HAFTANIN SPORCULARI
BİRİNCİ: EKİNCİK..............300 dak
İKİNCİ: BEYZUS..............275 dak
ÜÇÜNCÜ: DOĞA3................210 dak
HAFTANIN 1.si.............Saferan - 1.200gr.
HAFTANIN 2.si............BEYZUS - 800gr.
HAFTANIN 3.sü............Ekincik - 700gr.
aslında 5kişi. bu hafta bende kilo verdim ama belli değil
YENA barışın kontrol sonucu ne oldu?
merak ettim canım??
inşaallah iyidir.
amanın üçüncü olmuşumHAFTANIN SPORCULARI
BİRİNCİ: EKİNCİK..............300 dak
İKİNCİ: BEYZUS..............275 dak
ÜÇÜNCÜ: DOĞA3................210 dak
sen beni dinle ben daha sağlıklı beslendim 4,30 da orucumu döner dürümüyle açtım eve geldim 1 tabak mercimek çorbası içtim ekmekle tabiii ondan sonra küçük oğlan poaça simit istemişti gelirken onlardan aldım simit in 3 te 1 2 poaça 3-4 mandalina birazdandan sahurluk 1 bardak süt 1 dilim ekmekBugün çok sağlıklı beslendim...
Sabah hastane çıkışı yandaki simit sarayında,simit ve peynir..
Daha sonra misafirlere yaptığım enfes ötesi, ( hahaha kendimi nasıl övüyorum ) Kısır, arkadaşımın getirdiği çikolatalı kekden yedim 1.5 dilim...
Türk kahvesi,sütlü nescafe ve bol bol çay..tamamen fiyasko diimi..Elle tutulur tarafı kısır bence, çünkü içine kırmızı lahana ve havuç bile rendeledim yeşillik ağırlıklı olsun diye..:))
Bayramda kesin kilo alırım,çünkü o kadar çok gidilecek yer var ve ağırlanacak misafirim oluyorki..
sen beni dinle ben daha sağlıklı beslendim 4,30 da orucumu döner dürümüyle açtım eve geldim 1 tabak mercimek çorbası içtim ekmekle tabiii ondan sonra küçük oğlan poaça simit istemişti gelirken onlardan aldım simit in 3 te 1 2 poaça 3-4 mandalina birazdandan sahurluk 1 bardak süt 1 dilim ekmek
Merhaba kizlar,
uzun süredir kilo vermeye calisiyorum ama maalesef cogumuzunda yasamis oldugu gibi diyetim hep yarim kaldi
ama bu sefer kesin kararliyim
kilo vermek zorundayim
komplekslere giriyorum, kendimi hic iyi hissetmiyorum
hayatimda ilk kez bu kdr kilo aldim ve ilk kez sokaga bile cikasim gelmiyor
nisan ayinda 75 kiLo falandim, yarim senede 20 kilo aldim
dogum kontrol hapiydi, suydu buydu tutamadim girtlagimi
yarin kesinlikle baslamak istiyorum artik
meraba bn bu grubu yeni keşiff ettim.. ve üye oldum şmdi bnide aranıza alırmısınz bnde zayıflıcam demekle kalmayıp gerçekten zayıflıcama inanmak istiyorum bni aranıza alırsanz sevinirim :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?