Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eğer kendi başına başaramıyacaksan bir beslenme uzmanında yardım alman çok güzel olur...En azından sana nasıl besleneceğini neler yapman gerektiğini anlatır

Ben geçenlerde gittim.Hiç öyle bir şeyden söz etmedi.Zaten onlar pratisyen hekim bu konuda ne kadar bilgileri olabilir buda tartışılır tabi bence
aile hekimliğini almak o kadar kolay değil aile hekimliğini alan doktorların en az çalışanı bizim burda dağın tepesinde bile 10 yıllık meslek geçmşi var çinkü onların atamaları hizmet puanına göre oluyor sen en azından orada tartılır takiplerini yatırırsan bence diyetisyen etkisi yapar aile hekimin seni tanır sana daha iyi vakit ayırır zaten hepimiz nasıl besleneceğimizi biliyoruz bizim hatamız devamlılığımız olmaması

sağlık bakanlığıda aile hekimlerinin bilgisayarlarına obezite takip sistemi kurdu sizin olduğunuz yerde aile hekiminiz varsa onunla takip edile bilirsiniz

Evet var..Nasıl bir program uygulanıyor,bilgin varmı..?

Geçmiş olsun oğluna..Ben en son ne zman 58 olmuştum acaba Diyet yapamıyorum,spor yapamıyorum falan deyince insan yapamıyor,YAPICAM DİYETTEYİM YEMİYORUM demek gerek,tabi inanarak

İyi geceler arkadaşlar..

Kaçamaksız bir haftasonu geçiririz inşallah..

Doğru belkide orda tartılınca utanırımda kilo veririm ::))

Evet var..Nasıl bir program uygulanıyor,bilgin varmı..?
gelen kişinin boyunu kilosunu bel çevrisi kalça çevresini ölçüyoruz eğer riskli grupta ise bizim gibi testlerini yaptırıyoruz yapılanı bize yapamadığımız yaptırıp getirmesini istiyoruz riskli olanlarda zaten beslenme şeklini anlatıp uygulamasını istiyoruz ve belirli aralıklarla gelip kilo konturolu yapıyoruz

kilo vermek adına herseyi yaptım maddi anlamda ama azim göstermedim doğrusu

Kesin karar vermek lazım önemli olan ondan sonra zaten arkası gelicek sen zayıflamak istediğine kara ver .Bende gittim hemde ciddi paralar harcadım evet kilo verdim ama benim yerimde başkası olsaydı bu iş bitmişti dönem dönem insanlar bıkabiliyorlar önemli olan onuda dengede tutmak tabi bunları düşünmek için benim için biraz geç ama napalım...

bu hcg damlayı bilen varmı çok iyi deniyo ama bi onu denemedim deniycem valla sıradaki kurban o sanırım, hiç araştırdınızmı bilgi verirseniz yada baska bişeyle zayıflayan varsa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…