• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasılsınız

ben haftasonunun yorgunluğunu bir türlü atamadım

buralarada gelemedim

ne kadar çok şeyler yazılmış

darkolive'de buralara uğramış

herkese müthiş doping olmuş gibi geldi bana

inşallah bizlerde süper dönüşler yaparız

1 ay step aurobik yaptım sadece o dönemde geçen mart ayında, birde leslie filan yapıyordum ama düzenli değil, yoo sarkmadı, ama gevşiyor haliyle, löp löp sarkık bir deri yok hiç, benim etim sıkıdır belki o yüzden, şimdi 2 haftadır spor yapıyoruz 45dk 1 saat arası belim 3 basenim 1 cm inceldi çok faydası oluyor heyecanla gidiyorum spora :8::8::8:

darısı başımıza.insan istediği hedefe ulaşınca,ne denli mutlu oluyor.bizimle sevincini ve tecrübelerini paylaştığın için sağolasın..allahım hadi bir gaz,motivasyon ne lazımsa...benide sürüklese.

slm kizlar....
90 dk leslie yaptim toplamda 415 dk kop koooooooooooopppp:8::8::8::8::8:

ervammmmmmm kız ayağının altına adımı yaz da bende şu spor olayına döneyim.resmen ölü toprağı var üstümde..evvelsi gece bie saat e-walker de çabaladım.sonrası iki gün et kesiği oldum.aslında 15 dakikayla başlasam..yok vur dediler mi öldüren cinstenim..sonrası m......k yoluna gitti niyazı

merhaba kızlar nasılsınız

ben haftasonunun yorgunluğunu bir türlü atamadım

buralarada gelemedim

ne kadar çok şeyler yazılmış

darkolive'de buralara uğramış

herkese müthiş doping olmuş gibi geldi bana

inşallah bizlerde süper dönüşler yaparız

cnm senin isinde zor hem is hem cocuk ,ev isi rabim kolaylik verdsin sana :34:

ervammmmmmm kız ayağının altına adımı yaz da bende şu spor olayına döneyim.resmen ölü toprağı var üstümde..evvelsi gece bie saat e-walker de çabaladım.sonrası iki gün et kesiği oldum.aslında 15 dakikayla başlasam..yok vur dediler mi öldüren cinstenim..sonrası m......k yoluna gitti niyazı

ins dönersin zeyep abla sende yaparsin sporunu :40::40::40:

İnşallah canım yaaa bizde seneye topice boy boy resimlerimizi ekleyeceğiz şu kadar kilo verdim diye Allah verdiğimiz kiloları kalıcı daim etsin inşallah :nazar:

seneye bile kalmaz inş hedefi yüksek tutalım yeter :))
şahsen kendi adıma şunu diyorum ben bu 50 kiloyu 9 ayda aldım , ee 9 ayda da vermem lazım ( gerçi 9 ay geçti ve sadece 20 ye yakın gitti :P ) alması kolay da vermesi zor işin o yanını görmezden geliyorum , inanırsam olacak onu biliyorum...

allah hepimize yardım etsin

Arkadaşlar bu günkü menüm şuydu..SABAH..bir dilim kepek ekmeği 2 kaşık lor peyniri ARA bir bardak meyva suyu ÖĞLEN..yok ARA 3 er adet fındık ceviz ve badem..AKŞAM..DAVETTE OLDUĞUM İÇİN FAZLA KAÇTI.:26: bir kase köfteli çorba ,3kaşık kıymalı patates kavurması, 2kaşık pirinç pilavı ARAmeyve...Ayrıca 4tane biberiye çayı...Hepinize iyi akşamlar...:80::80::80:

of offf spordan yana benim de çok derdim var bir türlü yapamıyorum işten gelince kendimi çok yorgun hissediyorum havalar az düzelseydi yürüyüşe başlarım diye ümit ediyorum bu gece -14 derece kayseri bir ortim vardı bana bi doping verdi sonra ortadan kayboldu :5::5: yok mu bana bi ortii yaa

hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım ıcımı ferahlattınız benım sıkıntım hamılelıkte kılo almak deıl saglık konusunda endıselıyım okadar kulaktan dolma laflar duydumkı yok kıloluların cocukları ölü dogar yok kalp krızı rıskı olur annede falan fılan benım korkum bu yınede cok tesekkur ederım iiceceler:3:
Canım hiç korkma benim ablam 125 le doğuma girdi hemen o günde kalktı kafana öyle kötü şeyler sokma olmaz Allahın izniyle bişey

kızlaaaar...................az önce tartıldım.................................
:66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::46::46::46::62::62::62::92::92::92::74::74::74::74::74::74::74::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::87::87:

132.8

1 kiloya yakın vermişim
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Süpersin canım süper bu azimle gidersen hepimizi sollıycan hadi bakalım.......

Kızlar diyetim güzel gidiyorda sporum yok ya arkadaşın yazısını okudum iyice boşverdim sporu az yiyipte olur heralde geçen sefer bende sporsuz vermiştim ama şimdide olur inşallah.
Ortağım nerelerdesin kız yoksa kaçamakmı var hıııı:63:

günaydınn güzel bayanlarrrr:10::10::10::10:

şimdi tartıldım vee kılom 93,7 :66::66::66::66::66::66::66::66::66:
:66:allahım sana sukurler olsunnnn:79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::79::79::79::79::80::80::80::52::52::52:

19 Temmuzda 99 olmak istiyorsam ayda 3 kilo vermem gerekiyor yapabilirim yaa yapmalıyım :15: diyetisyen randevusunu cumaya aldım :32: sabah tartılıp gidicem bakalım orda ne kadar farklı çıkacak :25: ayyy diyetisyen bana ayda 3 kilo verdirebilirmi ki acaba :97: :61:
sen o 3 kiloyu bir haftada verirsin istersen
maaşallah değişim harika......

tabii gitcek boşunamı çabalıyoruz.....:8::8::8:

biz her iyiniyetli yaklaşıma açığız...samimiyetin için teşekkürler...

ben yaklaşık 3 aydır sabahları kahvaltıda yeşilçay karanfil tarçın demliyorum bazen 5i 1 yerde katıyorum siyah çayı zaten sevmem bu daha çok hoşuma gidiyor .. ..ayrıca aç karnına 1 bardak ballı elma sirkeli su 1bardak ılıksu aksatmıyorum...tavsiye olunur mutlaka faydası oluyordur.....

emin ol verirsin yeter ki iste...
çaylar hakkında bi görüşelim hemşerim:23:
ortammmmm batuhannn ne yaptın bu gun cnmm neler yedin nasıl hıssedıyorsun kendıınıı ıyı gıdıyorr degılmıııı ben sevdım bu işi yaa cok guzel bi sorumluluk hıssedıyorum sana böyle devam eder umarımmm:90::90::90:

kızlarr tamı tamınaa 999 cal almıışım bugunn :66::66::66::66::66::66:
60 dk yürüyüş yaptımm -------400 call inş. cumaya ıyı bır rakam görecegimm :52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:46::46::46::46::46:
ayyyy kızlar zıkkımın koru gıbı deedıgım ıcın gulmussunuz ama vallahı oyle yaaa cok fena ama ayıptır solemesı ınsanı cok sık tualete cıkarıo:1: deger yanıııı
bıde resım koyan bazı arkadasları gordum cddn cok vermısler ınsallah bızde yaza dogru resımlerımızı koyucak zamana gelırız gercı ben hesaplıyorum hesaplıyorum ısın ıcınde cıkamıyorum ayda 4 kılo versem bıle yaza 4 ay kaldı 16 kılo eder ufffffffffff her turlu sısko patates olarak yazı karsılıcam:5:
bide o 16 kilonun seninle beraber yaza girdiğini düşün :27: gitsinde ne giderse kardan
slm kizlaar....

