ay kızlaar 10 kilo versem nasıl mutlu olucam ama hedef 40 veririm veririz inş.70li sayılarda olanlara gıpta ile bakar oldum allahım nasip et şu cumanın hürmetine sizede nazar değmesin aman vur duvarlara
ay kızlaar 10 kilo versem nasıl mutlu olucam ama hedef 40 veririm veririz inş.70li sayılarda olanlara gıpta ile bakar oldum allahım nasip et şu cumanın hürmetine sizede nazar değmesin aman vur duvarlara
]ya canım bende emziriyorum salı günü başladım rejime 2 gündür kızım sürekli emmek istiyor galiba sütüm kalmıo su da çok içemiyorum ne yapmam lazım sütümün azalmaması için yemeği seven bir bir çocuk değil beni emsin yeter çok üzülüyorum ama ona süt olsun diye 100 kiloya çıktım 14 aylık oldu çok takmamalıyım alında ama bişi yemeyince de olmuo bu arada 1 kilo vermişim su mu gitti acaba çok içemiom
ilk dilim %15 le başlar örnek 100 tl mi aidatın var %15 i15 tl vergine yansıması lazım yani seninle aynı şartda olan biriyle aranda fark15 tl olması lazım 48 tl gelir vergiside çok az ya anlayamadım
cnm bol sebzeee yiyorum balik tavuk yogurt yiyorum ,kepekli ekmek yiyorum bol su iciyorumm su an problemimm yok rabbime hamd olsun he aklima geldi süt cayi varondan oruc tutuarken iciyorum yeterli sütüm olsun diye tr de varmi bilmiyorummm
adı ne ki o çayın burda humananın var ama bişi yapmıo
cnm 77 .9olsamda hedefimdeyimm
[/B]adı ne ki o çayın burda humananın var ama bişi yapmıo
cnm cayin icindeki bitkilere baktim sende bitklileri karistirip ic
süt cayi
cnm bunlari karistir ic faydasini görürsün belki bana baya faydasi oluyor
anason
rezene
kimyon
melisa
başladığımdan beri 15 tl fark görmedim
yatırdığım miktar 100 tl idi
2011 de 110 yaptılar otomatik
ama 44 tl kesildi yine gelir vergisi
neden sana az geldi gelir vergimiz bizim hepimizin hemen hemen bu civarda
sizden ne kadar kesiliyor
asgari ücretin bile vergisi 101 tl benden 2011 de 148 tl kesildi onun için garibime gitti
hepinizi tebrik ederimHAFTANIN KİLO ŞAMPİYONLARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........GREENDREAMS............- 1.300........
HAFTANIN İKİNCİSİ............FACTORB....................-1.000..........
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........TOKSİN.......................-0.800..........
HAFTANIN SPORCULARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ........TOKSİN............310 DAK..........
HAFTANIN İKİNCİSİ.........TOMBULKELEBEKİM.......240 DAK.........
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ......EKİNCİK...............145 DAK...........
.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?