Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN SPORCULARI

BİRİNCİ: EKİNCİK..............300 dak

İKİNCİ: BEYZUS..............275 dak

ÜÇÜNCÜ: DOĞA3................210 dak

BUGÜNKİ MENÜM:

SABAH:
2dilim ekmek
1tane salatalık
1tane küçük boy muz
1.5kk beyaz peynir
biraz sucuklu yumurta(1tk zeytin yağı, 1köfte kadar sucuk, 1\2tane yumurta)
1fincan şekerli türk kahvesi

ARA1:
1tane küçük boy muz
1dilim ekmek

ÖĞLE:
2kk lor peynir
6yk kıymalı karnıbahar yemeği
1sb süt
2dilim ekmek
1tane salatalık

ARA2:
1tane küçük boy muz
1dilim ekmek

AKŞAM:
4yk kıymalı karnıbahar yemeği
2yk ıspanak kavurma

1sb süt
2dilim ekmek

1tane salatalık

ARA3:
1sb süt
1tane armut

aslında 5kişi. bu hafta bende kilo verdim ama belli değil

Meyracım sen geçen hafta kilonu bildirmedin...

Üzülme nasıl olsa bundan sonra her hafta kilo vereceğin için..:)

YENA barışın kontrol sonucu ne oldu?
merak ettim canım??
inşaallah iyidir.

Sorduğun için sağol tatlım...Çok şükür bişey yok ama üst solunum yolu henüz rahatlamamış dedi dr.Zaten antibiyotiği bitmedi,bayramdan sonra tekrar kontrole getirin dedi..Duruma göre ilaç tedavisi uzayabilir...

Son düzenleme:
Derincim bak bu iyiliğimi unutma,sırf tatlı krizine girme diye eti pufları kaldırdım...:))

Ama çok güzellerdi,çok sevmiştim ben..

Son düzenleme:
Bugün çok sağlıklı beslendim...

Sabah hastane çıkışı yandaki simit sarayında,simit ve peynir..

Daha sonra misafirlere yaptığım enfes ötesi, ( hahaha kendimi nasıl övüyorum ) Kısır, arkadaşımın getirdiği çikolatalı kekden yedim 1.5 dilim...

Türk kahvesi,sütlü nescafe ve bol bol çay..tamamen fiyasko diimi..Elle tutulur tarafı kısır bence, çünkü içine kırmızı lahana ve havuç bile rendeledim yeşillik ağırlıklı olsun diye..:))

Bayramda kesin kilo alırım,çünkü o kadar çok gidilecek yer ve ağırlanacak misafirim oluyorki..

Son düzenleme:
Eeeee nerdesiniz hatun kişiler..Bugün cuma.. Yarın tatil gelinde muhabbet edelim...

amanın üçüncü olmuşum
kilo verenleri tebrik ederim bizde önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın

sen beni dinle ben daha sağlıklı beslendim 4,30 da orucumu döner dürümüyle açtım eve geldim 1 tabak mercimek çorbası içtim ekmekle tabiii ondan sonra küçük oğlan poaça simit istemişti gelirken onlardan aldım simit in 3 te 1 2 poaça 3-4 mandalina birazdandan sahurluk 1 bardak süt 1 dilim ekmek

Hahaha ne diyeyim bilmiyorum ki..
Olsun sen oruçlusun,ya ben....
Allah kabul etsin..

sağol bayramda da çığrından çıkarız artık bayramdan sonra şu ayranlı mercimekli nohutlu çorbadanmı yapsam ki iyi kilolar vermişler başka topikde ?aklıma yattı gibi

Merhaba kizlar,

uzun süredir kilo vermeye calisiyorum ama maalesef cogumuzunda yasamis oldugu gibi diyetim hep yarim kaldi
ama bu sefer kesin kararliyim
kilo vermek zorundayim
komplekslere giriyorum, kendimi hic iyi hissetmiyorum
hayatimda ilk kez bu kdr kilo aldim ve ilk kez sokaga bile cikasim gelmiyor
nisan ayinda 75 kiLo falandim, yarim senede 20 kilo aldim
dogum kontrol hapiydi, suydu buydu tutamadim girtlagimi

yarin kesinlikle baslamak istiyorum artik

meraba bn bu grubu yeni keşiff ettim.. ve üye oldum şmdi bnide aranıza alırmısınz bnde zayıflıcam demekle kalmayıp gerçekten zayıflıcama inanmak istiyorum bni aranıza alırsanz sevinirim :78:

meraba bn bu grubu yeni keşiff ettim.. ve üye oldum şmdi bnide aranıza alırmısınz bnde zayıflıcam demekle kalmayıp gerçekten zayıflıcama inanmak istiyorum bni aranıza alırsanz sevinirim :78:

Hoşgeldiniz kızlar
Boy,kilo ve yaş öğrenelim ilk sorduğumuz sorular bunlar daha sonra ayrıntıya ineriz

Çizelgemi değiştirmek bile gelmiyor içimden kilo almaya başladım onun için
Bugün icralık işimi hallettim borcumu kapadım çok şükür. Annemi biraz çıkmaza soktum maaşa 2 ay var deyip duruyor ama napayım benim geleceğimden önemli değil. Pazar sabahı sınavım var çağrı merkezi işe alımı için hayırlısı olurda iş hayatına geri dönerim umarım. Para kazanmayı ve para harcamayı çok özledim
29 TL diye açtırdığım faturalı hattın güncel borcu 80 TL görünüyor. Faturalı hat kullanılmaz ya insanı nasıl soyacaklarını şaşırıyorlar.

Günaydın millet geçmişi okudum kilo verenleri tebrik ediyorum.İnşallah haftaya bende listede olurum.Annanemi eve getirdik bayram diye yolladılar bayramdan sonra tekrar gidicez midesine beslenme tüpü takıcaklr.Bu arada tabi benim diyet kötü gidiyor bu son 2 gündür tatlı krizi yaşıyorum napıcağımı şaşırıyorum.Ayy ben rejime hemen başlamam lazım ama nasıl bilemiyorum.
YENA cım inşallah oğlun düzelmiştir havalardan heralde çoğu çocuk hasta
MEYRA ve SAFERAN kilo vermeye başlamanıza çok sevindim.İnşallah bayramda çok yemeyiz.
Valla benim kilom 110 gösteriyo tabi hastahanede olunca su içilmiyo tuvalet oluyıda yok ama genede almışım.İnşallah bu sabah itibariyle tekrar başlıyorum.
Beyzuş abla sende maşallah süpersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…