• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yapmışsın :)
bu arada hoşgeldin aramıza, biraz takıl bize gelirsin hemen gaza :) yarın cuma yani kilo ve spor bildirim günümüz herkes haftalık ne kdr spor yaptığını ve tartıya çıkıp kaç kilo olduğun u söylüyo ;)

sagol cnm sayende oldu dünden beri sinir olmustum spor her ne kadar yapamasamda haftada en az 3 gün yürüyüs yapiyorum :78: bakalim ne kadar zayiflayabilicem :66:

Kızlaaarrr benim acilen zayıflamam lazım bilirsiniz platonikim dediğim arkadaş :69: evlilik düşünüyor ve 3-5 ay içinde beni ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor :78:
Offf ama annesi çok beter bir kadın kız bakmaya başlamış bile benimkine doktor kızlara bakıyormuş hep platonikimde bana dediki ailemin birini gelin olarak kabul etmesi için ya mesleğinin çok iyi olması ya da çooookkkk güzel olması lazım dedi :59: ben doktor değilim güzellikte çok şükür Allahın verdiği kadarı var işte ama kilolarım sorun onun için bu 3-5 ay içinde gerçekten güzel olmam lazım uzun ve dolgun istiyormuş annesi zaten uzunum da biraz fazla dolgunum :59: 85e düşsem gerisi kolay :59: acilen 30 kilo vermem lazım biraz moral verin çok taktım bugün bu konuya yarın detayları konuşacağız telefonda ama aklım orda hep :59:

insallah vereceksin canim sykma canini sen ve askina konsantre ol
süper bisey asik olmak ya :1:

kzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrinanmiyorum yaaaaaaaaaaaaa:5::5::5: kayinvalidem böle sicacik dumani üstünde kiymali pide getirdi:52::52::52: yemiycem iste yemiyceeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:50::50::50:

su aksam yemegimide bi yiyim bitsin artik yeme isi :)))
günü kapatim ve hemn paylasim yoksa kacamak yapmaya cok müsayit oluyorum :))
görüsürüz yine

Merhaba ben adanadan ayşegül 1,63 boyunda 92 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum diyet yapmaya çalıştım ama çevrem bana hiç yardımcı olmuyor ben bu siteden destek alacağıma inanıyorum lütfen bana yardım edin:50:

Canım hoşgeldin aramıza burda herrkes destek birbirine inşallah ip gibi olucaz::)))

Kızlaaarrr benim acilen zayıflamam lazım bilirsiniz platonikim dediğim arkadaş :69: evlilik düşünüyor ve 3-5 ay içinde beni ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor :78:
Offf ama annesi çok beter bir kadın kız bakmaya başlamış bile benimkine doktor kızlara bakıyormuş hep platonikimde bana dediki ailemin birini gelin olarak kabul etmesi için ya mesleğinin çok iyi olması ya da çooookkkk güzel olması lazım dedi :59: ben doktor değilim güzellikte çok şükür Allahın verdiği kadarı var işte ama kilolarım sorun onun için bu 3-5 ay içinde gerçekten güzel olmam lazım uzun ve dolgun istiyormuş annesi zaten uzunum da biraz fazla dolgunum :59: 85e düşsem gerisi kolay :59: acilen 30 kilo vermem lazım biraz moral verin çok taktım bugün bu konuya yarın detayları konuşacağız telefonda ama aklım orda hep :59:

Canım işte aradığın motive bu olmalı süper sen bu şekilde gidersen zannedersem guatr sorununda yok ayda 5 kilo garanti 4 ay desen 20 kilo eder o da bence sana süper olur boyunda var daha ne olsun sakın motiveni kaybetme insanın istediği birşey olunca yemek yemek gelmiyor insanın içinden.

Menümü yazayım :61:
10:00
2 dilim light ekmek arasına krem peynir
11:00
6 kaşık eti form müsli, yarım bardak yy süt
14:30
1 porsiyon karnıbahar,4 kaşık yoğurt,2 kalın dilim tahıllı ekmek
18:00
3 kaşık eti form müsli,1 bardak yy süt

3 lt su,1 kupa beşibiryerde,1 kupa doğa slim çay
45 dk leslie + 45 dk. yürüyüş + 15 dk. horon = 105 Dk. ( Akşamda leslie yapacağım. )
Haftalık toplam söylemiyim ervam gelir geçer beni yarın sabaha sürpriz olsun :9:

Canım işte aradığın motive bu olmalı süper sen bu şekilde gidersen zannedersem guatr sorununda yok ayda 5 kilo garanti 4 ay desen 20 kilo eder o da bence sana süper olur boyunda var daha ne olsun sakın motiveni kaybetme insanın istediği birşey olunca yemek yemek gelmiyor insanın içinden.

Gerçekten öyle saat 2de yedim şuan boğazıma kadar doluyum müsli yiyim diyorum 2-3 kaşık ama belki de yemem aç değilim çünkü ve hep platonikimi düşünüyorum spor yaparken :69:
İnşallah ayda 5 kilo inşallaaaahhhh :nazar:

Bahar ya sevgilin sanırım bu çocuk niye platonikim diyorsun anlamadım :9: bir de diğer merak konusu şudur ki: ailesi doktor ya da mesleği çok iyi bir kız ve de çok güzel ve de makul sınırlarda dolgun bir bayan arıyormuş ya platonikinin mesleğini merak ettim süper bi mesleği var ya da çok mu yakışıklı ailesi bu konuda bu kadar titiz çözemedim :9: garip geldi ne yalan söyleyeyim annesinin tavrı...

