- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
canım sana vallahi maşallahhhhh:)) bizde yaşıycaz inş bu duyguyu
eee biz ne zamn başlıorz beraber orti
![]()
sağol şekerim de 40 kilo verdim anca senin kilona ulaşabildim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana vallahi maşallahhhhh:)) bizde yaşıycaz inş bu duyguyu
eee biz ne zamn başlıorz beraber orti
![]()
Ya kızlar gerçekten de bazı insanlar var ki görür görmez karşısındaki insan hakkında ilk düşündüğü şey kaç kilo almış ya da kaç kilo vermiş... Budur yani...Ben insanlara o gözle bakmam yaa... İnsanlara görür görmez ne kadar kilo almışsın ya da vermişsin diye bir cümlem hiç olmamıştır... Bir de banane demi ya aldığı kilolar da verdiği kilolarda kendisini en fazla eşini ilgilendirir beni ilgilendirmez ki... Benim kilolarım insanları neden bu kadar ilgilendiriyor ben bunu hiç ama hiç anlamıyorum...
Benim kadar olan bir arkadaşım son zamanlarda kilo aldım 80 oldum diye yalan söylemesini ayrıca hiç anlamıyorum...
Ben 98 im sen benden daha kilolu olmasan bile benim kadarsın ve boyun benden de uzun nasıl 80 oluyorsun gel beraber tartılalım dicem bir gün öylece kalacak yaaa...
Ya ne sinir oluyorum bu insanlara... Ben de dolmuşum yaniii ... Bu konunun açığa çıkmasıyla döküldümdüüü...
![]()
Hiç sorma canım bayramlardan nefret geldi insanlarla karşılaşıp laf söyliycekler diye ama hiç usanmadan daha kapıdan karşılarken kilo bile vermiş olsan ooooooooo gene kilo almışsınız diye karşılamaları bıktım valla iki bayramdır evdeyim gitmiyorum o malum kişilere...Gerçekten size ne benim kilomdan onu taşıyanda benim aa olmaz ama.................:84:
nasıl dolduysam çok uzattım lafı ama velhasıl kelam Bahar'cım bunlar seni gaza getirsin bi kilo ver gör bakalım yüzleri neye dönüyor sorarsın o zaman kızlar siz de çatır çatır diye sesler duyuyor musunuz diye?![]()
sağol şekerim de 40 kilo verdim anca senin kilona ulaşabildimdaha maşallahlık bi durum yok
benim bugün 4. günüm olacak kısmetse çok süper uyamasam da kör topal idare etmeye çalışıyorum... hadi orti gün bugündür! olmadı yarındır!
yarın ben de ilk günüm gibi düşünüp beraber başlıyoruz tamam mı? sen de spor yapıyorsun ben de de o yok...
![]()
sağol şekerim de 40 kilo verdim anca senin kilona ulaşabildimdaha maşallahlık bi durum yok
benim bugün 4. günüm olacak kısmetse çok süper uyamasam da kör topal idare etmeye çalışıyorum... hadi orti gün bugündür! olmadı yarındır!
yarın ben de ilk günüm gibi düşünüp beraber başlıyoruz tamam mı? sen de spor yapıyorsun ben de de o yok...
![]()
Ya iki arkadaşımda 1.55-1.60 boylarında zayıf minyon kızlar beni neden kıskansınlarki diye düşünüyorumama kilo çok olunca farkedilmiyor demekki daha çok kilo vermem lazım artık daha hızlı kilo vermem lazım
Canım sen 40 kiloyu ne kadar zamanda verdin :44: birde epey vermişsin çok sarkman oldumu spor yaptınmı ? vucudun ne durumda şuanda :78:
evet spor yapabilsen daha iyi olur aslında ama hastasın zaten zorlama kendini :) yarın başlıyoruz o zamn anlaştıkcaymak yok :)))) kim cayarsa hımmm ne olsun
???
ilk 15 kilosu bundan 3 4 sene önce gitti, son 20 25 i de yaklaşık 1, 1.5 senede gitti canım... çok sıkı yapmadım ondan yavaş verdim. yoksa çoğu kişi için 7 8 aylık iş...![]()
valla vücudumda çok şükür fazla bir hasar yok sarkma gibi bi nedenden dolayı kötü bir görüntü yok en azından her şey yerli yerinde çok şükürama ben daha normal kilomda değilim onunda etkisi olabilir o kiloya inince ne durumda olurum bilemiyorum. ama şu var ki vücudum sıkı değil haliyle yumuşak :44: ideal kiloma ulaşınca kendini iyice salacak bölgelerim de belli bana göre; kollarım ve göğüslerim sanırım
çatlaklarımı söylememe gerek yok galiba... sarkmalarda çatlakların etkisi çok büyük çünkü çatlak olmayan bölgeler bir şekilde toparlıyor kendini ama çatlaklar için çok geç onlar da deri fazlasına neden oluyor haliyle...
böyle işte...
en az<<<< bu smile kadar yusyuvarlak olsun... :92:
kizlar ya yazdiklarim gercekten gitmiyo ya da sanirim bu grupta bana yer yokkimse bana yazmiyo
![]()
canım ne yazmıştın ki gelmedi acaba
yazdim durdum arada ama neyse cnm cizelgemi yaptim ama nasil ekleyecegimi bilemedim bana yardimci olurmusu![]()
kızlar yaaa sizce sabahları kahvaltıdan önce mi sonra mı spor daha iyi???
Kahvaltıdan önce canım ben sabah kalktığım gibi ilk iş limonlu ılık su içiyorum petşişemi doldurup başlıyorum leslieye spor bitene kadar suyuda bitiyorum sonra zaten pek birşey yemek istemiyor insan![]()