hoşgeldin canım...slm..aranıza yeni katıldım..92 ile hamile kalıp 112 ile doğuma gittim..bebişim 3.5 aylık 12 kilosu gitti sadece ekmek yemiyorum...haftaya işe başlıyorum bakalım ne olacak:)
bu listeye carnivale ve badem13'ü de eklemek istiyorum .Yena'nın hala neti bağlanamadı galiba.çok özledim.eksikliği nasıl da belli.Beyzus desen bir görünüp bir kayboluyor.bunların bana kastımı var?
KIzlar Dilenciden haberi olan varmı?ya black and white,Meyra'dan da haber yok..
bir görünüp bir kayboluyorlar..
günaydın kızlar öncelikle muhti lazmı???,gürcümü sün???bizde trabzon ofluyuz ama kocaelide doğup büyüdümArtvin - Arhavi Canım
şanslısın desene.......
Güçlü bir teşkilat olsun iyi ama
birazda çevik olması lazım
zaten mini mini alıyorlar
birde kilolu olursa tam komedi olur....
nerde eski iri yarı meslektaşlarım
polismisin canım aa ne güzel benimde kız kardeşim pomemde arnavutköyde eğitim görüyor askeri eğitim gibi çok zorluyolar kardeşim kafayı yemek üzere hayırlısıyla biteydi
çok geçmiş olsun canım
17 ağustos depremi sonrası inşallah canım yaa gitsin şu kilolar sakaryada yaşamıştım
gerçekten zor bir durum Allah tekrarını göstermesin
hosgeldin cnm baya vermissin
evet canım allah bir daha göstermesin 17 ağustosu yoksa kafayı yerim tabi sağ kalırsak bu sefer
hayirli aksamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sahur
200gr yogurt
1litre cayicin
iftar
1tabak sebze corbasi
2kepce pirasa yemegi
2kepce sebzeeeeeee
bol salataaaaaaaa
1kase kornflex ligt sütle
ara
2bardak cay
6tane diet biskuviyle
1fincan kahveeeeee üzümle
3dilim pomela
1dilim elma
1portakal
10dakk sporrrr arkadasdaydim onun spor aleti var onla ama bayaaa terletti beniiiiii
ha dün aksamda 30dakka yaptim toplam 310dak sporrr r
Günaydın hanımlarrr. Nasılşsınız bakalım? Sabah tartıda hiç beklemediğim bir sonuç şok oldum defalarca tartıldım ama ısrarla 75.2 diyo
Geçen hafta 76.2
Bu hafta 75.2
Giden 1 kg
Bu hafta spor yapmadım sayıyorum yürüyüş yaptım ama tamamı tempolu değildi. Demekki sporumuda yapsaymışım 75 görücektim tartıdaneyse bunada şükür. Yapıştı bana şu 200 gr haftalardır Başlarkende 88.2 idi ama ben 88 diyordum. Şimdi hep kg+200 gr çıkınca çizelgemdeki başlangıç kiloma ekledim 200 ü bende Gerçekten 1 kg beklemiyordum ama demekki çilekli yoğurdun ve akşam yemeğinden sonra sadece yeşil çay portakal yememin mükafatı oldu
günaydın kızlar öncelikle muhti lazmı???,gürcümü sün???bizde trabzon ofluyuz ama kocaelide doğup büyüdüm
Mohti LAZ canımtam laz kızıyım yani
Trabzonda 10 yıl yaşadık biz babam Off ta 9 ay görev yaptı biz merkezdeydik babam gidip gelirdi. Offlulara şeytan derlerçok akıllı olurlar şeytana pabucu ters giydirirler severim ben tiirabzonluları
Kızlar günaydınnnn!!!
Geçmişi okumadan geldim, çünkü hemen kilo bildirimi yapıp çıkacağım. Bu sabah itibarı ile 98.7 kg. çıktım.Yani 1300 gr verdim ve çoook sevinçliyim. Allah devamını da getirir İnşallah, öpüyorum sizleriii...Kızlar bu arada bende bu hafta hiç spor yoktu, haberiniz ola...
ya öyle deme şeytan falan ben sevmem doğrusu anlaştığım arkadaşım pek yoktur hemşerilerim arasında daha çok doğulularla anlaşırım bilmem neden ofuda sevmem yoları çok korkunç gelir eve gidene kadar ölürüm ama balkonda kuş cıvıltıları arasında kahvaltı süperdir en çok 1 hafta fazlası sıkar aslında bizim akrabalar o dediğine uyuyor ama dedemden gelme hep ailenin kandırılan safları biz olduk şeytanlık bilmeyiz bilsek ii olurdu onlarla başetmek için oradan ayrı büyümenin verdiği bir saflık galiba olsun ama ii insanlarda çoktur haklarını yememek lazım mert merhametli dürüst ...bizde muhtilaz bir gelin alıyoz bir araya geldilermi başlıolar 2.kanala geçmeye anlayana aşk olsun biz dil bilmioz bakalım hayırlı olur inş.
çok güzel ama bu hafta 2 kg gitmesi lazım ocak 28 e hedef koymuşsun ama verirsin bencetüyandinnn kizlarrrrrrrrr
gecen hafta 79.9kg
bu hafta 79kg
giden 900gr
sporrrrrrrr 310dak
SLM kizlar...... biliyorsunuz ben gecen hafta terazim kirildigi icin kilo bildirimi yapamadim ama pazartesi dartildim ve 85.5 cikmistim bu haftada 84.5 ciktim
önceki kilom 86.2
COLOR="deepskyblue"]pazartesi 85.5
bu haftada 84.5
spor toplam 585dk[/COLOR]
çok güzel ama bu hafta 2 kg gitmesi lazım ocak 28 e hedef koymuşsun ama verirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?