Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım bundan sonra ortiyiz o zaman ...günaydın kızlar saferancığım tabiki seninle orti olurum şeref duyarım canım
geçmiş olsun benimde dişler çok sorunlu dişeti amaliyatı lazımmış......Günaydın hanımlar. Bugün yine bahardan kalma bir hava var burda ama ben implant ameliyatı olucam bugün çok korkuyorumkemiği delicekler ve vida yerleştiriceklermiş. Bi an önce olsun bitsin bari. Korkunun ecele faydası yok malesef
![]()
başın sağolsun allah kalanlara ömür versin....yesil cay bende yapiyor ama doktoruna danis derim gecmis olsun
benim ortim nerelerde ya görünmüyor insallah iyidir
bende menümü yazim erkenden kacamak yapmiyorum ozaman
canım evvelsı gun antalyadakı patlamada teyzemın oglunu yanı abımı kaybettım perişanimmmm![]()
geeeeeeeeecccccccccccttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: kizlar gectim ehliyet sinavini gectimmmm:118::118::118::118::118::118::118:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım saferan ortim oralardamısın
45 dakika tempolu yürüyüş![]()
![]()
dışarısı çok soğuk resmen soğuktan insanın suratı kesiliyor koşa koşa gittim geldim.
Bu hafta sporda birinciliği kimseye bırakmaya niyetim yokbugün akşama kadar tek planım tepinmek
![]()
kilolarımız moralimizi bozmasın önemli olan sağlıklı olmamız.ilerde sağlığımızın bozulmaması için fazla kilolarımızı vermemiz gerek diyet bizi depresyonasokacağına sağlıklı günlerimize yaklaştığımız bir adım olmalıbende şimdi geldim canım... nasıl gidiyor benim moralim bozuldu diyet. gittim aynı çıktım ama çok şişlik var b düzensiz yedim bir kaç gündür bugün ödem söktürücü çay içim bakalım sabah ne olucak hemen toparlamam lazım.....
bende şimdi geldim canım... nasıl gidiyor benim moralim bozuldu diyet. gittim aynı çıktım ama çok şişlik var b düzensiz yedim bir kaç gündür bugün ödem söktürücü çay içim bakalım sabah ne olucak hemen toparlamam lazım.....
bakicaz sekerimGünaydın Kızlaaarr
30 dk lesliemi yaptım geldim birazdanda bilgisayarımı almaya gidicem yürüyüş yapmış olucamtempolu gidip gelcemki listeme ekleyebileyim
![]()
ervaaammm beni geçmene izin vermiyceeeemmm gerekirse sabaha kadar tepinirim![]()
![]()
tskle cnm ya ins sende kullanmaya baslarsin en kisa zamandaervam tebrikler canım, gözünaydın![]()
![]()
benim de 5 yıldır ehliyetim var, araba evimizin önünde yatıyo, ama ben de cesaret yok galiba. artık kullanmaya başlamam lazım pratik yapmam lazım...![]()
![]()
dün 45 dk eliptik bisiklet toplam 270 dk oldu. bu hafta 300'ü geçicem de bakalım ortiyi nasıl geçicem??![]()
![]()
![]()
![]()
ay canım bundan sonra ortiyiz o zaman ...
duyduk duymadık demeyin biz arifeebeyle orti olduk........
geçmiş olsun benimde dişler çok sorunlu dişeti amaliyatı lazımmış......
başın sağolsun allah kalanlara ömür versin....
tebrikleeer........[/COLOR][/I][/B]
bahar şu çizmeler nerdeymiş sordum bi şey demedin.....
kızlar internette genç büyük beden kıyafetlerinin olduğu bir site buldum size adresini yazayım sizde bulduğunuz siteleri yazında anne elbiseleri giymekten kurtulalım(anneyim ama gencimde):89::89:
RDADE Gen Byk Beden | Bayan Buyuk Beden Giyim Elbise
evet ya moralii bozarsam boğazımda açılır bişey yokmuş gibi devem ediim...Olabilir canım her hafta kilo veremeye bilirsin benimde öyle oluyordu hafataya bir gidersin 2 k,lo gitmiş bozma moralini ağır verilen kilolar alınmıyor benim öyle oldu şimdi ben hızlı vermek istiyorum biliyosun bebek için yoksa asla bu tarz rejimlere karşıyım.
arife nihayet birinin aklına gelmiş büyük bedenlerinde genç olduğu bizim burda varmı ki acep tükanları ya var mağazalar ama çok pahalı bi de rodi magazası var ordada varmış kızlar öğlen çarşıya çıkmıştı fiyatlar çok düşmüş bedeni bitmeden git dedi![]()
merhabalar güzel hatunlar...
çok şükür dünü de kazasız belasız atlattım sayılabilir, tabi tepsinin köşelerinden aşırdığım birkaç parça börek ve birkaç adet şeker sayılmazsa...:26: ya bi ton para verip tartı aldım yağ kas bilmem ne ne var ne yok ölçenlerden bilgileri kaydediyor flan ama bi çıkıyorum kilo almış görünüyorum inip tekrar çıkıyorum kilo vermiş görünüyorum ne yapacağımı şaşırdım çok sinir oldumönceden başka bir markanınkini almıştım 3 kere değiştirdiler baktım ki olmuyor üzerine para koyup bunu almıştım bu da cort çıktı götürmeye de yüzüm yok
diyecekler artık tartıyı değiştireceğine bi tarafını küçült
ama hala spor yok bende yaa... ööfff... işler bu hafta feci stresli eve gidince uyumak istiyor sürekli canım düşünmemek için işleri... :95:
babam da dün akşam kalkmış koca bi torba keçiboynuzu getirmiş kansızlık için bugün işe gönderirken doldurdu çantama ye bunları diyekalorisine baktım çok yüksek yaa uuuff kansızlık bitirdi beni yesem mi yemesem mi şaşırdım kaldımm...:44:
bir de menümüzü akşam mı paylaşmak zorundayız?
arife nihayet birinin aklına gelmiş büyük bedenlerinde genç olduğu bizim burda varmı ki acep tükanları ya var mağazalar ama çok pahalı bi de rodi magazası var ordada varmış kızlar öğlen çarşıya çıkmıştı fiyatlar çok düşmüş bedeni bitmeden git dedi![]()