Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlaaaaaaaarr................
bugün 35 dk plates yaptim 80 dk da leslie yaptim toplamda 115 dk ve genel toplam 515dk oldu

senden utanıp,birazda motive olup balkona koyduğum e-walker' ru içeri aldım.sabah müge anlıyı seyrederken çalışırım.vala fırtına g ibisin.hızına yetişmek kimin haddine..rüzgarından nasipleneyim..

gunaydınnnnnnnnnnnnnn
arkadaslar aramızda evde plates yapan varmı bı yardımcı olsa bana ya :2:

Günaydın Doğa, Özlem ve diğer tüm arkadaşlarrr...

Şöyle bir uyanayım dedim bütün gece içim üşümüş sanki, yanaklarım bile buz gibi bir şekilde kalktım. Bir de ne göreyim çorba, sıcak sıcak içeyim dedim, hemen koydum bir küçük kase çorba içerek kahvaltımı tamamladım, üzerine de sıcak çay içiyorum şimdi. Ohh şükür içim ısındı valla, sizlerde var mı havadisler?

Sağol canım inşallah Allah hayırlısını verir.
Seninde mutluluğun daim olur inşallah

Aminnnn, canım hepimizin İnşallah...

tanımadığım insanlarla daha rahatım

ama iş yerinde değişik konuşmalara sebep vermemek için yalan söylemiştim

ama artık doğru

yaza kadar daha da gider inşallah

Gider gider İnşallah. Benim doğum günüm Ağustos ortasında ve o tarihe kadar 75 kg. a düşmeyi hedefliyorm.

şanslısın desene.......

Son düzenleme:

allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun.. ben de babamı lise 2 de kaybettim....23 sene olmuş ........insan simaları bile unutuyor ama benzin kokardı her zaman hala burnumda kokusu .... mekanı cennet olsun............

Sağol canım Allah hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin.
Bende kokusunu unutamıyorum babamın sigarayla kendi kokusu karışırdı ama dünyanın en güzel kokusuydu o ya kaybettikten sonra uzun süre kazaklarını koklamıştım ama şimdi gitti kokusu kokusunu bile özlüyorum

Günaydın topicdaşlarım
Yine yorucu birgün olacak annem hazırlık yapmayacağım dedi baklava açtı patates salatası yapıyor birde lahmacun alırız dedi :44: baklava sevmiyorum patates salatası zararlı değil de lahmacundan kaçış yok gibi görünüyor :26: çok yemiycem ama 1 tane yerim öğle yemeği zamanı olur zaten NiL GüN diyorki acıktığınız anla karnınızın doyduğunu hissettiğiniz an arasında yedikleriniz size kilo aldırmaz ben bu kadının söylediklerine acayip inanmaya başladım onun dediği gibi beslensek bizde normal insanlar gibi olabiliriz sanki :44:

günaydın kızlar geçmişi okuyup geldim kayıplarınıza allahtan rahmet sizede sabır diliyorum.. hepimizin öyle günü var allahım hayırlısını en geçinden versin inşallah.. komşumuzun 2 oğlu 1 ay içinde biri trafik kazası biride uykuda kalp krizi geçirip hayatlarını kaybedince ölümü çok düşünür oldum zaman tanımıyor vakit gelince biri 30 biri 34 yaşındaydı ne hayalleri vardı kimbilir...dün gecede deprem olunca epeyi bir tırstım uyuyamadım gece izmite geri dönmekle hatamı yaptık acaba diye düşündüm herşey boş aslında güzel yaşamakta dost kazanmakta sır.. hangisini yapabiliyorum tartışılır .iradeli olmak çok zor planladığım hiçbir şeyi yapamıyorum 2 gündür diyetime dikkatten başka spor da hakgetire adet olucam heryerim sızlıyor .. öffffff içinizi daralttım sabah sabah....siz bana bakmayın herkese yolunda şevk azim diliyorummm

Ahhhh Ahhhh kızlaaarr biraz kafanızı şişireyim anlatayımda açılayım
Dün gece platonikimle konuştuk yaklaşık 1 saat ayağında iltihaplanma varmış ameliyat oldu 3 gündür hastanede şunu farkettim çok asabi birisi ve çok sinirli canı acıdıığı zaman gözü hiçbirşey görmüyor çok fevri hareketleri olabiliyor canı çok tatlı yavrumun
Dün gece çok üzüldüm yine çok ezik hissettirdi bana kendimi kendisi makine mühendisi ve idealleri olan birisi botaşa ya da devlet demir yollarına yerleşecek aldığı kpss-kpds puanlarıyla çok zeki ve ileri görüşlü herşey hakkında bilgisi olan tam bir mantık adamı. Dün akşam resmen azarladı beni başladığın hiçbirşeyi bitiremiyorsun diye idealin yok diye...
- Geleceğe dair planın ne ???
+ Bir planım yok ben bugünü yaşıyorum.
- O zaman sen beni de düşünmüyorsun
+ Yok birtek sen varsın işte seni istiyorum
- Kuru kuru bir ben mi ??? Günümün 15 saatini dışarda geçireceğim beni beklemeklemi geçireceksin ömrünü, kendin için birşey istemiyormusun
+ :44: bilmiyorum
- Kendine bir ülkü edin bahar ideallerin olsun başladığın birşeyin sonu gelsin hayatta tek bir şansın var o şansını sadece 1 kere değerlendirebilirsin sonra çok pişman olursun kendine yazık ediyorsun. İlk hedefim zayıflamak diyyorsun 3 haftadır kilo veremiyorum diyorsun demekki yiyorsun yapmıyorsun diyetini ya da sporunu...
+ Yapıyorum ama gitmiyor işte
- Geçen gün sütlü nuriye falan diyordun yiyorsun demekki bahar demekki zayıflamak bile gerçek hedefin değil. Neden kendini geliştirmeye çalışmıyorsun kalk şu bilgisayarın başından ingilizce pratik yap eksiklerini tamamla kpssye yarışatı gibi hazırlan 90 al ve benim göğsümü kabart !!!
+
- İlerde ne kadar iyi bir eşe sahip olsanda kendinde hep o eksikliği hissedersin.
+
- Ben sıradan biri değilim bahar ve seninle sıradan olmadığını düşündüğüm için konuşuyorum.
+ Haklısın istikrarsızın tekiyim ben senin yanında hiçim bana bunu hissettiriyorsun işte kocaman bir hiç olduğumu
- Yapma şunu kendineee!!! kendine saygın olsun
+ Tamam elimden geleni yapacağım 90 alıp göğsünü kabartmak için...

