• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Az önce elma sirkesinin mideye zararı olup olmadığını araştırdım da içine bal ekleyince mideye zarar vermiyormuş :26: yarın sabah deniycem bakalım inşallah içebilirimde mideme zararı dokunmaz :44:
Bir yerde de bir kişi yorum yapmış mide kanaması geçirirsiniz diye bu doğrumudur acaba ya korktum şimdi :50:
cnm ben faydali oldugnu düsünüyorum peygamberimizde cok yer ve severmis sirkeyei zararli bi sey olsaydi peygamberimiz yemezdi diye düsünüyrum bide ekmegi bandirirmis sirkeye :44::44::44::44: spor konusuna gelince herkez kendine yapar ne yaparsan seninde icinde varmis bende sebep olduysam cok sevinirim tabiki ama bu hafta gecicem seniiiiiii :27::27::27::27:

kizlar ben cikiyorum hepinizin kandili simdiden mübarek olsun Allah tekrarni nasip etsin :61: yatmam lazim yarin kizim anaokuluna oglum okula bende almanca kursuna ögleden sonra girmeye calisirim öptüm hepinizi:54: iyi gecelerrrrrrrrrrr :80::80::80::79::79::79:

cnm sen tam olarak neredensin :1::1:

cnm ben faydali oldugnu düsünüyorum peygamberimizde cok yer ve severmis sirkeyei zararli bi sey olsaydi peygamberimiz yemezdi diye düsünüyrum bide ekmegi bandirirmis sirkeye :44::44::44::44: spor konusuna gelince herkez kendine yapar ne yaparsan seninde icinde varmis bende sebep olduysam cok sevinirim tabiki ama bu hafta gecicem seniiiiiii :27::27::27::27:

Valla içimde vardı daha önceden de yapıyordum ama sen haftalık 700 dakikaları görünce dedim benim günde yaptığım 30 dk hiçbirşeye yaramaz ondan arttırdım :27: senin sayende :71: :71: :71:
Hmmm daha hafta bitimine çok var :61: belki arttırırım sporu hiç belli olmaz :27: :21:

Ya kızlaaarr madem ortak olduk o zaman ortaklığımız bir işe yarasın ve ortaklar arası yarışmamızda olsun cuma günleri yapılan kilo ve spor yarışı HARİCİ bir yarışma olsun o zaman daha çok gaza geliriz diye düşünüyorum en azından sadece kendimiz için değilde ortakımız içinde savaşmış oluruz :32:
Şöyleki misalen ben ve ortakım haftalık yaptığımız sporu ve verdiğimiz kiloya göre 1. lik için savaşacağız benim yaptığım spor + maryporker sporu toplarız kilo içinde aynısı geçerli benim verdiğim kg + maryporker verdiği kg sonucu hem sporda hem de kiloda yarışırız ortak ortak ne dersiniz önerime mantıklımı :26: :61: :44:
Yorumlarınızı bekliyorum :81:

cnm cok güzel düsünmüssün cok faydali olur bencede ama benim ortaaaaaaaaagim yooooooooook ben ne yapacagim ozaman ya :59::59::59::59::59::59:

Günaydın minik kuşlar...:16:
diyet açısından kabus gibi bir haftasonu geçirdim :50: kuzenlerimle dışarıdaydık hep ve hepsi de dipçik gibi delikanlılar ceylan gibi hatunlar incecikler bir de acayip asortiklerdir kendileri çok moralim bozuldu kendimi bayan gibi hissedemiyorum onların yanında :14:
bir de onların yanında arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdı :14: çok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti :43:
bugün kaldığım yerden devam ediyorum ama ne yaparsam o kâr...
böyle işte... ortağım sende durumlar nasıııll?? :78:

Ne münasebetsiz bir amcaymış o öle. Durduk yerdemi bağırdı arkandan? Dua etsin bana denk gelmemiş amca filan demez geçirirdim kafaya çantayı :47: sen yine gülüp geçebilmişsin. Bu arada 30 kg vermişsin tebrik ederim. Deneyimlerini paylaşırmısın biizimle? Farklı şeyler yaptınmı yoksa hepimizin bildiği şeylermi yaptın?

ya kizlar bi sey sormak istiyorum sizlere yoarumlarinizi bekliyorum lütfen ben bayadir lesli yapiyorum biliyorsunuz ama artik eskisi gibi terletmiyo beni vucudum alistimi ne terleten bi spormu arasam kendime degistirsemmi ne dersiniz ya :28::28::28::28::28::28:

Ya kızlaaarr madem ortak olduk o zaman ortaklığımız bir işe yarasın ve ortaklar arası yarışmamızda olsun cuma günleri yapılan kilo ve spor yarışı HARİCİ bir yarışma olsun o zaman daha çok gaza geliriz diye düşünüyorum en azından sadece kendimiz için değilde ortakımız içinde savaşmış oluruz :32:
Şöyleki misalen ben ve ortakım haftalık yaptığımız sporu ve verdiğimiz kiloya göre 1. lik için savaşacağız benim yaptığım spor + maryporker sporu toplarız kilo içinde aynısı geçerli benim verdiğim kg + maryporker verdiği kg sonucu hem sporda hem de kiloda yarışırız ortak ortak ne dersiniz önerime mantıklımı :26: :61: :44:
Yorumlarınızı bekliyorum :81:

