Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

toksin süpersin gene menü yıkılıyo maşallah ama canım sen süt veriyorsun. Emzirmeyi bırakınca tutsan orucunu daha iyi olmazmı? Çünkü bütün gün sıvı alamıyorsun bu şekilde :26:

rabbim izin verirse 2yasina kadar emzircem cnm günler kisa gün icindede yiyor biseyler ögrendi bisküvi cekmecesini aciyor aliyor kavonozdaydi nasil acti anlamadimmm

hiç görünmüyorsun arife nerrelerdesin...............

canım şu aralar çok yoğunum kfayı kaşıyacak vaktim yok derslerim var çocukların okulu var hem çalışıyorum şu aralar aile hekiminin yanına verdiler onla çalışıyorum stajada başlayacağım ev eş acaba düşünüyorum da bu kilolarla artık 8-10 bölünürüm artık

rabbim izin verirse 2yasina kadar emzircem cnm günler kisa gün icindede yiyor biseyler ögrendi bisküvi cekmecesini aciyor aliyor kavonozdaydi nasil acti anlamadimmm

AAA onlar varya bildiğin gibi değil bıcırıklar. Bilmem kaç sensörü açıkmış onların bizden kat kat fazla algılama özellikleri var. 1 kere gördüyse yetmiştir kavanozu açmasına. Rabbim sağlıkla genç kız olduğu günleride gösterir inşallah canım. Ne mutlu sana

Gerçekten yoksun bu aralar arife. İşin zor canım gerçekten ALLAH kolaylık versin ama bizide ihmal etme. Tek iyi tarafı yoğunluktan daha hızlı kilo verirsin belki

aminnn cnm rabbim sanda hayirli saglikli evlatlar versin

bende sizleri takip edip

aynı zamanda birşeyler araştırıyorum

bugün 2. sınıfa giden kızımın öğretmeni

özel çocukları tespit edtmek için yapılan bir sınav olduğunu söyledi

o konuyu araştırıyordum

aslında güzel birşeymiş

sınavla özel çocukları tespit edip

hafta sonları onları sıkmadan eğlenceli bir eğitime tabi tutuyorlarmış

bir şansımızı deneyelim diyorum

ama kızıma tam olarak ne yapacaklarını anlatmayı düşünmüyorum

ters bir etki yapmasın kazanamazsa şayet...

Haklısın Zeynep abla. YENA ile BEYZUS ablanın yokluğu çok belli oluyo malesef diğer hanımları fazla tanımıyorum ama. İnşallah YENA ile BEYZUS abla kesin dönüşü yaparlar en kısa zamanda

Sağolun güzellerim;ne güzel şeyler söylüyorsunuz böyle...Şımarmak üzereyim haberiniz olsun.
Ben kesin dönüşü sömestrede yapacağım....
YENA nın neti bağlanmamıştır yoksa dayanamaz girerdi topiğe.Biz çok çok özledik ama o da özlemiştir eminim...İnşallah fazla zorluk yaşamadan yuvacığına yerleşmiştir....

İnşallah BEYZUS ablacım dediğin gibi sorunsuz yerleşmiştir YENA. Yok yok o yeni evi görünce bizleri unuttu sanırım benim yatma zamanım geldi. Herkese iyigeceler hanımlar. Yarın tartı günü bakalım nolucak

iyi gecelr kizlaaarr.....
anca gecmisi okuyobildim simdide kalkip spor yapmam lazim günde 200 gr vermem lazim subat hedefimi tutturmak icin malum sporsuz olmuyo aslinda pek de istemiyorum ama hedefime ulasmam lazim insan hedefine ulastikca dahada motive oluyor o acidan

hoşgeldin canım.....
teşekkürler canım yazdıklarımda tecrübelerin izi var..........
allah kolaylık versin ..............özlüyoruz ama.......

maşallah azimde lidersin.....

ay cok sükür sporumuda yaptim yazayim bari 70 dk leslie toplamda 585 dk oldu ay ins subat hedefime ulasirim yaaa

kadın isterse neler yapar..hem evli,çocuklu,ve de kariyerli..dolu dolu bir yaşam..allah yardımcın olsun..

Beyzusum şimdiden kilo bildirimi yapayım.çünkü çok geç saatte girebiliyorum.işine engel olamak istemem.
kilo :92.100
spor yok denilecek kadar az..şimdiden kilo verenleri kutlarım.ben de ne zaman makus talihimi yenip 80 li rakamlara döneceğimi açıkça merak ediyorum..

Günaydın hanımlarrr. Nasılşsınız bakalım? Sabah tartıda hiç beklemediğim bir sonuç şok oldum defalarca tartıldım ama ısrarla 75.2 diyo
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.2
Giden 1 kg
Bu hafta spor yapmadım sayıyorum yürüyüş yaptım ama tamamı tempolu değildi. Demekki sporumuda yapsaymışım 75 görücektim tartıda neyse bunada şükür. Yapıştı bana şu 200 gr haftalardır Başlarkende 88.2 idi ama ben 88 diyordum. Şimdi hep kg+200 gr çıkınca çizelgemdeki başlangıç kiloma ekledim 200 ü bende Gerçekten 1 kg beklemiyordum ama demekki çilekli yoğurdun ve akşam yemeğinden sonra sadece yeşil çay portakal yememin mükafatı oldu

ilk dilim %15 le başlar örnek 100 tl mi aidatın var %15 i15 tl vergine yansıması lazım yani seninle aynı şartda olan biriyle aranda fark15 tl olması lazım 48 tl gelir vergiside çok az ya anlayamadım

günaydın faktörcüm güzel başlamışın bu güne -1 kilo benim durum vahim belliydi ama artıdayım 94,5

günaydın faktörcüm güzel başlamışın bu güne -1 kilo benim durum vahim belliydi ama artıdayım 94,5

Günaydın canım saol. Zaman zaman + zaman zaman - moralimizi bozmamak lazım. Nasılsa burdayız. Birbirimizin sayesinde gidecek bu kilolar bugün olmazsa yarın

eşimle tanışma yıldönümümüzdü pazartessi ogün bugündür yemekler günler tabiside bana+500 olarak döndü zaten düzeltmemiştim çizelgemi içime doğmuş demekki :)) neyse burdaN kopmann cezası sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…