Sonra bana ağlıyormusun dedi ( ağlıyorum tabiii resmennn ezdin geçtinnnnn ) diyemedim tabi ağlamıyorum dedim sonra farketti çok üstüme geldiğini kusura bakma dedi. Konu değiştik ama sonuç olarak şunu çok iyi anladım ki gelecekte hayatında beni istiyor eğer zayıflayıp gerçekten iyi bir iş sahibi olabilirsem benim yanımda olacak o da beni seviyooo o da beni istiyoooo Telefonu kapatırken hep öptüm der kapatırdık ama ilk defa dün akşam bana kocaman öpüyorum dudaklarından :78: dedi ahhh ahhhh telefonu kapattıktan sonra ağzımdan çıkan tek şey seviyooorruuummmmm ulaaaaannnnn

Çok uzatmışım tiyatro oyunu gibi olmuş resmen
Okuyanların gözüne sağlık

İzmitte depremmi oldu canım :44: kaç şiddetinde

canım anlamadığım neden onaa platoniğin diyosun siz bas baya aşıksınız birbirinize sizin muhabbet beni çok açıyor bu günler çok güzel kavuşma isteği hayata dair planlar.... tutar inş. planlarınız nerde bu çocuk telle görüşüyosunuz????ama bir konuda kızdım erkekler böyle gaz verdiklerini sanıyolar yaraladıklarının farkına varmıyolar uslüp biraz daha yumuşak olsaymış iyiymiş ama sen bozulmadıysan sorun yok bak şimdi gelde zayıflama demi yedir o lafları ona.. kendin için...

Platoniğim diyorum çünkü her seferinde farklı şeyler hissettiriyor bana ama dün gece gerçekten anladım onun da beni istediğini
Adanada canım orda yaşıyor ondan telefonla ya da bazen internette konuşuyoruz.
Evet dünki üslubu benide kırdı ama o da benim iyiliğim için söylüyor kendiside haklı ilerdeki eşinin kendi ayakları üstünde durabilen birisi olmasını istiyor.
Valla beni herzaman gaza getiren kendisi zaten ama bende bir sorun var zayıflayamıyorum

ben de şunu söyliyim gerçekten sana ilgi duyuyor bu çocuk seviyor ama senden bir şeyler bekliyor... eğer sende onu seviyorsan bi şeyler yap.. bıraklahmacunu falan lahmacunu ondan daha mı çok seviyorsun... ben ce onun istediklerimni yapamıcaksın diye kendini uzak tutuyorsun kendine güvenmiyorsun.. gerçekten istiyorsan önce zayıflamayı kafana koy..sınava çalış iyi bir yere yerleş... diyetisyen yok mu devlette gitsene neyi bekliyorsun sonra geç olabilir onu tamamen kaybedebilirsin.. eğer istediklerini gerçekleştirmeye başlarsan onu kendine bağlarsın .. koca istiyorsun kocada hazır mutlulukta yeterki sen bir şeyleri başar sana açık açık söylemiş çocuk daha ne yapsın......dudak mudak ne oluya yani yoksa dimi ama..... hadşi bakalım şimdiden tezi yok başla ... sonra çok geç olabilir bizide üzersin sonra..........:13::13::13::13:...

iyice oku diye büyük yazdım görmedim deme sonra..........

evet canım merkezüstü değirmendere 4.3tü ama gene o gümleme oldu yataktan fırladım resmen öncümü korkusu olursa nasıl davranırız derken uyku yalan oldu allahtan bebişim bişi hissetmedi

geçmiş olsun ist. hiç hissetmedik..........

zayıflayamıyorum diye birşey yok canım sonuçya 15 20 kilo veren sen değilmiydin.. ben de bir zamanlar veremiyorum diyordum 20 yıldır bu yükü çekiyorum ama gerçekten isteyince nasıl oluyormuş ben de gördüm... iskender ,lahmacun falan bırak artık gerçekçi ol hem herşeyi yiyim hem zayıflıyım olmuyor.... lütfen kırılma senin mutlu olmanı istiyorum............ ben de senin gibiydim 90 kiloydum mavi gözlüyüm yüzüm çok güzeldi ama kilodan herkes çok güzelsin ama şişmansın derdi beni kim alcak diye hiç umudum yoktu o halimle beni seven isteyen eşimle evlendim keşke zamanında zayıflayıp onu da kendimide daha mutlu etseydim.....senin hala şansın var mutluluk senin elin de......umarım kızmamışsındır........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…