Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

20 kilo nasıl verdin?

İlk 8-9 kilosunu aylar önce verdim, sonra biraz durakladım. Kilo almadım ama veremedim de. KK'ya geldiğimden beri de geri kalanları verdim. Bazen k.hidrat diyeti yaptım, bazen et diyeti, bazen de sadece kalori sayımı. Ruh halime göre diyet yaptım, kendimi iradeli hissettiğim zamanlarda et diyeti gibi sabır isteyen diyetleri yaparken canım istemediğinde de kalori sayımına başladım. Şimdi de kalori sayıyorum çünkü etten bıktım :52: Uzun zaman et diyetindeyim :92:

Aramıza hoşgeldin. Kendinden biraz bahseder misin? :)

offff kızlarrr vücudumöyle direniyor ki 16 gündür diyetteyim gram vermedim...sporda yapıyorum ..

göbeğimde ki koca şişkinlik gitmiyor

ne yapcam ben yaaaaa:(((

öncelikle hoşbuldum. ben 2 yıldır ewliyim. ve çocuk istiyoruz. kilolarımdan şikayet etmemiştim bugüne kadar. pco hastasıyım. ilaç kullanmaya başladım ve gebelik için en az 80 olmam lazımmış. dr öyle dedi. şimdi yediklerime dikkat ediyorum. ama çok midem bulanıyor. herşeyi de yiyemiyorum. fazla yürüyüş yapamıyorum. işte öyle. 96 kilodan 91 e düştüm (1.5 ayda). şimdi de 90 kilo ile hamile kalsam kısmını araştırıyordum. sizin topiği gördüm. aranıza katıldım :7:

herkese selaaam:) :79:

kızlar kaç gündür nete giremedim kusura bakmayın, yeni fırsatım oldu nete girmeye. bayram hazırlığı telaşından giremedim hiç. birde erkek kardeşim şehir dışında üni. okuyo; bayrama diye o geldi, onunla vakit geçiriyoruz birde, bayramın 3.günü gidicek zaten tekrar:( neyse...
bayramdada ilk gün işten, sonrada gelen gidendi, bayram ziyaretiydi derken yine nete giremezsem kusuruma bakmayın canlar, giremeyebilirim yani bayramdada.

2gündür diyeti bıraktım :1: :1: süper güzel yiyorum:))))) yeme faaliyetim çok güzel gidiyor dermişim:))) :1:
artık bayramdan sonraya kadar bende diyet yapmicam, bayramdan sonra tekrar diyetime başlicam inşaallah.......
tatlılar, börekler, çikolatalar vs vs bayramda ohh ohhhh:)))))) :1: :66: :66: :66:

[sıze=2]günaydın şişmandaşlar..:16:[/sıze]

[sıze=2]eğer giremezsem hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum....[/sıze]
[sıze=2]sonrada sizi bir güzel öpüyorum şap şup...:16:[/sıze]

[sıze=2]sizi gidi bayram şekerleri..:9::38:[/sıze]

[sıze=2]önce kendime sonrada,bahanesi olan arkadaşlara sesleniyorum..:) bayram geçtimi artık hiçç bir bahanemiz kalmıyor..daha dikkatli beslenip,azıcıkta güzel fekat iğrenç derecede yağlı popişlerimizi kaldırıp hareket neyin yaptıkmıydı tamam olduğunu bilyoruz...[/sıze]

[sıze=2]adam gibi yedikten sonra ayda 2 kilo garanti olduğunuda biliyoruz ama yapmıyoruz işte,sanursam şeytan izin vermiyor...yoksa biz çok iradeliyiz....:9:[/sıze]

:9: :9:

..............................................

selam kızlaar... 3 gündür alışverişten canım çıktı.. yeme düzeniöm de kaçtı evde misafir var gaynım gil...........:27::27::27:

EĞER BAYRAMDA NETE GİREMEZSEM; ŞİMDİDEN HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN CANLAR.......
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM :54:
HAYIRLI BAYRAMLAR HERKESE...

kurban.jpg

Facede okudum da çok güldüm sizede yazayım sizde gülün :1:

aşagıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın.

1. din
2. cinsellik
3. gizem

cevap:

Allahım! hamileyim. acaba kimden :) :) :)

naber kızlar yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz tatil çocuklar iş derken pek zaman ayıramıyorum ama yediklerimi yazıp çıkıyorum bayramdan sonra süretli sizinleyim inşallah şimdiden hepinizin kurban bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim bu günküyediklerim
kahvaltı
kepekli tost ekmek bim 3 dilim 129 cal.
tulum peyniri 50 gr. 128 cal.
domates 1 tane 14 cal.
yeşil biber - taze 100 gr. 12 cal.
kaymak 5 gr. 34 cal.
penguen - çilek reçeli 10 gr. 27 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
döner 1 por. 210 cal.
lavaş ekmeği (beyaz un) 1 ad. 192 cal.
ayran 1.5 bard. 105 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 0.5 ad. 30 cal.
ayva 0.5 küçük boy 28 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
yaş pasta 400 cal
344 cal.
0 cal.
507 cal.
108 cal.
400 cal.
toplam1359 cal.

herkesi öpüyoruuumm........

Eklentiler

• $kurban_bayrami-790254.webp
    $kurban_bayrami-790254.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar Carrefour'da pedometre-adımsayar satılıyor mu? Bilginiz var mı? :26: Ya da başka hipermarketler de olabilir. :82:

Ben yarın sabah kutlayacaktım ama kutlamalar şimdiden başlamış. O zaman herkesin bayramı mübarek olsun :71:

Film izliyordum aynı anda 2 tane =) biri açılırken diğerini diğeri açılırken diğerini izledim ilk biten The Reader ( okuyucu ) oldu etkileyici bir film epey +18 sahnesi var ama teşhircilik değildi bence ve şaşırtıcıydı güzeldi. Diğeride daha komedi tarzı Bazıları Çabuk Bıkar önerebilirim =)))
Ben bayramı yarın kutluycaaammm =)))

Film izliyordum aynı anda 2 tane =) biri açılırken diğerini diğeri açılırken diğerini izledim ilk biten The Reader ( okuyucu ) oldu etkileyici bir film epey +18 sahnesi var ama teşhircilik değildi bence ve şaşırtıcıydı güzeldi. Diğeride daha komedi tarzı Bazıları Çabuk Bıkar önerebilirim =)))
Ben bayramı yarın kutluycaaammm =)))

Film izlemeyi seviyorsun heralde angelina jolie nin şüphe filmini izlemediysen tavsiye ederim

günayydınnn tontişlerrrr bayramımız mübarek olsun yedikleriniz inşallah löp löp et olmaz bayram sonrası azimlerimizi yanımıza alıp kilo vermek üzere görüşürüz öpüyorum herkeziii:kkk:

Back
X