• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar

ufff neden bu sitede hep ya bakım oluyo yada yenileme, onarım oluyo:(((
sürekli bir sorun var diyebilirim yani bu site için....

birde; yanlış hatırlamıyorsam geçen ramazan bayramındada böyle çok sorunlu olmuştu, yine bakımdı galiba.... 2bayramdır düzgün bir paylaşım yapamıyoruz maalesef sorunlar nedeniyle bu sitede...........

dünden bu topikte olan son 2sayfa yok görünüyor şuan burada... :35:

bu haftaki kilom: 88.7kg
spor ise yok.

bayramda, yani şu 1hafta içinde tam 1.3kg almışım:))) şaka gibi. diyeti bozdum tabiki ve aşırı yedim :27:

arkadaslar.bende bu haftada kilo kaybi yok.aksine 1kg bir artis var.94.5 kiloyum.ilk iki hafta hic dikkat etmedigim halde 2ser kilo vermistim.simdi veremiyorum.burada doktorlar istegegore kilo vermeye yardimci hap veriyolar.ben emzirdigim icin alamiyorum.bu arada sitenin bu hali bana hic kullannisli gelmedi.alisabilmeyi umut ediyorum.

Kilo veremedim ama almadım da. Aynı yerdeyim. Biraz fazla hareket ediyorum. Bu da bir kar. :74:

iyi akşamlar kızlar... :80:
ben bugün başladım tekrar diyetime kızlar:) çat-patta olsa yaptım işte bugün diyetimi...
bugünki menümü yazıyım şimdi;

BUGÜNKİ MENÜM:

SABAH:
2dilim ekmek
1tane salatalık

1tane armut
3kk lor peynir
5tane zeytin
1fincan şekerli türk kahvesi

ÖĞLE:
7tane köfte miktarı kadar et kavurma
6yk kıymalı bamya yemeği
1sb süt
2dilim ekmek
1tane salatalık

AKŞAM:
1.5tane havuç

1sb süt
2dilim ekmek

1tane salatalık

ARA:
1sb süt
1tane armut

yena nerelerdesin tatlım??:)) :54:

birde kızlar mesaj yazarken, konu cevaplama panelinin sağındaki gülümsemeler çok küçük, bit gibi sanki dermişim :52: :52: (espriydi:1:)
gülümsemeleri seçmek için ekranla çok samimi olmak zorunda kalıyorum :52: :52:
ben az biraz tırlatığım galiba bugün, bugün herşeye bi kulp buluyom nerdeyse :37: :37:

[ı]bayramınız kutlu olsun.....
Allah cümlemize hayırlı kapılar açsın.....
Nice bayramlara beraber olmak dileği ile inşallah.......
[/ı]

teşekkürler beyzuş ablam:))) :54:

Meyracığım;
Nasılsın güzelim?
Bayram malum ( annemin misafirleri fazla Allah eksikliklerini göstermesin) topiğe girme fırsatım olmuyor.
Bu arada yeni katılan arkadaşlar olmuş.Hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz hanımlar......:54::54:[/COLOR]

Son düzenleme:
iyi akşamlar bugünkü yediklerim ve kalorileri
KAHVALTI
dana eti (orta yağlı) 50 gr. 95 cal.
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
domates 0.5 tane 7 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
yeşil biber - taze 100 gr. 12 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayva 1 küçük boy 57 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
ızgara köfte 3 ad. 195 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
kızarmış patates 0.5 por. 210 cal.
ayran 1.5 bard. 105 cal.
turp 50 gr. 9 cal.
dana eti (orta yağlı) 20 gr. 38 cal.
2. ARA ÖĞÜN
leblebi 2 çay bar. 216 cal.
kuru üzüm 100 gr. 290 cal.
mandalina 3 ad. 150 cal.
ayva 0.5 küçük boy 28 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ızgara köfte 2 ad. 130 cal.
258 cal.
57 cal.
877 cal.
684 cal.
130 cal.
toplam 2006 cal.
:52: :52: :52: :52:

Meyracığım;
Nasılsın güzelim?
Bayram malum ( annemin misafirleri fazla Allah eksikliklerini göstermesin) topiğe girme fırsatım olmuyor.Bu arada yeni katılan arkadaşlar olmuş.Hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz hanımlar......:54::54:[/COLOR]

iyiyim Allah'a şükür beyzuş abla, teşekkür ederim:)
sen nasılsın beyzuş ablam??

1saat önce kadar elimi kestim oldukça derin olarak:) :((( ara öğünün armudunu yerken bıçak çok keskin ve büyüktü elimden fırttı birden, şükür şimdi yara bantlı daha iyi, biraz acıyo şuan :2:

iyiyim Allah'a şükür beyzuş abla, teşekkür ederim:)
sen nasılsın beyzuş ablam??

1saat önce kadar elimi kestim oldukça derin olarak:) :((( ara öğünün armudunu yerken bıçak çok keskin ve büyüktü elimden fırttı birden, şükür şimdi yara bantlı daha iyi, biraz acıyo şuan :2:

İyiyim canım sağol.Sana da geçmiş olsun.Batıl inanç ama kurban bayramında bıçağa dikkat etmek gerekir derler....

merhaba arkadaşlar geçen hafta sper diyt yaptım araya tatil girdi herşey güme gitt çok sinirim bozuk nerdeyse 100 kiloya yaklaştım benm gibi şişkosu yoktur sanırım :((((

Back
X