Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh paket paket bisküviler,çikolatalar,yiyip yiyip yatmalar olmasa zatenn :95:

Sağol zeynep abla.Allah kavuştursun senide oğluna hayırlısıyla gitsin gelsin.Gelininede çok geçmiş olsun :((((
amin bir tanem..sen de bir an önce iyileş
ikimiz de asker annesiyiz.allah onları ve tüm evlatlarımızı korusun.çok sevindim iyi olmana

Ben artik kesin cikiyorum hepinizi ,puyorum iyi geceler

aslında diken üstündeyim.ne yazdığımın farkında değilim.her an elektrikler gidebilir.çok büyük bir fırtına var.ağaçlar yerlerde..benim panjurlar havada.kapatmaktan bıktım.ksapı pencere çarpması cam kırılması..allahım inşallah afete dönüşmez.dışarda kalan hayvanlara ve evsiz olanlara allah yardım etsin..

günaydın kızlar dün hiç net yoktu bugünde gidip geliyo dışarda acayip rüzgar var zayıflayanları tebrik ediyorum trafik kazası yapan arkadaşım geçmiş olsun hayat bu bizde tainimiz buraya çıktığında 20 günlük bebekle kötü bi kaza geçirdik hala şokunu atamıyorum allah beterinden korusun tekrar araba kullan cesaretini yitirme

banu geçmiş olsun tez zamanda düzelirsin inşallah
zeynep abla hayırlı olsun oğlunun askerliği yumurtacı oldu yane bizim gibbbii oğluşun

Son düzenleme:
Günaydın Kızzzllaaarr
Erzurumda geceden beri acayip kuru rüzgar var dağlara yağmış yavaş yavaş şehire iniyor kar bu sene tam 1 ay geç kaldı kar inşallaaahhh hazirana kadar kar çilesi çekmeyiz

klişe yöntemler yanii...Benim verdiğim örnekte anlatmak istediğim bu değildi arifeciğim..
Yeğenim kendi gibi sağlık sorunu olmayan fakat şişman,kişilerle belli günlerde toplanıp psikolog ve beslenme uzmanı eşliğinde sohbet edecekler..Bizim olayımız tamamen duygu durumuyla alakalı,açıkçası benim öyle...Dolayısıyla yavaş yavaş bu durum düzeltilip ihtiyacından fazlasını yememesi gerektiği aşılanıcak...Ordaki uzmanın söylediğiyle burdakiler hem fikirmiş..her öğünde tabağında her gruptan yiyeceğin olucakmış..haftada maximum 1kg. verilecekmiş..nefes nefese kalmayacak egsersiz yapılacakmış..Merdiven inip çıkmakta egsersiz miş gibi...

Benm bildiğim +90da bu tür zayıflama ilacı hapı damlası vb vs kullanan yok,önermiyoruz da hiç..Hapla ilaçla olacak şey değil çünkü bu zayıflama..Beyinde bitirmek lazım hem BEYİN BEDAVA

.......

Son düzenleme:
Günaydın...
İzmir'de çok soğuk hele bugün bırrrrrrrrr...Kızım hasretle pazartesini bekliyor okulda kar yağıcağını söylemişler.:)) Buraya bu yaşıma geldim bir kez kar yağdığını gördüm..:)) Hayal kırıklığına uğrayacak kızım...Belki yarın Manisa'ya götürürüz çocukları kartopu oynasınlar,karı görsünler ..Sadece kitaplarda ve filmlerde görüyorlar..:)))

Topla çoluğu çocuğu gel Yenacım burda kar bol 6 ay boyunca bol bol kar görürlerde oynarlarda

ayy çok soğuk istanbull arkadaşımla görüşeceğim ama nasıl giderm bilmiyorum kar'ı gördük çok şükürr ben seviyorum ya beyaz renginden dolayımı bilmiorum ama çok dinlendiriyor yağarken izliyorum elime çayımı alıp

trabzona gel benim çalıştığım yerde geçen sene 1 metre kar olmuştu yolumuz bile 2 gün kalpalı kalmıştı geldim geleli ben böyle kar görmemiştim burda

Bende çok severim kar yağışını ama evdeysem çünkü dışarda kar varken hep düşerim.

Sağol canım ya iyileşmeye çalışıyorum.Senin kızın nasıl oldu inşalşlah çok kaşınmıyordur.

İnşallah yağarda çocuklarda eğlenir zaten en çok çocuklar eğleniyor.Çocukluğumda düşermiyim edermiyim hiç düşünmeden ne güzel oynardık.

kızlar buralardada hava çok soğudu öylebir sis var ki burda göz gözü görmüyor denizden yüksek olduğu için gerçi burda yazın bile sis oluyorortalık gece gibi sabahtan beri inşallah fazla kar yapmaz ona çok korkuyorum şimdi benim evde kalorifer yok inanırmısınız su içmeye korkuyorum nasıl çıkacak diye sobam sabahtan beri yanıyor üzerine dondurucuda mısır vardı düdükliye onu koydum çocuklara poğoça yapıcağım hamur mayalayıp sobanın kenarına koydum inşallah ben yememyaptıklarımdan nasıl tutacağım boğazımı ama tutacağım çünkü bende zayıflayacağım inşallah çocukluğumdan beri sahip olduğum kilolarımdan kurtulcağım artık yeter

Son düzenleme:
Bahar cım çenemde kıl çıkıyo demişsin. Bunun tekbir açıklaması var canım oda hormon bozukluğu. Eğer adet düzensizliğnde varsa pko lusundur yüksek ihtimal. Buda kilo aldıran bi durum. O tüyler iyi bir lazer epilasyonla geçer. Tedavi olursan yenileri çıkmaz . Epilasyonunda başarısı %100 değil . Kişiye göre , ten rengine , tüyün kalınlığına ve kullanılan cihaza göre deişir başarı oranı

Canım ben daha önce çok test yaptırdım hormon bozukluğum varmı diye ama çıkmadı herşeyim normal çıkıyor benim genetik tüylenme demekki benimki diyeceğim ama annemde ablamda yok bende var neyse ben bir işe gireyimde yine gidip bütün testlerimi yaptıracağım :95:

sen şimdi 102 kiloysan normal ihtiyaç kilon 2040 cal... oluyor .. 1750 cal çok canım...
geçen yıl benim diyetisyen bana 2000 kalorilik diyet vermişti kilomda 107 idi
bence 2000 çok 0olmuş.. bana doktor şimdi 2000 cal verdi yani...800 cal eksik alıcam...

soba yı seviyorum ama öbür odalardada kalorifer olsun....allah yardımcın olsun çok zor soğuklarda biz kışın ordu ya gitsek çocuklar tuvlete bile gitmiyor...

Bugünki menüm
Sabah
k-flex
yarım yağlı süt
Öğle
2 light ekmek
2 yumurta
Ara
Elma
Akşam
Hamsili pilav
Salata

1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…