Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günlük ortalama 1750 kalori kadar alıyorum ama bir türlü kilo veremiyorum ne zamandır her halde vücut kendini yeni kiloya alıştırdığı için veremiyorum çünkü haftalık 7000 kalori eksiliyor ama kilo gitmiyor ben böyle anladım

bu hcg damlayı bilen varmı çok iyi deniyo ama bi onu denemedim deniycem valla sıradaki kurban o sanırım, hiç araştırdınızmı bilgi verirseniz yada baska bişeyle zayıflayan varsa .

Benm bildiğim +90da bu tür zayıflama ilacı hapı damlası vb vs kullanan yok,önermiyoruz da hiç..Hapla ilaçla olacak şey değil çünkü bu zayıflama..Beyinde bitirmek lazım hem BEYİN BEDAVA

bu hcg damlayı bilen varmı çok iyi deniyo ama bi onu denemedim deniycem valla sıradaki kurban o sanırım, hiç araştırdınızmı bilgi verirseniz yada baska bişeyle zayıflayan varsa .

Canım burda zayıflama ilacı kulalanan kimsa yok bence sende hiç deneme çok büyük zaraları var bence
Burda herkes yemekler'n' kes'yor ve spor yapiyorlar/Sende 'nternetten leslie indir 2 mille ba;la

Kalori alımını azaltmışsın tamam,peki verdiğin kalori miktarı??Belki ondan veremiyorsundur :44:

Valla sen bu isleri biliyorsun ama benim dietisyenim bana 1200 kalori veriyordu zamanla dusurmek lazimmis.

Son düzenleme:
QUOTE=banu145145;16589753]Tabi herkesin yapisina gore belkide ama ben o zamanlar guzel kilolar vermistim.Istersen bu hafta biraz azalt dene bakalim ne olucak.[/QUOTE]
azaltayım bide dediğin gibi deneyeyim bakalım gırtlağıma hakim olabilecem mi

yazılanları okudumda galiba önce kendimizi gerçekten tanımamız gerekiyor. rubby diye bir program var d smart da yaklaşık 160 kilolardan 140 altına inmiş bir kadının zayıflama macerasını gösteriyor. özel diyetisyeni spor koçları ve toplu terapi seansları ile çalışıyor. ilginç bir program. takip ettim biraz.özetle tüm bu zayıflama takımı rubby e kendini tanıması ve öyle yola çıkmasını öğütlüyor.
ben de duruma diyet yapmalı kilo vermeli diye bakmamak gerektiğini düşünüyorum. yani kilo vermek amaç olduğu sürece geri dönüşler yıkıcı oluyor. kilo vermek yerine beslenme bozukluklarımızı düzeltmek gerek. tabi önce bunu kabul etmek gerek. gizli alkolikler toplantılarına benzer kilo problemli kadınların toplandığı bir bölümde rubby yeme bozukluğunu kabul edemedi. kolay değil tabi sağlık problemleri olanlar dışında yeme bozukluğumuzun kilolarımızın nedeni olduğunu kabul etmek zor. ben diyete başlamadan 1 ay önce ablamla ne yiyorum ki hala şişiyorum diye kavga ettiğimde ne yaptığımın farknda olmadığımı yüzüme vurdu. 1 ay boyunca aynı şekilde yedim. ama bu sefer ne yediğime bakarak. paket paket büskivi, 2 paket kuruyemiş şu 200 gramlıklardan, 1-2 litre kola öğünlerde yediklerimi sayamam. yedim ama bir taraftan kendi halimi analize çalıştım. doymadığım için mi yiyorum diye. özeti sorunu belirlemek şart. çok mu yiyoruz gereğinden az mı.

QUOTE=banu145145;16589753]Tabi herkesin yapisina gore belkide ama ben o zamanlar guzel kilolar vermistim.Istersen bu hafta biraz azalt dene bakalim ne olucak.
azaltayım bide dediğin gibi deneyeyim bakalım gırtlağıma hakim olabilecem mi[/QUOTE]

Sen basarirsin azimlisin inaniyorum sana ....

cok dogru canim zaten dietisyenlerde yediklerimizi gorelim diye diet gunlugu tuturuyorlar cokda faydasi var.Insan gece olunca bir bakiyor yaptigi yanlislari goruyor.Tabi durustce yazarsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…