Ahh paket paket bisküviler,çikolatalar,yiyip yiyip yatmalar olmasa zatenn :95:yazılanları okudumda galiba önce kendimizi gerçekten tanımamız gerekiyor. rubby diye bir program var d smart da yaklaşık 160 kilolardan 140 altına inmiş bir kadının zayıflama macerasını gösteriyor. özel diyetisyeni spor koçları ve toplu terapi seansları ile çalışıyor. ilginç bir program. takip ettim biraz.özetle tüm bu zayıflama takımı rubby e kendini tanıması ve öyle yola çıkmasını öğütlüyor.
ben de duruma diyet yapmalı kilo vermeli diye bakmamak gerektiğini düşünüyorum. yani kilo vermek amaç olduğu sürece geri dönüşler yıkıcı oluyor. kilo vermek yerine beslenme bozukluklarımızı düzeltmek gerek. tabi önce bunu kabul etmek gerek. gizli alkolikler toplantılarına benzer kilo problemli kadınların toplandığı bir bölümde rubby yeme bozukluğunu kabul edemedi. kolay değil tabi sağlık problemleri olanlar dışında yeme bozukluğumuzun kilolarımızın nedeni olduğunu kabul etmek zor. ben diyete başlamadan 1 ay önce ablamla ne yiyorum ki hala şişiyorum diye kavga ettiğimde ne yaptığımın farknda olmadığımı yüzüme vurdu. 1 ay boyunca aynı şekilde yedim. ama bu sefer ne yediğime bakarak. paket paket büskivi, 2 paket kuruyemiş şu 200 gramlıklardan, 1-2 litre kola öğünlerde yediklerimi sayamam. yedim ama bir taraftan kendi halimi analize çalıştım. doymadığım için mi yiyorum diye. özeti sorunu belirlemek şart. çok mu yiyoruz gereğinden az mı.
amin bir tanem..sen de bir an önce iyileşSağol zeynep abla.Allah kavuştursun senide oğluna hayırlısıyla gitsin gelsin.Gelininede çok geçmiş olsun :((((
ikimiz de asker annesiyiz.allah onları ve tüm evlatlarımızı korusun.çok sevindim iyi olmanateşekkür ederim ablacım çok şükür iyiyim ilaçların da etkisi var tabiki ama zencefilli ballı sütle iyileştim diyebilirim....
oğluşuna hayırlı teskereler benim kuzumda asker biliyorsun
gelinine çok geçmiş olsun
Sağ salim gidip gelir inşallah canım...
Gelinine çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..
sağol canım.zaten üç gün önce öğrendiler.çok telaş yaptılar.gelin işe gireli henüz 4 ay olmadı.ve kadrolu değil.yani çocuk için biraz erken.bana kalsa kalsın derdim.ama dışgebelik şüphesi herşeyi karışrırdı.
canım listedesin,neden soruyorsun...Yoksa burayı takip etmiyormusun..
dalokaysmom geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış akşam o kadar mesaj yazmaya kalktım sana sitede sorundan dolayı yazamadım.
zeynep abla oğlun askere gidiyormuş hayırlısıyla yapsın gelsin inşallah allah kavuştursun.
sonuçlarım temiz çıktı ablacım gelininede geçmiş olsun inşallah eşi gelince sağlıklı bir bebekleri olur
doğacım seninde başına gelmiş benimki kabızlıkla ilgili yalnız . ama resmen ıvranıyrdm özellikle arabadan inerken kızımı eşime verip öle iniyorum
sabah gizli birşey yapıyormuş gibi kızım görmeden mesajları okumaya çalıştım.o görse hemen kendi karıştırmak istiyor şimdi uyudu ama benim elim kolum kalkmıyor dünün yorgunluğu uyanınca kayınvalideye bırakırım lesliecimle yürürüm yarım saat artık
sağol canım.inşallah ilerde naz gibi bir torunum olur.yaramaz çocuktan korkma.
bütün kilo verenleri tebrik ediyorum özellikle bahar seni nihayet kendine geldin 120leri aştın darısı başıma inşallah yılbaşına kadar 118 bir olsam başka birşey istemem
İyiyim zeynep abla rejime ve spora geri dönmenin vermiş olduğu huzur varsen nasılsın oğlun askere gitmiş hayırlı teskereler olur inşallah tez zamanda geri gelir
işte nihayet baharım istediği kıvama geldi.kilo vermeye de başladın.arkası gelir...diğer kapılar da açılır hayırlısıyla
Sağol derincim ben bekarım ve işsizim bu dönemde kendime yapabileceğim tek iyilik kilo vermek siz evli barklı insanlarsınız çocuk derdi var takma kafana inşallah sende tez zamanda vermeye başlayacaksın emin ol gereken tekşey spor
zeynep abla Allah kavuştursun, güle güle gitsin güle güle gelsin. derin çok sağol. tüm arkadaşlar çok teşekkürler, Allah korudu, bu trafikte herşey anlık zaten. haftanın 1. olmuşum çok mutluyum. neydi slogan (bu ana kadar işe yaradı :82:)
çok teşekkürler..kutlarım..
