• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun

benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir

bende menümü yazim erkenden kacamak yapmiyorum ozaman

canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm:58::58:

Başın sağolsun canım bende antalyadayım. O patlayan yeri haberlerde görmüştüm ama dolum tesisimi nedir anlayamadım.

rabbim kolaylik versin insallah cabuk alisirsin kiz bu arada iyi zayiflarsin :112::112:

Saol tatlım ama iptal ettik randevuyu yarına erteledik. Ama öyle dişetini kesip yapmayacak doktor. Son teknolojiyle olcek şekerim :63: o yüzden hemen uyuşukluğun geçer geçmez normal yeme düzenine dönebilirisin bi sakıncası yok demişti doktorum. Ama 1 kg da fazladan gitse hiçte fena olmazdı hani :8:

geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:

Tebrik ederim canım :46: Sevgililer günüde geliyo artık bi araba alır enişte :10::10::10:

Tebrikler canım....

Banucum sen nasılsın? Ameliyatın iptal olmuş sanırım hayırlısı olsun. Valla bilmiyorumki ne olacak bu halimiz. Daha bu yaşta doktor doktor geziyoz. Tv ye çıkıyoya 90-100 yaşında dedeler nineler. Hayatlarında doktora gitmemişler. Hayret ediyorum yaa. Allah sonumuzu hayretsin :26:

Baharcım sana bişey sorcaktım kaç gündür unutuyorum. Senin saç maşan varya ondan memnunmusun? Bende bi tane alsam iyi olacak ama düzleştirenden değil. Bukle yapan varya ondan istiyom. Zaten benim saç iri dalga. Hemen şöle bi 2 dakkada şekil vermek için önerirmisin seninkini? Birde çok fonksiyonluları var sanırım seninki onlardanmı? Bişey daha :9: saçı yıpratıyomu bukle yapan modeli?

selam kizlar günüm disarda gecti bugün ve hic düzgün uyamadim
dikkat edemedim beslenmeme
kacamak yapmadim ama düzgün biseyde yemedim
insallah kepiniz iyisinizdikr

yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun

benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir

bende menümü yazim erkenden kacamak yapmiyorum ozaman

canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm:58::58:

cok üzüldüm canim ne kadar asi cektigini tahmin edebiliyorum allah rahmet eeylesin
basin sagolsun allahtan sabir diliyorum tüm aylene

Hoş geldin canım aman ol bende oyüzden hemen olmaya karar verdim.

Canım ya tam ameliyata hazırladılar kanımda iltihap çıktı iptal oldu iyikide iptal olmuş akşam ateşim 39.5 oldu şimdi berbat halde yatıyorum.Bak yokluğumdan faydalanıp yutma yazamasamda takipteyim ona göre bende bu yemek olayından kimselere gitmiyorum inanki.

Kız haftadamı 30 saatttt
:52::52::52:

Katılıyorum canım.

Canım çok değil sakın üzme kendini tam aksi az bile

Canım tek çaresi ameliyat başka yolu yok o ilacı içerken hamile kalman yasak zaten birde kesin değil.

Canım çok üzüldüm başınız sağolsun.

yok 30 dakika sadece :52:

geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:

tebrik ederim kazasiz belasiz kullan insallah

Banucum sen nasılsın? Ameliyatın iptal olmuş sanırım hayırlısı olsun. Valla bilmiyorumki ne olacak bu halimiz. Daha bu yaşta doktor doktor geziyoz. Tv ye çıkıyoya 90-100 yaşında dedeler nineler. Hayatlarında doktora gitmemişler. Hayret ediyorum yaa. Allah sonumuzu hayretsin :26:

Ya sağol canım iptal oldu nede güzel kendimi hazırlamıştım zaten korkuyorum şimdi aynı stres bir daha yaşanıcak napalım kısmet böyleymiş.Hiç sorma gençlik dökülüyor yediklerimizdenmidir nedir hele ben hep hastayım Allah beterinden korusun diyorum artık.

OoOoOoOoOoOoOoOoooo... Tebrik ediyorum arkadaşım, :71:Allah güle güle kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...:34:

Banucummm Ortim benimmmm... :13:Merak etme elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum... :56:Ateşlenmene çok üzüldüm, geçmiş olsun canımcım, :71:umarım bir an evvel iyileşirsin... :38:Misafirliğe gitmeyeceğim bir süre...Ne desem çok yediriyorlar ve kızıyorum...:47:

ervammm tebrikler canım :71:

ortim ben gelemedim bugün hiç menümü yazayım hemen sora geri gitçem morallerim çok bozuk doktora gittik bugün kist varmış yumurtalıklarımda bakalım beni neler beklio...

menü:sabah
1 karışık tost bi ayran

akşam: menemen 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz form çay
spor falan yapamadım saat 11den bu saatlere kadar sokaklardaydık..
neyse herkese iyi geceler

ortim ben gelemedim bugün hiç menümü yazayım hemen sora geri gitçem morallerim çok bozuk doktora gittik bugün kist varmış yumurtalıklarımda bakalım beni neler beklio...

