• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar bende 98 kiloyum. kilo vermek istiyorum bunun ıcınde dokuzuncu takıma yazıldım. ama merak ettıgım bişey var isveç diyetini denedınız mi hiç? onunla baslamak ıstıyorumda dıyetee 13 yada 20 kilo verdirdiğini duydum

hg niz kolay gelsin çok iyi bir karar vermişsiniz ben bir ara yapmıştım şok diyetlerden birisi ben tavsiye etmem şahsıma çünkü her ne kadar kilo verdiriyorsa hızlı bir şekilde aynı şekilde bırakıldığı anda iki katı kilo aldırıyor bence vücut şeklinize yaşınıza göre bir diyet seçerek öğünleri sıklaştırıp miktarını az tutarak sıkı bir sporla daha rahat kilo verirsiniz hem de sağlıklı beslenmiş olursunuz bu benim görüşüm :34::34::34:

arkadaslar bende 98 kiloyum. kilo vermek istiyorum bunun ıcınde dokuzuncu takıma yazıldım. ama merak ettıgım bişey var isveç diyetini denedınız mi hiç? onunla baslamak ıstıyorumda dıyetee 13 yada 20 kilo verdirdiğini duydum

topiğimizde o tip diyetler yapan yok canım bildiğim kadarıyla biz genelde sağlıklı beslenip spor yaparak ve bunu tüm hayatımıza adapte etmeye çalışarak kilo veriyoruz sana da bunu tavsiye ederiz

hg niz kolay gelsin çok iyi bir karar vermişsiniz ben bir ara yapmıştım şok diyetlerden birisi ben tavsiye etmem şahsıma çünkü her ne kadar kilo verdiriyorsa hızlı bir şekilde aynı şekilde bırakıldığı anda iki katı kilo aldırıyor bence vücut şeklinize yaşınıza göre bir diyet seçerek öğünleri sıklaştırıp miktarını az tutarak sıkı bir sporla daha rahat kilo verirsiniz hem de sağlıklı beslenmiş olursunuz bu benim görüşüm :34::34::34:

okudugum yerde 2 sene içine bir daha kilo almıyosunuz yazıyodu. ve insanlarda bunu doğrulamıştı oyuzden yapmayı düşündüm ztn. ben 18 yasındayım bundan oncee kendi başıma 80 kıloya kadar düştüm ama hepsini bu yıl sınv stresınden geri aldım. universtye de fit bir şekilde gitmek istiyorum. bu yuzden bana yardımcı olucak gaz verıcek ınsanlara ıhtıyacım var. tekrar sıkı dıyetlere baslamak ıcın. çnkü onumde ıkı buçuk ayım var :\

dalokiyle zorlanırım böceem bazen ful takipteğim bazen hiç zaman vermiyor bi de ben de temmuz sonu tatilime başlıyorum1-2 aylık he he he, ama toksinin dediğini anlamadım da cuma herkes girerse kilosu ile beraber yaptıklarını liste kolay çıkar. cuma yazarım toplu olarak isterlerse ama tek tek ilgilenemem.

cnm hmm
cuma 50dakk sporr bunu cuma günü bildirdim dimi
cumartesi 70dakk sporrr 70+50 toplam 120dakk
pazar 40dakk sporr 40+120toplam 160dakk
pazartesi 50dakk sporr 50+160toplam 210dakk
yani toplaya toplaya cumaya gidilsin demisdim ama nasil isterseniz öyle olsun önemli deil

cnm hmm
cuma 50dakk sporr bunu cuma günü bildirdim dimi
cumartesi 70dakk sporrr 70+50 toplam 120dakk
pazar 40dakk sporr 40+120toplam 160dakk
pazartesi 50dakk sporr 50+160toplam 210dakk
yani toplaya toplaya cumaya gidilsin demisdim ama nasil isterseniz öyle olsun önemli deil

olur aynı şey oki anladım şimçi

okudugum yerde 2 sene içine bir daha kilo almıyosunuz yazıyodu. ve insanlarda bunu doğrulamıştı oyuzden yapmayı düşündüm ztn. ben 18 yasındayım bundan oncee kendi başıma 80 kıloya kadar düştüm ama hepsini bu yıl sınv stresınden geri aldım. universtye de fit bir şekilde gitmek istiyorum. bu yuzden bana yardımcı olucak gaz verıcek ınsanlara ıhtıyacım var. tekrar sıkı dıyetlere baslamak ıcın. çnkü onumde ıkı buçuk ayım var :\

cnm işte sorun burda 2.5 ay da verdiğin 20 kiloyu 2.5 ayda 40 kilo olarak geri alacaksın bunu anlatmaya çalışıyoruz biz sana biz 2.5 ayda bu kiloları almadıkki sen 2 ayda mı aldın lütfen söyler misin ben 2 yılda verip vücuduma verdiğim kilolalrı alıştırmak istiyorum daha önce uyguladım hızlı kilo verme olayını o yüzden bizden sana tavsiye geniş bir zamana yay sora 60 kilo olayım derken daha fazlasını görebilirsin vücut dengesini şaşırır az kiloyla uğraşıyım derken daha fazlasıyla uğraşmak zorunda kalırsın sen bilirsin ama tavsiye istedin anlattık doğru olan senin isteklerin tabiki:71::71::71:

