slm banu bende bi bakayım dedim bidahada cıkamadım ...
Eğer kendi başına başaramıyacaksan bir beslenme uzmanında yardım alman çok güzel olur...En azından sana nasıl besleneceğini neler yapman gerektiğini anlatırişin can alıcı kısmıda buya diyet yapamıyorum bazen çıldırıcak gibi oluyorum58 kiloda 95 eçıktım bunun da stres yapmamda cok etkisi oluyo bide üstüne oğlumun rahatsızlıgı eklenince dahada körükledi sıkıntı dan kilo alıyorum diyenlere gülüp geçerdim ama öyleymiş insan yasadıkça ve büyüdükçe anlıyo malesef
aile hekimliğini almak o kadar kolay değil aile hekimliğini alan doktorların en az çalışanı bizim burda dağın tepesinde bile 10 yıllık meslek geçmşi var çinkü onların atamaları hizmet puanına göre oluyor sen en azından orada tartılır takiplerini yatırırsan bence diyetisyen etkisi yapar aile hekimin seni tanır sana daha iyi vakit ayırır zaten hepimiz nasıl besleneceğimizi biliyoruz bizim hatamız devamlılığımız olmamasıBen geçenlerde gittim.Hiç öyle bir şeyden söz etmedi.Zaten onlar pratisyen hekim bu konuda ne kadar bilgileri olabilir buda tartışılır tabi bence
teşekkür ederim.yanlış o yaEveet çizelgene baktım da maşallah ne güzel kilo vermişsinAma sanırım bkıde bi yanlışlık var 13e inmek istiyor olamazsın değil mi??
sağlık bakanlığıda aile hekimlerinin bilgisayarlarına obezite takip sistemi kurdu sizin olduğunuz yerde aile hekiminiz varsa onunla takip edile bilirsiniz
Geçmiş olsun oğluna..Ben en son ne zman 58 olmuştum acabaişin can alıcı kısmıda buya diyet yapamıyorum bazen çıldırıcak gibi oluyorum58 kiloda 95 eçıktım bunun da stres yapmamda cok etkisi oluyo bide üstüne oğlumun rahatsızlıgı eklenince dahada körükledi sıkıntı dan kilo alıyorum diyenlere gülüp geçerdim ama öyleymiş insan yasadıkça ve büyüdükçe anlıyo malesef
aile hekimliğini almak o kadar kolay değil aile hekimliğini alan doktorların en az çalışanı bizim burda dağın tepesinde bile 10 yıllık meslek geçmşi var çinkü onların atamaları hizmet puanına göre oluyor sen en azından orada tartılır takiplerini yatırırsan bence diyetisyen etkisi yapar aile hekimin seni tanır sana daha iyi vakit ayırır zaten hepimiz nasıl besleneceğimizi biliyoruz bizim hatamız devamlılığımız olmaması
İyi geceler arkadaşlar..
Kaçamaksız bir haftasonu geçiririz inşallah..
gelen kişinin boyunu kilosunu bel çevrisi kalça çevresini ölçüyoruz eğer riskli grupta ise bizim gibi testlerini yaptırıyoruz yapılanı bize yapamadığımız yaptırıp getirmesini istiyoruz riskli olanlarda zaten beslenme şeklini anlatıp uygulamasını istiyoruz ve belirli aralıklarla gelip kilo konturolu yapıyoruz
Evet var..Nasıl bir program uygulanıyor,bilgin varmı..?
kilo vermek adına herseyi yaptım maddi anlamda ama azim göstermedim doğrusu
su an kaç kilosun banu boyuda yazarsan hani birbirimize destek verme amaçlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?