olurm tabi sana msj attım
sagol cnm simdiden tesekkür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi hadin bakalımsabah umarım uyanabilrm
bi çeki düzen vermem lazım uyanma saatime yarın startı verioruuuuuum bahar geçicem seni
:)))))))))
sagol cnm simdiden tesekkürbende az önce bitki form cayimi ictim simdide elma yiyorum aksamada brokoli haslamayi düsünüyorum
böyle degisik diyet yemegi ya da benim uyduruk yemek dedigim degisik tarifleri olan varmi ???
![]()
Süper rakip ne kadar çok olursa o kadar çok yarışırız ve bu bahaneyle spor yapmış oluruzhaftaya kapışalım şekerim senn ekincik aslııı ervam toksinnn arifebe başka varmıydı rakip
![]()
Ya bendemi sorun var arkadaşlarımdamı anlamadım 2 tane çok yakın arkadaşım var onlarla haftada 1-2 kere görüşüyoruz mutlaka nedense onlar zayıfladığıma inanmıyorlar.
Bi tanesine 15 kilo verdim dedim bana '' nerenden verdin'' dedi
Diğerine zayıflıyorum ben dedim yüzüme bakıp gülerek resmen dalga geçer gibi '' zayıflıyormusun'' dedi
![]()
moral bırakmadılar insanda 15 kilo çok az sanırım vucudumda farkedilmiyor
canım çok sıkkın
![]()
Kasma kendini canım hamurişi olmadıktan sonra evde pişen herşyden yersin ama doyana kadar azar azar yersin yanına salata ya da yoğurt ekledinmi al sana mükellef bir sofra
Hoşgelmişsin aramızaaa :81:![]()
Bırak orticim yaaa valla deli eder bunlar insanı, ben de bundan sonra onlar öyle dedi mi onlara aaa gözünün üstünde kaşın var dicem...![]()
kizlar ya yazdiklarim gercekten gitmiyo ya da sanirim bu grupta bana yer yokkimse bana yazmiyo
![]()
Ortakım sıkma sakın canını girip destek te olamadım sana iki gündür..
var öyle kızlar zayıflanyınca onlardan daha güzel olcaksın die kıskanıolar onlar seni..
Sakın düşünme moralini düşürme tam gaz devam onlar şimdi anlaşılmıo dio olabilirler ama biraaz daha kilo verince artık inkar edemicek hala gelcekler merak etme sen...![]()
billursss sagolasin arkadasim oleyyyyyy yasasin artik benimde bir cizelgem varrrrcok sevindirik oldum yahuuuuuu:79::79::79:
Ayy canım ortakım sen nasılsın ???
Bende öyle dedim zaten zayıflıyormusun deyip gülen arkadaşa ben bi 10 kilo daha vereyim sen o zaman görürsün beni dedimŞimdi kış ya kaban giyiyoruz kalın giyiyoruz belli olmuyordur belki yaza kadar şu koca totoşumu eritsem o zaman görür onlar
![]()
Hayırlı olsun çizelgen canım :81:
Sen burayı takip ettikçe o kilolar yok olur gider en mühimi buraya gelmen günlük yediklerini paylaşman spor yapmaya çalışman biz cuma sabahları tartılıyoruz sabahtan buraya yazıyoruz kilolarımızı haftalık yarışımız var en fazla spor yapan en fazla kilo veren 1. oluyor sende katıl bize yaza incecik edelim seni![]()
hosbulduk canimcim ben böleyim iste cnmcim ya feci kafaya takiyorumacilen kilo vermem lazim
eteklerime giremez oldum benide gaza getirin nolurrrrrrrrr
![]()
Kızlaaarrr benim acilen zayıflamam lazım bilirsiniz platonikim dediğim arkadaşevlilik düşünüyor ve 3-5 ay içinde beni ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor :78:
Offf ama annesi çok beter bir kadın kız bakmaya başlamış bile benimkine doktor kızlara bakıyormuş hep platonikimde bana dediki ailemin birini gelin olarak kabul etmesi için ya mesleğinin çok iyi olması ya da çooookkkk güzel olması lazım dediben doktor değilim güzellikte çok şükür Allahın verdiği kadarı var işte ama kilolarım sorun onun için bu 3-5 ay içinde gerçekten güzel olmam lazım uzun ve dolgun istiyormuş annesi zaten uzunum da biraz fazla dolgunum
85e düşsem gerisi kolay
acilen 30 kilo vermem lazım biraz moral verin çok taktım bugün bu konuya yarın detayları konuşacağız telefonda ama aklım orda hep
![]()
Ayy canım ortakım sen nasılsın ???
Bende öyle dedim zaten zayıflıyormusun deyip gülen arkadaşa ben bi 10 kilo daha vereyim sen o zaman görürsün beni dedimŞimdi kış ya kaban giyiyoruz kalın giyiyoruz belli olmuyordur belki yaza kadar şu koca totoşumu eritsem o zaman görür onlar
![]()
benide araniza alirmisinizbende zayiflamaya calisiyorum sanirim kilolar gitmeye basladi ama psikolojik destek sart
sizlerle beraber belkide dahada hizlanir diye düsünüyorum 102 kilodan 99 kiloya düstüm 2 hafta icinde ama siki bi diyet yaptigim söylenemez
bide bende hormon bozuklugu var benim gibi bu dertten muzdarip kimse varmiii ?
![]()
İyi akşamlar;
Hepiniz iyisiniz inşallah.....
