herkül gibi yürüyom arkadan bak bana tığ gibiyimdir amma gel görki önden kat kat milföy gibiyim

Edirnelimisi beyzuş

baseni kapatmak daha kolay bence ama üs taraf maşşalah herkül gibi yürüyom arkadan bak bana tığ gibiyimdir amma gel görki önden kat kat milföy gibiyim

ben artık basenimi kapatmıyorum zemuszemus

eskiden baseni kapatmak için hep uzun ve haliyle bol giysiler giyerdim

ve kiloma 10 kiloda kıyafetlerle eklerdim

artık öyle yapmıyorum hep dar ve kısa şeyler giyorum

benimde resimde görülmesede göbeğim var ve kamufle etmek için çok düşük olmasada

düşük bel pantolon giyorum göbeği ikiye bölüyorum

hele birde pileli pantolonda yüksek bel müthiş çirkin bir göbek fırlatıyor bende :sinifsinif:

artık bütün resmi patolanlarım anlattığım gibi ve göbeğimde saklı halde kaydirigubbakcemile3

ama göbek ve mide için ne yapılır tam olarak bir fikrim yok CADIARZU

Son düzenleme:

Bizde uzunköprülüyüz bende her gittiğimde yerim ımmm canım çekti valla haftaya annemi almaya gidicem hepiniz için yerim.:::))))

Afiyet olsun canım..:))) bende arnavut ciğerini severim çok da güzel yaparım..gelin bir gün bize hepinize yapayım yanında sumaklı soğan salatası,oyyy oyyyy..:roflol: :roflol:.

Zeynep ve bahar hoşgeldiniz..a.s.

Bizde uzunköprülüyüz bende her gittiğimde yerim ımmm canım çekti valla haftaya annemi almaya gidicem hepiniz için yerim.:::))))
Toprağız demek.....Babaannemin bir lafı vardır''nasılda bellidir bizdendir'' diye...Bizden olmayanlara lafı yoktu da trakyalı dedinmi akan sular dururdu.Büyük halam Bursa'da evliydi onları bizden saymazdı....

Afiyet olsun canım..:))) bende arnavut ciğerini severim çok da güzel yaparım..gelin bir gün bize hepinize yapayım yanında sumaklı soğan salatası,oyyy oyyyy..:roflol: :roflol:.

Öfffff yedin beni evladım......Bu saatte ;tam karınlar acıkmışken konuştuklarımıza bakın ayol......Biz diyetteyiz değilmi????

Benim amcamda hep der trakyalı olsun çamurdan olsun ::::))))))))alla diyetteyiz yarın birde cuma hatırlatayım

acıkanlar benim gbi elma yesin

kızlarrr benim bu kilo vermi işi durdu 1 aydır hep aynı rakalarda gidip geliyor

gerçi yiyorum ama abartmadan en azından kilo almıyorum

ama artık canım sıkılmaya başladı

yazın kızlar yanımda değilken

yemekleri hep light yapıyordum ve ne güzel kilolar gidiyordu

ama artık kızlar burada ve ben yaptığım yemeklerden yiyorum

bugün yaptığım gibi mantı yaptım onlar sevyior diye ve bende götürdüm

ama çokda pişmen sayılmam çünkü ne zamandır yapmamıştım ve özlemişim

offff yaaaa ne zaman gidecek bu kiloların hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…