iyi geceler arkadaşlar
bugün sabah deniz kıyısında kahvaltı yaptık balıkları seyrederek çok güzeldi tabii işin ucu kaçtı .hiç keyfim yok bugün melek gibi bir kardeşim var ama gelin yüzünden görüşemiyoruz çok özlüyorum kardeşimi .bugün tesadüf karşıma çıktı boynuna sarıldım ağladım..hala etkisindeyim .
[ı]kilo bildirimi..............
Kilo: 136.3
spor: 140 dk[/ı]
Günaydın güzel hanımler;
Umarım çok güzel bir cuma olur.Allah hayırlar versin...
KİLOM: 92.300
SPOR: 275 dak
Arkadaşlar birazdan memlekete gitmek için yola çıkacağız.Spor sonuçlarınızı akşam 20.00 den sonra yazabileceğim.Kusura bakmayın.Hepinizi öpüyorum.
günaydınnn maalesef kilom 123 galiba +1.5 yenacım.çıldırmak üzereyim bu kadar dikkat ediyorum nerde yalnış yapıyorum bilmiyorum.daha dün sabah 121.8 di dün kahvaltıda börek ve simit yiyince bir kilo farkedermi yaaa nasıl bünyem varmış benim. birde wc olayı yok beşi biryerde çayı içiyordum 10 gündür çok çok iyidi ne oldu yine oda etkilememeye başladı.
günaydınnn maalesef kilom 123 galiba +1.5 yenacım.çıldırmak üzereyim bu kadar dikkat ediyorum nerde yalnış yapıyorum bilmiyorum.daha dün sabah 121.8 di dün kahvaltıda börek ve simit yiyince bir kilo farkedermi yaaa nasıl bünyem varmış benim. birde wc olayı yok beşi biryerde çayı içiyordum 10 gündür çok çok iyidi ne oldu yine oda etkilememeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?