• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bi galeta keşfettim tadı çok güzel. Ben araöğünlerde galeta yemiyordum ama alternatif oldu. Bimde ekmecik markası kepeklisini aldım ben süper. bir bardak ayran veya çayla beraber harika bir araöğün oluyor. Tavsiye ederim

Canım akrabaların zayıfladığını farkettiler mi ?? Neler söylediler seni görünce :27:

Merhaba güzel hanımlar......
Yarın için herkese üstün başarılar diliyorum.Umarım gayretlerin karşılığı alınır...
Ben bu aralar pek ortalarda yokum.Misafirlerim var diye ne diyet yapabiliyorum nede düzenli topiğe gelebiliyorum.Her gün düzenli okuyorum ama birşeyler yazmaya yüzüm yok maalesef....

Yeni arkadaşlarımız katılmış..Hepiniz hoş geldiniz ,sefalar getirdiniz.:70::71:İnşallah istediğiniz kadar zayıflarsınız.......

ERVAMM........Maaşallah diyorum sana başkada bir şey demiyorum.:nazar::nazar::nazar::nazar:Allah gayretinin karşılığını kat be kat versin inşallah.....

toksincim bende eliptik bisikleti ilk aldığımda en fazla 5-10 dk yapabiliyodum, sonra yavaş yavaş 15-20dk. derken 30 dk yapmaya başladım, ama diyetisyen en az 45 dk yapman lazım diyince 45 dk yapmaya başladım, sonra bu 300 dakikalık yarışlar esnasında o gazla 1 saat yapmaya başladım ben çok hızlı yapmıyorum onun 15-16 hızıyla yapıyorum, çok hızlı yapsam zaten nefes nefese kalırım, eliptik bisiklet yaparken tek derdim çok sıkılıyorum. o sıkıntıyı da müzik dinleyerek geçirmeye çalışıyorum.

:6::6::6:
cnm ben artik 3ü1arada ve yulafli bisküvi almiyorum :53: yoksa dayanamiyorum :34: cnm bazende tadini cikarmak lazim hayatin cnm ya misafirlikde iceriz evde bulamayiz :60: 3ü1aradayi , insallah almamissindir , hmm galete yazmissin domatesmi demek isdiyorsun

cnm galete dedıklerı kalın cubuk kraker mısalı bır seyy :34:

sen gafete anladın galıba
bızım oralard da domatese gafete dıyorlar:6::6::6:

Son düzenleme:
orticimm ne yaptın bu gunn :34::34:
ben şimdiye kadar 901 cal aldım daha yurumedım:84::84: buu gun mısafırım vardı ama aksamda bıraz daha yerım yemem lazım yoksa gece yemelerıne tekabül eder
şimdide yürümeye gidiyorumm :51::51::51::51:

senı gordum asagıda cvb yaz da oyle gıdeyım barıı

Son düzenleme:
kızlar kilo mu bugünden yazim

132.6.............

spor.............180 dk............

yarın yokum kilomu yazarsın listeye beyzus abla...............

orticimm ne yaptın bu gunn :34::34:
ben şimdiye kadar 901 cal aldım daha yurumedım:84::84: buu gun mısafırım vardı ama aksamda bıraz daha yerım yemem lazım yoksa gece yemelerıne tekabül eder
şimdide yürümeye gidiyorumm :51::51::51::51:

senı gordum asagıda cvb yaz da oyle gıdeyım barıı
canim özür ya pc acikti basinda degildim yazini yeni gördüm
bugün hic uyamadim valla bi kahvalti yaptim ara yedim öglen yiyemedim disardaydim
birazdanda aksam yiyecem insallah ve bitirecem bugünü
yemekten sonra yediklerimi yazarim
sende yürümeye gittin sanirim gelince görüsürüz insallah

Merhaba güzel hanımlar......
Yarın için herkese üstün başarılar diliyorum.Umarım gayretlerin karşılığı alınır...
Ben bu aralar pek ortalarda yokum.Misafirlerim var diye ne diyet yapabiliyorum nede düzenli topiğe gelebiliyorum.Her gün düzenli okuyorum ama birşeyler yazmaya yüzüm yok maalesef....

Yeni arkadaşlarımız katılmış..Hepiniz hoş geldiniz ,sefalar getirdiniz.:70::71:İnşallah istediğiniz kadar zayıflarsınız.......

