• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

destekleriniz icin cok tesekkur ederim,iyiki varsiniz:59::59::59::59::59::59::59:damdan duseni,damdan dusen anlar misali,yasadiklarimin benzerini sizde yasadiginiz icin beni en iyi sizlerin anlayacagini dusundum:59::59::59::59::59:yarin diyetime baslayacagim.ayrica karar verdim diyetisyenede gidecegim..yarin sabah tartilir kilomuda bildirim..ama en son tartildigimda 110 du:14::14::14::14::14:

Ne demek garipçim. Ama ağlamak yok, burada her şeyimizi sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz, birbirimize her türlü yardımcı olmaya, birbirimizi uyarmaya çalışıyoruz. Ama hepsini yine bizlerin iyiliği için yapıyoruz. İnşallah dişlerimizi sıkarız sen ben ve benim bir ortim var hep beraber bebişlerimizi kcağımıza alırız...

sağol canım yaaaa

bu aralar soğuktan mı, yorgunluktan mı bilemiyorum

kendimi çok halsiz hissediyorum

evram ve sana hastayım

sporunuzu sürekli yapıyorsunuz

offfff yaaaa bende bir başlasam

şu durgunluğu üzerimden atsam

basla cnm basla bak ben sana yetisdim bugün itibariyle 82.9 geldim mutluyum mutlu sporla daha iyi gidiyo kilolar :10::10::10::10::10:

Ne demek garipçim. Ama ağlamak yok, burada her şeyimizi sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz, birbirimize her türlü yardımcı olmaya, birbirimizi uyarmaya çalışıyoruz. Ama hepsini yine bizlerin iyiliği için yapıyoruz. İnşallah dişlerimizi sıkarız sen ben ve benim bir ortim var hep beraber bebişlerimizi kcağımıza alırız...

insallah canim ya,ne kadar iyisiniz:48::48::48::48::48::48::48:insallah canim, rabbim hepimize iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin:29::29::29::29::29::29::29:

simdi cikmam gerek esim geldi:59::59:yarina görusmek dilegi ileee:29::29::29:hepinize hayirli geceler:80::80::80::80::80:

Arkadaşlar iyi akşamlar.Benim bugünkü menüm...SABAH..1dilim kepek ekmeği ,1dilim salam ,1dilim sucuk,1kibrit kutusu peynir ARA 4ertane fındık ,badem , ceviz ÖĞLEN yok ARA1portakal , AKŞAM 3 lahmacun ,bol yeşillikle SONolarak 40 ar dakika ara ile biberiyeli çay.Diyet şimdilik çok iyi gidiyor.Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.100 ün altına düştüğüm gün sokaktaki çocuklara hayır dağıtıcam...:nazar::nazar::nazar:

kan tahlili yaptırayım bakalım neler çıkacak

kendime yuhhhh diyorum :84::84::84::84::84::84::84:

sanada bravoooooooooooo:65:

dartildinmi cnm sen ben subat hedefime ulasamadim reglden dolayi ama bu hafta pazartesiye kadar yani 81.9 görmek istiyorum sonrada dogum günüme kadar yani 19 nisan 69.9 olucam ins :62::62::62::62::62::62::62::62::62:destek olun bana kizlar hedefimi tutturmam icin haftada 1.200 gr vermem lazim :44::44:

tartılmıyorum

ama verdiğmii sanmıyorum

almadımda vermedim de

maşallah azime bak yaaaa

koç burcu olmanın avantajı olmalı bu

benim büyük kızımda koç ve süper azimlidir bıkmakbilmez

ama ben tam bir miskin boğayımm:26::17::84:

tartılmıyorum

ama verdiğmii sanmıyorum

almadımda vermedim de

maşallah azime bak yaaaa

koç burcu olmanın avantajı olmalı bu

benim büyük kızımda koç ve süper azimlidir bıkmakbilmez

ama ben tam bir miskin boğayımm:26::17::84:

cnm aslinda azimli degilimdir ama bunu kafama koydum artik yapmam lazim ya herkez nasil veriyo benim neyim eksik fazlam bile var :60::60::60::60::60::60:

kızlar bu kılo yarısını anladım da spor yarısını anlayamadm o nası oluo:26:

zayıflamak için spor da şart.olmazsa olmaz yani.ama çoğumuz bir yerimizi kaldırmaktan aciziz.ya hastayız ya yorgunuz.aslında çok tembeliz.bu da konuldu ki hareketimiz artsın.birbirimizi motive edelim.daha evvel burda yalnızca leslie yapıp biraz da yemesine dikkat edip 20 kiloya yakınkilo veren arkadaşımız vardı.şimdi kaçak... birbirimizi gaza getiriyoruz.mesela şu ervamm beni deli ediyor.suçluluk duyuyorum..geçen sırf bu yüzden bir saat spor yapıp(aylardır hamlaşmış bir haldeyken)2 gün süründüm..

Back
X