Ben pek gelemiyorum topiğe.Malum misafirlerim var.Annem çok yaşlı sürekli gözüm üzerinde olmalı.Pek nete giremiyorum.Kuzenim benim yerime nette fink atıyor.Geçen akşam baktım ;geçmiş kayıtlarından KK ya girmiş.Hala arkadaşlarını buldum gel gel diyor...İyi ki bir şeyler yazmaya kalkmamış...
Misafirlerimi nasipse cuma günü evlerine götüreceğim.Şimdiden arabanın içini annem için hazırladım.Sultan Sülüüman'nın tahtı gibi hazırlıyorum arka koltukları sultanlar gibi yolculuk ediyor.Ha birde arabayı ben kullanırsam uzun yola gidiyor yoksa gitmez haspam.Neyse demem o ki yakında free olacağım ve artık siz benden bıkacaksınız.Hepinizi öpüyorum.
ay canım bundan sonra ortiyiz o zaman ...
duyduk duymadık demeyin biz arifeebeyle orti olduk........
geçmiş olsun benimde dişler çok sorunlu dişeti amaliyatı lazımmış......
başın sağolsun allah kalanlara ömür versin....
tebrikleeer........[/COLOR][/I][/B]
ay kizlar ya plates yaptim cok etkiliydi koptu karnim ya resmen 40 dk toplamda 365 dk oldu kop kooooooooooopppppp![]()
arife nihayet birinin aklına gelmiş büyük bedenlerinde genç olduğu bizim burda varmı ki acep tükanları ya var mağazalar ama çok pahalı bi de rodi magazası var ordada varmış kızlar öğlen çarşıya çıkmıştı fiyatlar çok düşmüş bedeni bitmeden git dedi![]()
Ya bendemi sorun var arkadaşlarımdamı anlamadım 2 tane çok yakın arkadaşım var onlarla haftada 1-2 kere görüşüyoruz mutlaka nedense onlar zayıfladığıma inanmıyorlar.
Bi tanesine 15 kilo verdim dedim bana '' nerenden verdin'' dedi
Diğerine zayıflıyorum ben dedim yüzüme bakıp gülerek resmen dalga geçer gibi '' zayıflıyormusun'' dedi
![]()
moral bırakmadılar insanda 15 kilo çok az sanırım vucudumda farkedilmiyor
canım çok sıkkın
![]()
cnm lımanda petrol dolum tesısı cok saol
selam kizlar günüm disarda gecti bugün ve hic düzgün uyamadim
dikkat edemedim beslenmeme
kacamak yapmadim ama düzgün biseyde yemedim
insallah kepiniz iyisinizdikr
cok üzüldüm canim ne kadar asi cektigini tahmin edebiliyorum allah rahmet eeylesin
basin sagolsun allahtan sabir diliyorum tüm aylene
cok saol cnm allah razı olsun sende kaldın tek
hepiniz cok saolun arkadaslar allah kımsenın basına vermesın cok acı rabbım esıne sabır versın
amin canim insallah tez zamanda azda olsa acisi diner
Ya kızlar gerçekten de bazı insanlar var ki görür görmez karşısındaki insan hakkında ilk düşündüğü şey kaç kilo almış ya da kaç kilo vermiş... Budur yani...Ben insanlara o gözle bakmam yaa... İnsanlara görür görmez ne kadar kilo almışsın ya da vermişsin diye bir cümlem hiç olmamıştır... Bir de banane demi ya aldığı kilolar da verdiği kilolarda kendisini en fazla eşini ilgilendirir beni ilgilendirmez ki... Benim kilolarım insanları neden bu kadar ilgilendiriyor ben bunu hiç ama hiç anlamıyorum...
Benim kadar olan bir arkadaşım son zamanlarda kilo aldım 80 oldum diye yalan söylemesini ayrıca hiç anlamıyorum...
Ben 98 im sen benden daha kilolu olmasan bile benim kadarsın ve boyun benden de uzun nasıl 80 oluyorsun gel beraber tartılalım dicem bir gün öylece kalacak yaaa...
Ya ne sinir oluyorum bu insanlara... Ben de dolmuşum yaniii ... Bu konunun açığa çıkmasıyla döküldümdüüü...
![]()
he kic gitmis bi yana karin bi yanda ama halen 75 kiloyum diyen bi arkadasta bende var :))
gidip S beden alip nasil olsa zayiflayacam diyenlermi dersin cok var cok takma
Arkadaslar ben geldiiiimmmmmm bende diyetteyim neredeyse 3 hafta olacak ve 4 kilo vermisimbugün tartiya bi ciktim 98ide gördüm cok sükür
insallah böyle gider kilolarim artik incecik bir bayan olmak istiyorum cokmu sey istiyorum
![]()
ohhhhh sefan olsun insallah böyle devam eder
15 dakika leslie hemen peşine 15 dakika horon teptim sauna şortum terden ıslandı umarım bunların faydasını yarın baskülde görürüm![]()
Süper rakip ne kadar çok olursa o kadar çok yarışırız ve bu bahaneyle spor yapmış oluruzhaftaya kapışalım şekerim senn ekincik aslııı ervam toksinnn arifebe başka varmıydı rakip
![]()
ben ben benipi ben gögüsleyecem birakmam kimseye
Merhaba ben ayşegül adana'dan 92 kiloyum 1,63 boy zayıflamayı çok istiyorum ama diyet e fazla 2 hafta sürüyor ve pekte fazla bir etkisini göremiyorumm bu siteden destek alabileceğime inanıyorum lütfen bana yardım edin
hosgeldin aramiza ozaman![]()