Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meraba kızlar, başım catlıyor.
Az önce Annem memlekete yola cıktı Otobüsle Cenaze ile birlikte gitti.
Bir akrabamız vefat etdi, ben tanımıyorum fazla yurtdışında kaldım icin fazla akrabalarımı bilmem.
Çok kalabalıktı 4 Otobüs gitti. Üzüldüm sıkıntıdan herhalde başım catlıyo bacaklarımda derman kalmadı cok yorgun hissediyorum kendimi..

hayirli aksamlar kizlar
sahur
1yogurt
1portakal
1litre cay
iftar
4dilim kepekli ekmek
1porsiyon döner
200g sarimsakli dereotlu yogurt
salata
ara
2bardak cay
3bardak yesilcay
1fincan kahve soya sütlü
yarim pomela yiyecem

sporrrrrrr yokkkkkkkk, aaaaa bu günde dinleneyim deilmi kizlarrrrrrrr 270dakk oldu, 30dakam kaldi onuda yarin yaparim artik

evet canım tüpbebek tedavisi şimdi bekliyorum özelen sorularını cevaplarım

Sağol canım dikkat ediyorum bugünde birazcık kanamam oldu korktum zaten.

başınız sağolsun..hemen uzan ,ayaklarını yüksek bir yere koy..varsa şakaklarını lavanta yağıyla ov.ya da melisa çayı,kabuk tarçın çayı iç..

bana müsade,eşimim yemeğini hazırlayayım.bugün yine komşunun bahçesinden yabani maydonoz,ebegümeci ve ısırgan otu topladım.ayıklaması ve yıkaması uzun sürdü.şimdi soğanla kavurup üstüne limon sıkacağım.birde sarmısaklı yoğurt.yanına arkadaş olarak kıymalı karnıbahar var..

ohhh afiyet olsun ablammm ne guzel vitaminler yiyorsun degisik degisikkkk

QUOTE=CanMeL;17219670]Meraba kızlar, başım catlıyor.
Az önce Annem memlekete yola cıktı Otobüsle Cenaze ile birlikte gitti.
Bir akrabamız vefat etdi, ben tanımıyorum fazla yurtdışında kaldım icin fazla akrabalarımı bilmem.
Çok kalabalıktı 4 Otobüs gitti. Üzüldüm sıkıntıdan herhalde başım catlıyo bacaklarımda derman kalmadı cok yorgun hissediyorum kendimi..

[/QUOTE]

rabbim sabirlar versin cnm ,gecmis olsun basin icinde

Menüm
Sabah
k-flex, 1 bardak süt
Öğle
2 simit, 1 kaşık kadar krem peynir, 1 kk helva
Ara
Çilekli yoğurt
Akşam
5-6 kaşık pilav
1-2 kepçe kuru fasülye
2-3 kaşık yoğurt

1.5 lt su , 2 soda, 2 kupa form çayı
20 dakika leslie + 20 dakika tempolu yürüyüş

Yaaa ben bu haftada 300 dakikayı tamamlayamayacağım sanırım 80 dakikam kaldı yarın babamın mevlüdünü okutacağız 8 sene oldu kaybedeli onun için hazırlık yapmaktan leslie yapabileceğimi sanmıyorum ama sabahtan çıkıp yürüyeceğim ne kadar olursa artık :26:

Sağol canım inşallah Allah hayırlısını verir.
Seninde mutluluğun daim olur inşallah

allah sana hayırlı olanla nasiplendirsin.babanın mekanı cennet olsun.allah dularını ve niyetini kabul etsin..yavrum sen onlara sevgi ve saygı gösterirsen,onlarda seni sever ve sayar..

Amin sağol zeynep ablacım.
Büyüklerime her zaman saygım sonsuz Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü mekanini cennet olsun babanin cnm

başın sağolsun allah rahmet etsin sıkıntıdandır baş ağrın diyecektim sen yazmışın ağrı kesici at biraz da ayaklarını uzat dinlen

Son düzenleme:

Benimde Babam vefat etdi 4 yıl olcak bu sene Kanserden Kaybetdik kendisini. Allah sabirlar versin acısı hep kalbimin bir köşesinde.

Yillar acıyı gecirmiyor ama acıya alışıyorsun demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…