Ben şahsen ortaksız biri olarak hiç sıcak bakmıyorum bu fikire :1:

Canımmm benimmmmmmm üzme sakın kendini ben biliyorum senin ne kadar güzel olduğunu dün akşam faceden yine baktım resimlerine hiçte kilolu değilsin o dede abartmış deseydin ya dede sen benim kilolarımı düşüneceğine ne zaman ölürüm acaba diye düşün diye :63: işte insan 7sinde neyse 70indede o oluyor dedkleri bu olsa gerek :47: Hatta dün seni facebookta bekledim bir resminde kaç kilo olduğunu sormak için :1: hani şu burgerking kolasını hüplettiğin beyaz ceketli resminde kaç kilosun tatlım o haline baaayıllldddıııımmmmmm :69:

o ne bee sana mı kaldı sananeeee gıcık oldum haaa üzülme canım böyle hadsizler var malesef

ayy cnm benim takma hiç kafana amcanın deikleri hırslandırsın seni aksine zayıflıcaz inşş hepbirlikte sonra da sülün gibi dölasıcaz havamızı da bascaaz:34:

canım insanlar kendilerini bilmeden konuşuyor işte boşver sinir oluyorum bu insanlara ne biliyorlar karşısındaki ne durumda konuşmak kolay Allah böyle konuşanlara büyük konuşmuşum dedirtsin diyorum ben hay Allahım mübarek günde sen çok güzel kilo vermişsin zaten devamıda gelince ohhh ohhh

yaşlılar öyle çok konuşur bazen ama kötü niyetle değil de iyilik yapıolar zannederler..sen sıkma canını ne güzel zayıflamışsın maşallah. tü tü tü:nazar:

::16::16: çok sağolun kızlar burda beni anlayan birileri olduğunu bilmek çok güzel :38: alıştım artık bu tür şeylere çocukluğumdan beri böyle zaten ama kuzenlerimin yanında olmasına çok bozuldum onlar bile alıştı artık üzülerek baktıkları zaman yüzüme deliriyorum acınacak bir halim varmış gibi sanki :14:

Bahar'ım çok teşekkür ederim o senin güzelliğin :77: o fotoğraf 2009 aralık yanlış hatırlamıyorsam 103-104 kilo flandım yanlış hatırlamıyorsam... ama benim üst kısımda çok sorun olmadığı için normal ebatlarda görünmüşüm fotoğrafta az da olsa :1: ondan bayılmış olabilirsin bebişim :9:

+ Sevgililer gününüzü de kutluyorum :69:

Benim değil sevgililer günü kendi doğumgününü bile önemsemeyen bir platonikim var dün gece konuşurken sevgililer günü için düşüncesini de öğrenmiş olduk saçma sapan günleri kutsallaştırıyorlar falan dedi ben bu adamla beraber olursam hiçbir sevgililer gününde hediyem olmayacak sanırım doğumgünümde de beklememem lazım :59: evlilik yıldönümü falan anımsarmı acaba :44:

Canım bugünün şerefine tanışma hikayenizi paylaşsana bizimle:78: ayyy herkes kocasıyla nasıl tanışmış anlatsa keşke...hadiiiiiiii:66:

yaaa benim ortim de kayıp :1: keçi boynuzlarına daldı bizi unuttu galiba :))))))

ahahahaha keçiboynuzlarına gelesice ortin haftasonu cozuttu ama bugün yine toparladım şekerim :64: spora salonuna da başlıyorum akşam zorla da olsa :4: bıldırcından kartala sende durumlar nedir kartal tamam.:82:

bu arada herkese Hayırlı Kandiller...:71:

Son düzenleme:
ya kizlar bi sey sormak istiyorum sizlere yoarumlarinizi bekliyorum lütfen ben bayadir lesli yapiyorum biliyorsunuz ama artik eskisi gibi terletmiyo beni vucudum alistimi ne terleten bi spormu arasam kendime degistirsemmi ne dersiniz ya :28::28::28::28::28::28:

günaydın canım.iyiyim sağol.umarım sende iyisindir.nasıl gidiyor diyet bakalım iyi mi başlangıç :34:

teşekkürler canım bende iyiyim ama diyet yapmıyorum herşeyden yiyorum ama çok az yiyorum bide 7 katlı bir binadayım merdiven inip çıkıyorum bu şekilde 1 hafta da 2 kilo verdim.bu şekilde devam ediyorumm:46:

:
Bahar'ım çok teşekkür ederim o senin güzelliğin :77: o fotoğraf 2009 aralık yanlış hatırlamıyorsam 103-104 kilo flandım yanlış hatırlamıyorsam... ama benim üst kısımda çok sorun olmadığı için normal ebatlarda görünmüşüm fotoğrafta az da olsa :1: ondan bayılmış olabilirsin bebişim :9:

Canım bugünün şerefine tanışma hikayenizi paylaşsana bizimle:78: ayyy herkes kocasıyla nasıl tanışmış anlatsa keşke...hadiiiiiiii:66:

ahahahaha keçiboynuzlarına gelesice ortin haftasonu cozuttu ama bugün yine toparladım şekerim :64: spora salonuna da başlıyorum akşam zorla da olsa :4: bıldırcından kartala sende durumlar nedir kartal tamam.:82:

bu arada herkese Hayırlı Kandiller...:71:
Aynı durumdayız canım bende bildiğin hormonlu armut tipindeyim :60: üstt taraf 46 alt taraf 54 beden :60: benim acilen 104 falan olmam lazım desene ben bittim çünkü o resme gayet çok güzel görünüyorsun şimdi 99 sun çok daha güzelsindir boyunda uzun o 70 lik dedenin gözleri bozukmuş herhal :63:

Valla canım benimki kocam olurmu orası kocaaaamaaaannn bir soru işareti :60: bir gece uykuda boğarım ben bunu :60: uyuzun önde gideni :27: benim hikaye klişe ya birşey yok siz maryporkerin evlenme hikayesini dinleyin ben dinleyince şok oldum :53:

:60: :60: :60: billlurrr kartalmı oldunn kııı :60: :60: :60: koptum Allahhh sağlık versin yaaa çok güldürdün :60:

Son düzenleme:
ay kizlar burda sabah lapa lapa kar yagdi hava cok soguk artik disarda spor yapmak istiyoruuuuuuuum :84::84::84::84::84::84: ne yapayim otur otur olmuyo aslinda ahliyete calisirdim hep simdi bombos kaldim ya bende lesli yapayim bari :8::8::8::8:

Ne münasebetsiz bir amcaymış o öle. Durduk yerdemi bağırdı arkandan? Dua etsin bana denk gelmemiş amca filan demez geçirirdim kafaya çantayı :47: sen yine gülüp geçebilmişsin. Bu arada 30 kg vermişsin tebrik ederim. Deneyimlerini paylaşırmısın biizimle? Farklı şeyler yaptınmı yoksa hepimizin bildiği şeylermi yaptın?

ya topluca yanlarından geçiyorduk. diyorum ya benim kuzenlerin hepsi incecik, biri tam 90 60 90 hatta :9: çok asortikler, kokoşlar onların yanında erkek çocuğu gibi kalıyorum ben resmen amca baktı herhalde onlara tam uzuuuun uzuuuun süzerken ben takıldım gözüne rahatsız oldu galiba :1: kilo ve kilo ver diye bağırdı kuzenlerim ay terbiyesiz, aptal , salak cart curt bişiler dediler tabi ben aldırmayayım diye hemen teselli etmeye flan çalıştılar daha çok üzülüyorum öyle davrandıklarında ben de güldüm flan ama çok utandım... böyle işte sıradan bir şişko günü macerası...:77:

Aynı durumdayız canım bende bildiğin hormonlu armut tipindeyim :60: üstt taraf 46 alt taraf 54 beden :60: benim acilen 104 falan olmam lazım desene ben bittim çünkü o resme gayet çok güzel görünüyorsun şimdi 99 sun çok daha güzelsindir boyunda uzun o 70 lik dedenin gözleri bozukmuş herhal :63:

Valla canım benimki kocam olurmu orası kocaaaamaaaannn bir soru işareti :60: bir gece uykuda boğarım ben bunu :60: uyuzun önde gideni :27: benim hikaye klişe ya birşey yok siz maryporkerin evlenme hikayesini dinleyin ben dinleyince şok oldum :53:

:60: :60: :60: billlurrr kartalmı oldunn kııı :60: :60: :60: koptum Allahhh sağlık versin yaaa çok güldürdün :60:

90 olduğum zaman çok iyi olmuştum canikom yaa :50: neyse yine oluruz inşallah...:69:
diyorum ki geçen arkadaşıma 99 u göreyim 2 hanelileri göreyim diye ne kadar dua ettiysem 2. kere gördüm :9::9: ama senin boyun benden de uzun çok daha güzel olursun inşallah canımm :16: zaten şiödi de çok güzelsin Allah nazarlardan saklasın :54:

ben de 85 ten aşağıya inmeye başladığımda flan nasıl olurum onu çok merak ediyorum ya ahhh ahhh...:69::69:

ahahaha yalnız ortağın da hayırlısı kendimi bıldırcın yaptım ortimi kartal çok fenayım yaa çok ayıp bana...:9::9::78: ortiiiiimmm muaaaahhh benim ortim tam bir tavuskuşu...:69:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Back
X