cnm işte sorun burda 2.5 ay da verdiğin 20 kiloyu 2.5 ayda 40 kilo olarak geri alacaksın bunu anlatmaya çalışıyoruz biz sana biz 2.5 ayda bu kiloları almadıkki sen 2 ayda mı aldın lütfen söyler misin ben 2 yılda verip vücuduma verdiğim kilolalrı alıştırmak istiyorum daha önce uyguladım hızlı kilo verme olayını o yüzden bizden sana tavsiye geniş bir zamana yay sora 60 kilo olayım derken daha fazlasını görebilirsin vücut dengesini şaşırır az kiloyla uğraşıyım derken daha fazlasıyla uğraşmak zorunda kalırsın sen bilirsin ama tavsiye istedin anlattık doğru olan senin isteklerin tabiki:71::71::71:

haklısınız. çünkü 98den 80e düştüm snra bir aldım 108 kilo . sonra zar zor tekrardan 98e düştüm. halaa akıllanamamışım anlaşılan. teşekkr ederim :71:

hayırlı geceler
yaa geçmişi okumaya çalışıyordum ama başım feciii şekilde ağrıyor ve dönüyor. pek iyi değilim:(
sporumu yazayım bir de bugün yemeklerde hep dışarıda olduğum halde sağlıklı beslenmemi hiç bozmadım;)
herkes bursa iskender yerken ben ızgara tavuk pirzola salata ayran bulgur pilavı patates püresi yedim:) ooooo zaten daha ne yiicektin dediğinizi duyar gibiyim:))
ama hepsinden azıcık azıcık yedim;) yarısından fazlasını paket yaptırıp yanıma aldım;)

bugün 40 dk spor yaptım kime bildiriyoruz nasıl bi sistem geliştirdiniz tam bilemiyorum ama yarın iyice okur hatam varsa düzeltirim olurmu;)
kusuruma bakmayın;)
sizleri seviyorum hayırlıo geceler hayırlı sohbetler;)

yaaa bu arada eskilerden başarılı biri gelmişti zzzeynep ti sanırım çok merak ediyorum başarı öyküsünü;) belkide yazdı ama artık yarın okurum inşaAllah;)

:71::71::71::71::71::71:

canım sağol tavsiyelerin için.evet kendini şartlandırmak iyi değil ama ne yapayım elimde değil.2 kez düşük yaptıktan sonra artık bende kavuşmak istiyorum hayırlısıyla yavruma.Tam hamile kaldım diye sevinirken 1,5 -2 ay sonra düşüyor. :85: Tek sorunum pko değil zaten .Prolaktin (süt hormonu) yüksek (hamile kalmaya engel) ve kan pıhtılaşması var(düşük nedenim).Hamile kalırsam inşallah iğne vurcam kendime hergün düşmemesi için...
Doktor bana klomen verip yumurtaları geliştiriyo sonra da çatlama iğnesiyle çatlatıp ilişki öneriyo gün aşırı canım.O verdikleri ilacı biliyorum glukopage diye bi ilaç.İnsülin direncini düşürüyor ve kan şekerini dengeliyor.kilo vermeye etkisi olduğunu duydum hatta pko ile ilgili topiklerde de rastladım böyle yazılara.Doktora gittiğinde bir danış istersen.Yan etkisi yoksa kullanırsın.
Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin...Bundada vardır bir hayır diyorum ve sabırla bekliyorum meleğimi... :71:

evet gerçekten çok zor takmamak , benzer durumu yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum..ama allahın takdiri diyecek bişeyimiz yok maalesef. pıhtılaşma hangisi var ? bende de mthfr 677 heterozigot var da ..

İyi akşamlar hanımşlar benim dietim güzel geçti sayılır içtiğim ilaç iştahımı açıyor bende meyva ayran tarzı şeylerle götürüyorum inşallah bu hafta 1 kilo veririm.

Allah bugün en erkenci benim :1: topiği ben açayım bari çıkırtçıkıtr :12::8:
günaydın çıtırlarııııııııııımmmm geleceğin çıtır adaylarıııııı :16: hepinize mutlu pazarlar diliyorum (malum pazarlar biraz sıkıcı olur) :71: bende aldım kahvemi, kahvemi içiyorum :68:bugün üstümde bi enerji patlaması olcak gibime geliyo henüz tam ayılamadım o yüzden emin değilim şuan :60: fakat bi saate kalmaz iyi bişiler olcak gibime gelio mesela totoşumu bugün kaldırıp sağlam bi spor yapmak gibi :60::60:

Son düzenleme:
Back
X