Canım toplam vermem kilo miktarını ( 48) bir de şimdiye kadar toplam kaç kilo verdiğimi gösteriyor (20.5 kilo verdim) :92:
20 kilo nasıl verdin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım toplam vermem kilo miktarını ( 48) bir de şimdiye kadar toplam kaç kilo verdiğimi gösteriyor (20.5 kilo verdim) :92:
20 kilo nasıl verdin?
merhaba . bende kilo vermeliyim. aranıza yeni katılıyorum.
[sıze=2]günaydın şişmandaşlar..[/sıze]
[sıze=2]eğer giremezsem hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum....[/sıze]
[sıze=2]sonrada sizi bir güzel öpüyorum şap şup...[/sıze]
[sıze=2]sizi gidi bayram şekerleri..[/sıze]
[sıze=2]önce kendime sonrada,bahanesi olan arkadaşlara sesleniyorum..:) bayram geçtimi artık hiçç bir bahanemiz kalmıyor..daha dikkatli beslenip,azıcıkta güzel fekat iğrenç derecede yağlı popişlerimizi kaldırıp hareket neyin yaptıkmıydı tamam olduğunu bilyoruz...[/sıze]
[sıze=2]adam gibi yedikten sonra ayda 2 kilo garanti olduğunuda biliyoruz ama yapmıyoruz işte,sanursam şeytan izin vermiyor...yoksa biz çok iradeliyiz....[/sıze]
Film izliyordum aynı anda 2 tane =) biri açılırken diğerini diğeri açılırken diğerini izledim ilk biten The Reader ( okuyucu ) oldu etkileyici bir film epey +18 sahnesi var ama teşhircilik değildi bence ve şaşırtıcıydı güzeldi. Diğeride daha komedi tarzı Bazıları Çabuk Bıkar önerebilirim =)))
Ben bayramı yarın kutluycaaammm =)))