bugünkü :56::56::56:

sabah bir tane yumurta kirdim kizimla yedik
1 tane kepekli tost ekmegi

ara biraz bulgur yaninda
bir kasik yogurt

öglen
bir tane kepekli ekmege
nutella sürdüm kizimla yedik

aksamda
1 tabak sebze türlüsü
biraz yogurt

ara bir tane cilekli yogurt
7 tane ceviz

2 litre suyu tamamlicam ins
osmana bakarkende spor yapicam :8::8::8:
bende öyle yaptım 40 dk yürüdüm ama 3 defa ara verdim kız altını doldurdu gel agladı gel ayagını bandın üstüne attı durdur :53::53:
Arkadaşlar bu günkü menüm şuydu..SABAH..bir dilim kepek ekmeği 2 kaşık lor peyniri ARA bir bardak meyva suyu ÖĞLEN..yok ARA 3 er adet fındık ceviz ve badem..AKŞAM..DAVETTE OLDUĞUM İÇİN FAZLA KAÇTI.:26: bir kase köfteli çorba ,3kaşık kıymalı patates kavurması, 2kaşık pirinç pilavı ARAmeyve...Ayrıca 4tane biberiye çayı...Hepinize iyi akşamlar...:80::80::80:
azzz yiyorsun hasta olacaksın :94:
günaydınn güzel bayanlarrrr:10::10::10::10:

şimdi tartıldım vee kılom 93,7 :66::66::66::66::66::66::66::66::66:
:66:allahım sana sukurler olsunnnn:79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::79::79::79::79::80::80::80::52::52::52:

:46::46::46::46:

seneye bile kalmaz inş hedefi yüksek tutalım yeter :))
şahsen kendi adıma şunu diyorum ben bu 50 kiloyu 9 ayda aldım , ee 9 ayda da vermem lazım ( gerçi 9 ay geçti ve sadece 20 ye yakın gitti :P ) alması kolay da vermesi zor işin o yanını görmezden geliyorum , inanırsam olacak onu biliyorum...

allah hepimize yardım etsin

Sen sonradan almışsın canım kilolarını ben doğduğumdan beri kiloluyum 7-8 yılda aldım bu kadarını :1: onun için ben yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin isteyenlerdenim yoksa daha önce 3 ayda 30 kilo vermişliğimde var :27: ama bana geri dönüşü 40-50 kilo oldu hemde 2-3 sene içinde :37: onun için bu sefer son olsun istiyorum sindire sindire vermeye çalışıyorum :81:

Günaydın Kızzlaaaarr :3:

Şimdi tartıldım veee basküldeee 116.8 gördüm :21: :nazar: kaç yıldır 116 görmemiştim hatırlamıyorum bile çooook sevindim cumaya kadar o 800 grmıda versemdeeee 115 görsem benden mutlusu olmaz herhalde :32:

Bu arada gece sürekli kulaklarım kaşındı uyuyamadım ama boğazımın ordan kaşınıyor kaşıyamıyorum grip oldum da ondanmı acaba delirmek üzereyim deli gibi kaşınıyor ya :50:

ayyyy kızlar zıkkımın koru gıbı deedıgım ıcın gulmussunuz ama vallahı oyle yaaa cok fena ama ayıptır solemesı ınsanı cok sık tualete cıkarıo:1: deger yanıııı
bıde resım koyan bazı arkadasları gordum cddn cok vermısler ınsallah bızde yaza dogru resımlerımızı koyucak zamana gelırız gercı ben hesaplıyorum hesaplıyorum ısın ıcınde cıkamıyorum ayda 4 kılo versem bıle yaza 4 ay kaldı 16 kılo eder ufffffffffff her turlu sısko patates olarak yazı karsılıcam:5:

tatlım fazla kafanı takma oluruna ve spora bırak kendını :97::97::97:
zıkkımın koru degılde ZIKKIMIN KÖKÜ diye biliyorumm nerelısınn