1 karışık tost bi ayran

hiç canını sıkma çoğu kad ında oluyor bi de adetine yakın gittiysen yanılma çok oluyor

Baharcım sana bişey sorcaktım kaç gündür unutuyorum. Senin saç maşan varya ondan memnunmusun? Bende bi tane alsam iyi olacak ama düzleştirenden değil. Bukle yapan varya ondan istiyom. Zaten benim saç iri dalga. Hemen şöle bi 2 dakkada şekil vermek için önerirmisin seninkini? Birde çok fonksiyonluları var sanırım seninki onlardanmı? Bişey daha :9: saçı yıpratıyomu bukle yapan modeli?

tabi canım seve seve bilgi vereyim bana yeterki kokoşluk sorun :23:
benimki rowentanın elite model serisi 5 tane aparatı var ben çok memnunum 2-3 yıldır kullanıyorum saça zararı vardır mutlaka ama sonuçta saç köküne değmediği için sorun yok saçların bukleliyse daha çabuk sonuç verir tabiki ben çok özendiğimde bazen 1 saat sürüyor saçlarımı yapmam :1: komşumuz senin kızın olursa emeklerken bile kokoş kokoş emekler diyor :9: seviyorum ben böyle şeyleri :78: rowenta,philips iyi benim bildiğim kadarıyla :34:

1 karışık tost bi ayran

Canım ortim çok geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir ve sağlığına bir zararı olmaz. Sonuç alınca bilgilendir bizide merakta bırakma Allah yardımcın olsun canım :50:

Ben menümü yazmıyım bugün dışardaydım ve pekte sağlıklı şeyler yemedim açıkçası :25: 1.5 lt su içebildim henüz :25:
30 dakika leslie + 30 dakika tempolu yürüyüş = 60 dakika
Haftalık toplam = 385 Dk. :nazar:

Ben menümü yazmıyım bugün dışardaydım ve pekte sağlıklı şeyler yemedim açıkçası :25: 1.5 lt su içebildim henüz :25:
30 dakika leslie + 30 dakika tempolu yürüyüş = 60 dakika
Haftalık toplam = 385 Dk. :nazar:

bugün ikmizinde menüleri pek iç açıcı değil sanırım:)
neyse bende bilgi okuyorum çikolata testleriyle alakalıı...benim sağlığıma bi tesiri olmadı şimdi de bebiş olayını etkiliomuş onu araştırıorum..öptüm o zaman sizleri ii geceler

hayirli aksamlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
2dilim kepekli ekmek
2dilim ligt peynir
1fincan kahve
ölen
1tabak kornfleks
1bardak ligt süt
aksam
1kocaman tabak kepekli makarna
1tabak müsli
200gr ligt yogurt
200gr balik firinda
bol salataaa
ara
1portakal
1dilim armut
1bardak cay
:77::77::77::77:

sporrrrrrr 60dakk toplammmm 320dakkk :122::122::122::66::66::66::10:

Son düzenleme:
:64: tebrik ederiiiiiiiiiimmm allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım :61:

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::71::71:allah kaza bela vermesin güle güle kullan

Tebrikler canım....

Tebrik ederim canım :46: Sevgililer günüde geliyo artık bi araba alır enişte :10::10::10:

ervammm tebrikler canım :71:

selam kizlar günüm disarda gecti bugün ve hic düzgün uyamadim
dikkat edemedim beslenmeme
kacamak yapmadim ama düzgün biseyde yemedim
insallah kepiniz iyisinizdikr

cok üzüldüm canim ne kadar asi cektigini tahmin edebiliyorum allah rahmet eeylesin
basin sagolsun allahtan sabir diliyorum tüm aylene

Hoş geldin canım aman ol bende oyüzden hemen olmaya karar verdim.

Canım ya tam ameliyata hazırladılar kanımda iltihap çıktı iptal oldu iyikide iptal olmuş akşam ateşim 39.5 oldu şimdi berbat halde yatıyorum.Bak yokluğumdan faydalanıp yutma yazamasamda takipteyim ona göre bende bu yemek olayından kimselere gitmiyorum inanki.

Kız haftadamı 30 saatttt
:52::52::52:

Katılıyorum canım.

Canım çok değil sakın üzme kendini tam aksi az bile

yok 30 dakika sadece :52:

tebrik ederim kazasiz belasiz kullan insallah

OoOoOoOoOoOoOoOoooo... Tebrik ediyorum arkadaşım, :71:Allah güle güle kazasız belasız kullanmayı [B
..m..m.mm. . g
nasip etsin...:34:[/B]

tskler kizlar bide direksiyonu alirsam ins kullanirim hayirlisiyla kim tutar beni ozaman:10::10::10::10::10::10: ya ins oda cok yakinda ins

Son düzenleme:
kizlar bende 60 dk yürüyüs yaptim toplamda 265 dk oldu totisimi kaldirirsam biraz daha leslie yapmak istiyorumya bakalim ins :8::8::8::8::8::8:

Back
X