• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

defne joy a cok üzüldüm allah rahmet eylesınnn:58::58::58:

bende cok üzüldüm ya mekani cennet olsun insallah

ayrica sen motivemi kaybediyon baanmi öyle geliyor ???
bugün pek keyfin yok

ben anlatim ozaman
sabah

2 tane ince kesilmis kasar
1 kupa cay 2 sekerli
1 yumurtadan omlet
2 tane kepek ekmegi

ara
yesil elma

öglen

1 tabak kremali mantar corbasi

ara

yesil elma

aksam

1 kase yogurt
1 tabak tarhana corbasi
1 tabak pirasa yemegi pirincli

2.5 litre su

300 ip atlama
canim isterse 3 mil yapacam ama sporla basim dertte ya adapte olamiyorum bir türlü

Menüm
Sabah 10:00
1 kk peynir, 1 kk kaşar,1 kk helva, 4 zeytin , 2 kaşık krem peynir, 2 dilim çavdar ekmeği
Öğle 15:30
1 kk peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk helva
Akşam 18:00
5 kaşık pilav, 1 kepçe kurufasülye, 1 kase salata, 1 dlim çavdar ekmeği

2 lt su, 1.5 lt yeşilçay, 2 kupa doğa slim çay ( 2 tane thylollot :25: )
Spor yok yataktan kalkmaya mecalim yok. Bu grip keçi gribi çıktı çok inatçı geldi gitmiyor burnum silmekten yara oldu ya kulaklarım kaşınıyor offf iyileşmem lazım ben hasta olmayı sevmiyorrrummmm :59:

ayyy evt tatlım ya cevremdekı herkes grıp ve cok uzun suredır durumları aynı ne daha agırlasıo nede hafıflıo allahtan ben sıfayı kapmadım henuz:nazar::nazar:
bıde tatlım cok merak ettım burcun ne bı tahmınım var ama bakalım dogru cıkcakmı:34:
kızlar bende menumu yazım bugun barı
kalkar kalkmaz 2 bardak lahana suyu 2 tane portakal
kahvaltı yarım yufkayla ve 1 dılım kasarla yapılmıs -ama azıcık yagla-gozleme,yarım dılım kepek ekmegı 1 kasık yogurt 3 zeytın
ara yok
ogle 1 nar
ara yok
aksam pılav ve haslama tavuk butu 2 dılım haslanmıs baharatlı patates ve sogan
ara kızlar ayıptır solemesı portakallı revanı yaptım bugun komsuların tabakları bızdeydıde mecbur kaldım sadece tadına bakma amaclı 2 catal yedım:53:
ayrıca bugun 66 dk yurudum 5km yapıo sımdıde hem tv ızlıcem hemde twısterıma bıncem:64::64:

Menüm
Sabah 10:00
1 kk peynir, 1 kk kaşar,1 kk helva, 4 zeytin , 2 kaşık krem peynir, 2 dilim çavdar ekmeği
Öğle 15:30
1 kk peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk helva
Akşam 18:00
5 kaşık pilav, 1 kepçe kurufasülye, 1 kase salata, 1 dlim çavdar ekmeği

2 lt su, 1.5 lt yeşilçay, 2 kupa doğa slim çay ( 2 tane thylollot :25: )
Spor yok yataktan kalkmaya mecalim yok. Bu grip keçi gribi çıktı çok inatçı geldi gitmiyor burnum silmekten yara oldu ya kulaklarım kaşınıyor offf iyileşmem lazım ben hasta olmayı sevmiyorrrummmm :59:

Arkadaşım sen intihar mı ediyorsun?... :53: 2 lt su, 1.5 lt yeşilçay, 2 kupa doğa slim çay ( 2 tane thylollot :25: )

Yeşil çayın bu kadar içilmesi iyi değil bir de üstüne 2 kupa slim çay ve de üstüne thylol hot:53::53::52:Bir de arkadaşım helva biraz ağır bir yiyecek değil mi, sen genelde helva yiyorsun sanırım seviyorsun... Bir de ben de bugün kaçırdım yahu... :50: Bu misafirliklere gitmek beni bitiriyor... Yine kurabiyeler, pudinglerrr

merhaba kizlar:3::3::3::3::3:

öncelikle 5 dakika öncesinde kesfettim topiginizi,bir 100++olarak yazma ihtiyaci hissettim:59::59::59:
sizler gibi benimde en buyuk hayalim zayiflamak ve obez katagorisinden kurtulmak:43::43::43::43:
yeniyim sitede,kurallariniz nedir bilmiyorum.tabiki sitenin kullaniminida:59::59::59:

zayiflamayi bunca zaman bir görsellik icin istemis,ama simdi anne olabilmek icin isteyen birinide araniza alirmisiniz??????????????????:26::26::26::26::26:

hayirli kasamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
3dilim kepekli tostekmegi
1tabak menemen
1bardak cay
1 fincan kahve
ara
10badem
ölen
1tabak müsli
200gr ligt sütle
ara
150gr yogurt
aksam
balik
bol salata
1fincan kahve
ara
1portakal
200gr yogurt
1fincan bitki cayi

35dak sporrr toplam 270dakk :66::66::66::66:

öncelikle 5 dakika öncesinde kesfettim topiginizi,bir 100++olarak yazma ihtiyaci hissettim:59::59::59:
sizler gibi benimde en buyuk hayalim zayiflamak ve obez katagorisinden kurtulmak:43::43::43::43:
yeniyim sitede,kurallariniz nedir bilmiyorum.tabiki sitenin kullaniminida:59::59::59:

zayiflamayi bunca zaman bir görsellik icin istemis,ama simdi anne olabilmek icin isteyen birinide araniza alirmisiniz??????????????????:26::26::26::26::26:

hosgeldin cnm tam yerindesin gelelim kurallara yediklerimizi yaziyoruz her cuma sabah tartiliyoruz ve kilomuzu ögleye kadar yaziyoruz haftanin 1.cisini seciyoruz ve ayin 1.cisini he birde spor yarisi yapiyoruz :66::66::66:

Ben de tamda böyle birisiyim arkadaşım, bende senin gibi anne olma hayalindeyim ve bunun için kilo vermeye çalışıyorm... Diyet bu arada kaçıyor ama gene de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte. Senin kilon tam olarak kaç?

bugünkü :56::56::56:

sabah
3 tane kepekli undan yapilmis krep
1 domates
3 haslanmis yumurta

ara yarim yogurt yagriz

portakal

aksam
1 tabak sebze türlüsü
biraz yogurt

ara
1 tane kepekli tost ekmegi peynirli
1 tane yogurt
birazda cikolata :26:

2 litreye yakin su

hayirli kasamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
3dilim kepekli tostekmegi
1tabak menemen
1bardak cay
1 fincan kahve
ara
10badem
ölen
1tabak müsli
200gr ligt sütle
ara
150gr yogurt
aksam
balik
bol salata
1fincan kahve
ara
1portakal
200gr yogurt
1fincan bitki cayi

35dak sporrr toplam 270dakk :66::66::66::66:

Arkadaşım dikkat ediyorum da senin beslenme şeklin bana çok uyuyor ve bana göre epeyce dengeli. Tebrik ediyorum...:71:

hosgeldın tatlım ınsallah hem zayıflar hemde anne olursun:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hosgeldin cnm tam yerindesin gelelim kurallara yediklerimizi yaziyoruz her cuma sabah tartiliyoruz ve kilomuzu ögleye kadar yaziyoruz haftanin 1.cisini seciyoruz ve ayin 1.cisini he birde spor yarisi yapiyoruz :66::66::66:

Ben de tamda böyle birisiyim arkadaşım, bende senin gibi anne olma hayalindeyim ve bunun için kilo vermeye çalışıyorm... Diyet bu arada kaçıyor ama gene de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte. Senin kilon tam olarak kaç?

hosgeldın tatlım ınsallah hem zayıflar hemde anne olursun:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

destekleriniz icin cok tesekkur ederim,iyiki varsiniz:59::59::59::59::59::59::59:damdan duseni,damdan dusen anlar misali,yasadiklarimin benzerini sizde yasadiginiz icin beni en iyi sizlerin anlayacagini dusundum:59::59::59::59::59:yarin diyetime baslayacagim.ayrica karar verdim diyetisyenede gidecegim..yarin sabah tartilir kilomuda bildirim..ama en son tartildigimda 110 du:14::14::14::14::14:

cnm senin isinde zor hem is hem cocuk ,ev isi rabim kolaylik verdsin sana :34:

sağol canım yaaaa

bu aralar soğuktan mı, yorgunluktan mı bilemiyorum

kendimi çok halsiz hissediyorum

evram ve sana hastayım

sporunuzu sürekli yapıyorsunuz

offfff yaaaa bende bir başlasam

şu durgunluğu üzerimden atsam

Back
X