ayyyy aynen bende bı yandan yurıcem bı yandan aglıcam:1::1::1:
kızlar bende menumu yazımm
sabah
kalkarkalkmaz 2 bardak lahana suyu 1 tane portakal
1 haslanmıs yumurta 2 kasık yogurt 4 zeytın 2 dılım ekmek
ara yok
ogle 3 kasık patates puresı -lıght olanından- yanında 1 kasık acılı ezme 1 kasık haydarı yarım kasık kısır yarım kasık amerıkan salatası bol yagsız tuzsuz sebze sogus 200ml taze sıkılmıs portakal suyu
ara 1 tane tulumba tatlısı(sevmedıgım ender tatlılardandır ama canım cektı bırden napım:(
aksam bızım yorenın bı yemegı turkce karsılıgını bılmıyorum ama cok hafıf hep ot ve sebzenın azıcıkta yagsız kıymanın kullanıldıgı bı yemek
ara 1 nar
ayrıca bırazdan spora baslıcam yaklasık 2 saat yanı 10 km yurucem kızlar hadı hepınız opuldunuz:52::52::52::52::52::52::52:

10 KM Mİ:41::41::41::41::41:

BENDE GELEYİMM İKİMİZ YÜRÜYELİMM OLMAZMIII DAHA CABUK GEÇER:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

neler yemedimki dermisim

sabah güzel bir kahvalti yaptim valla nutella yedim aylardir ilk kez ama 10 gr felandi kalori hesapladim 30 kalori civariymis :)))
sonra cay istim peynir yedim
ama sabah söyle baktimda 200 kalori almisim

sonra öglende
yagsiz makarna yedim
yesil salata yedim

aksamda

birtane schnitzel yedim
yogurt esliginde

aralardada elma yedim

2 litre su istim
2 kupa dogadan form istim
sonrada kendime ip aldim ve 100 kere atladim pestilim cikti
ama devam edecem ip atlamaya bakalim nekadar faydasini görecem
tabiki güzel böyle bana sadik kal bende sana ki bizde resim ekleyelim dimi ama kiskandim valla
ayrica tebrik ediyorum seni az kalorie almisin zaten hemen hemen hepsinide eritmisin

Bende su içmeye başladım cnm faydası oluyorr ip deyip geçme insanı cok yoruyorr değilmi cnm
evet zayıflayalımda bizde ekleyelım resımlerımızı kımızde bıreden hemdee :64::64::64::64::64::64:

teşekkür ederim cnm:16::16::16::16::16::16::16::16:

Şimdi tartıldım veee basküldeee 116.8 gördüm :21: :nazar: kaç yıldır 116 görmemiştim hatırlamıyorum bile çooook sevindim cumaya kadar o 800 grmıda versemdeeee 115 görsem benden mutlusu olmaz herhalde :32:

Bu arada gece sürekli kulaklarım kaşındı uyuyamadım ama boğazımın ordan kaşınıyor kaşıyamıyorum grip oldum da ondanmı acaba delirmek üzereyim deli gibi kaşınıyor ya :50:

maşallah cnmm inş. cumaya 115 olrsunn

bende üşüttügüm zaman kulaklarım ve bogazım kasınıyorr gecmış olsunn:94::94::94:

ne acı ardında bi bebek bırakmak, anneler ölmesin bebekler annesiz kalmasın. defne joy foster ölmüş, üzüldüm, yakıştıramadım, hiç yakışmadı...

E güzel bir yönteme benziyor bendemi denesem

Burdayım canım ama salıdan sonra yokum hafta sonuna kadar diet tam gaz gidiyor seninde süper ama spor yapamıyorum içimden gelmiyor çarşambada yatılı misafirlerim geliyor ma diete devam inşallahhhh.
QUOTE]

Orticim ben denemeye çalıştım zor gerçekten yapması ama öyle iyi hissettim ki elimden geldiğince bunu yapmaya ve hayatıma oturtmaya çalışacağım... Sen de kendini fazla özletme amaaa:54:

Arkadaşım seni canı gönülden kutluyorum, başarılarının devamını diliyorummm:71::54:

Back
X