• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy teşekkür ederim canım. Ben fotoğraflarda güzel çıkıyorum göstermiyorum hiç. Nasıl başarıyorum bende bilmiyorum. :60: Bu hafta içi devlet hastanesinin diyetisyenine gidicem inşallah. Orda tartılıpta öğrenicem tam kaçmışım. :17:

Valla gösterme gösterme de yani 155 kilo gösterilmeyecek birşey değil ki :44: valla tez zamanda git öğren kilonu ben senden çok merak ettim :1:

Facebook kullanan ve arkadaşım olmak isteyen hatunlar lütfen özel mesajla facebooka kayıtlı olduğunuz msn adresinizi bırakın :27: :27: :27: ben herkeşle arkadaş olmak istiyorum ama kimin var kimin yok bilemiyorum :26: facebook zinciri kuralım hatta grup bile oluştururum ben +90 diye :61:
İşsizlik insana neler yaptırıyor :27:

İşteeee facebookta + 90 grubumuzu kurdum bile hade bakem hatunlar facebook kullanan herkesler beğensinnnn :52:

Linki veremedim site hata veriyor özelden verecez artık napak :(
benim yokda oğlanın var ondan girer bakarım versene
Canım senin neren 155 kilo :44: ayrıcana da çoooookkk güzelsin gözler falan yakıyor yani maşşşaaalllaaah bence biran önce tartıl çünkü senin o kiloda olabileceğine inanmıyorum ben :53: valla güzel hatunsun ben çok beğendim :16:

kızlarımızda fıstık gibiler maşallah:nazar:

Benimde aklıma geldi ama kızcağıza yazık. Eğer ortak hesaplama yapılırsa ortilerinki ben batırırım kızı sporda :60::60::60: Bana şöyle orta hallice biri lazım dermişim :34:

amanın kaçırma kız senide gaza getirir fenamı eee sende kilo vermede kurtarıyosun en azında adamın biri gibi ayda 1-1,5 kilo vermiyorsun:17::17:

QUOTE=cherry_pie;17636101]

münasebetsiz... amca sende mezara gir çok yaşlısın görüntüyü kirletiyon deseydin...böylelerine acımıcan ya.....

COLOR]

boşver ablacım duymuyorum bile artık onları... püüüüürrttt :10::9:

Boyum 1.75

Yaşım 21 :17::17:

:

oyyy küçücüksün sen dahaaa... yirimmm :69: gerçi ben de 23 yaşındayım :9::69:

kızlar cheery aslında okaa güzel bıkızki bence o adamada kızmamak lazım...bence kuzenlerın zayıf fit olabılırler emınım senın kaa guzel degıldırler.. adamda buna istinaden bu guzellıge güzel fizik lazım demek istemiştir:69:

ayyy emine ablacımmm çok teşekkür ederimm...:69: o sizin güzelliğiniz efenimm utandım valla...:77::77:

Son düzenleme:
Ozaman duyduk duymadık demeyin şöyle yaşı yaşıma huyu huyuma bir orti arıyorum :9:

Küçükmüşşün daha aaaaa bende 30+ sanmıştım seni. Senin yaşlarda kim var du bakim? haa YARDIM var ama giremiyo bu ara sanırım. Bide Lunaazul nerde kızlar? Ne zamandır gözükmüyor merak ettim :44:

Facebook +90 olayına biraz çalışmam gerekecek çünkü sayfayı tam anlamıyla beceremedim :78: tamamlayınca link vereceğim ordan eklersiniz :61:

:17::17::17::17:
Sende çıtırsın daha canım. Hepimiz tombiş çıtırlarız. :9::9:

ya Bahar merakımızdan çatlatacaksın ben de görmek istiyorum ama Merve'yi :18: olan var olmayan var facebook'a girebilen var giremeyen var işyerinde güvenlik duvarı olan var olmayan var yasakları aşabilen var aşamayan var :14: ben hep olumsuzları barındırıyorum burda lütfen ama :9: Merveeee fotoğrafını koysanaaa :69::9:

ya Bahar merakımızdan çatlatacaksın ben de görmek istiyorum ama Merve'yi :18: olan var olmayan var facebook'a girebilen var giremeyen var işyerinde güvenlik duvarı olan var olmayan var yasakları aşabilen var aşamayan var :14: ben hep olumsuzları barındırıyorum burda lütfen ama :9: Merveeee fotoğrafını koysanaaa :69::9:

Hahaha Cherry çok güldüm bu yorumuna :9: Albüm vardı profilimde sildim. Dur gene ekliyim ordan bakarsın. Ekleme talebi göndermiştim kabul ediver canım :16:

Ayyy ben onu bilemedim yaaahu :26: ama merak insanı zayıflatıyormuş :60: akşam eve gidene kadar sabret bol kalori yakarsın :1:

Geçenlerde bi facebook hesabı açmıştım ama hiç benlik bişey değil. Baktım hiç alakasız kişiler ekliyo bende dondurdum :24: msn adresim var zaten sende :30:

Dışardan gelen isteklere kapatırsın kendini canım o zaman kimse bulamaz ekleyemez :34: tamam ben açınca msnden söylerim sana :34:

Hahaha Cherry çok güldüm bu yorumuna :9: Albüm vardı profilimde sildim. Dur gene ekliyim ordan bakarsın. Ekleme talebi göndermiştim kabul ediver canım :16:

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii....:54::54:

Ayyy ben onu bilemedim yaaahu :26: ama merak insanı zayıflatıyormuş :60: akşam eve gidene kadar sabret bol kalori yakarsın :1:

ahahahaha ben de diyorum popomda bi hafifleme var 1 2 gr daha hafif hissediyorum şu an kendimi inanılır gibi değil...:9::9:

Ayyy 30 mu :52: Daha ufacığım ben :60::60::60:

Ne bilim canım her geleni kendi yaşımda sanıyorum galiba :1: ben 31 oldum bu arada :30: zaman çok çabuk geçiyo kızlar. Bu en güzel yaşlarınızın kıymetini bilin. Bi an önce verip şu fazlalıkları hayatın tadını çıkarın. İnşallahta birdaha hiç geri gelmemecesine :16:

Back
X