"ASLA AÇ KALMA, HİÇBİR ZAMAN DOYMA."yola devam inşallah yaza kadar güzel şeyler olacak. HEP BERABER, ELELE
Ben artik kesin cikiyorum hepinizi ,puyorum iyi geceler
gelen kişinin boyunu kilosunu bel çevrisi kalça çevresini ölçüyoruz eğer riskli grupta ise bizim gibi testlerini yaptırıyoruz yapılanı bize yapamadığımız yaptırıp getirmesini istiyoruz riskli olanlarda zaten beslenme şeklini anlatıp uygulamasını istiyoruz ve belirli aralıklarla gelip kilo konturolu yapıyoruz
Benm bildiğim +90da bu tür zayıflama ilacı hapı damlası vb vs kullanan yok,önermiyoruz da hiç..Hapla ilaçla olacak şey değil çünkü bu zayıflama..Beyinde bitirmek lazım hem BEYİN BEDAVA
Günaydın...
İzmir'de çok soğuk hele bugün bırrrrrrrrr...Kızım hasretle pazartesini bekliyor okulda kar yağıcağını söylemişler.:)) Buraya bu yaşıma geldim bir kez kar yağdığını gördüm..:)) Hayal kırıklığına uğrayacak kızım...Belki yarın Manisa'ya götürürüz çocukları kartopu oynasınlar,karı görsünler ..Sadece kitaplarda ve filmlerde görüyorlar..:)))
trabzona gel benim çalıştığım yerde geçen sene 1 metre kar olmuştu yolumuz bile 2 gün kalpalı kalmıştı geldim geleli ben böyle kar görmemiştim burdaGünaydın...
İzmir'de çok soğuk hele bugün bırrrrrrrrr...Kızım hasretle pazartesini bekliyor okulda kar yağıcağını söylemişler.:)) Buraya bu yaşıma geldim bir kez kar yağdığını gördüm..:)) Hayal kırıklığına uğrayacak kızım...Belki yarın Manisa'ya götürürüz çocukları kartopu oynasınlar,karı görsünler ..Sadece kitaplarda ve filmlerde görüyorlar..:)))
ayy çok soğuk istanbull arkadaşımla görüşeceğim ama nasıl giderm bilmiyorumkar'ı gördük çok şükürr ben seviyorum ya beyaz renginden dolayımı bilmiorum ama çok dinlendiriyor yağarken izliyorum elime çayımı alıp
günaydın kızlar dün hiç net yoktu bugünde gidip geliyo dışarda acayip rüzgar var zayıflayanları tebrik ediyorum trafik kazası yapan arkadaşım geçmiş olsun hayat bu bizde tainimiz buraya çıktığında 20 günlük bebekle kötü bi kaza geçirdik hala şokunu atamıyorum allah beterinden korusun tekrar araba kullan cesaretini yitirme
banu geçmiş olsun tez zamanda düzelirsin inşallah
zeynep abla hayırlı olsun oğlunun askerliği yumurtacı oldu yane bizim gibbbii oğluşun
Günaydın...
nursena çok tesekkürler Allah korumuş sizi de bizi de. ben istanbulda büyükçekmece tarafındayım burası resmen uçuyor
Bahar cım çenemde kıl çıkıyo demişsin. Bunun tekbir açıklaması var canım oda hormon bozukluğu. Eğer adet düzensizliğnde varsa pko lusundur yüksek ihtimal. Buda kilo aldıran bi durum. O tüyler iyi bir lazer epilasyonla geçer. Tedavi olursan yenileri çıkmaz . Epilasyonunda başarısı %100 değil . Kişiye göre , ten rengine , tüyün kalınlığına ve kullanılan cihaza göre deişir başarı oranı
sen şimdi 102 kiloysan normal ihtiyaç kilon 2040 cal... oluyor .. 1750 cal çok canım...kızlar günlük ortalama 1750 kalori kadar alıyorum ama bir türlü kilo veremiyorum ne zamandır her halde vücut kendini yeni kiloya alıştırdığı için veremiyorum çünkü haftalık 7000 kalori eksiliyor ama kilo gitmiyor ben böyle anladım
bence 2000 çok 0olmuş.. bana doktor şimdi 2000 cal verdi yani...800 cal eksik alıcam...geçen yıl benim diyetisyen bana 2000 kalorilik diyet vermişti kilomda 107 idi
kızlar buralardada hava çok soğudu öylebir sis var ki burda göz gözü görmüyor denizden yüksek olduğu için gerçi burda yazın bile sis oluyorortalık gece gibi sabahtan beri inşallah fazla kar yapmaz ona çok korkuyorum şimdi benim evde kalorifer yok inanırmısınız su içmeye korkuyorum nasıl çıkacak diye sobam sabahtan beri yanıyor üzerine dondurucuda mısır vardı düdükliye onu koydum çocuklara poğoça yapıcağım hamur mayalayıp sobanın kenarına koydum inşallah ben yememyaptıklarımdan nasıl tutacağım boğazımı ama tutacağım çünkü bende zayıflayacağım inşallah çocukluğumdan beri sahip olduğum kilolarımdan kurtulcağım artık yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?