Vallahi senden korkulur.Edirne'ye gitmiştik.Ege'nin kulak kontrolu için gördüğün yerde kahve içtik sadece ama;yemediğimiz şeyler değil .İnkar edmeyiz mal meydanda....BEYZUUUUS fotoda arkandaki tabela gözümden kaçmadı haberin olsun..:)))) adana kebap vs.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
beyzus kusura bakma bişey dicem yaşıan göre maşşalahın var cildin çok güzel özel bikrem falan kullanıyonmu allah vergisimi yada benim gibi kilo aldıkça kırışıklıkları doldurup parlak bi ciltlemi doalanıyon:))))
kızlar ya körler sağırlar birb irini ağırlar gibi olduk sorun bu topiğn dışına çıktıkmı helede çıtır hatunları gördümmü deliriyom kendimden nefret ediyom giydiğim hiç bişy yakışmıyo miğde ve göbek olmaktansa basenli olmayı tercih ederdim yane
Vallahi senden korkulur.Edirne'ye gitmiştik.Ege'nin kulak kontrolu için gördüğün yerde kahve içtik sadece ama;yemediğimiz şeyler değil .İnkar edmeyiz mal meydanda....
Bir şey kullanmıyorum canım.Doğrudur kilo nedeniyle gergin tabii....
baseni kapatmak daha kolay bence ama üs taraf maşşalah herkül gibi yürüyom arkadan bak bana tığ gibiyimdir amma gel görki önden kat kat milföy gibiyim
iyi geceler kızlar öpüyom sizi az daha durarsam acıkcam
Edirnelimisi beyzuş
Kırklareli'liyim canım.Tıp fakültesine işimiz düşünce aile bireylerini götürüyorum Edirne'ye.YENA duymasın Edirne usulü ciğer tava yemeden dönmüyoruz.Sonrada resimde gördüğünüz yerde kahve içiyoruz.Bastırsın diye....:roflol:
Kırklareli'liyim canım.Tıp fakültesine işimiz düşünce aile bireylerini götürüyorum Edirne'ye.YENA duymasın Edirne usulü ciğer tava yemeden dönmüyoruz.Sonrada resimde gördüğünüz yerde kahve içiyoruz.Bastırsın diye....:roflol:
Toprağız demek.....Babaannemin bir lafı vardır''nasılda bellidir bizdendir'' diye...Bizden olmayanlara lafı yoktu da trakyalı dedinmi akan sular dururdu.Büyük halam Bursa'da evliydi onları bizden saymazdı....Bizde uzunköprülüyüz bende her gittiğimde yerim ımmm canım çekti valla haftaya annemi almaya gidicem hepiniz için yerim.:::))))
Afiyet olsun canım..:))) bende arnavut ciğerini severim çok da güzel yaparım..gelin bir gün bize hepinize yapayım yanında sumaklı soğan salatası,oyyy oyyyy..:roflol: :roflol:.
Toprağız demek.....Babaannemin bir lafı vardır''nasılda bellidir bizdendir'' diye...Bizden olmayanlara lafı yoktu da trakyalı dedinmi akan sular dururdu.Büyük halam Bursa'da evliydi onları bizden saymazdı....
Öfffff yedin beni evladım......Bu saatte ;tam karınlar acıkmışken konuştuklarımıza bakın ayol......Biz diyetteyiz değilmi????
Sakın burda yazn yiyeceklerin gazına gelip bu gece yutmayalım yarın tartı günü ona görelmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?