Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynep ve bahar hoşgeldiniz..a.s.

hoşbulduk YENA'cığım..bugün seni hayırla andım.dişçiye giderken biber dolması için kıyma çıkarmıştım.saat 5 gibi döndüm.ama iğnelerden herhalde uyudum.kalktığımda saat 8.30 olmuştu.hemen senin köteyi yaptım.kıymanın yarısına 2 küçük patates ve havuç ekledim.yalnız havuçlar çiğ olarak rondadan geçti.baharat falan bayağı çöğaldı.dolmaya da kıyma kaldı.ve tadı çok güzeldi.en önemlisi yumuşacıktı..arada bir böyle şeyleri paylaşırsanız iyi olur...

Ayy bak şimdide mantı çıktı benim ara öğünümde kalmadı offffoffff yarın cuma olmasa kaçıcaktı valla yarın üzülmemek için bugün tutuyorum kendimi

Bir süre duruyor zaten canım.Üzülme o devrede vücut geldiği kiloyu ezberliyormuş.(bu şekilde tabir ediyorlar biraz komik ezberlemek lafı vücut için ama öyleymiş)
Sonradan tekrar başlıyor kilolar gitmeye ama;diyeti fazla bozmamak gerekiyormuş.Senin mantı da bu haftaki kaçamağın olsun boşver.Zeynep'in dediği gibi üst beynine güzel mesajlar gönder ve stres yapma....

kızlar iyi geceler,,resimleri kaçırdım.neyse başka sefere..haftaya çok yoğunum.ayın 5'inde vesayet mahkememiz var.pazartesi eşimin koluna mühür vurulup hastaneye götürülecek..perşembe heyete çıkacağı için her gün hastanede olacağız..allhım yardım etsin.sabah erken nasıl kaldıracağım.bütün gece uyumuyor..o kadar ağır ilaçları var..banamısın demiyor..

Afiyet olsun canım,İnşallah dişlerin bir an önce hallolur...

Bugünde kabakları halka halka doğrayp,baharatlayıp az zeytinyağı ile fırınladım,üzerine sarımsaklı yoğurtla çok hafif ve leziz bir yemek oldu...En önemlisi kızımda çok sevdi ve yedi..:))

benim sorunum

yazın yaptığım şekilde yediklerime dikkat etmemek

kendime çok kızıyorum

ama kilo almadığımıda şükür ediyorum

umarım dediğin gibidir de tekrar kilo vermeye başlarım

offf off bu haftaki kaçıncı kaçamak bu

salı günü mahkemede beklemek zorunda kaldım pide yedim

çarşamba işteydim tüm gün ( tüm gün dediğim akşam 10'a kadar )

zorunluluklardan dolayı evden yiyecek götüremedm karışık tost yedim...

vücudum benim bu yeme düzenine göre yine iyi kilo almıyor...

İnşallah tüm işlerin kolaylık hallolur.Allah yardımcın olsun

Allah kolayılık versin ablacım

Kolay gelsin,allah yardımcın olsun...

Ben kabak hiç sevmem ama bi deniyim kızartma gibi olur heralde.Eline sağlık

İyi geceler canım kankam.....
Allah yardımcın olsun.Her iş sana bakıyor.Rabbim mükafatını veriyordur...
Hem bu dünya hem yarın ahirette önüne çıkar bu güzel yüreğin fedakarlıkları.....
Sen yeni geldin ama ben çıkmak zorundayım canım...

Hepinizi çok öpüyorum.Yarın sabah çooooookkkkk eksik kilolar görmemizi diliyorum....
Kaçamak yapmadan yatın hanımlar yarın TARTI VARRRRRRR....

İYİ GECELER .ALLAH RAHATLIK VERSİN....

iyi gecelerrrr....

Ben kabak hiç sevmem ama bi deniyim kızartma gibi olur heralde.Eline sağlık

Biz çok severiz kabağı,hemen hemen her hafta alırım..

Önce bir kabakla yap belki sevmezsin boşa gitmemiş olur..

bende patates, patlıcan, kabak, kırmızı salçalık biberi doğruyorum hafif yağ, tuz ve pul biberle harmanlayıp fırına atıyorum

üzerinede sarımsaklı yoğur süper oluyor

İyi geceler canım,allah rahatlık versin,benimde uyku akıyo gözlerimden ama direniyorum yarın tören var erken uyanıcaz yine...

Bende yatıyım uyayamam ama sağolsun leslie bacı bugün belimi ağrıttı sırtüstü yatıp tv ye bakıyım hepinizi öpüyorum iyigeceler güzel hanımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…