ERVAMM........Maaşallah diyorum sana başkada bir şey demiyorum.:nazar::nazar::nazar::nazar:Allah gayretinin karşılığını kat be kat versin inşallah.....

AMIIIIIIIN AMIIIIIIIIIIIN cnm ins herkez yaptiginin karsiligini alir ins ins 19 nisanda 69 olurumda dogum günüm böylece cok güzel gecer :16::16::16::16:

cnm ben artik 3ü1arada ve yulafli bisküvi almiyorum :53: yoksa dayanamiyorum :34: cnm bazende tadini cikarmak lazim hayatin cnm ya misafirlikde iceriz evde bulamayiz :60: 3ü1aradayi , insallah almamissindir , hmm galete yazmissin domatesmi demek isdiyorsun

Yokcanım domates değil galeta :1: kraker gibi bişey diyim ama hafif yağsız.Fırında yapılıyo sanırım , kıtır kıtır oluyo

Canım akrabaların zayıfladığını farkettiler mi ?? Neler söylediler seni görünce :27:

En güzel tarafıda oydu zaten baharcım. Farketmezlermi hiç. Tabii sorular sorular. Bende yaptıklarımı anlattım. Teyzem benden 4 yaş büyük. Doğumdan kalan 5 kilosu var ama 2 senedir veremedi :26: birde çalışıyor kendisi. Tabii hemen el attım duruma. Sizlerdende bahsettim bu arada. Oda çok heveslendi , gaza getirdim biraz inşallah vericek. 5 kilo nedirki?

Arkadaşlar bu ünkü menüm...SABAH..1 kk kadar peynir,1 dilim salam , 1 dilim kepek ekmeği ARA yok ÖĞLEN 4 er adet fındık , badem ve ceviz ARA yok AKŞAM 1kase çorba ,4 kaşık mantarlı tavuk sote 2kaşık pilav ve tabiki salata, ayrıca 40 ar dakika ara ile biberiyeli çay.YARINbüyük gün.öpüldünüz.:54::54::54:

herkese merhaba,ben geldim kizlar:80::80::80::80::80:dun size bugun tartilacagimi söylemistim.tartildim sonuc 112 kiloyum malesef:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ama verecegim insallah hepsini:31::31::31::31:

birde suu alta kilonuzu ve hedefinizi yazan tickeri nasil yapiyorsnuz..az bilgisaray özurluyumdurde:1::1::1:

tam yerine geldin :71:

cumadan cumaya ne kadar spor yaptığımızı toplayıp kilo bildirimi yaparken onuda söylüyoruz hedef 300 dk yı bulmaya çalışıyoruz (ne kadar yaparsak kardır)

inş. bırakır cnmm çok kötü sigaraya yaşamakkk:50::50:

canım ya öncekı guun 60 dk yurudum bır guzel terlerdım sonra ekmek almaya gıttım markete
kafam usumus basım felaket agrıyor o yuzden pek bakmadım dun anam 60 dk yuruyunce ınsanın dermanı kesılıyor valla:53::53:
ayrıcaaa kendım ıcın kaybetsem senın ıcın kaybetmem motıvasyonumuuu devammm devammmmm
yarın cumaaa cok güzel bir rakam görecegizzz inşallahhhhh:32::32::32::32::32::32:

hoş geldin cnmm inş. muradına erersın bır bebek sahıbı olursun cnmmm rabbım yardımcın olsunn

ohh ohhh sen bu hafta 1incinin de 1 incisi olacaksın gıbı gelıyor bana hadii süpersın vallaa bravo sanaa
:66::66::66::66:

cnm hafta boyunca herkez yaptıgı sporun suresını yazıyor cuma cunu kım daha fazla yaparsa o birinci oluyorr sende baslaa cok guzell not et butun sporunu yuruyüşünü sende katıll:7::7::7::7::7:

Allah ıyılıgını versın arkadasımm ınşş en kısa surede dusersinnn:51::51:

ben her soruna cvb vermeye calısıyorumm bende yenıyıym anlıyoum senıı cnmm:25::25::25:

desteginiz icin cok tesekkur ederim kizlarr:71::71::71::71::71::71::71::71:allah razi olsun:38::38:

Menümü yazayım :16:
Sabah 10:00
1 kk peynir,4 zeytin,1 kk helva, 1 kaşık krem peynir,2 dilim çavdar ekmeği
Öğle 14:30
Portakal, 1 kase kurufasulye,1 dilim çavdar ekmeği, küçük bir parça ramazan pidesi ( sıcak sıcak :69: )
Akşam 18:00
5 kaşık eti form müsli, 1 bardak yy süt
2 tane jelibon :61: ablama aldım içinden iki tane yürüttüm :76:

2 lt su, 3 kupa yeşilçay, 2 kupa doğa slim çay
1 saat yarı tempolu yürüyüş :27:

herkese merhaba,ben geldim kizlar:80::80::80::80::80:dun size bugun tartilacagimi söylemistim.tartildim sonuc 112 kiloyum malesef:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

birde suu alta kilonuzu ve hedefinizi yazan tickeri nasil yapiyorsnuz..az bilgisaray özurluyumdurde:1::1::1:

Canım hoşgelmişsin :71:
Üzülme bak şuan senin kilonda olmak isteyen çok bayan var biride benim :27: sen burdan kopma hepberaber veririz kilolarımızı sıkma canını bak seneye hiçbirşey kalmayacak bu yağlardan :34:
boyunu ve yaşını paylaşırmısın :26:

Canım hoşgelmişsin :71:
Üzülme bak şuan senin kilonda olmak isteyen çok bayan var biride benim :27: sen burdan kopma hepberaber veririz kilolarımızı sıkma canını bak seneye hiçbirşey kalmayacak bu yağlardan :34:
boyunu ve yaşını paylaşırmısın :26:

hosbulduk canim:71::71::71:öncelikle seni tebrik ederim cok guzel kilo vermissin:71::71:menunde cok guzel:46::46::46::46:

beni uzen nokta sanirim tarti bozuk yada pili bitiyor:27::27::27:yarin sabah baska bir tartida daha tartilacagim insallah daha fazla cikmam:59::59::59::59::59:

insallah canim,en azindan yaza su obez katagorisinden kurtulsam yeter yaniiii:59::59:

canim ben 25 yasindayim,bunca zaman hep görsellik icin kilo vermek istedim,ama simdi bebegim olsun istiyorum ve onun icin ciktim yolaa...
evliyim,hep kilolu idim ama velendikten sonra,simarip kiloma kilo eklemeyi basardim:59::59:
boyum:1,70 falan canim

hosbulduk canim:71::71::71:öncelikle seni tebrik ederim cok guzel kilo vermissin:71::71:menunde cok guzel:46::46::46::46:

beni uzen nokta sanirim tarti bozuk yada pili bitiyor:27::27::27:yarin sabah baska bir tartida daha tartilacagim insallah daha fazla cikmam:59::59::59::59::59:

insallah canim,en azindan yaza su obez katagorisinden kurtulsam yeter yaniiii:59::59:

canim ben 25 yasindayim,bunca zaman hep görsellik icin kilo vermek istedim,ama simdi bebegim olsun istiyorum ve onun icin ciktim yolaa...
evliyim,hep kilolu idim ama velendikten sonra,simarip kiloma kilo eklemeyi basardim:59::59:
boyum:1,70 falan canim

Üzme tatlı canını :61: kilo vermek çok basit sadece sabır ve zaman lazım :34: ben haziranda başladım ama toplasan 4-5 ay ancak dikkat etmişimdir yediklerime :25:
Burada o kadar çok şey öğreneceksin ki ve yarışmaya başladıkça kilo vermek daha eğlenceli olacak. Başarı hikayelerini okumanı resimlere bakmanı öneririm buraya kilolu başlayıp daal gibi olan çok bayan var biz neden olmayalım ki :34: sana tek tavsiyem buradan kopmaman :80:

dur linki bulursam eklerim ordan rahatlikla yaparsin canim

buda hesapladigim gibi kopyaladim ve yapistiracagim menüm :))

sabah

çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 fincan 40 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
omlet - sade 1 por. 128 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
kaşar peyniri (yağlı) 20 gr. 82 cal.

ara

elma 1 ad. 60 cal.

öglen

disardaydim yok malesef

ara

yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.

aksam

pırasa - zeytinyağlı 1 por. 225 cal.