Merhaba ben ayşegül adana'dan 92 kiloyum 1,63 boy zayıflamayı çok istiyorum ama diyet e fazla 2 hafta sürüyor ve pekte fazla bir etkisini göremiyorumm bu siteden destek alabileceğime inanıyorum lütfen bana yardım edin

kara ambar destekçiler derneği... :9: hoşgeldin canım...:71:

Son düzenleme:
bende menümü yazayım kızlar ondan sora akşam yemeğimi yiyeyim::

Öğlenden başlıyorum çünkü çok geç kalktım=))
İki dilim kızarmış çavdar ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,1 kk peynir
1 ç.k tahin pekmez
4 y.zeytin
1 bardak şekersiz form çay

ara:1 avuç ceviz

Akşam:dünden kalan menemen:)1 porsiyon
kızarmış çavdar ekmeği
yağsız yoğurt
(bunları az sonra yicem))

2 litre su içtim..yatana kadar daha da içerim
leslie yapıcam bende bu sefer yarım saat

Kızzzlllaaar şoktayım şuandaaa :53:
Facebooktan platonikim annesinin facebook adresine bakayım dedim girdim birde ne göreyim benim üniversitede kankam kardeşim dediğim kız arkadaşım ortak arkadaş görünüyor nerden tanıyor olabilir ki ay heyecan yaptım yaaa :52:

Kızzzlllaaar şoktayım şuandaaa :53:
Facebooktan platonikim annesinin facebook adresine bakayım dedim girdim birde ne göreyim benim üniversitede kankam kardeşim dediğim kız arkadaşım ortak arkadaş görünüyor nerden tanıyor olabilir ki ay heyecan yaptım yaaa :52:

arkadaşınla müstakbel kayınvaliden mi arkadaş çıktııı???

Bahar ya sevgilin sanırım bu çocuk niye platonikim diyorsun anlamadım :9: bir de diğer merak konusu şudur ki: ailesi doktor ya da mesleği çok iyi bir kız ve de çok güzel ve de makul sınırlarda dolgun bir bayan arıyormuş ya platonikinin mesleğini merak ettim süper bi mesleği var ya da çok mu yakışıklı ailesi bu konuda bu kadar titiz çözemedim :9: garip geldi ne yalan söyleyeyim annesinin tavrı...

Yaaa evet haklısın ben hala platonikim diyorum bu arada ben onunda beni istediğini anladığıma sevinemeden kaynananın beni istemeyeceğine üzülmeye başladım :1: beni ailesiyle tanıştırmayı düşündüğüne göre o da beni seviyordur değilmi :52:
Canım makina mühendisi ve gayette üçgen vucutlu yakışıklı bir arkadaş platonikim :69: anneside öğretmen onun için zaten oğluna doktor bakıyor valla ben bu aileye gelin olarak girebilirmiyim valla orası tam bir muallak :26:

Kelebekiimmmm hem yemekten önce hem sora leslie yapsam olur mu ki acabaaa???

Evet canım benim üniversiteden en samimi arkadaşımla onun annesi faceden ortak arkadaş şok oldum görünce :53: platonikimi aradım da açmadı akşama sorarım tanışıklık nedir diye :44:

Baharcım sende kendini hafife alma sende ünüversite bitirmişsin gençsin güzelsin sen böyle düşünürsen kadına negatif elektrikler gönderirsin sen önce kendine güven tatlımm.

merhaba,
dogru yerdemiyim yanlis yerdemiyim bilmiyorum ama......
ben 27 yasindayim boyum 164 ve 120 kiloyum.Piskolojim cok bozuk zayiflamak istiyorum ama zayiflayamiyorum bu basarisizlik beni mahfediyor bazen ölmek bile istiyorum.kendime özgüvenim yok bana gaz verecek bisey yok hedefsizim cok sorunluyum cok yasadim cok gördüm sinir stress beni boguyor bazen nefes alamiyorum diyete sabah baslayip aksam birakiyorum spor yapmiyorum sorunlarimi palyasacak bana teselli olacak kimse yok etrafimda yanlis yere yazdiysam yetkililer silebilir kusura bakmayin

merhaba,
dogru yerdemiyim yanlis yerdemiyim bilmiyorum ama......
Ben 27 yasindayim boyum 164 ve 120 kiloyum.piskolojim cok bozuk zayiflamak istiyorum ama zayiflayamiyorum bu basarisizlik beni mahfediyor bazen ölmek bile istiyorum.kendime özgüvenim yok bana gaz verecek bisey yok hedefsizim cok sorunluyum cok yasadim cok gördüm sinir stress beni boguyor bazen nefes alamiyorum diyete sabah baslayip aksam birakiyorum spor yapmiyorum sorunlarimi palyasacak bana teselli olacak kimse yok etrafimda yanlis yere yazdiysam yetkililer silebilir kusura bakmayin
doğru yerdesin canım aramıza hoş geldin bizim amacımızda birbirimizi motive ederek yaptığımız diyette birbirimize destek olmak biz her cuma kilo bildirimi yapıyoruz sende yarından başlayarak devam edersin

Back
X