• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ortim ben gelemedim bugün hiç menümü yazayım hemen sora geri gitçem morallerim çok bozuk doktora gittik bugün kist varmış yumurtalıklarımda bakalım beni neler beklio...

menü:sabah
1 karışık tost bi ayran

akşam: menemen 2 dilim çavdar ekmeği şekersiz form çay
spor falan yapamadım saat 11den bu saatlere kadar sokaklardaydık..
neyse herkese iyi geceler

cok gecmis olsun ama giderilebilecek bisey diye biliyorum insallah bebisin olmaya engel degildir

eevveettt 60 dk lesli yaptim toplamda 325 dk oldu ayyyyyy kop kooooooooooopp :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Yine çok güzeldi yaa MUHTEŞEM YÜZYIL. Gerçektende muhteşem yüzyılmış. O devirlerde yaşamak varmış :9: Halit Ergençide hiç beğenmezdim ama adam ne karizma oynuyo rolünü :16: gerçekten helal olsun

ooooooooooh dusumuda aldim en son bide yazdiklarinizida okuyayim da yatmaya gideyim sabah bes bucuktan beri ayaktayim kizimda erken kalkiyo zaten :59::59::59::59:

bugün ikmizinde menüleri pek iç açıcı değil sanırım:)
neyse bende bilgi okuyorum çikolata testleriyle alakalıı...benim sağlığıma bi tesiri olmadı şimdi de bebiş olayını etkiliomuş onu araştırıorum..öptüm o zaman sizleri ii geceler

Çikolata kistiyse onlar doğum kontrol hapıyla erir. Eğer normal kistse onunda tedavisi var ama polikistik oversen o biraz zor işte. Bende şuan tedavi oluyorum pko dan dolayı. Tedavim 4 ay sonra bitecek ondan sonra bebiş planlıyoruz bakalım hayırlısı olsun. 4 ayda bi 6 kg daha verebilirsem çok iyi olucak benim için. Zaten doktorun söylemiştir ama bende söyliyim. Kiloluyken gebelik düşünme bence. Sonra gebelik şekeri, tansiyon ve bunun gibi sorunlar çıkabiliyor. Oyüzden önlemimizi almak yani kilo verip hamile kalmak en doğrusu. Zaten kiloluyuz birde doğum kiloları eklenirse işimiz kötü :14:

GULMA;

Başın sağ olsun canım.Allah sizlere sabır;metanet ihsan etsin.Abine de Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallah.
Çok zor ama katlanmak lazım.Hepimizin başına bir gün böyle şeyler geliyor.Allah sabrını versin...

benide araniza alirmisiniz:3: bende zayiflamaya calisiyorum sanirim kilolar gitmeye basladi ama psikolojik destek sart :21:sizlerle beraber belkide dahada hizlanir diye düsünüyorum 102 kilodan 99 kiloya düstüm 2 hafta icinde ama siki bi diyet yaptigim söylenemez:59: bide bende hormon bozuklugu var benim gibi bu dertten muzdarip kimse varmiii ? :43::43::43:

İyi akşamlar;

Hepiniz iyisiniz inşallah.....

Ben pek gelemiyorum topiğe.Malum misafirlerim var.Annem çok yaşlı sürekli gözüm üzerinde olmalı.Pek nete giremiyorum.Kuzenim benim yerime nette fink atıyor.Geçen akşam baktım ;geçmiş kayıtlarından KK ya girmiş.Hala arkadaşlarını buldum gel gel diyor...İyi ki bir şeyler yazmaya kalkmamış...

Misafirlerimi nasipse cuma günü evlerine götüreceğim.Şimdiden arabanın içini annem için hazırladım.Sultan Sülüüman'nın tahtı gibi hazırlıyorum arka koltukları sultanlar gibi yolculuk ediyor.Ha birde arabayı ben kullanırsam uzun yola gidiyor yoksa gitmez haspam.Neyse demem o ki yakında free olacağım ve artık siz benden bıkacaksınız.Hepinizi öpüyorum.

benide araniza alirmisiniz:3: bende zayiflamaya calisiyorum sanirim kilolar gitmeye basladi ama psikolojik destek sart :21:sizlerle beraber belkide dahada hizlanir diye düsünüyorum 102 kilodan 99 kiloya düstüm 2 hafta icinde ama siki bi diyet yaptigim söylenemez:59: bide bende hormon bozuklugu var benim gibi bu dertten muzdarip kimse varmiii ? :43::43::43:

aramıza hoş geldin

Banucummm Ortim benimmmm... :13:Merak etme elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum... :56:Ateşlenmene çok üzüldüm, geçmiş olsun canımcım, :71:umarım bir an evvel iyileşirsin... :38:Misafirliğe gitmeyeceğim bir süre...Ne desem çok yediriyorlar ve kızıyorum...:47:
Sağol canım çok şükür ateşim düştü ama şu boğaz ağrısı hiç geçmiyor geçsede şu ameliyatta bitse off aynen canımcım bende dietteyken asla misafirliğe gitmiyorum çünkü bizim milletimiz ısrarla zorla yediriyor.

İyi akşamlar;

Hepiniz iyisiniz inşallah.....

Ben pek gelemiyorum topiğe.Malum misafirlerim var.Annem çok yaşlı sürekli gözüm üzerinde olmalı.Pek nete giremiyorum.Kuzenim benim yerime nette fink atıyor.Geçen akşam baktım ;geçmiş kayıtlarından KK ya girmiş.Hala arkadaşlarını buldum gel gel diyor...İyi ki bir şeyler yazmaya kalkmamış...

Misafirlerimi nasipse cuma günü evlerine götüreceğim.Şimdiden arabanın içini annem için hazırladım.Sultan Sülüüman'nın tahtı gibi hazırlıyorum arka koltukları sultanlar gibi yolculuk ediyor.Ha birde arabayı ben kullanırsam uzun yola gidiyor yoksa gitmez haspam.Neyse demem o ki yakında free olacağım ve artık siz benden bıkacaksınız.Hepinizi öpüyorum.

Ablacım şimdiden Allah kavuştursun Annenin ellerinden öperim.

Günaydın Kızlaaarr :3:
30 dk lesliemi yaptım geldim birazdanda bilgisayarımı almaya gidicem yürüyüş yapmış olucam :62: tempolu gidip gelcemki listeme ekleyebileyim :27:
ervaaammm beni geçmene izin vermiyceeeemmm gerekirse sabaha kadar tepinirim :37: :62:

ervam tebrikler canım, gözünaydın :71: :71: :71:
benim de 5 yıldır ehliyetim var, araba evimizin önünde yatıyo, ama ben de cesaret yok galiba. artık kullanmaya başlamam lazım pratik yapmam lazım...:55: :55: :55:
dün 45 dk eliptik bisiklet toplam 270 dk oldu. bu hafta 300'ü geçicem de bakalım ortiyi nasıl geçicem??:27: :27: :27: :27:

45 dakika tempolu yürüyüş :62: :62: :62: dışarısı çok soğuk resmen soğuktan insanın suratı kesiliyor koşa koşa gittim geldim.
Bu hafta sporda birinciliği kimseye bırakmaya niyetim yok :63: bugün akşama kadar tek planım tepinmek :60:

Naber ortak nasılsın diet nasıl gidiyor sakın kaçırma bugün.Ben zaten tam dietteyim anca sulu gıdalar yiyebiliyorum.

Back
X